onsdag, juli 30, 2014

Mont Blanc (!)

Det er akkurat et halvt år siden jeg overrasket den lille østlendingen med Gratulerer-med-dagen-jeg-har-kjøpt-en-tur-til-Mont-Blanc! Og i et halvt år har hun grudd seg til dette. Jeg ville sikkert grudd meg selv hvis jeg hadde visst hva jeg gikk til, og hvis jeg hadde visst at høyder ikke helt er min kopp te, men der og da var jeg uovervinnelig på begges vegne. Og med utgangspunkt i den positive erfaringen vi fikk fra Sikkilsdalshøe (1750 m.o.h. på en vei som ligner motorveien) trodde jeg at 4810 skulle gå greit.

Alpene eller Jotunheimen. Gjett hvor. 

Her var jeg på torsdag.
Her var jeg på mandag!

Og nå vil jeg helst legge ut ALLE bildene. Den lille og jeg dro til Chamonix på en 10-dagers tur. Vi hadde lagt inn flere turer for å akklimatisere oss og unngå høydesyke, og det var bra, for dagene ble brukt til å bli vant til høydesyken. Den lille var som full, og selv ble jeg kvalm;  men tenk at hun ville bli med i det hele tatt etter allerede å ha bestemt seg for å ikke gå Mont Blanc. Tank u!

Her pusser jeg tennene på den franske balkongen vår. This is Chamonix!

Og så ut på tur.

I alt fra 2000 til 3800 meters høyde.
And the hills were alive.
Og vi ble bestevenner med disse gondolbanene.
For et sted! Det lignet ikke på noe. Sove, spise, dra opp i høyden for å teste alle turene i området - akkurat som jeg liker det. Men så kom ekspedisjonsplanlegginsmøtet. Er alle akklimatisert? Hva gjør vi hvis noen dør? Neida, ikke fullt så ille, men plutselig veldig spennende. Og så kom dagen da jeg pakket 10 liter vann (for det finnes ikke vann der), sveitsisk sjokolade, franske paier, telt, sovepose og vinterklær, og hello isøks, stegjern og tau. (!)

"Would you want some chocolate with that wine?"
 Og så la vi i vei mot Europas tak. Det er det de kaller Mont Blanc.
Med denne gjengen her.
Aldri har jeg båret en tyngre sekk. Vi svaiet av bare vekten, men det gikk greit, for vi gikk med museskritt på grunn av høyden.

Og tok mange pauser.
(Isøks og boblis.)

Bittelitt luftig, men for det meste greit. Og det ble kveld, og det ble morgen, første dag.
Her er Team Bergans.
Snart klar til å legge seg.
I en teltleir 3200 m.o.h.
Herfra ser vi opp på det de kaller dødskorridoren.

Den renna der. Kjempegøy.

Teltleiren ligger ved Tête Rousse som er det høyeste det er lov å campe i området. Vi la oss klokken syv for å stå opp til midnatt og gjøre toppstøtet. Men så da. Så ble klokken tolv og leiren ble vekket (som om jeg hadde sovet), men oi, i torden og en halvmeter nysnø. Det går ikke. Okei, da får vi prøve igjen neste natt, kom de kloke fram til, og så la vi oss til å sove igjen.

Titt-tei fra teltet.
Det passet meg helt fint. Neste morgen så like lite lovende ut, og for all tid - når noen spør - er det det som kommer til å være unnskyldningen min når de lurer på hvorfor jeg ikke kom meg opp til Mont Blanc. Dårlig vær. Og med skjelvende bein og en litt lettere sekk løp jeg ned igjen og var glad for å være tilbake.

Vanskelig å se, men det var dårlig vær.
Snøvær, finvær, solskinn og snøvær igjen..
 
