mandag, november 18, 2013

Ferdig med Fitness Convention og Helvetesuka - Hvem vant?

Endelig internett igjen! Åh, så DEILIG å kunne surfe på Bloglovin igjen (85 uleste innlegg om treningsøkter og proteinpannekaker), og Dagbladet (Tone er gravid!), og Se og Hør (Linnéa er sammen med Sondre!) og Facebook (Line and 2 other friends like Samsung)! Heldigvis er jeg ikke på instagram eller twitter, men nå er jeg tilbake på de andre usosile mediene, og det var deilig. Jeanette Roede kalte dem det - usosiale medier, og jeg syns det var et kult ord.

Helvetesuka er ferdig, ka-ching. Lykke til hvis du tenker å gjøre det selv. Jeg har lagt lista lavt.
 1. Jeg har brutt hver eneste regel
 2. Jeg har blitt syk 
 3. Jeg har blitt tjukkere
 4. Jeg har vært så trøtt at jeg har gjort like lite som jeg ellers ville ha gjort
 5. Jeg trenger en hvileuke for å hente meg inn igjen
Ka-ching, ka-ching, så det hjalp meg ingenting.

Men Fitness Convention! Jeg kunne skrevet en hel bok om Fitness Convention, for det er et så utrolig kult konsept, og det er så gøy og jeg blir så høy. Men jeg skal nøye meg med å legge ut noen bilder.

Hei, Yngvar Andersen!
Hei, Jeanette Roede! (Ja, til spørsmålet.)
Hei hopp, her er jeg!
Henger i en stropp.

(Sjekk ut programmet, så skjønner dere begeistringen.)

#Grapefruit killed my spork

#Starbucks og jul og Oslo er en storby altså

#Two oatmeals and a large breakfast plate, please

Og vinneren ble Fitness Convention. Jeg koste meg helt fra Tjënare! Är ni redo?! til vi svette og fæle fikk sove ut på nattoget hjem.

Helgens kaktus: Jeanette Roede brukte foredraget til å selge Grete Roede-kurs. Vær så god, en kaktus kommer i posten til deg.


Helgens sjampis: Intervallkurset, løpeteknikken, Mykkje Meir, Red Cord, massasjerulle, Calisthenics.., ALLE DE ANDRE TIMENE OG KURSENE OG STEMINGEN! Og det hyggelige selskapet. Vær så god, en liten sprut av sjampis til alle.

Nå skal jeg ta det kuli helt til juli, eller i alle fall en uke. Hva har dere gjort i helgen?

24 kommentarer:

 1. Det fine med å være borte fra internett en stund er jo at du plutselig har masse å lese deg opp på, du trenger ikke sitte og desperat trykke refresh på sidene du vanligvis leser i håp om at det skal dukke opp noe nytt. ;)

  Fitness Convention så veldig gøy ut! Så gøy at jeg nesten vurderer å dra til Stockholm for å være med på Nike Blast i februar. God unnskyldning for å reise til Stockholm!

  Jeg lagde verdens enkleste pannekaker i morges, kjørte havregryn i mikseren til det nesten ble mel, tilsatte eggehvitter fra dunk (kjøpt i Sverige) og heiv oppi salt og kardemomme. Servert med cottage cheese. Veldig god frokost og hadde nok blitt enda bedre med noras syltetøy uten sukker, så det må jeg huske på å kjøpe og teste for dette blir nok fast frokost framover en stund!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det skulle man tro, men jeg tok meg i å sveipe innom de samme fire sidene igjen og igjen allikevel. Har du noen gode surfetips, du som har så mange andre gode tips?

   Nike blast måtte vært konge. Jeg vil også. Og pannekaker! Yay! Pannekaker virker å være så in at jeg føler meg gamlis som fortsatt sverger til grøt. (Men jeg klarer ikke stoppe.. Tre ganger grøt bare i dag..)

   :P

   Slett
  2. Hmmm, av de bloggene jeg leser er din den eneste jeg aldri går lei. :) De andre bloggene er fitnessblogger, og de har en tendens til å gjenta seg selv selv, og hverandre også i grunn ... Men leser av gammel vane og fordi noe må man jo gjøre når man kjeder seg!

   Jeg leste veldig mye tegneserier på nett en stund, men jeg har fallt fullstendig av. Kanskje jeg burde lese meg opp igjen der? Da har jeg i alle fall lesestoff i mange, mange, mange dager!

   Slett
  3. Ha ha. Da hadde det vært desto morsommere å visst hvilke fitnessblogger du faktisk leser. ;-)

   Går det an å lese tegnerserier på nett? Hvor da? Har du lest Hyperbole?

