lørdag, november 23, 2013

Skriveforstyrret eller fitnessforstyrret

Hello! Nå har jeg hatt en treningsfri uke, og det har vært så veldig VELDIG digg! Takk for tipset! Latskap faller visst lett for meg, jeg har ikke gjort noe fornuftig i det hele tatt. Jeg har drukket meg full (i alle fall litt), gått på konsert, lest bøker, hatt bursdag, fått meg et gratis Netflix-månedsabonnement med Orange is the new black (eller Gay is the new gray, som den lille østlendingen sier.) og sittet i sofaen. Så ja; Nytt og bedre menneske her. Kunne dere gjort det samme, dere fine, men forstyrrede mennesker? Plis ta forstyrrelsestesten!

1. Først av alt, ta Rettskrivningstesten. - Ingen problem, alle kan vel skrive! He he he.

2. Og så kan du ta Kommatesten,.

3. Kjenn så på følelsen det gir å IKKE ha klart alle spørsmålene og samtidig frykte at alle andre har gjort det bedre.
Jeg tar det for gitt at du ikke klarer alle, men for all del.. Hvis du klarer alle spørsmålene, og selv på bare én av testene, så tar jeg av meg hatten og legger meg flat.

4. Tenk deg nå at de andre har gjort det bedre, og at du må fortelle om dine dårlige resultater. (!)

Oh, the joys of skriveforstyrrelsen!

Der. Nå skal alt føles drit, og dette er et mål for skriveforstyrrelsen din. Med dette utgangspunktet vil jeg videre sammenligne skriveforstyrrelsen med din eventuelle fitnessforstyrrelse. Jeg har laget tre kontrollspørsmål som kan plassere deg i riktig kategori:

1. Ville du helst publisere et blogginnlegg med orddelingsfeil ("I dag ble det trenings fri") eller få tilsatt en spiseskje sukker i grøten din?

2. Ville du valgt å røpe de dårlige rettskrivingsresultatene på bloggen din eller heller byttet lunsj med din nærmeste kollega?

3. Ville du publisert et blogginnlegg UTEN gjennomlesning eller noen mulighet for å redigere etterpå (oh boy, oh boy, dette er den verste) eller hatt treningsforbud i en hel uke?

(Og husk at komma kan redde liv.)

Det en en enkel test, tror jeg, på den måten at det sier seg selv hvilke svar som gir hvilken bås. Og her er begge båser godtatt uansett. De som ikke har egen blogg må bare tenke seg at de har det. Tenk at du skal legge ut en lang historie på facebook.

Så da! hvordan gikk det? Jeg lurer på om andre klarer mer enn mine femten i rettskriving, om jeg kan skylde på at jeg tok testen veldig fort, og om dere er mest skriveforstyrret eller fitnessforstyrret.

Ja, jeg har lagt ut et gammelt innlegg (unnskyld!), men jeg lider av kronisk kommaangst, så for meg er dette en helt reell problemstilling, og dessuten skulle jeg gjøre ingenting denne uken. :P

62 kommentarer:

 1. Jeg tar ikke kommatesten! Det bekrefter at jeg er skriveforstyrret. Dessuten - om noen oppdager at jeg har orddelingsfeil, vil jeg skamme meg dypt og inderlig resten av livet.

  Var det riktig å bruke tankestrek der, eller skulle det vært en komma?

  SvarSlett
 2. Fantastisk genialt!!!

  1. Jeg virkelig HATER orddeling, så der må det faktisk bli sukker :)

  2. Jeg mener at jeg ble ganske forbanna på den kommatesten, men har fortrengt resultatet. Kollegaene mine spiser aldri skoleboller og pepsi max til lunsj, så det hadde gått bra.

  3. Kan glatt skrive et blogginnlegg uten gjennomlesing for å HA MULIGHET til å trene hele uken.

  Takk for beste blogginnlegget i historien :D
  Ja, og gratulerer!

  SvarSlett
 3. Hahahah, til begge to! Hilde, du har tatt testen allerede!! Du fikk sikkert top score, men jeg gidder ikke å sjekke. Tankestreker vet jeg ingenting om. Tankestreker og parenteser er for meg bare kriseløsninger når jeg ikke vet om jeg skal bruke komma.

