onsdag, desember 15, 2010

Bodypump mot styrkeløft

Drit i eksamen, jeg skal trene med Tone og Pinglo og drikke kaffe med Moshonista og treffe Silje Mariela (til pizza sikkert). Mye gøy, jeg gleder meg! Styrketrening med styrkeløftjentene blir minst like skummelt som eksamen, men mest gøy likevel. Hilde kjeder seg i skogen og skulle ønske hun kunne bli med.

Skummelt fordi:

I dag hadde jeg bodypump med nisselue på og det var hur kult som helst, men det kan nok ikke sammenlignes med den mer seriøse treningen de bedriver på Bjølsen.

Sånn så vi ut.

Sånn!

..Skummelt fordi jeg har veldig stor respekt for det seriøse treningsregimet de driver med. Men altså, bloggeverdenen har blitt så bra at jeg kunne meldt meg ut av samfunnet og levd lykkelig foran pc-en. Aller først er det Kanela som sender morsomme mail om nøttene mine som gikk i søpla:

PS. Jeg spiser pisket krem med kokosmelkklumper og nøtter... og jeg har nettopp tømt min 1 kilos ost som jeg kjøpte på søndag...
rart jeg ikke blir feit.. etter all pensum du har lest :P
Jeg tenkte masse på Kanela da jeg kastet nøttene i søpla, for her er hun så vis og klok med meget mere utdanning i dette enn jeg med mine deltidsfag på NIH, og samtidig full av energi og mye slankere enn meg med høyfettdietten sin. Åh, det er vanskelig det der og kroppen er et mysterium. Kanela ville ikke kommentere innlegget fordi hun var redd jeg ville bli lei meg (hun er så direkte at hun KAN gjøre meg lei seg) men sannheten er den at etter dette innlegget fra Kjartan så vil jeg aldri noensinne bli lei meg igjen.

Og av fantastisk fine personer jeg har truffet gjennom blogger så er også Martine som jeg fikk denne flotte gaven av i dag. Sjoko-og peanøttprottis fra Myfusion, akkurat som jeg alltid har ønsket meg!


Toget går øyestraks så nå løper jeg. Ha det så bra!

13 kommentarer:

 1. JEG KJEDER MEG IKKE!!! JEG LESER STORTINGSMELDING, DET ER JÆVLA SPENNENDE!!!! ER DU KLAR OVER AT JEG HAR FUNNET EN SKRIVEFEIL I EN STORTINGSMELDING??? FERIEN KUNNE IKKE BLITT MER SPENNENDE!!!

  SvarSlett
 2. Du, grøt-dronninga! Bruker du fiberhusk i havregrøten?? Har hørt at du kan få "mer" grøt av samme mengde, eller blir d bare annerledes konsistens? :)

  Hvordan lager du FAVORITT grøten din?

  Og har du tips til hvordan du kan få mer grøt av samme mengde?? :D

  SvarSlett
 3. Åååå det er slike innlegg som får meg til å savne dere skikkelig jenter. :D Og jeg tror du kan ta det med ro ang. Bjølsen, en liten fugl fortalte meg at de er fæle til å skravle og tulle der oppe også. ;)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Hahahahaha jeg dør,som alltid av både innnlegg og kommentarer! Hildehildehilde; godt å høre at du koser deg !!;)

  SvarSlett
 5. Hilde: Du var savnet i dag!! Kanela fikk akutt skrivefeilangst da hun så at du fant skrivefeil i stortingsmeldinger, og det får jeg også, så kom hjem til sivilisasjonen før du går løs på kommaproblemet mitt.

  Kaja: Jippi! Er jeg det? Hvis jeg fikk velge mellom alle verdens dronningtitler ville jeg valgt akkurat den. Jeg skal lage noen fancy grøtoppskrifter etter hvert, men fiberhusk har jeg aldri brukt.
  Det blir i alle fall mer grøt av mer vann og lenger koketid (da stiger også GIen, men hello, det er mye man kan tenke på), jeg har bedre erfaring med det enn med kli/fiber.

  Rie: Gjett om du var savnet!! Heldigvis var det lov å skravle på Bjølsen for jeg gikk helt i spinn av bare angst og av anstrengelsen det var å drite meg minst mulig ut! Går det fortsatt bra i Quatar?

  Silje: Jeg lo godt selv da jeg så at du ikke ville vise meg kjøleskapet ditt. Hoho! "Vis meg ditt kjøleskap og jeg kan deg si hvem du er.." Du er søt som en vaniljekesam.

  SvarSlett
 6. Jeg skal la være å fokusere på kommafeilene dine, hvis du skriver rapport fra Bjølsen prompte!

  SvarSlett
 7. Nå hadde jeg en kommafeil!

  SvarSlett
 8. hmm, jeg greide ikke å lese noe om eventueller eksamenresultater ut av den siste kommentaren din.
  - men det gikk sikkert bra, forhåpentligvis sitter du ikke sippende dritings på østbanen. Heller sammenrullet togende med god bok, (og slitne armer.)

  Jeg har nå klikket på alle linker og føler meg svært utdannet.

  Takk for en hyggelig, men fremdeles surrealistisk kaffedate, det går så fort at jeg aldri helt rekker å følge med. Neste gang blir det sild på meg også!!

  SvarSlett
 9. Hilde: Bjølsen var så bra, jeg skjønner godt at dere liker dere der. Jeg har akkurat kommet hjem fra nattog nummer to på ett døgn så jeg orker ikke tenke på kommaregler helt ennå, men jeg skal smelle ut en rapport så snart som mulig. Jess! Så synd at du ikke var der!!

  Ingalill: Og der lo jeg godt IGJEN! Surrealistisk du liksom. Men det gikk alt for fort. Jeg kunne skravlet med deg i ti timer, det er jeg sikker på. Sild og poteter er fra nå av det beste jeg vet og det er du også. Kom hit og løp i skogen! (Eksamen gikk bra. :P)

  SvarSlett
 10. Hilde igjen: HAR jeg kommafeil? Nooo! Jeg anstrenger meg jo så hardt!!

  Skrivefeilangst er nesten verre enn fylleangst kjenner jeg nå. :S

  SvarSlett
 11. Skjønner ikke hvorfor Hilde ikke bare kan innrømme at hun kjeder seg i skogen.

  Peanøttprottis høres veldig godt ut.

  SvarSlett
 12. Haha! Jeg tenkte det samme men det var litt slemt å si det enda en gang. Ser for meg Hilde med isboksen og pcen på fanget. F5. F5.

  Peanøtt-sjokkis-prottis-grøt ble helt fantastisk i dag. Det er så bra at man kan vurdere å triple prisen for å frakte boksen med posten over havet.

  Ingalill: Nå må jeg skrive "ingall" som ordbekreftelse, det KAN ikke være random!

  SvarSlett
 13. Jeg trekker den siste tilbake forresten, på seg selv skal man kjenne andre..., og dessuten skulle jeg ønske det var meg som var på hyttetur.

  Bekreftelsesord denne gangen: "skituar"!

  Så rart!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...