   Slett
  4. Vel, du er jo litt geek du også så here goes:

   http://www.questionablecontent.net
   http://xkcd.com/#
   http://ars.userfriendly.org/cartoons/
   http://www.lfgcomic.com/

   Av fitnessblogger så leser jeg fitnessnora, christine albertsen, missmowmow, linnis bikinifitness, silje mariela og Kristine Weber, av og til Dedication sin blogg og noen andre her og der. Jeg sier ikke at de er dårlige, da hadde jeg jo ikke lest dem, men de er ikke alltid så nyskapende, og i blant blir det litt mye forherligelse av fitnesslivsstilen, og litt mye gjenbruk av fitness inspiration.

   Din blogg er forfriskende ærlig, morsom og særdeles godt skrevet og befriende fri for skrivefeil og dårlig språk. ;)

   Slett
  5. Oh boy, nå sier du veldig mye snilt. :D

   Jeg skal sjekke ut alle sidene og vil veldig gjerne være geek. Du leser overraskende mange fitnessblogger, det må jeg bare si, men nå fikk jeg tips til et par som har gått i glemmeboken her, så jeg takker og bukker.

   Her ventes hele familien på bursdagsrømmegrøt nå. Har du selv planer for kvelden?

   Klemmen!

   Slett
  6. Jeg sitter og ser på min guilty pleasure, Vanderpump rules. Folka i serien er så dumme at jeg holder på å bli gal og det gjør fysisk vondt å se på, men likevel klarer jeg ikke se bort. ;)

   Siden det regner katter og hunder ute holder jeg sofaen, jeg har jo tross alt trent én gang i dag allerede (yup, kl 5 i morges). ;) Kos deg med bursdagsrømmegrøt! :)

   Slett
  7. Kos deg selv! :)

   Aldri hørt om Vanderpump (for det heter faktisk det, eller er jeg dum nå?), men ingenting er som guilty pleasures. :P

   Slett
  8. Vanderpump rules ja, en spinoff av Real housewives of Beverly Hills. Lisa Vanderpump eier og driver et par restauranter i Beverly Hills og Vanderpump rules foregår da i miljøet rundt denne restauranten. Må innrømme at jeg skammer meg litt over å vite det her, men skylder på at jeg var sykmeldt i 2 uker i våres etter en operasjon og det eneste jeg gjorde var å ligge på sofaen og glane på tv. ;)

   Slett
  9. Nice! Jeg var redd det var noe vampyrgreier. Dette høres topp ut!

   Slett
 2. Hahaha ja hun burde få en kaktus for det XD Fine bilder da. Hadde vært gira med et slikt program! :D Har sett (og siklet på) slike conventions i sverige, men aldri deltatt. Idag har jeg btw lagt ut en superenkel oppskrift jeg tror er veldig chassi-vennlig ;) Du vil nok bruke kakao variant da ;) Ha en fin Mandag! Tjohei

  SvarSlett
  Svar
  1. Coolio, jeg vil se på oppskrift! Nå lager jeg rømmegrøt forresten, og da tenker jeg alltid på deg. Du skulle så definitivt vært med på convention. :)

   Slett
 3. Huff. Det var kanskje litt vel hardt for kroppen? Håper du blir frisk som en fisk fortere enn svint! :)
  Har hørt mye bra om Fitness Convention, så kanskje det er noe jeg bør vurdere til neste år?
  Håper du får en strålende bursdag i dag! Gratulerer så mye med dagen! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk fine! Jeg koser meg med bursdag. :)

   Og er frisk som en fisk. Hvis du drar til Fitness Convention neste år så ser jeg deg der. (Så plis gjør det!)

   Klem!

   Slett
 4. Du Chassi du. er du sikker på at du ikke er i Stavanger nå i dag? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skulle jeg ønske at jeg var! Hvis det er der du er. Jeg sitter mutt putt alene på hotellrommet i Haugesund. Spiste nettopp middag i sengen, uten bukser på. Unnskyld - too much information. :-/

   Hva gjør du? Sitter du på et tilsvarende hotell (jeg er også på scandic!) i Stavanger?

   Slett
  2. åh, ja! (there can never be too much information) jeg spiste chicken caesar salad i sengen med pysj på.
   og du:
   http://xkcd.com/1285/
   den handler om lille kristine! :D hahaha

   Slett
  3. Ha ha! Nice. Nesten som de miserable i den franske revolusjonen, men oppdatert til dagens problemer. Jeg liker at du er nerd.

   Har du trent i Stavanger? Testet noen senter? Du kan fortsatt stikke innom Toppis hvis du vil, bare gi beskjed.

   Slett
 5. Middag i sengen klokken 5 høres nydelig ut! :*

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var det! De har ikke lomper i Haugesund, så jeg spiste potetkaker (!) med laks. Så kjekt å se at du er på nett igjen. :-*

   Slett
 6. Jeg tror jeg starter alle kommentarene mine hos deg med "hahahah", men det er umulig å starte med noe mer beskrivende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Yay! Mission accomplished. :-*

   Slett
 7. Den lille østlendingen23 november, 2013 16:52

  Du er ikke tykk på en flekk. Helt nydelig! :*

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...