  SvarSlett
 4. Pulsi: Kjempeklem på deg! Jeg tenkte først, og jeg trengte ikke å tenke engang, at ALT er bedre enn å måtte bytte lunsj med noen eller ha sukker i grøten sin, men nå vet jeg ikke. Det ville jo vært helt uendelig pinlig. Jeg har ennå ikke kommet over den gangen du så fint kommenterte at det var modig gjort å ha kommafeil i overskriften.

  Og enda en klem. :D

  SvarSlett
 5. 1. SUKKER
  2. Lunchbytte
  3. ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ dilemmaklarerikkesvareblesvettnå

  SvarSlett
 6. Hahaha til Tone også!! :D

  SvarSlett
 7. Kommatesten er forresten dust......

  SvarSlett
 8. Det er den virkelig. Men jeg kan tenke meg at du slo meg LETT i rettskrivingstesten! ...Og hvis ikke er du fortsatt den sterkeste i alle andre betydninger av ordet.

  SvarSlett
 9. Oh well ;) Jeg kan jo leve i troen. Morsomt, ingen tør å avsløre resultatene sine. Mine blir i alle fall med meg til graven!

  SvarSlett
 10. Eller er det "i graven"...? Hooof.. Denne skrivinga er ikke lett gitt :) Håper du får en fin uke Chassi.

  SvarSlett
 11. Joda! Jeg er helt ute av skapet selv, og jeg har større angst enn de fleste. 80 prosent på komma og 15 av 20 på rettskriving. Jeg ville fått godkjent norskeksamen i alle fall. :P

  Spytt ut, Tonemor!

  SvarSlett
 12. Til/i graven. Natta!!!!;););)

  SvarSlett
 13. Alt er lettere i morgen! God natt! ;-)))))

  SvarSlett
 14. jeg har MASSE skrivefeil på bloggen min og gir meg en god f. er leeenge siden jeg :måtte_ skrive bokmål rettskriving. vil jeg ha feil på bloggen så har jeg det XD

  SvarSlett
 15. Fantastisk innlegg! Jeg fikk 16 riktige i rettskrivningstesten og konkluderte med at testen må være feil siden jeg ikke fikk 100 % score (jeg har nemlig blind tillit til egen stavekompetanse). Jeg ble så forbanna at jeg ikke forstod noenting av den kommatesten. Jeg fikk dessuten sterk prestasjonsangst og klarte ikke å tolke resultatet av testen.

  Slike dilemmaer er pinefullt å svare på, men jeg sier:

  1)Heller sukker enn orddelingsfeil
  2)Heller innrømme egne begrensninger enn å ta risken på å spise andres mat
  3)Heller publisere et innlegg med fare for feil enn å ikke kunne trene på en uke

  SvarSlett
 16. Nok feil til at eg aldri har blitt bedre enn nybyrjar her : http://www.sprakrad.no/nb-no/Klarsprak/Verktoy/Quiz/
  1 test og du er hekta!

  SvarSlett
 17. 1. Ville du helst publisere et blogginnlegg med orddelingsfeil ("I dag ble det trenings fri") eller få tilsatt en spiseskje sukker i grøten din?

  Jeg tror aldri jeg ville kunnet vise meg ute igjen etter en orddelingsfeil, så her må det bli sukker. 1 ss sukker er 60 kcal, og det overlever man.

  2. Ville du valgt å røpe de dårlige rettskrivingsresultatene på bloggen din eller heller byttet lunsj med din nærmeste kollega?

  Bytte lunsj med sjefen? Hmm, det kunne enten ført til seriøse mageproblemer eller at jeg måtte spise crappy ferdigmat ala Toro. Toro hadde jeg sikkert overlevd, samtidig så er ikke resultatene dårlige, så jeg slipper glatt unna å bytte lunsjen. :D

  3. Ville du publisert et blogginnlegg UTEN gjennomlesning eller noen mulighet for å redigere etterpå (oh boy, oh boy, dette er den verste) eller hatt treningsforbud i en hel uke?

  Jeg ville heller publisert et blogginnlegg UTEN gjennomlesning. Først og fremst fordi en hel uke uten trening ville gjort meg totalt sprø, og umulig å være i nærheten av, men også fordi jeg generelt har lite feil når jeg skriver.

  Hørtes jeg ekkel ut nå?

  SvarSlett
 18. hmm, det ble 15/20 og kommatesten har jeg ikke nerver eller ork til, dvs, den egentlig sannheten er at jeg ikke bryr meg, hverken om sukker på grøten, staving eller orddelingsfeil.
  Kunstnerisk frihet alltheway.
  (no shame -)

  SvarSlett
 19. Uuuuh, jeg kjenner at stressnivået i kroppen øker ved ethvert av de alternativer som du opplister. Hei, jeg heter Løperjente. Jeg har både en skrive- og en spiseforstyrrelse.

