tirsdag, mars 30, 2010

Fotoshoot


Stasjonert på Haukeliseter med kiter og klær til et helt kompani har vi knipset med Bergans i helgen. Guro og Tarjei fra 71 grader nord var verdens søteste mennesker, og kiterne er som alltid kuleste gutta i gata, så påsken er herved pangstartet.Kjell Helle Olsen, eieren av hodet til venstre, er leder av Stavanger Turistforening og så mye kjendis som man kan bli på fjellet - etter Cecilie Skog. En særs hyggelig mann. Asgeir til høyre er mister Bergans og dyktig fotograf. NOKSÅ spent på hva det blir ut av dette nå.

Kiterne da. De er så fulle av energi! Tenk å ikke tenke at man skal trene, men bare løpe i spinn hele dagen, - opp i hoppbakken, ut i trekket, topptur med brett og disjodans. Er det mulig? De sluker brødskiver som om vi skulle i krigen, det er kanskje et triks. Jeg trodde en gang jeg skulle søke jobb på Haukeliseter, men jeg hadde falt gjennom som gammel og kjedelig etter maks to dager (fest igjen? Men vi festet jo i går?). 30 kule svorsker lever et dobbeltliv som vaskehjelper og snowboardhelter. De snakker slang som ingen forstår og rapper på bordene. Respekt.

Alle som ikke har prøvd bør sjekke ut Kitesurfing.no for kurs på Haukeli, so fucking cool. Jeg ventet litt forgjeves på kitevinden i går før jeg valgte å dra hjem og fortsette påsken fra byen og hytten. Nå er det påsketirsdag med jobbfri og te, og fineste sangen på p3:


4 kommentarer:

 1. Så utrolig kult med fotoshoot med Bergans! Er du sponset? Du var kjempefin med de lilla klærne! :) Også tror jeg at vi har litt telepati going her, for jeg fikk akkurat en epost om ny kommentar på bloggen min, hehe. Litt morsomt at du skriver om kiting forresten, for det har kjæresten og jeg snakket mye om i påsken! Og vips! Der kommer du med et innlegg om akkurat det. Så da blir det kanskje kurs på oss til neste år! Hvis du ser på det siste bildet i det siste innlegget mitt, ser du en perfekt plass for kiting. Dette er et svært vann, og det er en annen sort prikk på bildet som faktisk er mamma. :)

  SvarSlett
 2. Jippi, telepati! :D

  Dere må absolutt hive dere på et kitekurs! Aller helst på Haukeliseter når jeg er der, det hadde vært utrolig kult. Jeg er sponset av Bergans, så jeg skal dukke opp på noen værmeldinger etterhvert. Hihi.

  Kjempeklem!

  SvarSlett
 3. Hvis ikke telepatien virker så er jeg i alle fall på Haukeli med kitesurfing.no den siste helgen i april, så sant snøen holder.

  Det er sikkert lettere å treffe deg på fjellet enn på Myrens. ;)

  SvarSlett
 4. Så utrolig kult! Får begynne å se litt værmeldinger igjen, hehe. Kiting blir nok til neste år, men da vet jeg hvertfall hvem jeg skal stalke da! :D

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...