fredag, november 01, 2013

Sånn føler vi oss nå

Ikke som i en deilig lomme av lys, men mer som fanget i et hjørne. Det er fredag kveld, hei fallera, og det skal vel bety taco-kveld og tv, men her betyr det tre fiskekaker og ti timer på internett. Neida, ikke ti. Jeg sa ti for bokstavrimet skyld, men det er nok .. hm.. åtte?

Nobody puts baby in a corner.

Jeg skal løpe halvmaraton i morgen. Game on, Stavanger! Shit man. Så jeg sitter bare her og forbereder meg. Med pulsklokken på og klærne klare på kjøkkenbenken. Det er forferdelig så rastløs man kan bli av å vente. Og ikke bare det, hvis man først skal sitte sånn og tenke: Hvorfor er det alltid (?) sånn at når man endelig tar en celleprøve som jo alle jenter skal ta for å vite at de ikke har kreft, så må man plutselig ta én til fordi prøven ikke var bra nok?

Jeg har lest mange fine blogger i dag, og på This is not that blog fant jeg dette skjemaet for symptomtesting til kreft. Og oi oi. Jeg har hverken hodepine eller hoste, men det ser likevel ikke lovende ut.

It's probably just temporary, but don't get too excited because one day...

Neida. Det er en tulletegning og ingen skal dø. Cellene er sikkert bra.

Nistematen til etter løpet blir som følger:
3 tørre skimuffins fra fryseren

Fordi:
Jeg visste at hvis jeg hadde kjøpt en proteinbar så hadde den vært spist opp allerede.

Og den store brunsjen før løpet blir:

Gresskarscones med fiskekaker!

(Laget av 8 dl diverse mel, 3 dl melk, 3 ts bakepulver, 1 ts salt og MASSE gresskar. Røre litt og inn i ovnen. 230 grader i 10 min. Nam nam.)

Håper dere har det fint! Lykke til til meg!

Ps. Hvis noen sier hei nå, midt i fredagskvelden, så betyr det at vi er flere som ikke spiser taco og ser på tv (high five!), og kanskje at vi er flere som bare har to katter å leke med eller ikke det engang. :-) Jeg smiler så fint jeg kan.

15 kommentarer:

 1. hei og hopp
  lykkket il med maraton og fiskekaker
  kan man ikkje spise taco dagen før halvmarathon?
  og hvorfor er du skeptisk til periodisk fast eha sett at du ikkje akkurat er dens største fan.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og hopp! Takk!

   Fordi taco kan gi krampe når man løper. ;-) Nei, fordi jeg er lat og gidder ikke lage taco til meg selv. Jeg spiste kalde fiskekaker stående over kjøkkenbenken. Er man alene så er man alene, det mener nå jeg.

   Periodisk faste er sikkert bra for dem det passer for, men jeg er så sulten når jegvåk er at jegkunne spist minegen dyne, og da passer det innfrir meg. Hilsen frokostfan.

   Hva gjør du i helgen?

   Slett
  2. Å, du pad, du pad. Slutt å tro at du vet hva jeg skal skrive! "..når jeg våkner, at jeg kunne spist min egen dyne, og da passer det ikkefor meg." ;)

   Slett
 2. Baby!

  Vil du ha en KLEM?

  Lykke til i morgen! Kos deg med pus! (Det er ikke "bare" i det hele tatt)!

  Det går fint med prøven. Det må det!

  Høyere enn himmelen!
  <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sier aldri nei til en klem. :P

   (Men er ikke du på Østlandet?)

   Tusen takk! Alt går bra! Og går det ikke bra så går det over. Det er bare på sene kvelder at man grubler litt for mye.

   <3!

   Slett
 3. Det er kanskje litt sent å overbevise deg om at du ikke er alene, men altså: Hei! Ingen taco og tv her heller, men yoghurt, kakao og Pepsi Max etter det som skulle bli intervaller, men som fikk et rolig midtparti grunnet manglende hodelykt. Jeg traff et rådyr da, som virket for å løpe terskel.