  ("Pust, pust, du slipper sukker og du kan trene".)

  SvarSlett
 20. Med tanke på hvor mye dårlig språk som finnes på en del treningsblogger rundt omkring, så synes jeg det er morsomt å lese svarene her! Jeg er dog glad for at det er flere enn meg som er opptatt av rettskriving.

  SvarSlett
 21. Åh, så mange gode svar! Love it!

  Liller: Veldig bra svar. Det er artig å se hva folk har til felles her.. Om det er at vi liker skrivingen eller treningen eller hva som helst. Drit i skrivefeil! Respekt til deg. :)

  SvarSlett
 22. Støtter så Ingalills 'kunstnerisk frihet alltheway'! Shubbidooo :) I bloggå mi er det språket gudrunsk som gjelder, i verdenen utenfor, er det rettskriving og et mer formelt skrivespråk som blir fulgt opp.. (og selvfølgelig et mindre fåtall av punktum som jeg har en tendens til å benytte istedet for komma.. ) Jau, jau..

  Fikk forresten 17/20.. Better than you... Oh yeah!!! Parallell vart det ene ordet.. (Kommer nok ikke til å gjøre den feilen en gang til.. !!)

  Dam-di-dam!

  SvarSlett
 23. Jeg trenger ingen test for å vite at jeg er både spiseforstyrret OG skriveforstyrret, HAHA. Jeg pleier forresten å google ord jeg lurer på, men ender alltid opp med å skrive feil alikevell :) (alikevel er noe jeg ikke er sikker på skrives med 1 eller 2 l'er engang...) Og ja, jeg skriver engang i ett ord. Hjelp, nå ble jeg nervøs! Er det en gang kanskje. Hmmm.

  Nei, sånn skjer når man dropper ut av skolen fordi man er spiseforstyrret. Haha?

  Takk for kommentar på bloggen min søte deg! Du er ett forbilde. Godt å vite at det ikke bare er meg som trenger å ha ett så og si tomt kjøleskap. Smiler alltid av innleggene dine :) Når det gjelder sånne psykoanalyser er jeg sikker på at de fleste som tar en ender opp som litt forstyrret uansett. Er vi ikke alle litt insane?

  Klem tilbake til deg!

  SvarSlett
 24. Haha, du er steike sprø altså!:D jeg fikk 19 rette, så det er kanskje ikke noe sjokk at jeg er så språksnobbete at jeg trygt kan diagnostiseres med skriveforstyrrelse:p men punkt 3 var vanskelig altså... så der tror jeg heller at det hadde gått utover bloggen. Kanskje jeg er mer treningsforsyrret enn noe annet :O

  SvarSlett
 25. Friggogfulla: Perfekt svar! Du er flinkere enn meg i rettskriving (jeg ville blitt overrasket hvis ikke) og akkurat like spiseforstyrret!

  SvarSlett
 26. Maije: Heeei, fine du! Både spiseforstyrret og skriveforstyrret, akkurat som jeg liker det. :)

  Kommentar til sukker og kalorier og sånt: Det er det som gjør det til en forstyrrelse, at man ikke kan spise en skje sukker selv om man EGENTLIG vet at det EGENTLIG går bra. Jeg ville ikke spist en melkesjokolade om jeg fikk tusenmillioner penger, selv om jeg vet at det er helt irrasjonelt. ;)

  SvarSlett
 27. Ingalill: Fest i hodet nå. Ingen skriver bedre enn du, så hvis du fått 15 av 20 skal jeg tørke tårene og kanskje sove godt i natt. Tank u. :D

  SvarSlett
 28. Nathalie: Gratulerer! Hurra, hurra, beste til nå... ;)

  Men kommatesten!? Den er enda verre nemlig. Ellers er jeg også enig med Ingalill. Kos og klems!

  SvarSlett
 29. Løperjente: Hahaha!! Ingenting mer å si. Ring hvis du vil ha hjelp eller støtte!

  SvarSlett
 30. Jenny: Takk og tusen takk, men jeg syns DU er flink å skrive! Takk for trøst til testen også, men det er mulig at den var litt riktig tross alt. :S Uten sammenligning med den dumme testen du hadde fått altså. Insane er helt okei. All in!

