fredag, april 27, 2012

Todd gjør søte ting

I dag er det deg og meg, pus, hva syns du om det? I dag kaller vi deg Todd og viser verden at du kan gjøre søte ting, okei? Okei. Du kan jo leke litt med vannet, pus. Å, så gøy.

Dum-di-dum, så topp med Todd!

Vent litt, det banker på. Hvem kan det være? Åh, enda en pus! Kom inn, kom inn, lille Todd! De heter Todd begge to.

Todd er søt og sjenert på samme tid.

Alle elsker Todd.
 
Han kan være tilbakeholden og sjenert.
Og like lat som meg.

Men hjelper gjerne til med husarbeidet.

Todd er topp. Jeg er tilbake på Simple Living og har derfor ryddet hele huset og kastet masse rask hele uken. Klærne går til søster og bøkene går til Fretex, og nå prøver jeg å legge inn iHerb-restriksjoner en liten stund så vi kan hente oss inn på kornvarene som formerer seg i skuffen.

What to do with you, korncrazyness?

Dere må være så snill å sjekke ut Simple living's manifesto for å forenkle livet sitt. Se hvor fint det er å eie mindre og trenge mindre og forhåpentligvis få bedre tid til det som er viktig. Kast tv-en og skru av lyden på mobilen og les bøker og rydd i huset og rydd i hodet. Selv går jeg inn for å ikke eie noe jeg ikke kan miste. Jeg pleide ikke å låse døren engang, men nå gjør jeg det fordi en liten østlending har flyttet inn. (Det kan bety 1. At jeg ikke vil miste den lille østlendingen eller 2. At ikke østlendingen vil miste Todd.)

Men opp en trapp og inn en dør, her er ellers alt som før.

Status på grøten nå for tiden er at den får melk og peanøttsaus på seg. Det smaker D.E.I.L.I.G. og er inspirert av Lille Kristine.


Hjelp hjelp, noen har druknet grøten min.

Med nøttesmør av peanøtter og linfrø. (!)

Og til alle dere som savner mensen, putt blodpølse på speltlompene deres.

Sånn.
Har du noe mer du vil si, Todd?
(...)
Hi hi. Ja, utrolig morsomt at de hylgråt da Dennis måtte dra fra Paradise Hotel.
(...) 
Mhm.
Todd sier god natt!

Men det var virkelig morsomt.

33 kommentarer:

 1. Haha! Glad jeg ble av dette innlegget. Takk, Todd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Purr purr, vi er glade for alle som er glade. Hilsen Todd & Todd.

   Slett
 2. Utrolig søt Todd du har, overgår original-Todd lett (han gjør ikke husarbeid)..

  SvarSlett
  Svar
  1. Hva da, original-Todd? Skjønner ingenting. ;)

   Slett
 3. peanøttsaus gjør ALT litt lekkrere. fine pusekattene :D

  SvarSlett
  Svar
  1. True story! God natt, lovely you.

   Slett
 4. Sov godt, Todd!

  Og du også, Chassi =)

  SvarSlett
 5. Den lille østlendingen28 april, 2012 08:39

  God morgen Todd, Todd og SuperC! Klar for siddisløpet?

  Jeg driver med hagearbeid på østlandet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk som spør! Men jeg skulket i år som i fjor. Nå ser jeg for meg bittesmå hagenisser på østlandet, som plukker blomster og putter dem i håret.. Flink! Det skjer ingenting spennende i Stavanger.

   Todd, noe å tilføye?
   (...)
   Nei.

   Todd har heller ingenting spennende å berette. Kom hjem!

   Slett
 6. Haha, så morsomt innlegg! Todd er jo et fint kattenavn, til en fin katt. Min katt heter Sprettball, dvs. han het det da jeg enda var et barn og hoppet rundt med han i armene mine.

  Nå hopper jeg ikke rundt med han mer, drar han ikke med noe sted egentlig; den største oppmerksomheten han har fått er vel å bli omdøpt. Nå heter han Rundball, og henger i armene på lillesøstra mi som en stor, overgravid hann-katt. Conclusion: Todd er et fint kattenavn!

  God helg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sprettball var kult navn! Og så ble han til Rundball, hoho.

   Todd er topp! Jeg kalte dem opp etter broren min.

   Slett
  2. Liker at dyrene heter noe ingen andre ville kalt dem :) Men Rundball passer han perfekt, da, så jeg var villig til en omdøping!

   Jeg lurte litt på om det var en herming av Kristine Weber's katt først, men var veldig i tvil, haha.

   Slett
  3. He he. Jeg lånte muligens litt fra Kristine, men bare fordi pus ba meg gjøre det. De så vel hvor populær den virkelige Todd har blitt.. ;-)

   Slett
  4. Haha, daså :-D Veldig morsomt innlegg iallefall!

   Slett
 7. HAHAH, jeg dør av å lese dette! Burde være obligatorisk i simple living, å lese en chassiblogg eller to!!
  Pusen din er så fin, slik som en skikkelig pus er! Me like!!! Todd..hvorfor heter alle puser Todd? Kristine Weber sin også..men hva kom først? Todd, eller Todd?
  PS: Hvem savner mensen? Ikke jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen28 april, 2012 14:33

   Todd kom først. Helt åpenbart. Lille Toddis kommer ittepå. Min neste pus, veske, blomst, bil eller ka som helst med sjel" blir hetende Toddis uavhengig av kjønn. Hørte du det Weber? Bare sånn i tilfelle det skulle bli noen forvirring om du fikk deg noe nå som du kalte Toddis!