Toget hadde sluttet å gå på grunn av et steinras, så det ble en lang vei ned, men akkurat da gjorde det ingenting. Jeg småløp ned til Chamonix og den lille. Hei lille østlending, jeg har vært har aldri vært så glad for å se deg! Og snipp snapps snute.. Etter en klem, en appelsin og en bok i premie dro vi til Genève for å bo på luksushotell og chille med de rike og pene.

Den lille fikk shoppe, og koste seg nok mer enn på hele alpeoppholdet.
Dessverre (jess, på grunn av dårlig vær) var det masse flyproblemer på veien hjem, så vi måtte bli igjen en natt i København, men det gikk også fint for da fikk jeg kjøpe Grød.

Grøød.
Og nå sitter jeg i solen på Hvaler, med sjøen i sikte og hundre grader på gradestokken; med en bolle norsk cottage cheese i skjønn forening med sveitsisk bakekakao (den beste blandingen nå for tiden er CC og bringebæryoplait, for jeg lover, det smaker som den sjokoladen med bringebærgelé), og alt er fint og livet er godt, og heldigvis er neste turplan den flateste turen jeg vet om: Hardangervidda.

Hva gjør dere??

52 kommentarer:

 1. Åhh, men for en fin tur likevel! Jeg er pitte litt misunnelig kjenner jeg.:) Hardangervidden skulle jeg så gjerne vært med på. Men nå er 5 uker ferie over og jeg er tilbake på kjøkkenet. Det har vært en fantastisk sommer!

  Koz&klemz

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei fine Ingrid! Hva skjer på kjøkkenet da? Jeg savnet sånn mitt eget kjøkken etter en stund på hotell at jeg er meget fornøyd med å være tilbake bare for det. :)

   Slett
  2. Ingrid! Kjøkkenet? Jobber du på kjøkken? Fin med lugg. Helt enig med deg!

   Hvordan går det med nyttårsforsettet?

   Og hvem har du girlcrush on?

   Kjøpte du Acneskjørtet?

   Puss

   Slett
  3. Hei dere! På kjøkkenet er det jobbing, jeg er jo kokk, må vite.:)

   Jeg lager forsatt mye jus, men som med alt annet går det opp og ned. Hva besøk angår kan man alltid bli flinkere!

   Girlcrush'et på Taylor Swift har gått over. Nå har jeg litt crush på Tracy Chapman.:)

   Acneskjørtet ble kjøpt og ble også mye brukt. Det er laget av ull og det er fantastisk!

   Slett
  4. Den lille Østledningen03 august, 2014 15:49

   Hei Ingrid! Kanon! Er du kokk. Det var kult. Jeg har glutenallergi og spiser ikke løk, hvitløk, kjøtt, samksforsterkninger, tomat eller tilsatt sukker. Hva ville du lagd til meg? Hadde du gitt meg helt opp? Jeg er redd alle kokker hater meg...

   Jeg elsker Tracy. Jeg kan høre på skivene hennes ka ti som helst.

   Ble brukt? Som i ikke brukt mer? Jeg tviholder på plagg så lenge jeg... til de blir helt tynnslitt. Hva er favorittplagget ditt? Og strikker du? :)

   Slett
  5. Hahaha! Mange kokker er nok ikke så begeistrert.:) Mamma har også cøliaki og spiser heller ikke løk! Jeg ville gitt deg fisk med sandefjordsmør, for du spiser smør, ikke sant? Eller lammegryten min uten tomat. Hvorfor spiser du ikke tomat? Jeg prøver å spise en vegetarmiddag i uken. Det er et ganske bredt spekter der, så selv om det er 7 ting du ikke spiser, så er der jo forsatt 10 000 ting du kan spise!

   Jeg bruker ikke så mye ull om sommeren da.:) Men til høsten kommer skjørtet på igjen, uten tvil! Favorittplagg... Det var litt vanskelig. I hele sommer har det vært den grønne shortsen min og bikinitopp, til høsten blir det alt jeg eier av ull!

   Det eneste jeg mestrer i hva strikking angår er en barne-nikkers. Men jeg lurer på om jeg skal strikke en vest til min kjære.

