tirsdag, november 26, 2013

Hva skjedde med den lille østlendingen

Vi pleide å være to her på bloggen, men nå er det en som er borte. Den lille østlendingen ble spist opp av helvetesuka. Hun er allerede inne i helvetesuke nummer tre, (true story!) og det er akkurat som om det har trigget et slags flink pike-syndrom hos henne; som om hun har kommet ut av flinkis-skapet eller noe. Hun står opp klokken fem, jogger i skogen, jobber til kvelden og trener igjen når det nesten er natten. Mens jeg brøt alle reglene i helvetesuka, så holder hun dem ennå.

Where r u?

Mens jeg ble bare dødssliten i helvetesuken min, så virker den lille å være mer mmm.. høy? Og fraværende for all del. Men hva kan jeg gjøre?
 1. Lage et Best i klassen-diplom, i håp om at hun sier seg fornøyd (?)
 2. Putte en stein i skoen, så det blir vondt å jogge
 3. Gjemme cottage cheese-boksene, så hun går tom for bensin
 4. Lage stråleeffekter og snakkeboble på et gammelt bilde
 5. Klippe hanekam i protest
 
Av mangel på bedre ting å gjøre, har jeg fått hanekam. Som en protest mot snille piker.

Grr.

31 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det var vel ikke så fint sagt. Jeg har ikke prøvd den strategien ennå. Kill them will love er mer min strategi. ;-)

   Jeg tror ikke hun er travel med vilje. Hun blir bare høy på travelheten, i stedet for sliten, som jeg ville blitt.

   Slett
  2. Huff, det var ikke stygt ment.:o

   Slett
  3. Klart det ikke var. :-)

   Unnskyld meg, jeg fikk plutselig litt dårlig samvittighet selv, som hengte henne ut på den store vide weben, så nå forsvarer jeg alle østlendinger så godt jeg kan.

   Slett
 2. Seriøst, slapp av. Spis vanlig mat. Ta en øl. Smil.

  SvarSlett
 3. Den lille Østlendingen27 november, 2013 07:21

  God morgen!

  Jeg følger jo med vet du! Selv om jeg ikke har tatt meg tid til å skrive så mye i det siste :)

  Så jeg er rett her. På jobb. Og klokka er allerede kvart over 7. Så jeg er ikke så flinkis.
  Vi kaller det en hektisk periode. Jeg er et A-menneske (og det vet du) - så jeg trives veldig godt å være i aktivitet på morgenen!

  Det roer seg snart.

  Du var nydelig med hanekam - og jeg tenkte ikke på det som en protest i det hele tatt.

  Til mitt forsvar for 14-timers arbeidsdag på bursdagen din - så jobbet du helt til 9 på kvelden selv! :)

  Tjukk til Smukk: Hva jobber du med? :)

  Anonym: Jeg tok ikke EN ØL på lørdag. Jeg tok en hel flaske med vin på julebord med jobben. Det er seriøst å slappe av. :) Og jeg spiser vanlig mat hele tiden. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei yndlingsøstlendingen! Jeg fant deg! :D

   Hanekammen var bare en parykk for å få oppmerksomheten din, så nå kan jeg gå tilbake til mitt vanlige hår igjen. Tank God.

   Håper du får en super dag på jobb. Lykke til med alt det travle. :-)

   Slett
 4. Dette var bare trist, så jeg orker knapt å kommentere, bortsett fra: Verden går rundt ved hjelp av flinke piker, men verden løfter ikke en finger for den flinke piken når hun er utslitt.

  Klem til dere begge.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha. Men snille løpejenten, det er jo ikke sånn at noen dør her. Det er sikkert mer som at dette er min versjon - flinkisen sett i sofapotetens øyne liksom. Jeg var aldri flinkest i klassen, og jeg tror kanskje at den lille var det ALLTID. Det er travelt før jul, det er nok bare derfor.

   Men takk for hilsen! Er du like travel selv også?

   :-*

   Slett
  2. Nei, så klart at ingen dør, og jeg vil tro at du har spisset blogginnlegget, men likevel høres dette litt ekstremt ut. Hmm. Jeg blir litt bekymret-sint, så jeg skal ikke kommentere mer.

   Ja, travelt her også og heldigvis ingen som outer meg på nett, haha! Du får mail snart!

   Slett
 5. Jeg spisser allting, det er mitt syndrom. :-/ Og nå har jeg litt dårlig samvittighet ja.. Litt feige lag sikkert, når bare den ene versjonen (altså min) publiseres.

  Heldigvis er det bare en tøyseblogg med tøysepersoner dette. Ingen heter Chassi på skikkelig. Alle har det bra. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå går det nesten rundt i hodet mitt. FINNES DU IKKE PÅ ORDENTLIG?

   Mitt treningsliv er bygget på en illusjon.

   Slett
 6. stilig hanekam :-D
  takk for grattulasjon er veldig fornøyd
  jeg liker Dana best, hun er jo ganske flink å spille tennis. hvem er din favoritt?

  Jeg stemmer for at du baker noe katie trygt sunt og skriver et fint kort og gir en gave så den stakkars lille slitne østleningen får kjærlighets energi til å holde ut så lenge man må.

  jeg har enda skade i skulderne så blir bare 15 timer trening denne uken, så stemmer for at ud skriver flere inlegg så jeg har mer å lese :-P
  du burde jo snart komme med sofa tips hva er dne ebste stillingen osv :-P ^^ sofablogging på høyt nivå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dana faktisk! Gøy! Dette liker jeg. Hadde jeg vært litt (mye) tøffere hadde jeg laget et innlegg om de forskjellige L-word-preferansene. Jeg liker hun med krøllene, for hun er så veldig pen og søt og har fine klær og abs, og så liker jeg Shane fordi hun har abs og er kul. :P

   Sofastillingen min er horisontal omtrent, i sjeselongdelen, med to katter i togformasjonen over beina. Not good. :-/ Du da? Nå som du trener nesten ingenting (?), hva driver du da med?

