søndag, november 03, 2013

Og sånn føler jeg meg nå

Hei! Hvordan har dere det? (Sånn. He he. Da kan jeg fortelle om meg selv.) Juhu! Om jeg var bare bittelitt nedpå i går så er det helt sykt hvor høy man blir på livet og på seg selv når man løper halvmaraton med 1500 deltakere og publikum og solskinn og verdens beste turfølge som er Kaizers og Piaf.

Og.
OG!

Det gikk jo som en lek!

Litt høy på livet + litt for høy musikk på øret ble til at JUHUUU - jeg ropte så høyt og vilt underveis at jeg kunne skremt bort hvem som helst. Jeg vet at jeg har noen spreke lesere som løper dobbelt så fort som meg, men da må jeg bare si at jeg kunne løpt enda fortere altså. Vi løp i kø de første kilometerne og kanskje, men jeg vet ikke sikkert, hadde jeg en stein i skoen. Nei, det hadde jeg ikke. Skoene kjentes bra de også. Men jeg har deltatt en gang tidligere, og da gikk det fortere.

Check out my cool club.


Og etter lapskaus og oppkarbing var det ingenting tungt å sykle hjem etterpå. By the way, oppkarbing er bra. Fitnessbloggen prøver å si at det ikke er det, men jeg tror at det er.

Og forresten: jeg sa stein i skoen, men jeg mente kink i nakken.

Nå er det gjort. Nå vil jeg trene styrke igjen. Hva gjør dere i dag?

35 kommentarer:

 1. GRATULERER med vel gjennomført halvmaraton!! Du er sprek ass.
  I dag skal jeg rydde og flytte litt. Det regner så inni hampen så jeg vet ikke om jeg egentlig orker å bevege meg utendørs. Ha en nydelig dag, med beina på bordet og masse god mat :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det regner her også, og er flomvarsel til og med. Hvor bor du?

   Jeg har hatt beina på bordet hele uken, under den viktige "oppladingen" til løpet, og i går lå jeg i stabilt sideleie helt til jeg sovnet, så nå er det faktisk deilig å være på vei til trening. :D

   Slett
  2. Jeg bor i Oslo, Chassi! Det har jeg jo fortalt før :) Nå fant jeg på et mer spesielt navn så du kanskje husker meg, siden jeg har blitt litt flinkere til å kommentere. Bloggen din har faktisk vært under "favrittene" på pc'en i lang tid, men jeg har sjeldent kommentert. Det er så trivelig i dette kommentarfeltet, så jeg tror jeg kommer til å fortsette å kommentere :)

   Slett
  3. Mye bedre navn! Da vet jeg at du er Maja som foreslo en tur fra Stavanger til Oslo, og at du pleide å løpe før, men at du foretrekker styrke nå. Hva løp du halvmaraton på? Har du tenkt deg på Fitness convention?

   Veldig trivelig å ha deg her! :-)

   Slett
  4. Den lille Østlendingen04 november, 2013 08:50

   Maja fra Oslo,

   Hei! Så kjekt navn. Kan du pls gjenta alder - og hva du gjør og? Jeg vil så veldig gjerne bli kjent med alle dere søte som kommenterer!

   Puss och kram

   Slett
  5. Det må jeg si Chassi! Du har fått med deg mye :) tror jeg løp halvmaraton på 1.52 ca. Men det er to år siden da. Nå er jeg ikke sikker på om jeg hadde kommet i mål... Jeg jobber som controller, er 27 år og har en leilighet til salgs!

   Slett
 2. Hurra for deg! Godt løpt. Godt å høre at du ble høy av stemningen! Nå er det bare å trene styrke igjen :D ingen grunn til å ikke ta det hardt utover beina for å spare løpeenergi.

  En, to, tre, gå! (Hvis du har lyst til å hvile noen dager er det også lov)
  Puss fra Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Juhu! Du er en av dem jeg vet om som er en racer på halvmaraton, så tusen tusen takk. Jeg tenkte på deg, må du tro, da jeg så resultatene mine i mål og syns jeg hadde løpt som en vind hele tiden. :-/

   Puss på deg!

   Slett
 3. Gratulerer så meget!:D

  Liker ditt engasjement for karbohydrater, altså.:p Selv om jeg ikke deler entusiasmen. Du går virkelig i ilden og forsvarer dem i tykt og tynt. Må bare elske det!:p Stå på krava!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Jotakk! Bananen er min beste venn. :D

   Og takk for gratulasjon, snille du!

   Slett
 4. Gratulerer!
  , men du skal vel ikke stoppe nå. Det finnes jo lengre distanser vettdu. Dobbelt og trippelt osv osv. Visst vel at du ville løpe fort. Og blir man ikke mye gladere av løpe fort og langt enn å ta planken?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare vent til du blir bitt av styrkebasillen du også, så løper du snart jublende rundt på treningssenteret - som meg - når du har gjort en skikkelig god planke.

   Jeg tør ikke maraton altså, det virker så langt utenfor komfortsonen at jeg ser det ikke for meg engang. Der vil du alltid være helten.

   Slett
 5. Du er FLINK! Gratulerer med vel gjennomført!

  Jeg? Jeg har gått lang tur på paradisøyen som ble avsluttet med tabata og feiret med CC og bakekakao!

  Savner deg! Kom hit heller.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!

   Hvis du inviterer meg med en gang, i stedet for å alltid dra når du vet at jeg ikke kan, så blir jeg kjempegjerne med.

   Østlandet høres fint ut. Er det sant at solen alltid skinner der, og at østlendinger smiler som soler? Jeg elsker øyer! For et drømmested!