  Husk å spise nok lettopptagelig karbo før halvmaran! Tørket frukt rett før start er smart. Lykke til!

  Lille Søte Ø, løper du også i morgen? Lykke til i så fall!

  Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, jeg gleder meg til å trene normalt igjen. Ikke sånn som du altså, men uten å være låst til dette løpet. Ikke fordi jeg har forberedt meg så mye heller, men jeg har nesten ikke trent hele uken, og det savner jeg.

   Takk for tips! Tørket frukt var lurt.

   Hva gjør du når du ikke ser på tv? Er det bare tunge bøker som gjelder? Jeg klarer ikke helt å konsentrere meg nå for tiden. :-/

   Slett
  2. Det du beskriver nå er faktisk årsaken til at jeg ikke gidder å delta på løp over halvmaraton (og knapt nok det, men annen årsak). Jeg er for treningsglad/avhengig til å hvile i dagevis før og etter et maraton. Kortere distanser blir min utfordring fremover!

   Jeg ser nesten aldri på tv, og til hverdags er det bøker som er greia. Bøker og nett, da! I helgene er jeg ivrig avisleser, hvor alle spekteret er dekket, alt fra DN til Klassekampen (Bokmagasinet, vet du).

   Å, nå er du snart i gang! Heia, heia!

   Løpejenta.

   Slett
  3. Ha ha. Busted!

   Aviser funker. Jeg fikk en fin goodiebag da jeg hentet startnummer i går, med både Ute og Kondis, så det kan jeg lese på. Nå virrer jeg rundt og finpusser på løpelisten på Spotify. :P

   Ha en superduper lørdag du også! Vær snill med deg selv <3

   Slett
  4. Man bør hvile minst 10 dager etter et maraton. Flaks du nøyer deg med halvparten.

   Hvordan gikk løpet? _Så_ spent!

   Slett
  5. Oh jesus, det hørtes kjedelig ut. Jeg gleder meg til styrke i morgen faktisk, det har vært nedprioritert altfor mye i det siste. Skal bli megadiggolini.

   Det gikk bra! Bra for meg betyr at jeg løp på under to timer og var i fin form til å sykle hjem etterpå.

   Hva har du selv gjort i dag?

   Slett
  6. Og så var det fint vær, og alle var glade, så bortsett fra at de fem siste kilometerne var litt tunge så har jeg hatt en nydelig lørdag.

   Takk som spør, snille løpejente. :-)

   Slett
  7. Så bra! Gratulerer med vel overstått! Variasjon er nok fordelaktig, og i likhet med deg ser jeg frem til ordentlig styrke snart.

   Jeg har jogget, spist og lest aviser. Samt mer eller mindre fått bekreftet ved erfaring at jeg sannsynligvis ikke tåler kakao. Fuglene vet hvorfor, men det kjennes altså slik ut. Det er jo veldig fint.

   Husk å hvile beina og ikke overanstrenge deg i morgen!

   Klemmer fra Løpejenta.

   Slett
 4. Lykke til, kanskje er du igang allerede, og helt ferdig når du leser dette, så da sier jeg gratulerer i samme slengen. Men hvis du fremdeles er hjemme og gruer deg - kan du trøste det med at selv undertegnede som er ca 20kg tyngre enn deg, 100% latere i en seng av firkløver, tenk hvor tungt det kunne blitt -))

  Tørked frukt er lurt - jeg har alltid aprikoser i lomma.

  SvarSlett
  Svar
  1. Løpet er ikke før tolv, så jeg er om mulig enda mer rastløs nå enn jeg var i går. Men takk for trøst! 100 % latere i en seng av firkløver, det var et nydelig bilde. Jeg tar med meg det på turen!

   Puss på deg, maratoneksperten!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...