   Jeg forsøkte å døpe bamsen til lille niese på 4 år for Toddis i går, men det var etter jeg hadde lært den mikrolille østlendingen på 4 siddisdialekt først. Den lille mikroen lo så sinnsykt av meg og Toddis med skarre-r at hun hadde glemt hele Toddis og kalte bamse for Gisse i dag. U cant win them all.

   Mensen? Ka då mensen? Kan ikke savne noe som er der konstant.

   Puss och kram til alle Toddiser der ute!

   Slett
  2. Jeg savner heller ikke mensen! Jeg kan ikke skjønne at det er noe å trakte etter i det hele tatt, men jeg har sett et ropekor etter mensen på diverse blogger i det siste. Fulgt av kloke tanker om hvordan best å holde på kvinneligheten sin, som btw heller ikke er noe å trakte etter. Skjønner ingenting. Men så snill du er!!

   Pst! Bare til deg Hanne: Todd og jeg har egentlig andre navn i virkeligheten. ;)

   Slett
  3. Og btw igjen.. Hvis Todd er oppkalt etter iPod så må vi nevne at Toddis er oppkalt etter bestemor Tordis. Hun er heldig hun!

   Slett
 8. Nå sitter jeg igjen og er småforvirret. Jeg var virkelig ikke sikker på om du snakket om Kristine Webers katt eller hva du gjorde. Todd er jo fint, da, og selv om jeg ikke er noe kattemenneske likte jeg å lese dette! ;)

  Hva må jeg gjøre for å få komme på "beste blogger"-lista di, a? Få meg en Toddkatt selv? Neida, jeg bare tuller. (For all del, jeg lover at jeg bare tuller!) Det jeg ikke tuller med derimot, er at selv ikke du kommer til å få meg til å spise blodpølse, selv ikke på lompe... Da foretrekker jeg jerntablettene mine! Peanøttsaus er digg, da, spesielt hvis man lager den som krem: Peanøttproteinpulver, peanøttmel, litt sukrin, litt salt og litt melk, bare nok til at det blir kremete og halvfast...mmmm... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Vilde! Det er mange som ble forvirret her, men den enkleste forklaringen er at både Todd og Todd (og Østlendingen!) og jeg har andre navn i virkeligheten. True story. :)

   Det hørtes ut som en deilig peanøttsaus, men jeg er så altfor lat til å lage sånne kule ting. Hva skal jeg gjøre med det? Da den lille østlendingen tok fram en liten VISP for å lage peanøttsaus av melk og peanøttmel var det nok til at jeg måpet av beundring og sjokk over den voldsomme anstrengelsen hun gikk til for å pynte på maten sin. Oi oi oi, tenk å gidde det. Selv spiser jeg helst maten min stående over kjøkkenbenken med hodet nedi gryten.

   Beste-blogge-listen.. Haha. Det er en liste over blogger til mennesker jeg har blitt litt kjent med oppigjennom. Akkurat nå ser det ut som en samling av dinosaurblogger, men jeg har alltid vært glad i dinosaurer.

   Klem på deg, lille My!

   Slett
 9. Aha nå er jeg liksom litt mer med.. klarer ikke å holde styr på alle Todd- og sunnebakerwannabees! Todd kom jo helt klart først, og han synes det er stas at andre likesinnede ønsker å hete det samme en dag eller to innimellom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Men at DU kan være bittelitt spydig og sarkastisk, det var jo kjempekult! Det var jo dagens morsomste kommentar! Todd pour tous-le-monde.

   Slett
  2. Jeg kan hvis jeg vil! :)
   Todd - parce-que tu le vaux bien

   Slett
  3. Hahaha, og der fikk du prisens for dagens kommentar igjen! Jeg sender diplom i posten parce-que tu le vaux bien. ;-*

   Slett
 10. det jeg liker best med bloggen din må være at jeg aldri her skjønner om du er bare litt spydig og morsom, kun morsom eller tvers gjennom kjølig og sarkastisk:p
  Uansett, lenge leve simple ting, Todd parce que la vie est bonne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er bare BITTELITT spydig av og til, men da er det så bittelite at jeg håper at det bare er du som merker det. Todd parce que toddis sont pour tous! :-*

   Slett
 11. Jeg...eh...da jeg var i Stavanger. Da hadde du mensen! Så det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, du er så sprø, lille pulsi. Jeg har mensen hele tiden jeg, spiser så masse blodpølse nemlig. (Jeg har mensen akkurat nå faktisk.) Du må lese det som står med store bokstaver, at det er de andre som mangler mensen. Det er så mange andre som sliter med det og jeg vil jo så gjerne hjelpe. ;)

   Slett
 12. Ja, her snakker vi jammen om alt. Det verste jeg gjør på bloggen min er å banne.... Må kanskje snart legge ut bilde av rompa, eller noe...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, da snakker vi hits altså! Da legger jeg ut facebooklenke. Men er det mensen du snakker om? Det var ikke jeg som begynte. Jeg skjønner ikke at det er så voldsomt spennende, men det tok helt av i et kommentarfelt, det ble blodig og ekkelt, helt sant. Mye heller banning. <3 <3 <3

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...