fredag, mars 05, 2010

Nå går det FORT å lage middag

Før gikk det fort og kanskje til og med reserfort å lage middag, men nå går det FOO-HORT, for dietten sier én laks (125 gram faktisk) og 150 gram grønnsaker, og da er det ikke mange sprell man kan finne på. Ertene fikk dampe i fiskegryten, og så fåkking effektiv er jeg at jeg ikke gidder å dele opp ishavsalaten en gang. Klar-ferdig-spis. Veldig godt.

Laks med 150 gram grønne grønnsaker.

Det går kanonbra dette her. I går hadde jeg litt lite energi, men i dag er jeg full av energi. Jeg har alltid fått en rar følelse i hodet eller kjeven eller deromkring når jeg spiser proteinpulver, og den følelsen får jeg god anledning til å kjenne på nå, med et så enormt inntak av både pulver og proteiner. Det er en gåte hvorfor dette skjer, men jeg kan ikke la være å lure på om det er en akutt konsekvens av de mange spennende søtningsstoffer som finnes i proteinpulver.

Jeg hadde ikke valgt denne kuren om jeg selv skulle ha laget en kostholdsplan, men Jone har skikkelig peiling og lang erfaring pluss at alt nytt er gøy. De 21 dagene med matorgiefri er fortsatt pri én og nå har jeg bare 9 dager igjen. Neste søndag er merket "21" i kalenderen. :)

Jo, og så kjøpte jeg en vekt for å kunne rapportere til mister PT hva som skjer; Første dag viste 56,8 og andre dag viste 56,2. Men det skal jeg ikke tenke på, vekten vil svinge fra dag til dag.

HELG!

2 kommentarer:

  1. Heey u! Hva er vektmålet ditt?
    Synst det lukter anoreksiatendenser her! Vil jo ikke miste deg vettu! ;)

    SvarSlett
  2. Heey u too! Jeg har ikke noe vektmål. Det ble veldig impulsivt dette da jeg fikk en kostholdsplan opp i hendene. Så jeg tester og hopper av i god tid før jeg forsvinner.

    Men takk for omtanken! :)

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...