fredag, desember 31, 2010

I tilfelle jeg skulle ha noen nyttårsforsetter

..så tenkte jeg å teste alt som testes kan på treningen i dag; for å loggføre resultatene i en bok jeg har fått meg, en femårsdagbok som vil gjøre det lett å sammenligne treninger og skiføre i fem år framover, og for å teste chins til Balibas siste utfordring.


Trodde det skulle gå litt bedre enn det gikk.

Men jeg innser at i tilfelle jeg skulle ha noen nyttårsforsetter så ville det bli å forbedre alt jeg gjorde i dag, for jeg er ikke så sterk egentlig. Tenkte å skrive hva jeg tok i markløft nå, og antall pushups i sånne kjekke håndtak og hva jeg tok på knebøy i går, men enn så lenge så er det så lite og så dårlig at hvis dere ikke klarer å lese hva som står i denne boken så lar jeg det bare være og så kan jeg heller komme tilbake til det i et Haha, DA var jeg pingle-innlegg hvis jeg ser resultater etter hvert .

Ny bok, samme ekle(?) middagsrettene.

En side for hver dag og en bolk for hvert år, det er helt genialt.

Og nyttårsforsett.

 • Jeg vil ikke bli tjukk.

Men ellers...?

Det måtte blitt noe treningsrelatert for ellers er jeg fornøyd med alt jeg gjør for tiden. Så.. from the top of my head: Nyttårsforsettet blir å klare mer enn to chins og kanskje enarms-pushups.

Haha, DA var jeg pingle. (Jeg er omtrent tusen ganger større nå)

I går kom det en kul bok i posten fra Kristin i Tid for Trening som fikk meg til å prioritere åndelig påfyll framfor søvn og lese hele boken gjennom hele natten. Ren mat uten kunstig fett, kunstig sukker, plastemballasje, pluss kanskje en sjekk av hormonbalansen i kroppen frister veldig nå. Jillian Michaels som er en superhelt i Biggest Loser pleide å drive hardkjør av kroppen sin med et sinnsykt treningsregime og konstant kalorikontroll mens hun drakk seks flasker cola light til dagen og slet med forbrenningen. Men så viste den endokrine testen at hun hadde forsøplet hele seg, og ved å oppnå hormonbalanse i kroppen kunne hun trene mye mindre og spise mye mer (og få renere hud og sove om natten og kanskje få mensen) og se like fit ut. Kristin anmeldte den bedre enn meg.

"You are the master of your destiny."

Snart er det nyttårs så snart må jeg ut av joggisen igjen og gjøre meg klar til fest. Takk for året som har gått og godt nyttår til alle der ute! Jeg bare gleder meg til 2011. :D

21 kommentarer:

 1. Du skal nå uansett få for de 3 du klarte siste. Godt nyttår! :-)

  SvarSlett
 2. Takk! :D

  Da øker jeg nyttårsforsettet til "mer enn tre".

  SvarSlett
 3. Godt nytt år! Håper du når alle dine mår i 2011! Jeg styrer unna alla nyttårsforsett, det er vel det eneste nyttårsforsettet jeg har.

  SvarSlett
 4. Godt nytt år :D

  Vi skal definitivt få til litt flere treningsøkter i 2011. Du skal jo blant annet perse i mark :D

  Gleder meg!

  SvarSlett
 5. Godt nyttår, Bjørn! "Jeg vil opp på Kjeragbolten innen 2012"? For eksempel. :)

  Pinglo: Jess, det vil jeg! Men akkurat på markløft er forskjellen uendelig stor mellom deg og meg så det kan bli interessant. Pinlig mente jeg. Godt nyttår igjen!

  SvarSlett
 6. Godt nyttår! :D

  Satser på at du når målene dine! Feit blir du hvertfall ikke ;)

  SvarSlett
 7. Hei igjen! Det var et godt nyttårsforsett, tusen takk! Jeg tar den! I år har jeg nyttårsforsett:

  Jeg skal på på Kjeragbolten og opp på prekestolen igjen innen 2012. (Satser også på å se noe fra prekestolen denne gangen!

