søndag, juli 20, 2014

Den lille forvirrede i tåka

Søndag i alpeparadis.

Fortsatt lettere høydesykreduserte (for et nytt og spennende ord!) fra lørdagen. Vi snakker høydehungover. :! Hvilket medførte någet forsinket avgang fra hotellet. Helt greit. Det regner i paradis nemlig. (Og de blomsterkassene er ikke sånn grønne og frodige uten grunn visst!) Når det regner i alpene så gjør de det skikkelig.

Alpene byr på uendelig mange fristende muligheter for oss som er villige til å ofre livet hver dag i disse gondolene. Og det gjør vi lett. Det virker utrolig meningsløst å stresse med sykkelhjelm og sikkerhetsbelte hjemme plutselig, for her dingler vi 1000 meter over bakken i en tynn tråd. Ja, ja, kaffen smaker ekstra godt på toppen. Og de dobler prisen per 1000 meter. Det er mulig at det er høydesyken og adrenalinet som gjør alt til en fjellfest når du først er der oppe. - Meget mulig, dere må nesten teste selv. - Men altså, de uendelige mulighetene gjør sitt til at lillesøsteren til Vinglepetter hadde hatt 4 bunnsolide planer før klokken 10. Alle ble endret underveis. Når det er slitsomt å STRIKKE så blir det lett litt slitsomt å skulle erobre fjell. Da kommer disse gondolene til sin rett igjen.


"Bare" 1500 meter opp i dag. I to humane omganger.

Vel på toppen traff vi på noen nordmenn. Vi fant ut at det kun er nordmenn som synes dette været egner seg for tur - og vi følte oss kanonsmarte der en knøttliten stund. 
Og det er ingen tvil om at vel på toppen var utsikten vært å ofre livet for. Nordmenn - vi er så smarte her i alpene. (Se bildebevis under.) 


Au revoir fra 


Den lille forvirrede i tåka

Sendt fra min iPhone

2 kommentarer:

  1. Sporty! :D Ha en fortsatt fin Søndag <3

    SvarSlett
  2. Cherie Liller! Jeg håper det er korrekt fransk. Som i Mon Cherie liksom.

    Veldig sporty. Høydesykt sporty faktisk!

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...