   Slett
  6. Hahaha! Lam er jo kjøtt det også visstnok.:) Men grønnsaksgryte er topp. Spiser du hvitt kjøtt?

   Slett
  7. Hei kokke-Ingrid. Kan jeg kalle deg det?

   Tusen takk for forslag. Jeg sier tusen takk til fiskeforslaget. Jeg spiser ikke smør til hverdags - men skulle taklet en liten dæsj i en fin anledning.
   Tomat går i samme kategori som løk og sitrus og alt det der - kronisk hudplage - så jeg følger en diett - men her er det ikke sånn nulltoleranse som med gluten! :)

   Barne-nikkers? Men du har ikke barn selv?

   Ja! Strikk en vest til din kjære. Det høres koselig ut.

   Puss

   Slett
  8. Kokke-Ingrid er helt topp. Min kjære kaller meg for Ilderen.:) Alt som er godt blir bedre med smør! Jeg kjenner det er litt spennende også å lage mat til noen som er såpass allergisk. Man må vri hjernen litt mer enn vanlig ja!

   Nope, ingen barn selv. Min kjære har en datter på 15. Men hun bruker ikke så mye nikkers.:) Jeg strikker av og til til alle mine "fille-tante barn". Og jeg tror det blir bra med en vest.

   Hva driver du med?

   Slett
  9. Hei Kokke-Ingrid,

   Så koselig. Ilderen. ;) Dere høres ut som et morsomt par!

   Jeg driver med trening og strikkking og tur på fritiden... og som advokat til hverdags.Med utelukkende bedriftsbeskatning - store internasjonale selskaper hovedsaklig. Som danser på fest! :)

   Hva gjør du på fritiden? Og har du noen ferietips? Jeg har så lyst til å planlegge noe spennende å glede seg til fremover...

   Slett
  10. Jeg også danser på fest! Og på fritiden går jeg mye på tur med mine to hunder.

   Jeg var akkurat to uker på Kreta, det anbefalles så absolutt! Jeg har også utrolig lyst å reise på sykkeltur på Helgelandskysten, men det er kanskje litt for sent på året for det nå. Eller Paris. Paris er aldri feil!

   Slett
  11. Jeg er så sykt giret på Paris. Vi planlegger Paris i romjulen.

   Kreta! Hvor? Vi var jo på Kreta i fjor - men det ble litt for varmt og litt for mye turister akkurat der vi var...

   Hva slags hunder har du? Jeg er glad i alt med pels.

   Oh. Sykkeltur. Kuli.

   Har du vært i Paris før?

   Puss

   Slett
  12. Vi reiste såpass tidlig at sesongen ikke var helt i gang enda, og dermed mindre turister. Vi bodde i Nopigia, en pitte liten i nærheten av Kissamos. Vi var masse på biltur og fottur og badetur!

   Jeg har to border collier, en hann og en tispe. Sipp og Sirkus. Det er super skjønne!

   Jeg også er sykt giret på Paris. Jeg tror det må bli til våren. Har ikke vært før. Har du?

   Slett
  13. Åh! Deres Kreattur høres glimrende ut! Og Sipp og Sirkus! Moro! Aguility eller kos?

   Kult at vi er giret på det samme. Jeg har aldri vært der før - men jeg tror jeg passer i Paris. Det tror Chassi og. :)

   Slett
  14. Mest kos, så fjelltur og hobby-agility.:) Jeg har lyst å melde de på, men det er himla dyrt!

