tirsdag, mars 23, 2010

Better Bodies

Oo, så skummel uten hode! Treningsklær er kjempegøy, og mye gøyere enn andre klær (dessverre) fordi de er så gode å gå i. Jeg har vært så heldig å få en super pakke fra Better Bodies med supredupre treningsklær som absolutt kan anbefales. Det er ikke kjempelett å kjøpe disse klærne i Stavanger ennå, men det vil det snart bli, og enn så lenge kan de bestilles på Norwegian Fitness.

De nye klærne har fått være med hele helgen (på hyttetur, ikke kafé) og i dag brukte jeg dem til jobb og i ettermiddag skal de få bli med på trening. Jeg vurderer å flytte permanent inn i camobuksen, det ville vært særdeles behagelig og spart meg for husleie og støvsuging nå når gradene stiger ute.

Obs. Munnen er full av sting og tannen henger ennå fast i en sugekopp.

Grunnen til at jeg dro spontant på hyttetur var at jeg hadde ekstremt dårlig samvittighet for å skulke Sesilåmi, regionens eneste skirenn som jeg var påmeldt og hadde tenkt å gå. Men så ble det jammenmeg avlyst! Det er like lite snø i Sirdalen som her på Songesand, og da kan man ikke arrangere skiløp.

Nei, heller feire våren i joggesko og se på dyrelivet.


Enda en notis: topptreff på søk til bloggen denne uken har vært "Smøretips til Sesilåmi". De har nok blitt skuffet de som trengte pulvertips for jeg smørte med peanøttsmør i fjor.

10 kommentarer:

 1. spare husleie..hahaha !
  Treningsklær er de beste, det er ingen tvil om.
  Sugekopptann... sannelig godt at du drikker mye av maten din.. (proteinpulverdietten)

  klem

  SvarSlett
 2. Yay! Joggis er best, ingen protest! Det blir mye av det i påsken heldigvis. Har du planer selv? Klem tilbake!

  SvarSlett
 3. Den grå toppen var kjempefin!! *vil ha vil ha* Er personlig veldig glad i MXDC, synes klærne derfra er så utrolig digge (og fine).

  SvarSlett
 4. Har du sett, der plukket den opp den andre bloggkontoen min gitt. ;)

  SvarSlett
 5. Hei Rie! Kjekt å høre fra deg!! Koselig bilde fra gamlebloggen, det har jeg ikke sett før. :)

  Jeg elsker mxdc. Lovelovelove. Men det var fint med en variasjon nå, det ble en helt ny stil dette. Tenk, camo på gymmen! Følte meg som Tarzan.

  SvarSlett
 6. Camo på gymmen høres helt riktig ut! Kunne tenke meg litt camoklær selv, men har ikke funnet noe ennå. Vel, MXDC har nytt lagersalg til sommeren, så får vente til da. :D

  SvarSlett
 7. Nå var jeg akkurat i ferd med å skrive hilsen på soppebloggen! Du er vel en tusenkunstner! Nydelige bilder!

  Tror ikke det fins noe lagersalg her i provinsen, så jeg kjenner at jeg ble litt misunnelig på det altså. Og nettsidene deres? Med et excelark?! Nikspiks, det gidder jeg ikke.

  SvarSlett
 8. Ååååå, hilsen i soppebloggen er kjempekoselig, er lite aktivitet på den fronten for tiden, hehe. Er lidenskapelig sopplukker, så når høsten kommer blir det faktisk litt mindre trening. ;) MXDC jobber med bedre nettsider, så forhåpentligvis kommer butikken ordentlig på plass snart!

  SvarSlett
 9. Ingen store planer. Avlyst fjelltur, så her blir det bypåske i Tønsberg og Oslo :)
  Skal nok få gått litt i joggis i byen også sjø !! :)

  SvarSlett
 10. Hei snupps!

  Godt at du ikke misforsto og trodde jeg mente joggetur. Var litt redd for det nemlig..

  Kan jeg lokke deg med på en skiferie? Jeg drar til Haukeli nå for å kite i helgen. Planen er skitur derfra mandag til torsdag. Skulk yogaen og hiv deg på bussen! Seriøst. Gjør. Det.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...