   Slett
  2. Og takk for gode tips! Du virker som en veldig snill kjæreste. :)

   Slett
 7. Kul hanekam! :) Jeg savner min i blant, men nå har jeg spart i 2 år, så jeg får vel spare litt til så kanskje håret mitt blir ordentlig langt en gang igjen ...

  Kill them with kindness and love er en god strategi, så kan du syte og klage her på bloggen. ;) Man må jo ha balanse i livet. :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maije! Hadde du hanekam?! Jeg tror du må sende et bilde av deg snart. Vil du gjøre det? :P

   Slett
  2. Yes, jeg hadde hanekam med 3 mm på resten av hodet. Veldig praktisk i forhold frisør osv. Ble håret litt langt var det bare å finne fram klippemaskina. Det beste var jo at alle de eldre damene i firmaet mitt syntes det var kjempekult!

   Bilde? Hmm, det høres jo litt skummelt ut, dessuten har jeg svært få bilder av meg selv. Men da jeg først klippet hanekam tok jeg faktisk et selfie og postet på facebook. Kjekt å advare familien på forhånd. ;)

   Slett
  3. Juhu! Plis send bilde!

   Jeg måtte også advare mor før jeg møtte henne samme dagen. :P

   Slett
 8. Åmmen KUL på håret! Nå kan du lage sånn Rihanna-sveis og, sant?

  Jeg har lenge mistenkt at lille Ø går med en flink pike i magen, så jeg er kanskje ikke fult så sjokkert som du. Men jeg håper av hele mitt hjerte at du snart får henne tilbake. Hadde jeg vært så heldig å ha en liten Ø, hadde jeg grått et hav av tårer den dagen hun forsvant. (Hun kommer vel hjem om kvelden??)

  Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :D

   Har du mistenkt det allerede?! At hun var en flinkis? What tipped you of, var det perleøredobbene eller de knekorte skjørtene? ;-)

   Heldigvis kommer hun fortsatt hjem på kvelden, ellers hadde jeg grått et hav jeg også. Så snill du er, fine Inga.

   Jeg har ennå ikke testet skiene mine, og denne helgen blåser det storm. Har dere noen planer?

   Slett
  2. Ja, nå skal du høre på planer! Jeg har vakt, Steffen er og henter ny bil (ooooooh...) med plass til mye mer telt, klatrestæsj, polarbrød og mocca-kanner enn den forige, og på søndag drar jeg til Obertauern! \o/ (id est, Alpene). Og etter det blir hele desember et eneste stort vooooosj, og alt kommer til å gå så fort, men jeg skal stå masse på ski.

   Men duu, kanke vi få et bilde med mer vakker chassi og mindre bakgrunn? ^^ jeg digger digger digger at du har hanekam *synge*

   Slett
  3. Done! Bilde er ute. Takk som spør. o:-)

   Gratulerer med ny bil! Hva slags bil? Vi er jo på pizzabil pga mye stæsj, men dere har sikkert funnet noe litt mer fancy. Tommel opp i alle fall. Og fåkk, til alpetur altså. Den misunner jeg dere. Det er så vått her nå, at det går ikke an altså.

   Slett
  4. mannebeinet krysser akkurat hardangervidda og melder om særs dårlige snøforhold. Da er det liksom litt mer greit at jeg sitter her og har vakt og ikke får lov til å løpe tulling i skauen.

   Tipp topp tommelopp til bilde! helt nydelig altså :)

   Slett
 9. Kuuuul på håret!
  Dagens rant om megmegmeg(!):

  Vet du at fotballfruen har fått barn? Mitt barn har begynt å smile, så vi ligger foran i løypa her! :gnirsegihendene:
  Og jeg var på trening i går for første gang på all den tid. Forfallet er totalt, utenom på biceps. 1 km løping - var ubehagelig, 4 push-ups på tærne - drittungt, og slyngetrente ryggen - vanskelig å bedømme om det var endring der. Håper på snarlig fremgang ;) Livet, altså. Fra topptrent sprett til lazy mum, og jeg liker det. Samtidig ble jeg (innser at jeg er litt i helseangst (som det heter så fint)-gruppen) redd for nakkeprolaps (HKH, you know, selv om hun visst hadde falt ned en trapp i Russland (litt møe hard alkohol, ja, herlig land)), så nå tar jeg tak i skranglehoftene og kommer meg ut.

  men lille østlending, kom hjem til chassichass!
  Når var det vi skulle gå trilletur? Da dere var på fitnessconvention? Komme snart tilbake?

  Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Nina!! Du har vært savnet! Ikke minst var du savnet da vi var i Oslo på fitness convention. Det var da det hadde passet å gå trilletur, men vi ble litt pjuske og litt travle, så jeg sendte deg aldri en facebookmasemelding.

   Den lille drar tilbake nå når det nærmer seg jul, men selv har jeg ingen konkrete planer. Kommer dere til Stavanger snart? :P

   Så utrolig koselig å få rapport fra deg, det høres ut som dere har det helt fantastisk. Er det bare stas altså, med liten baby? Så heldige dere er! :-)

   Og ha ha til Mette-Marit-one-lineren. :) I like it!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...