   Nå ble jeg om mulig enda mer gira på Paris! Det MÅ rett og slett bare bli Paris til våres altså.:)

   Slett
  15. Vet du, jeg fikk den "ultimate" Parisguiden av en kollega for kort tid tilbake... dersom du er like blank som meg - er du i tilfelle interessert? Puss

   Slett
 2. Ooioioioi for noen fine bilder! VELDIG dumt du ikke kom deg til Mont Blanc C, men det ser uansett ut som ett EVENTYR :)

  Hva er i posene lille? ;)

  Gleder meg til å se dere igjen snart. PUSS PUSS

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var egentlig ikke så dumt. Jeg var så redd på veien ned at jeg klamret meg til fjellsiden og hadde alller mest lyst til å kaste hele sekken ned, for å få litt bedre balanse. Nyoppdaget høydeskrekk.

   Jeg gleder meg til å se deg også! :D

   Slett
  2. Den lille Østlendingen03 august, 2014 12:51

   Malin! I MISS YOU!!

   I den største posen er det italienske skinnsko! (Flate. Type herre. Sort og hvitt). I den litt mindre posen er det en ny lommebok! :)

   Hvordan går det med shoppestoppen?

   Puss

   Slett
  3. Så GØY!!

   Du, shoppestoppen går veldig bra. Overraskende bra egentlig. Jeg har jo en stor gulerot da, så den motiverer ;-)

   Når er du tilbake?

   Puss puss

   Slett
  4. Hei - du er flink - men med en slik gulrot hjelper jo ALT. :) Har du fåt prøvd noe ennå? :)

   Jeg er tilbake søndag kveld... starter på jobb mandag morgen :)

   VIL TREFFE DEG!

   Puss

   Slett
 3. For en fantastisk beretning! Synd det ikke ble topptur, men som de beste trønderske skiløperne sier: "Det e turan som tælle"!

  Jeg har løpt 19 km. i dag, jobbet og trent styrke. Sliten nå, men jeg kan jo hvile i morgen:)


  Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ha ha til trønderan! Sier de virkelig det? Jeg kunne sagt det samme selv.

   Ja, det virker som du har hatt en god løpesommer. Fungerer kroppen som den skal?

   Slett
  2. Jepp, de sier det og det stemmer bra. Man har vanligvis utbytte av en (trenings)tur selv om den går dårlig. Med mindre man vet at man aldri burde trent den dagen.

   Kroppen fungerer ok. Arm og skulder tåler ikke allverdens fart (smertedunk for hvert steg), bevegeligheten kunne vært bedre, men også verre. Jeg gjentar stadig for meg selv at det _er_ turan som tælle, det går fremover:)

   Mens jeg er i kommentarfeltet likevel: Hvilken søtning bruker du/alle andre som leser for tiden? Jeg finner bare stevia med ekkel bismak.


   Løpejenta.

   Slett
  3. Den lille Østlendingen03 august, 2014 12:55

   Søstning. vi bruker alt. Stevia pulver er best egentlig - minst bitter. Og Now Foods English Toffee - og kokos. Flytende natreen er best i yoghurt og slikt. Og så bruker jeg rett og slett natreen tabletter i kaffi/te. Har aldri fått dreisen på sukrin..

   Slett
  4. Takk, Lille Ø. Omtrent lik bruk av søtning, og en trøst for meg som føler meg dustete ved bruk av Natreen. Elsker Natreen! Der kom jeg ut av søtningsskapet! Alle andre stevia-greier smaker vondt. Teen tar jeg bar!


   Løpejenta, ut av skapet.

   Slett
  5. Yay! Godt vi er flere natreen-i-skapet-misrbukere! :)

   Hva slags te drikker du om dagen?

   Slett
  6. Dessuten er det mer miljøvennlig å bruke Natreen enn å shippe stevia over havet (all den andre Iherb-shippingen over havet nevner jeg ikke).

   Nå drikker jeg hvit te med jasmin, og har nylig kjøpt te på gårdsutsalg under en av sommerens roadtrips. Begge er velprøvde favoritter! Hva drikker du?

   Løpejenta.

   Slett
  7. Jeg gikk på en DAVIDS-TEA smell i New York - og ble forelsket i alle teene David hadde. Der går det i fruktte og hvit te og grønn te. Smakssatte. I sommer har det gått i sort kokoste fra palais des the - og grønn vanilje. :) Kusmi er fortsatt en favoritt - still. Også liker jeg iste. Men jeg bruker søtning i te og! Hjelpes.