   Slett
 6. Jeg har gratulert allerede, men hurra for deg! Jepp, man får kjempe-kick av løping- det er jo det jeg alltid har hevdet! Du må ikke undskylde tiden din, Super-C, den er mer enn bra nok.

  Dagen i dag: Løpe-/joggetur, mange aviser, Charpentiers Dødsmesse og en liten markering av Allehelgensdag.

  God søndagskveld/mandag!


  Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen04 november, 2013 08:48

   Så kos med Alle-helgens-markering. Det PLEIER alltid mor og jeg og gjøre og. Det er veldig hyggelig.

   Nå er det faktisk ikke lenge til vi sees!

   :)

   Jeg gleder meg. Veldig!

   Puss och kram

   Slett
  2. Det føles mer riktig med Allehelgensdag-markering enn dumme Halloween. Tente lys og en dødsmesse slår masker og godteri når som helst.

   Om fire dager lander jeg snart! Hohoi! Jeg gleder meg også veldig!

   Chassi: Denne linken til Oatmeal-artisten.. Den frister over all forstand. Har dere Iherb-proffer tips til enten erstatning til sjokolade i Chocolate chip-strawberry-grøten (ja, jeg har tenkt på kakao) eller tips til sunnere sjokolade? Nå spiser ikke jeg heller sjokolade nemlig, uten å savne det overhodet.

   Slett
  3. Interessant spørsmål! Jeg pleier å erstatte alle sjokoladeting med kakao, men du kan jo bruke mørk sjokolade også. Ja, det må bli bra! 70-80% for eksempel?

   Jeg KAN spise mørk sjokolade i kokekunstøyemed. :P

   Slett
  4. Hmm. Jeg føler meg liksom litt ferdig med sjokolade. Det store problemet nå er at det virker som jeg ikke tåler kakao. Dette er krise. Hva skal jeg gjøre nå? Jeg synes å huske at dere bestilte Confecta kakao, stemmer det? Hvordan gikk dere frem i så fall?

   Lille Søte: Jobb i Stavanger?? Hmm nr. 2...

   Løpejenta.

   Slett
  5. Den lille Østlendingen06 november, 2013 08:40

   God morgen Løpejenta,

   2 dager igjen.

   Confecta - tok kontakt med produsenten. Det var sykt godt -men og sykt dyrt. :/ (De har en hjemmeside).

   Det finnes "kakaoerstatninger" på iHerb. Det er ikke like godt - men fungerer i krise.

   Handler du noen gang i Sverige? Har du forsøkt Fazer bakekakao? Og i Sverige har de 90% kakosjokolade(!)

   Hva betyr nr. 2? Har du en annen jobb på gang i Stavanger?! :D

   Slett
  6. Det siste først, Lille Søte, jeg funderer litt på bytte av jobb, men er i den berømmelige tenkeboksen. Det er alltid interessant å følge med på arbeidsmarkedet, synes jeg.

   Jeg fant en Confecta-boks på helsekosten på Røros for noen år siden, og har sett de i slike porsjonsposer siden, men aldri i salg som bokser. Det er litt krise nå, og utslett pga. kakao er vi ikke glade i. Kakaoerstatning hos Iherb, tenker du på raw kakao da?

   Jeg har vel bare handlet i Sverige en gang de siste 10 årene, men forslagene er notert!

   Hohooo, om to dager er jeg på vei:)

   Slett
  7. Den lille Østlendingen06 november, 2013 09:48

   Jeg tenker på noe som heter Carob ... men det er ikke kakao altså - men en erstatning som kan MINNE om kakao. Og så har vi jo Stevia mørk sjokolade - og kanskje i kombinasjon?

   Ja - la oss snakke JOBB i helgen. Da blir sikkert C glad. Gleder meg allerede!

   XO

   Slett
  8. Erstatning er dessverre bare en erstatning.. Buhu. Stevia mørk sjokolade, mener du da ordinær sjokis, som er søtet med stevia? Vi kan ta dette i helgen, altså.

   Alle blir glade av å høre intern jusprat! Hurra. Jeg liker jo veldig godt å snakke om andres fag, så Chassi, forvent mange dumme spørsmål!

   Slett
 7. Gratulerer med vel gjennomført halvmaraton :-D Du såg uforskammet fresh ut der du kom hoppende og jublende ;-)
  GØY!

  SvarSlett
  Svar
  1. Verdens beste heiagjeng. Takk! :D

   Slett
  2. Og takk for de fine bildene!

   Slett
 8. hei din spreking! gratulerer så mye:)

  men du, hva synes du om dette:
  http://www.supersprek.no/sesamin-hvordan-eie-dine-egne-gener/
  ?

  Ønskeinnlegg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. You crazy. Hva er det du leser på, Inga? Det ER tull vel? Ha ha! Skjønner ingenting. Men sesamintanken er god. Man kan sikkert selge hva som helst hvis det kommer fra Børge Fagerli eller tilsvarende. ;-)

   Takk for bra tips! Klemmen!

   Slett
  2. Jeg følger med på de nyforstyrrede! jeg kan vel ikke noe for at de flokker seg rundt tøffeBørge.
   Egentlig har jeg jo sluttet å lese fitnessblogger, men... noe av det er bare for bra.

   Slett
 9. JUSTITIA MALIN - ER DU DER? VIL DU HELLER TJENE PENGER ENN Å REDDE VERDEN (i alle fall sånn i første omgang) er det mulig jobb til deg her i Stavanger hos meg! TA KONTAKT!

  SvarSlett
 10. Holy macaroni! Inspirerende! men jeg skal ikke følge i dine fotspor, skal bare bøye meg i støvet for deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jotakk. Men jeg vil heller ha en ordentlig barteklem. :D

   Slett
  2. *barteklem*, stor bart i anledning movember!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...