lørdag, juli 05, 2014

Jotunheimstien

Spørsmålet blir bare hvor mange bilder jeg kan legge ut, for fy filler, for en tur! Sjekk bildet under - her var jeg i går! Det er så fint at man får vondt. Jotunheimstien går fra Oslo Plaza til Gjendesheim, men sammen med en liten østlending tok jeg snarveien fra Lillehammer for å ikke spises opp av mygg og mennesker i marka. Vi har vært alene mot verden i en uke. Båret huset vårt på ryggen, levd i pakt med naturen og funnet fred i sjelen. Og møtt Villmarksjenta! (Møtt eller sett - potato potata.)

Her er vi på vei mot Besseggen. (Jeg tok dette bildet. Ikke google.)
Her danser vi fjelldansen.


Her er Jotunheimen. Steinete på toppen.

Selv er jeg høy på livet her på toppen.

Høy på liiivet!
Ho-hoy!


Og en dag fikk vi frokosten servert, så da tok jeg igjen det tapte med denne skinke/makrell/laks-og-eggesandwichen.
En, to, tre.. Det ble bare syv bilder, men jeg kommer med mer. Først vaske klær og pakke ut, og aller mest så er jeg trøtt som en strømpe. Har det skjedd noe her hjemme? Andre som skal til fjells? Puss och kram

18 kommentarer:

 1. Åh! Takk for nydelig tur. Noen små rettelser.

  Ja. Alene. Men ikke mot verden. For verden tror jeg. I allefall for mitt magesår. Det hjalp!

  Jeg verken møtte eller så den ville jenta. Jeg derimot LUKTET den våte hunden hennes! Shit!

  Fjelldansen. Jeg skylder på at luften var litt tynn på 1750. Det værste er at jeg var SIKKER på at det så bra ut når vi faktisk danset! Sykt.


  Sånn. Nå er alt rettet opp i. Tror jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Men vi SER bra ut! Jeg ville ikke danset annerledes om det var det hippeste diskotek.

   Takk for en nydelig nydelig tversigjennom superduper tur.

   Slett
  2. Vil du bli med meg til Alpene nå?

   Slett
 2. Shit så fin den turen så ut!
  Jeg er tilbake fra to uker i sydenlandet og skal kose meg på Ulriken de neste ukene.:) Satt forresten høyderekord med 2080 moh nest siste dagen på Kreta. Veldig kjekt, litt skummelt og ganske vindete. Håper du har en strålende sommer!

  Pussar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi oi! Men Syden er også bra! Hvor var du? Jeg var på Kreta i fjor, men gjorde ABSOLUTT ingenting som lignet på en topptur. Respekt til deg. :)

   Slett
 3. Nydelig! 7 bilder er absolutt ikke nok. Jeg liker'e når dere blir høy på livet! Er du utstrekt nå? Fått vasket deg, klar for nye runder? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Pia! Du har vært savnet.

   Hva gjør du om dagene? Jeg har gjort unna litt praktisk og litt sosiale ting, menjeg prøver å pakke til Chamonix og Hardangervidda og Hvaler på en gang. Pluss pakke litt for hverdagsliv etterpå, for når ferien er over er leiligheten min utleid i tre uker.

   Slett
  2. Jeg drar forresten på hytta i dag, med kajakken. Vil du bli med?

   Slett
  3. Ååååå ja, jeg vil være med! Det hadde vært perfekt. Er det plass til to? Hvis ikke nøyer jeg meg med å jobbe i pausene dine. Man får sikkert lov til å bruke caps også, på kajakk?

   Her går det mest i jobbing, trening, litt sosialt og mye hviling mellom jobben. Heldigvis er jobben min fantastisk! Jeg trives så godt.

   I går var første dag på Fit for duty og jøss, da de step ups-ene kom var jeg ikke særlig tøff i trynet lenger. Morsomt! Push ups sparte jeg til sist, for det liker jeg ikke og hvis man er sent ute kan man droppe dem helt til man blir flink. Fant ut at jeg måtte prøve læll, enn hvis du var der og så at jeg skulket dem? :P

   Slett
  4. Det HADDE vært perfekt. Det er vanligvis en enmannskajakk, men jeg hadde puttet deg i dagsturluken. En luke der man oppbevarer det man kan ha glede av i løpet av turen. (Og det høres ut som om det kunne passe til deg.)

   Så kult at du har testet programmet!!! Pushups kan også være dips, men fritt fram for å flekse altså, det har jeg all respekt for. Her er styrketrening satt på hold for sommeren allerede, så jeg kan IKKE si noe.

   Hva tid får du ferie da?

   Slett
  5. Altså!
   Noen ganger kan man bli litt irritert. F.eks når man har skrevet en lang kommentar, trykker på send og VIPS så er den borte. Gjør man det to ganger på rad kan man bli ekstra irritert. Sånn, nå er jeg ferdig med å være irritert.

   Jeg hadde gjerne sittet i dagsturluken! Med en stor skål grøt i fanget. Gleder meg allerede! Vi får gjøre det når jeg tar ferie. Det blir ca til jul.

   Slett
  6. Åh. Ja, hater når det skjer. Jeg skulle ønske jeg var så fort ferdig med å være irritert som det du er. Ses til jul!

   Nei, for heldigvis ses vi i september! Og det er mye kjekkere å gå i fjellet enn å padle (jeg holder bare en time om gangen i den båten), så det blir helt konge. :D

   Slett
  7. Det ble en rotete kommentar. Sry. Gleder meg til Dovre i september i alle fall.

   Og så håper jeg du får en fin sommer med ikke bare jobb. <3

   Slett
 4. Koser meg alltid så med bloggen din; flotte bilder altså! Nå gleder jeg meg vilt til egen fjellferie; Først frivillig på Vinjerock og så halvannen uke som hyttevakt på Vakkerstøylen, Tafjordfjella. Tommel opp :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann! Takk for koselig hilsen! Og oi oi, skal du være hyttevakt på Vakkerstøyen? Er det i Tafjordfjella altså? Da må du blogge selv også. Om dumme gjester og kule gjester og gjerne om hva slags type turdeltakere de er. (Det finnes mange raringer, syns du ikke?)

   Slett
 5. Neste år drømmer jeg om, enten Jotunheimstien eller Rondanestien. Er så imponert over alle turene dine!

  (Ja, jeg følger fremdeles med på hva du driver med, Chassebass ;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hilde! Din luring! Så kjekt å høre fra deg igjen. Jeg ser fine bilder på face'n din. :)

   Slett
 6. Hello Chassi,

  I was surfing the net searching for my 2015 holiday location and came on your blogpage,
  can you tell me what part of Norway this is? Name of a nearby town maybe?
  I,m a hiker/ bycicletourer from the Netherlands,

  Greatings ,

  John.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...