tirsdag, november 12, 2013

Mandag

Kjære bloggen. Jeg beklager å skrive om mandagen når det allerede er tirsdag, men det er liksom sånn denne Helvestesuken er. Hver dag er eget et kapittel og må dokumenteres for seg selv. Én dag har gått, med enorm effektivitet, masse trening og lite søvn, og det er helt utrolig hvor mye energi man får når man bare fokuserer riktig. Dødsrå, dødsrå! Neida. Trøtt, bare trøtt, tenker jeg vi sier.

I do it for hip hop.

Å stå opp klokken fem var helt okei, men å skulle sitte i sin egen leilighet å være dønn effektiv student uten plutselig å sovne, var.. umulig. Unnskyld. Så her gikk dagen:

05.00. Stå opp
06.00. Effektiv student, med havregrøt i magen og masse bøker på bordet
07.00. Oisann, jeg sovnet
08.00. Megaeffektiv student! Så mye man får gjort når man ikke surfer!
13.00. Mitt livs første PT-time. Veldig kult! (Veldig flink PT.)
15.00. Treningstime for Stavanger Kommune
17.00. Sykler videre (i pøsregnet, mind you) for å rydde hos bestemor
20.00. Åh, så trøtt
22.00. Og da var det leggetid

Og det kunne gått kjempegreit!

Om jeg ikke skulle gjøre det samme igjen i dag.
For nå er hele verden som et tåkeland.

Og all den sunne maten! Flaks for meg at kakao er så sunt, for 4 av 6 måltider i går var nesten svarte av kakao. Grøt med kakao, yoghurt med kakao, vanlig kakao.. og enda en grøt. He he he.

Farvel for i dag, internett. Jeg skal ut og ta dagens første treningsøkt. Regnjakke, regnbukse, pulsbelte og hodelykt. Yay. Bertrand mener at man våkner av å trene.

Ps: Takk for tipset om en rolig uke uten trening eller noe fornuftig. I like it! Den skal jeg ta neste uke. Håper dere har det fint alle sammen! Puss på dere.

16 kommentarer:

 1. Det ser jeg frem til! Altså en uke hvor du bader i usunn mat og tilbringer dagene i sofaen! Pic it, or it didn`t happen, og selv om du dokumenterer en slik uke vil jeg knapt tro deg!

  Litt mer alvorlig: Jeg kan tenke meg at posten "rydde hos bestemor" passet litt for godt inn i helvetesuka. Klem til deg for den oppgaven<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Shit ja. Takk for den, snille du.

   Vi fant et hundre år gammelt ab-wheel forresten, som ser ut som et gammelt sykkelhjul med håndtak. :P

   Kjempeklem til deg

   Slett
  2. Rydding etter dødsfall er vondt. Det eneste positive er at man får påminnelser om alt man kanskje har glemt, men det er jo heller ikke alltid en fordel. Trist uansett, egentlig.

   Vi hadde en slikt gammelt "sykkelhjul" som vi lekte med i gamle dager! Mon tro om det fortsatt fungerer? Jeg skjønner nada av dagens ab-roll nemlig (hvorfor er det et lite hjul der? Hvorfor stopper alt opp pga. det lille hjulet? Livet på treningssenter er fullt av mysterier).

   Trenger du en PT? Du av alle, liksom?

   Slett
  3. Er det sant? Finn det igjen, og så er det bare å rulle. Synd jeg ikke fikk vist deg på fredag.

   Jeg finner pt-er innimellom for å bli en bedre pt. Han her var jo tusen ganger mer erfaren enn meg, så det var veldig lærerikt. Dessuten så sa mister PT at jeg ville fått sekser i gym, og om ikke det var verdt å betale for, så vet ikke jeg. ;-)

   Nei, la oss trene deg snart!

   Slett
 2. Joda, man våkner til av å trene grytidlig på morgenen. Jeg prøver å komme inn i vanen med å trene kl 5 om morgenen igjen, men gud bedre så trøtt man blir når man setter seg foran pc-en på jobb. Da går det gjerne med 2 kopper med 2 fres i hver, og så en kaffekopp med 3 doble espressoer før Maije slutter å være morgengretten og duppe med hodet. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant? Dere er sprø. Jeg lever visst et helt utrolig behagelig liv i forhold til mange andre her.

   Hvorfor trene klokken fem, Maije?

   (Gjett om jeg drikker kaffe nå ja.)

   Slett
  2. Fordi da har jeg treningssenteret (nesten) for meg selv. Jeg slipper å stå i kø for å vente på dem som curler i knebøystativet osv. Jeg kan til og med lage meg min egen sirkeltreningsrunde uten å irritere noen. Faktisk så er vi en fast gjeng som trener så tidlig på senteret mitt, så det finnes flere gærninger der ute. ;)

   Slett
  3. Nice. Er du fortsatt på Myrens? Jeg misunner deg i så fall. :-)

   Slett
  4. Ikke Myrens lenger, da jeg byttet jobb for 2 år siden ble det litt for tungvint, så jeg trener på SATS og EVO i stedet. EVO er genialt fordi de har åpent mellom kl 5 og midnatt. SATS er hovedsaklig for timer i varm sal og spinning, også har jeg nordisk medlemsskap så jeg kan trene gratis de 2-3 gangene i året jeg er i Sverige. Ellers hadde det blitt 200 kr pr gang x 2 x antall dager jeg er der borte. Det blir fort mye penger det!

   Slett
  5. Aha. Nå lurer jeg på hvor du jobber også. Tør du fortelle det her? :P

   Evo virker knall! Jeg hadde sikkert funnet meg en sånn billigting selv, hvis jeg ikke jobbet på Toppform.

   Slett
  6. Tidligere jobbet jeg på Brynseng, og da lå Myrens veldig fint plassert sånn ca halvveis til jobb, og den lå langs bussruta for bussen som stopper rett utenfor døra mi. Ypperlig uansett om jeg sykla til jobb på sommeren eller om jeg ellers tok bussen. Da var det også greit nok om jeg måtte bruke litt tid for å komme dit i helgene.

   Nå derimot jobber jeg i stikk motsatt retning, jeg jobber på Slependen, og bor rett bak slottet. Da blir det for tungvint å stikke 3 km i en annen retning for å trene. Mye bedre med EVO som ligger under 5 min unna hjemme, eller SATS Solli og Bislett som ligger en sånn 8-10 min gåtur hjemmefra.

   EVO funker fint det, så lenge du klarer deg uten saltimer, resepsjon osv. Jeg er godt fornøyd jeg, de har det jeg trenger for å få trent, til en veldig billig penge og åpningstider man ikke får på betjente gym.

   Slett
  7. Cool. Du sa kanskje ikke akkurat hva du jobbet med, men nå vet jeg hvor i alle fall. (Jeg syns å huske at du var i IT-bransjen nemlig, og da blir det ekstra spennende.)

   Klem på deg!

   Slett
  8. Jepp, du husker godt! :) Etter mange år på inter-IT skiftet jeg til serverkonsulent i et stordriftsselskap. Same shit, different wrapping. I stor grad samme oppgavene, men for kunder i stedet for kollegaer og i mye større omfang og gjerne mer rettet mot terminalservere enn pc-er med de utfordringer det fører med seg.

   Slett
  9. Oi oi! Da er du skikkelig megateknisk! Håper du trives.

   Slett
 3. Åh, jeg er SÅ med! Du må fortelle hva som er hardest å gjennomføre.
  Jeg tror det blir den sunne maten, for nå skal jeg til Forus, og der får vi servert mat.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er du med? Startet du i går du også?? Og så er du på Forus?? We should hook up!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...