  SvarSlett
 31. Inga: Du er definitivt treningsforstyrret, det trenger vi i alle fall ikke MIN test for å finne ut. Men utenom det.. Jeg tror vi har en rettskrivingsvinner! Gratulerer!!!

  SvarSlett
 32. PS til Maije: Du er ingenting ekkel! Jeg skal lage en egen test som definerer ekkel, men du er IKKE der! <3

  SvarSlett
 33. Imy: Jeg fikk ikke ta testen på Pad og nå er jeg på jobb, men gjett om jeg gleder meg! Det blir som dataspill bare mye kulere!

  Tusen millioner gratulerer med hus! Ringes!! :D

  SvarSlett
 34. Chassi vet selv hvor begredelig kommatesten min gikk. Det endte opp med at jeg måtte pugge kommeregler i flere timer. Rettskrivingstesten gikk bedre. Men ærlig talt. Skrives vakuum med to uer? Er det mulig? Parallell er også umulig. Shit som det irriterer meg.

  Med tanke på at jeg IKKE har en blogg så må jeg besvare spørsmålene i Chassis ”spise vs. skriveforstyrrelse” ut i fra at jeg har en tenkt blogg. OK.

  1. En spiseskje sukker ville jeg jo ikke puttet i grøten, men heller ingen orddelingsfeil vil jeg jo være bekjent ved. Nå skal jeg forsøke med en ord delingsfeils med det samme. SE! Det gikk fint – og nå slapp jeg sukker i grøten. Jeg føler meg smart nå. Jeg kan ha orddelingsfeil – men samtidig PÅPEKE dem. Jeg har lurt testen! 1-0 til meg. Jeg er på nåværende tidspunkt verken spise eller skriveforstyrret.
  2. Spørsmålet vil ikke her bli om JEG ville byttet lunsj med min kollega. Spørsmålet er om noen på kontoret hadde vært villige til å bytte lunsj med meg. Jeg er ganske sikker på at ingen hadde hatt noe særlig lyst til det – så jeg sier selvsikkert at JEG ville stilt meg villig til lunsjbytte – i stedetfor å måtte røpe de dårlige rettskrivingsresultatet. Trygg i det at INGEN kolleager ville byttet lunsj med meg. Hm. Usikker på om jeg lurte testen – eller om testen lurte meg.
  3. Spørsmål tre er ganske så spennende. Jeg er nemlig villig til å strekke meg EKSTREMT langt for å slippe å bli gaffateipet i sengen en hel uke (ok – det spørs veldig HVEM og HVOR jeg ville blitt gaffeteipet ned). Jeg kunne godt publisert noe uten gjennomlesing. Jeg hadde derimot IKKE vært villig til å levere inn en eksamen uten gjennomlesing. Der går grensen. Men nesten alt annet ville jeg ofre for dette altså. Skremmende. Så hav blir jeg? Spiseforstyrret? Skriveforstyrret? Eller lider jeg rett og slett av god gammeldags beslutningsvegring?

  SvarSlett
 35. Besøket (som helt har gitt opp å få besøk)16 august, 2011 21:19

  Og jeg la glatt inn denne kommentaren uten gjennomlesing. JESS. Haugevis med skrivefeil! :) Ingenting skriveforstyrret i allefall.

  SvarSlett
 36. Kommatesten var ikke så ille? Jeg fikk full pott! Kanskje jeg er kommaflink likevel da.. :)Dette må feires... ... med Greys Anatomy!
  Have fun på jobb :)

  SvarSlett
 37. Ohoi! Besøket er her! Du har gjort meg enda mer teforstyrret med denne kokosteen! 600 gram står i skapet:) Chassi; jeg trenger garantert hjelp, men vil jeg egentlig ha det? Vel; to økter om dagen, 20 km. (for å løpe ett halvmaraton pr. dag er jo helt kreisi, typ;)), med motbakkeintervall, havregrøt og et renset kjøleskap. Velkommen til min verden!

  SvarSlett
 38. Din tøysete Løperjente, du løper alt for mye og spiser alt for lite! Nå sendte jeg deg nummeret mitt på mail og regner med å høre fra deg. Virkelig! Se for deg en streng, men likevel hyggelig pekefinger.

