torsdag, november 14, 2013

Onsdag

Onsdag - men er det ikke torsdag? He he he. Ikke i bakvendtland der alt går an. Jeg må bare fortelle dere om onsdagens økt, for den er jeg så fornøyd med. Etter å ha lest mange polfarerbøker i det siste føltes det helt naturlig å pakke sekken med telt og sovepose, og fire bind av 1001 natt, og hele Europa-historien til Karsten Alnæs; og så spasere til Forus. På Forus fikk jeg en klem av den lille østlendingen (vi har mobilforbud i helvetesuka, så hun var ikke lett å få tak i), og så gikk jeg tilbake. Da sa pulsklokka 1070 kcal forbrent og en gjennomsnittpuls på 70 prosent i to og en halv time. 17 km. Perfekt langkjøring!

Akkurat som i militæret.

Nesten som på fjellet.
Og så var det å passe på den lille babyen, og så derfra rett til jentetreff med Vårblomstene, og så sent hjemme, og alt dette i tillegg til at jeg fullførte hele pensum! Oh, the joys of getting up at 05.00.

(Og babyen er så kul!)
I dag er det torsdag og jeg har gått på en smell. Forgive me, Bertrand, for I have sinned. Jeg sto opp en time for sent. Av erfaringer gjort så langt har jeg lært at jeg har ikke viljestyrke nok til å gjøre ubehagelige ting når det ikke er nødvendig. Og så har jeg begynt å lyve, det er også nytt. For jeg sto opp halvannen time for sent nemlig, Unnskyld.

I dag skal jeg gjøre noe jeg syns er skummelt. Har dere forslag til hva det kan være?

12 kommentarer:

 1. Så godt å høre at du også er menneskelig! Jeg er uansett særdeles imponert over at du i det hele tatt ga deg i kast med eksperimentet. For min del ville det vært utelukket å droppe tv en hel uke eller ikke surfe unyttig. Sitter man foran pc-en en hel da på jobb så er det helt umulig å ikke surfe litt unyttig også, det funker liksom ikke like bra å søke på what to do when wsus folder grows too large. ;p

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for både skumle tips og tv-tips! Spiser du sjokolade selv? Det virket som om du kjente deg veldig godt igjen i skumle sjokolader, så jeg gjetter nei.

   Slett
 2. Oh yes, veldig menneskelig. ;-)

  Takk! Jeg har ikke sjekket værmeldingen engang siden uka begynte, og det føles veldig bra. Meget mer effektiv på jobb også. Hva pleier du å se på tv? Jeg gleder meg maks til å se masse tv, og surfe til jeg stuper neste uke. :P

  Og hva kan jeg gjøre som er skummelt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Spise en hel, stor sjokoladeplate? En sånn 200g fra Freia? Eller fylle opp et helt beger eller en sånn megapapirpose med smågodt og la det stå hjemme? Men da er det kanskje mye mer skummelt å ha noen esker med proteinbarer stående, og så utfordre seg selv til å IKKE spise dem ...

   Jeg ser mest krim/dramaserier på tv jeg. Bones, NCIS, Numb3ers og sånne ting. Jeg er ikke så fryktelig romantisk av meg, men jeg må innrømme at jeg synes Emily Owens MD er veldig søt, kanskje fordi hun er like keitete som det jeg er. Jeg kjenner meg i alle fall godt igjen i henne, også er det liksom ikke så mye glamour i den serien.   Slett
  2. Enig med maije, det skumle er selvfølgelig å spise 200 gram melkesjokolade! Polfarerne gjorde faktisk slike ting, og de overlevde, de også.

   Hvis du er oppe kl. 06.30 jukser du ikke så veldig. Mange står opp halvannen time senere enn jeg ankommer jobb.

   Løpejenta.

   Slett
  3. Oh shit. jeg kan ikke komme på noe skumlere - og så melkesjokolade! Den verste av alle. Heldigvis må jeg spise sunt i helvetesuka.

   Takk for at du er så snill og trøster. :-*

   Slett
 3. Og så på FORUS da! Nei nå...!
  Hehe neste uke kommer jeg på onsdag. Har du tid til meg da plis plis plis? :* jeg tror det hadde vært skummelt åå danse tango hvis du ikke kan det. Eller klippe håret?:p

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nettopp det, jeg skulle møtt deg der i går heller!! På onsdag drar jeg til Haugesund, så det blir helt umulig, men hva med i ettermiddag? Kom og tren på Toppform! Jeg er der fra ett til ni.

   Tusen takk for tips! Jeg har klippet håret med neglesaks og kompasspeil, så det er jeg for lite forfengelig til å frykte. Jeg burde lagt ut blogginnlegget uten kommasjekk - DET hadde vært skummelt! Eller lagt ut et innlegg fullt av bevisste skrivefeil. Da hadde jeg heller dødd. ;-)

   Hvor lenge har vi deg i Stavanger?

   Slett
  2. Nei nei nei nå sitter jeg på flyet igjen. Det som er dritt med pendling vettu, jeg har alltid maks en ettermiddag.

   Hadde det forresten vært skummelt for deg å spise en sjokolade?
   Og HVOR er disse polfarer-bloggene du leser? :D

   Slett
  3. Det er bøker, ikke blogger. Jeg ramlet oppi fjellbøkene en dag jeg skulle lese på universitetsbiblioteket. Særlig Monsen og Gamme anbefalte ukentlige 2-4 timers turer med tung sekk. ;-)

   Jeg er så glad jeg ikke må spise en sjokolade, men ellers tusen takk!

   Hva tid får jeg se deg da? Jeg tar gjerne en skitur i desember. :D

   Slett
  4. Ah, det er bøker.. ja, for polarbloggene er det langt imellom. Veldig langt. Depot-langt.
   Jeg skal til alpene i desember, og så har jeg vakt frem til jul :/ men etterpå starter vi jo på blake ark, så la oss gjøre det med skitur! :D Liker du nedoverski, eller er det stort sett bortover?
   Jeg har hatt så lyst til å gå fra Geilo/Ustaoset og innover en gang, så kanskje vi kan gjøre det sammen?

   Slett
  5. Oi oi oi! Jeg liker også nedoverski, men jeg har ikke brukt nedoverski siden jeg selv var i alpene for hundre år siden. Hvor skal dere? Åh, drømmeferie!

   Ja til Geilo/Ustaoset - der er det megafint!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...