søndag, mars 14, 2010

Hei veggen

Sånn må veggen se ut, jeg er dønn tom for energi. I dag gikk jeg mot Elixia i musetempo men snudde midtveis da jeg skjønte at jeg aldri ville orket å gå hjem igjen om jeg noen gang skulle nå fram. Så jeg spaserte i musetempo til Videoverden, leverte gårsdagens film (hadde lite energi i går også) og leide enda to filmer. Siden da har jeg så vidt flyttet meg til kjøkkenet for å lage smudier, tre stykker så langt, med bjørnebær, peanøttsmør, kakao og proteinpulver (yammi!). Men ups, det var i går som var "spisedagen" (masse smudis da også), så veggen førte til en sprekk i nazikostholdsregimet. Dobbelt vegg.

Naziregimet har snart tatt fra meg all livsglede (peanøttsmør, frukt og kakao, jeg nevner i fleng..), men jeg er ikke ferdig med å teste det ennå. Apropos naziregimet har jeg ikke tatt de sinnsyke koffeinpillene i dag, så det er alltid en mulighet for at det er det som er grunnen til dagenderpå-følelsen i kroppen. Og apropos dagenderpå-følelse tror jeg det er lenge siden forrige treningsfrie dag (ettersom jeg ikke husker den lenger) og da kan også dét være en grunn til å møte veggen.

Hyggelige nyheter fra helgen er mye kjekkere:

 1. Jeg har vært i enda en fantastisk 30-årsdag.
 2. Jeg har fått pakke i posten fra Ingalill! Det var et kjempehøydepunkt å hente fint innpakket proteinpulver i sånne ziplåsposer med hyggelige smilefjes på post-it-lapper, så om jeg ikke hadde vært totalt kake i dag og i hele helgen hadde dette fortjent et eget innlegg med bildedokumentasjon. Enn så lenge kan jeg i alle fall si at gaven spilte en stor og viktig rolle i "spisedagen(e)" min(e), som tilbehør i smudis og sjokkisgrøt. Tusen millioner takk, søteste snilleste du!! Love u!
 3. Jeg har vært matorgiefri i 21 dager. Hm. Jo, jeg har det selv om jeg akkurat nå er kvalmmett etter tre smudier.
 4. Jeg trente med Cecilie Skog på lørdag! Hun sto bak meg på Total og tok armhevingene med knærne i bakken. Nydelig jente.
 5. Det snør igjen!

6 kommentarer:

 1. Jeg skjønner du må ha truffet veggen hardt når kjedelige ziplocposer og (verdens værste I am sure) prot.pulver kan være et høydepunkt :-)

  På tide du forlater nazistene, tar en hestekur med rødvin og sjokolade, en hel eske dessertsjokolade burde gjøre susen - deretter kan du bruke sunn fornuft og den lista du la ut tidligere (som du laget selv).

  - nå røk min egen sjokkofriemars så det sang på lørdag - ergo vil jeg selvfølgelig at alle skal sprekke :-)
  - sumobryterdiett all the way!

  SvarSlett
 2. Hahaha! Du er så fantastisk kul, vet du det?! Det VAR et høydepunkt!

  Synd med sjokofrie mars. Prøvde du å drikke oboy? ;) Stor kjempeklem!

  SvarSlett
 3. Jeg prøvde oboy, alle varianter sjokoladekjeks, flytende med krem og diverse kaker
  - helt til lørdagshopping og salg på Minde
  (det er lov å la seg friste :-))

  spørsmålet nå er om jeg kan spise all sjokolade jeg begjærer og starte på nytt i april
  eller
  fortsette videre med mars??

  SvarSlett
 4. Jeg vet det!! 21 dager selvdisiplin! Buddhistisk lære, klarer du 21 dager klarer du alt. Fra NÅ.

  Hvis ikke oboy virker kan du spise knekkis med nugatti i tillegg.

  SvarSlett
 5. Nå er alt jeg har å si.. dumme dumme PT-dietten. den er ikke god for deg tror jeg .
  .. og siden det var alt jeg hadde å si nå.. så skal jeg si mer siden, men nå skal jeg starte et nytt og bedre nerdet liv og pelle flatræva opp på Universitet og lese litt..

  Nydelig du er uten tann :..en riktig liten trollunge :)

  SvarSlett
 6. Heei snupps! DU er nydelig! Nytt og bedre liv? Gleder meg til å høre!

  Jeg savner universitetet altså. Hvis du syns det er drit å sitte på lesesalen så tenk på oss som må sitte hver eneste dag på kontoret. Ha en super dag! Klemmen!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...