  SvarSlett
 39. Besøket /Viktoria17 august, 2011 15:31

  Løperjente: 600 gram! Har du vært i Oslo selv? Nå må du jo teste ut Tehuset i lille grensen neste gang du er på besøk i Tigerstaden. Sjokolade Chai var gull. Neste gang jeg skal på Palais des thes skal jeg teste ut kanelteen. Har du testet ut noen andre teer du kan anbefale? Du kan, by the way, kalle meg Viktoria. Vi er jo te-soulmates vi nå. Jeg misbruker selv kokoste - og nå har jeg drukket opp alt, men skal til Oslo neste uke. Da må vel jeg også kjøpe meg en 600 grams kokos. Like greit å innrømme misbruket sitt med det samme! :) Løp mindre og drikk mer te! Gjør du deg klar for NY Marathon?

  SvarSlett
 40. Nei!! Dette var jo ikke bra! Jeg trodde jeg kunne stave bedre enn dette, haha! Jaja... Jeg fikk 12/20 på den første og 80% på kommatøvet. Hmpf.
  Skriver jo aldri galopp uansett.

  SvarSlett
 41. Besøket: Oh yes, jeg vet veldig godt hvordan det gikk med kommatesten! Skal vi holde det hemmelig? Du har i alle fall skriveforstyrrelse av aller verste grad (og nå kanskje kommaangst også) så jeg er bare KJEMPEGLAD for at du tør å skrive i det hele tatt. :D

  Til gjengjeld lover jeg å ikke røpe den fine kostholdsplanen din. Du ville sikkert byttet lunsj med hvem som helst. Så da! Da er du er den eneste som ikke spiseforstyrret! Dødsbra! ;)

  SvarSlett
 42. Besøket igjen!: Jeg SER at du ikke har lest gjennom! Modig! Rett og slett!

  SvarSlett
 43. Nathalie: Takk! Vi storkoser oss på jobben her! Jeg viste nettopp planketriks i resepsjonen. :P Kommer snart på facebook.

  Hvis du virkelig klarte hele kommatesten så er jeg bare målløs. It's too much.

  SvarSlett
 44. Flexualintercourse: High five, jeg har også 80 på kommatesten! Det er mye bedre enn Besøket i alle fall. ;)

  SvarSlett
 45. KOKOSTE??? Det må jeg ha! Da blir jeg nok veldig glad i te igjen. Jeg har ikke sett at det er to forskjellige tester, så nå skal jeg ta den ene der som ikke er komma testen.

  Skitt, nå går jeg for å ikke være skriveforstyrret. Jeg er så altfor forstyrret på alt mulig annet!

  Finn en feil Chassi!

  SvarSlett
 46. IKKE SPØR MEG HVORDAN DET GIKK!!!

  SvarSlett
 47. Jippi, jeg vet hvordan det gikk! Flaks for deg at jeg er så flink til å holde på hemmeligheter! :P

  Hvor skal jeg finne feil? Skal jeg finne kommafeil eller meningsfeil? Du er jo ingenting forstyrret i alle fall! Jo, litt er du. Men ikke spiseforstyrret! :)

  Kokoste er helt sinnsykt godt, så det må du prøve, og nå skal jeg få kokosessens også snart. Og fasiten til PT-eksamen!! Hurra, hurra, så bra!

  SvarSlett
 48. ååh CHASSIII, jeg ELSKER Å VÆRE VOKSEN!! nå har jeg spist havregrøt til frokost og risengrynsgrøt til middag i fire dager allerede (men i kveld ble det havregrøtmiddag, for den andre grøten ble tom), og cottage cheese til lunsj. HURRA! grøt er så DEILIG. særlig når du går i 25 minutter i pøsregn for å oppdrive en rema1000-butikk som har gode epler. da smaker det godt med dusj og grøt etterpå:)

  SvarSlett
 49. Mari: Hahah!! Sant det er bra!?! Og så kan vi surfe og spise kakaoyoghurt selv nå når det egentlig er leggetid!! Jeg kunne LETT delt kjøleskap med deg. :D

  SvarSlett
 50. Besøket/Viktoria18 august, 2011 05:52

  Chassi: Jeg er EGENTLIG motstander av unnskyldninger, men jeg føler allikevel jeg vil ta kommatesten min til forsvar. Testen ble tatt ETTER en søvnløs natt på hotell. Maksimalt 4 timer søvn. Hvorfor det tro? En grunn er at brannalarmen gikk. Og så hang ett stykk veldig nysgjerrig Chassi over PC-en mens testen ble tatt. Trenger man å si at det er forstyrrende? Det var fint vær ute (og etter å ha ventet på at ”litt” skriveforstyrrede deg skulle bli ferdig med å rettskrive et blogginnlegg var jeg EKSTREMT utålmodig etter å se dagslys). U name it. Også har vi ei på jobben som rettskriver alt som sendes ut. Så da er det ikke så farlig. Og det er jo tross alt ikke så mange som har dødd av kommafeil. Ja, unntatt han som ble hengt den gangen da. Men sånn rent bortsett fra det? Og det må da være lenge siden? JEG FIKK 40 PROSENT(!?) – men har altså 10 år med høyere utdannelse. Ja det går faktisk an. For dere som trenger bevis sendes CV, attester og vitnemål på oppfordring.