  SvarSlett
 8. Ha! DU anmeldte boka bedre enn meg, ingen tvil - men så skriver du så "rett fra lever'n" og får ting sagt uansett hva det er du vil si!

  Godt Nyttår - gleder meg til å følge deg og dine forsetter inn i 2011.

  SvarSlett
 9. Hilde: Godt nyttår, søte fine du!

  Bjørn: Det er det koseligste nyttårsforsettet jeg har hørt i hele år. :)

  Kristin: Takk, søte snille! Jeg lurer ennå på om du lever etter boken; Har du klart å kutte ut kaffe og kunstige søtningsstoffer?

  SvarSlett
 10. Cahssi, ikke legg sånn press på meg da..neida, jeg lever ikke strikt etter boka (skulle ønske jeg kunne si ja til det, men.. Baby-steps, jeg jobber med saken).

  Kaffe er ikke min last, så det er ikke noe problem. Jeg kjøper korn-kaffe på Helsekosten (slik de brukte under krigen vet du) den er god med melk! Men jeg drikker vanlig kaffe også innimellom.

  Kunstig søtning, det klarer jeg meg (så godt som) uten. Eneste problemet der er jo Whey shake. Som sagt har Tech Nutrition sin nøytrale ikke kunst. søtning, men den er ikke veeeldig god. Stevia funker til noe, men ikke alt. Yacon-sirup, samme. Siste nå er jo Sukrin (erythritol), det er laget på naturlige ingredienser, men jeg har mine tvil om at der så bra..inntil det motsatte er bevist fungerer det som en erstatning for sukker i bakverk og ellers.

  Det jeg bekymrer meg mest for nå er kosmetikk og kjøkkenprodukter. Har skifta ut alt på badet med økologisk (vær kritisk, mye ulv i fåreklær her..) Har ikke klart å slutte å bruke plast på kjøkkenet. Kjøper BPA-fri bokser og drikkeflasker osv, men brødposer osv...vanskelig å erstatte synes jeg, pluss at i Norge har vi ikke akkurat valgfrihet i butikken!

  SvarSlett
 11. Kjartan: Ville det vært kult om jeg var? :P

  Kristin: Kult! Den kaffen har jeg lenge tenkt å prøve, absolutt en god idé. Og sukrin ja, dét bør jeg også prøve.. Jeg har testet tech nutrition i det siste og syns selv at det smakte bra, jeg liker det meste, så her fikk jeg mange gode tips. Whey er helt klart min største utfordring på kunstig søtning, jeg kan tenke meg at det er mye muffins i alt pulveret vi får i oss. :)

  SvarSlett
 12. For en jubelpost.
  Hver gang jeg ser Jillian triller krokodilletårene og jeg vil sitte på huk og dele barndomshemmeligheter. Grouphugs mens kiloene renner av. Sånn er det når man hjernevasker seg selv med daglige doser TBL (tsk Australia). Pavlov kan vugge vogga.

  - og enda bedre, nei til alt kunstig. Inkludert parfyme og tyggis, men det har vi snakket om før.

  Best av alt: Nyttårsforsettet.
  Mitt er nå: Jeg vil ikke bli syk.

  Godt nyttår til deg.

  SvarSlett
 13. Ikke sant? Plottet er helt genialt, grouphugs mens kiloene renner av. "My brother got in a car accident and I've been fat ever since."

  Jeg tenkte på deg da jeg leste om kunstig søtning. Du hadde rett!!

  Ikke bli syk. ;)

  Godt nyttår, kjære!

  SvarSlett
 14. Jeg er, jeg er! Jeg mente å si det hos deg også. For noen tøysete kommentarer. ;)

  SvarSlett
 15. Nyyyydelig!!! :D

  Er vi i samme klubben også eller?

  SvarSlett
 16. Da lager vi en egen klubb og den kan godt bli ENDA kulere.

  Ikke vær lei deg, søte gode du. <3

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...