   I går var jeg ute med noen venninner som mente hardnakket at det var like mye koffein i grønn te som i kaffe! Har du hørt? Har du oversikt over koffeininholdet i de ulike?

   Puss (og takk for at vi ikke nevner på den andre iHerb-shippingen. Highly appriciate it).

   Slett
  8. Davids teer har jeg aldri hørt om! Finnes de på Iherb? Kokoste er fabelaktig godt, men i år måtte den vente hjemme. Fint å ha te med sommersmak når ferien er over!

   Ja, jeg tror gjerne at venninnene dine kan ha rett. Skal ikke grønn te ha en slankende effekt? Da tipper jeg den kommer fra koffeinen.

   Jeg er av og til tilhenger av skylapper.


   Løpejenta.

   Slett
  9. God morgen,

   Gid det hadde vært så vel. De shipper kun til Canada/USA. Heldigvis har jeg en kollega som har sendt litt til meg og verdens beste Sunny har tatt med seg hjem fra USA-turene sine.

   Herremann. Jeg googlet. Nå angrer jeg. Better in denial than sorry.

   Kan jeg kjøpe skylapper av deg? (Jeg likte forøvrig veldig godt uttrykket ditt " Jeg er av og til tilhenger av skylapper").

   Hva har du gjort i sommer?

   Slett
  10. Skriver under på flytende natreen, altså. Og stevia English toffee. Og sukrin gold. Nam!
   Pia

   Slett
  11. Så synd! Jeg er alltid på leting etter god te og kakeoppskrifter. Muligens bør jeg klenge meg på en norskamerikaner.

   Google altså. Genialt og grusomt, særlig alt man tilslutt ønsker at man ikke visste.

   I sommer har jeg bare reist litt i Norge og bedrevet opptrening. Bruddene er fortsatt ikke bra, og hvis jeg trener mindre enn fire ganger i uken, er det ikke til holde ut.

   Pia, så fint at du også liker Natreen! Veldig ok å ikke føle seg alene om politisk ukorrekte søtningsvalg:)

   Løpejenta, med skylapper.

   Slett
  12. Pia: Sukrin GOLD altså. Det er bra saker? Hm. Bruker du det til noe spesielt? På grøten?

   Løpejenta med skylapper: Norge har jo vært MAGISK i sommer. Ingen grunn til å dra noesomhlest sted. Kakeoppskrifter? Hva slags kaker? Hvilke kaker spiser du? Jeg har lyst til å forsøke meg på makroner jeg. Jeg skjønner at det er 2 år etter poppisperioden - men nå har jeg kjøpt eggehvitter på dunk i Sverige - og nettopp tilbake fra Frankrike.

   Jeg tror jeg er litt forelsket i Frankrike jeg og. Nå har jeg nettopp klippet meg. Jeg ba om Fransk bob. De damene der er så søte. Og effortlessly striking! Har du lest Parisian Chic? Eller bryr du deg ikke? Og hvilke Paris-tips har du til oss? Åh. Har du vært i Sør Frankrike og? Cannes? St Tropez?

   Puss och kram

   Slett
  13. Sukrin gold er veldig godt oppå müsli, bare nevner det!

   Jeg spiser gluten- og laktosefrie kaker, stort sett bakt på havremel, jyttemel og sukrin (gold), med bær inni. Like sunt som brød og mye mer lyx:) Makroner virker så dillete å bake, men jeg håper du legger ut resultatet på blogg eller Insta!

   Ja, jeg har Parisian chic i bokhylla, men har neppe lest den. Paris er mer min hjemby enn en hvilken som helst norsk by og ingen ser rart på meg der. Å, kan du ikke poste et bilde av den franske boben? Du er sikkert smashing!