  Ja, og slik går det uten gjennomlesning. Jeg føler meg så tøff. Living on the edge her nå liksom.

  Pulsilivet: Ja, du må kjøpe kokoste. Men det er INGEN vits i å kjøpe en liten dustepose på 100 gram. Du kan like gjerne gi etter først som sist. Kjøp en megapack. Om det fins. Man kan blande kokoste med alt også. Åh. Men jeg er nysgjerrig. Har du gått på en te-smell? Har du kuttet ut te?

  SvarSlett
 51. Åååååå nå skrev jeg et langt svar, også var jeg ikke logget inn. Arg. Prøver igjen.

  Hei Victoria! Jeg drakk meg ihjel på urtete da jeg var høyst forstyrret av fanatisk(det skriver jeg fordi ikke alt er håpløst) alternativ medisin. Da jeg en vakker dag drakk min første kaffekopp kastet jeg all te ut av vindu. Etter det har te gitt meg liten glede. Kaffe er kos, te er kjedelig om ikke man er i utrolig godt selskap.

  Ja, så verre er det ikke :)

  SvarSlett
 52. Chassi: Takk for nummer. "I just call to say I love you";D Jeg spiser masse, altså! Dessuten har jeg til og med redusert løpingen for noen dager, siden et skummelt motbakkeløp venter i helgen.

  Søteste Viktoria: Jeg mer eller mindre tvang en fjern bekjent til å kjøpe kokoste for meg! Enig; det nytter ikke med små pinglepakker for en teoman. 600 gram forsvinner nok på én måned.. Trondheim har en super tebutikk, som har Skomakerens krydderblanding - den er perfekt! Jeg kjøper seriøst kilovis om gangen. Det blir ikke maraton i år, grunnet en stygg skade, men NY maraton er uansett ikke noe særlig. Man løper i kø, har få muligheter til å avansere og løpet er ikke lettløpt; mao. ingen sjanse til PR. Berlin, derimot! Neste år, neste år..

  Forøvrig: I ren desperasjon måtte jeg lage grøt av Fiberrik-knekkebrød i morges. Det anbefales IKKE! Grøss.

  SvarSlett
 53. Løperjente: Skomakerens krydderblanding? Hvilke krydder består denne av? Får assosiasjoner til noe juleaktig? Kanskje jeg må be deg kjøpe en liten prøve (når vi snakker prøve er jo det type 100 gram) - og sende sørover? Maraton i Berlin er notert. Utrolig mange kjekke trøndere altså! :)

  SvarSlett
 54. Viktoria: Mye bedre å hete Viktoria! Og til og med kommet ut av kommaskapet, så nå venter jeg bare på at du tar av sykkelhjelmen og titter ut fra brannteppet. Titt-tei! Veldig modig nok en gang! :D

  SvarSlett
 55. ... De andre kommentarene her er ikke til meg i det hele tatt, men det er jo hyggelig å kunne følge med! :)

  SvarSlett
 56. Hehehe.. bra reflektert ;)

  SvarSlett
 57. Therese: Heei! Så koselig å høre fra deg! :)

  SvarSlett
 58. Huff, jeg er så kommaforstyrret, selv om jeg får 9 av 10 rette. Komma har alltid vært min nemesis.:p Ikke i teori, men i praksis. Jaja.. Jeg er snill da. Det må vel veie opp litt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Komma klarer jeg aldri! Dét og prosentregning er det vanskeligste jeg vet.

   Hvis du er snill så kommer du langt i livet likevel. :-*

   Slett
 59. Hehe. Jeg er lei av folk som påpeker skrivefeil. Read or ignore bitches!

  SvarSlett
  Svar
  1. Woot?

   Men den er grei, jeg ser poenget. (Selv om du ville spist bestemoren din med denne kommafeilen.) Du er bra, Liller! :-)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...