mandag, mars 15, 2010

Hei verden!

Bare for å vise at jeg fort fant veien rundt veggen..! En dag og to er alt som skal til for energipåfyll, og i dag kunne jeg løpt til jobb av bare glede og bodypumpinspirasjon (eventuelt koffeinrus fra koffeintablettene). Jeg går i alle fall og øver med musikk på øret og bok i hånden. En-to-en-to-en-to-tre.


Sjekk den fine skoleveien min. Jeg går forbi kuer og bondegårder, og da blir hver dag en god dag så lenge solen skinner.


Og her da, partytrikset midt på en mandag! Jeg går til tannlegen hver fåkkings uke, men skal likevel vente helt til sommeren før ny tann er på plass. Græla god å plystre har jeg blitt.

6 kommentarer:

 1. SV:Okey okey!! Jeg vet at målene mine er ynkelig små, men det er ikke vits å sette seg opp får høye mål heller- da en risikerer å ikke klare å iverksette dem.

  Siddisløpet utsetter jeg til neste år, da løpet i år finner sted dagen etter Landsbyrittet.Tenker jeg ikke makter to konkurranser på rappen! ;)

  Formbilder kommer ikke på tale!! Vil ikke vise meg fram her til hver og en mann/dame! :-P

  Har ligget helt slakta og ut av form denne helgen, så jeg må ligge litt lavt i treningsterrenget noen dager til.(Kjeeedelig!!)
  :-(

  Håper du får en fiiin pumpetime på Sola ikveld!

  Stor klem!

  SvarSlett
 2. Å nei og nei, så kjipt at du ble syk! Pumpen blir ikke det samme uten deg så det er best at du blir snart frisk igjen.

  Målene var kjempefine de, jeg stusset bare over at de fleste var oppnådd allerede. Men ingenting er vel bedre!!

  Masse god bedring til deg!

  SvarSlett
 3. Takk, det var pent sagt av deg Charlotte! :)

  Jeg setter også heller inn mål underveis jeg! ;)

  Når du endelig er nazi-regime-diettfri og matorgiefri,-
  hva er planene og målene dine videre?

  SvarSlett
 4. Hvordan synes du Ripped freak fungerer? Merker du noe effekt?

  SvarSlett
 5. Da skal jeg bare leve lykkelig alle mine dager. Jippi!

  Hm, nei. Nazidietten er et forsøk på å finne ideelt kosthold og samtidig teste effekten på magemusklene. Ellers trener jeg fordi det er gøy og for å holde meg i form, se fit ut og bli enda sterkere. Og så blir veien til mens man går. :)

  SvarSlett
 6. Hei Kr!

  Ripped freak er et spennende eksperiment! Jeg ble tipset av Robert i fitnessbloggen om å teste en periode uten pillene for å bekrefte/avkrefte effekten, da ble jeg veldig tom for energi. Mens i går tok jeg pillene igjen og ble VEEELDIG full av energi; Trippet hele dagen, kunne ikke sitte i ro, fikk en god treningsøkt og følte meg ovenpå. Det er mye koffein for en liten pike så jeg kjenner at det koker litt i hodet. Og så tisser jeg grønt. Skal du prøve?

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...