   Mitt beste Paris-tips er gå, gå, gå, ta metroen (jada, jeg ser selvmotsigelsen, men hverdagspariserne tar metroen og man vil jo se de også), quiche, tehus og elegante sko (man kommer så mye lenger med lekre sko). Skal du til Paris snart? Paris<3<3<3


   Løpejenta.

   Slett
  14. Kan vi ikke få en fullstendig oppskrift? :) Det hadde vært kjekt. Går jeg på en makron-bake-smell skal jeg selvsagt legge ut bildebevis. Ofcourse.

   Parisian Chic? Ulest. Send den til meg heller! Har lette etter den i sommer!!

   Jeg skal se om jeg kan poste noe om den nye hårkutten og ;)

   Jeg håper jeg skal til Paris i romjulen! Har du vært flere steder i Frankrike? Ser de rart på deg i Norge? ? ? ? Who are you little weirdo? ;)

   Slett
  15. Jeg tror fullstendig oppskrift ligger på Insta, men jeg kan uansett legge ut neste gang jeg baker. Nå har jeg såvidt 3G, så alt går saaaaakte.

   Jeg skal se om jeg finner boken! Amazon har den garantert.

   Dette høres veldig teit ut, men altså: Jeg passer bare bedre inn i sydligere strøk enn i norske byer. Alle de utseendemessige tingene er mer passende i Paris enn her. Å, så selvbevisst skrevet, men når jeg først har sagt A, må jo forklaringen, B, komme.

   Ja, post et bilde av håret, Lille, søte Ø!


   Løpejenta, lett rødmende.

   Slett
  16. Skal dere bake makroner?? Hva skjer? Håper jeg får smake.

   Slett
 4. Å, nå gjorde jeg det igjen. Skrev kommentar som forsvant.

  Så fin du er i skjørt! Tror aldri jeg har sett deg i det - det syns jeg du bør gjøre oftere :D Tok du med deg Skippy nedover, eller fant du den på Casino?

  Skikkelig kjipt at du ikke kom deg helt til toppen. Men været må respekteres, spesielt når man er så høyt oppe. Fikk du sovet noe som helst der oppe? Ser for meg at det må være mye uling. Og du! Var du der så lenge at du fikk bæsjet på pose? Og isåfall, måtte man bære den med seg ned, eller var det en pose som ble til jord raskt? Kunne man kanskje bare ha trilt bæsjen nedover?

  Forresten, V: har du noen nytte av kompresjonsstrømpene?
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei og nei! Er det bloggen som ikke virker? Jeg vil jo ikke gå glipp av noe. :-/

   Takk til skjørtekommentaren. Lurer på om det mener dunskjørtet eller det ordentlige skjørtet jeg hadde i København. ;) Jeg går med både skjørt og kjoler innimellom, men det er ikke alltid jeg får det like bra til. Uten å overdimensjonere meg selv så KAN det bli litt Marit-Bjørgen-på-galla.

   Du spør liksom om alle de rette tingene. Jeg sov faktisk dårlig fordi jeg var så høyt oppe. Jeg tok pulsen på meg selv etter et par rastløse timer i soveposen, og da var hvilepulsen på 108. Det tilsier vel hjertepasient omtrent. (?) Det vet du bedre enn meg. Jeg fikk ikke bæsjet i pose heldigvis, men hvis jeg måtte gjort det så skulle jeg aller helst trillet den nedover. Hva ville du gjort?

   Slett
  2. Jeg fant Skippy på Casino! Er du lokalkjent eller? Kan ikke skjønne at du kjente igjen peanøttsmøret engang. Jeg hadde ikke smakt det før, men det var det eneste peanøttsmøret de hadde i det hele tatt. Ikke like godt som norsk.

   Hva gjør du selv nå om dagene? Skal jeg ta deg med i sekken over Hardangervidda? (Du passet så godt i nisteluken på kajakken.)

   Slett
 5. Den lille Østlendingen03 august, 2014 12:56

  Hei Pia. Med disse mer eller mindr ekroniske betennelsene - så hovner leggene opp og da synes jeg kompresjonsstrømpene fungerer veldig bra. Lindrer på en måte litt...

  Bruker du kompresjon?

  Puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at de hjelper, lille! Skjønner at de trengs når du hovner opp og får altmulig stress i beina.

   Har aldri prøvd kompresjon jeg, men har vurdert det de dagene jeg har kommet hjem fra jobb med blytunge bein. Må bare komme meg rundt til å kjøpe dem :)

   Det høres ut som du er kjempeflink med klær? Kan ikke du skrive en guide til å kle seg, for oss som helst går i treningstights hver dag?

   Pia

   Slett
  2. Pia - denne kommentaren overså jeg i morges. Pardon.

   Åh. Nå ble jeg litt flau. Håper ikk ejeg har fått det til å høres ut som om jeg er kjempeflink med klær(!) Men jeg er veldig fasinert av mote og klær og liker ting som er pent og har samtidig en sterk oppfatning av hva jeg liker og ikke liker :) Også er jeg veldig glad i å pynte meg. Det er jeg faktisk. Det viktigste er å kjøpe klær som passer inn i sitt liv. Noe som man liker å gå i - og som er av god kvalitet. :) Hva slags treningstøy foretrekker du?

   Puss

   Slett
 6. Ordentlig skjørt! Helt sant. Du sier noe om Marit ja. Men Andrea Ager er også et godt stykke biff, og hun er knallsøt i kjole, for at tenk.

  Hvordan er hvilepulsen nå som du er nede? Kjenner du bedring av kondisjon? Bobler du over av erytropoietin? Hadde vært interessant med en O2-metning av deg der oppe.

  Ser at dere har vært på Casino, kjenner igjen pakningen på samme bilde som Skippy. Er det skinke?

  Jaaa, ta meg med til Hardangervidda!
  Puss fra Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde også vært interessert i en O2-metning! Jeg visste ikke at det var det det het, men jeg tror jeg skjønner hva du mener. Jeg tror ikke kondisjonen er noe bedre, men jeg merker så VELDIG godt at det er lettere å bevege seg i lavlandet, for i alpene pustet vi tungt for ingenting.

   Nå har vi vært på Hardangerviddda! :D

   Slett
 7. Pia. Andrea Ager. *Google* SHIT. Ja. Da snakker vi biff. C er kjempefin i skjørt. Hun har så laaaange veltrente bein at en kan bli både svimmel, kvalm og bittelitt misunnelig. De beina der altså.

  02-metning? Hva er det du studerer igjen? Sykepleie - sant? Har du gått til noen høye fjell Pia? Det høres litt ut som om du er en Baffin Babe!

  Casino. Jepp. Har du vært mye i Frankrike. Jeg tror ikke C kjøper så mye skinke hun heller. Hun støtter bra opp under "no meat" greiene mine... men jeg lurer kanskje på om hun spiste noe i Frankrike når jeg tenker meg om...


  Hvilke fjellområder er du kjent i? Har du vært på Hardangervidda før?

  Puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Baffin babe! Min tur til å Google. De jentene der er altfor tøffe for meg, jeg hadde frosset ihjel på en sånn tur. Nesten sikkert!

   Er ikke godt kjent noen plass igrunn. Gikk fra Hjerkinn til Oppdal, og har vært på Vassendsætra og spist smågodt og that's nesten it. Satser på at det blir flere reisemål nå! :D
   Pia

   Slett
  2. Kult at du spiste smågodt, syns jeg. Det var vel så eksotisk som noe fancy fjellområde.

   Slett
  3. *pakker baffin-boka med til Dovre*

   Slett
 8. Har var det mye bra. Takk for koselige kommentarer! Jeg koste meg maks med dem da jeg fikk dekning oppi vidda og satt helt alene og savnet verden. <3

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...