søndag, april 22, 2012

Alene på hyttetur

Hei! Bare fordi noen spurte hva jeg gjorde i helgen (takk som spør!!!!!), etter at jeg viste hvor lite jeg gjorde onsdags formiddag, så skal jeg fortelle hvor lite jeg gjorde i helgen. Omtrent så lite som bare mulig. I helgen dro jeg alene på hyttetur, helt mutt putt alene med mål om å møte ingen og med bare lungemos og tykke bøker i sekken, og det var helt supert. 

For det var ikke sånn at jeg trodde det ville være noen der. Nei nei.
Da hadde jeg heller dratt et annet sted.

Jeg har hørt fra nokså sikre kilder (faktisk en bloggefotograf!) at alle som blogger er rare, og det tror jeg så gjerne. Kjempesosial på internett betyr enten ubermenschen eller bare sosial apekatt i det virkelige liv. Andre, mer usikre kilder sier at 73 % av 1000 bloggere i en studie innrømmer å ha diktet opp ting på bloggen som skulle få dem til å virke kulere. Det tror jeg også mer enn gjerne.

Og det fins mer:

34 % har sykemeldt seg for å blogge
11 % har sagt nei til sex for å blogge
76 % har jobbet med bloggen på jobben
45 % spiller regelmessig videospill
51 % har flere venner på nett enn i den virkelige verden
32 % innrømmer å linke til sider som skal få dem til å virke kule
78 % av bloggerne er på jakt etter en date på en hvilkensomhelst fredagskveld.

Check-check til alt unntatt videospill. Man må sikkert være rar for å ta bilder av seg selv og av maten sin.


Og tenk om alt er bløff!

Men på tross av det så deler jeg maten min og helgen min likevel.

Først av alt; Hvis jeg fikk velge mellom å finne et skap fullt av penger og et skap fullt av gammel mat, ville jeg valgt det siste. Absolutt. Det er så deilig tilfredsstillende å lage mat av gammel mat som ingen ellers ville hverken blandet eller spist. Selv ville jeg ikke kjøpt denne maten i det hele tatt, så da blir det ekstra eksotisk for min del.

Hva kan man lage av dette...?
Taco! ish.

Lungemos mest fordi jeg jobber med jerninntaket, men i kombinasjon med tunfisk ble lungemosen superduper og i tillegg litt magrere enn den ellers ville vært. Alt var gammelt, altfor gammelt, så jeg gjorde liksom noe fornuftig ved å verdsette disse boksene.

Også det som ikke er hermetisk kan godt være gammelt.

Så sånn har helgen vært her. Håper dere har hatt en fin helg alle sammen!

Håper dere er like kule i virkeligheten!!

55 kommentarer:

 1. Maaan... nok et digert tråkk i salaten for min del igjen; Kan jeg ikke kaste mat som er utgått på dato heller?? Fy skam, og smekk på lanken til meg. I går kastet jeg en pose med grønnsakssuppe, en pose med thai-chicken krydder og Jam syltepulver (??Hvorfor hadde jeg Jam syltepulver??) fra 2009. Men kun det!! Fant flere ting under prosjekt skaprydding som kunne lidd samme skjebne, men fornuften kom i forkjøpet og hyttet med neven! En fullt brukbar boks tunfisk i olje feks. I OLJE ja. Den sendes gledelig til noen som vet å verdsette mat mer enn hva jeg gjør. Gratis, og frakt inkludert. Man KASTER IKKE mat. Det har jeg nå lært:)

  Kult at du også spiser mais. Mais er sunt og godt:) Og kult at du koser deg i eget selskap. Det er også sunt og godt:)

  Du er god og sunn og fin! Søndagsklem til deg:)

  SvarSlett
 2. Du kan ikke kaste NOE! Du må sende alt til Stavanger! Tunfisken kan siles, men den kan også sendes til Stavanger hvor den vil bli godt mottatt. Takk som sier god og sunn og fin, det må være det beste man kan være. :) Kjempeklem tilbake!

  SvarSlett
 3. Herlig! Aleneturer er helt klart undervurdert!

  Og den maten din så jo, ehhh, kreativ ut.. Det skal du ha :P

  Mye spennende statistikk om bloggere. Tror ikke jeg falt under noen av undersøkelsene der.. Dessuten vet jeg ikke helt om jeg kan kalle meg en blogger enda. Har man noen slags prøvetid, tror du? Før man kan kalle seg en ekte blogger?

  Jeg er ikke særlig kul i virkeligheten. Og siden jeg ikke er så flink til å skrive, så tror jeg at bloggen ikke fremstilles som så veldig kul heller. Like greit! Kule blogger har vi jo endel av, din for eksempel!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du ikke bløffet noenting? Her bløffes det over en lav sko. Jeg heter ikke Chassi engang, det er bare et bloggenavn. Du er kjempekul som går alene på tur og løper maraton! Respekt!

   Slett
  2. Bløffene kommer nok etterhvert, tro meg!

   Da er jeg litt kul likevel da, siden du sier det. Men husk at jeg ikke LØPER maraton. Jeg SKAL LØPE maraton. Big difference!

   Slett
  3. Det er notert. Men du kan selv notere deg en HUMONGOUS BIG DIFFERENCE mellom de som skal løpe maraton og de som aldri aldri aldri ville gjort det fordi de ikke hadde klart det eller ikke tør å prøve eller ikke eier viljestyrke i det hele tatt. Klemmen!

   Slett
  4. Okei da. Siden du sier det =)

   Kosemoseklem tilbake!

   Slett
 4. Oooo fikk lyst på taco :3 er DEILIG å være alene spør du meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Selv taco av lungemos og tunfisk? I love you, Liller. :D

   Slett
 5. Hyttefreak!
  Bortsett fra at jeg ikke spiller videospill og har det for travelt med blogging til å trenge date på fredagskveldene, er jeg bustet på alle kanaler. Er ikke sikkert jeg eksisterer engang, og jeg er definitivt kulere på nett!
  - også liker jeg ikke mais.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ho ho! Enig!! Heller tykke bøker enn videospill, men bortsett fra det så har jeg Taper skrevet i pannen med store bokstaver. Yay. Men jeg syns du er kul i virkeligheten. Og så er du minst like pratsom. :D

   Slett
 6. Jeg tror at alt gjerne kan være en bløff, men jeg er ganske sikker på at du er like kul i virkeligheten! Blogg gjerne videre om maten din, fortsett slik du gjør, for det er utrolig morsomt å lese!

  Alenetur er deilig og undervurdert som fy; så det er bra noen belyser slike triste fakta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at det er bra at noen belyser triste fakta! Jeg gleder meg til bloggen DIN kommer opp, for jeg begynner å gå lei av videospillene nå. Vil lese om maten din heller.

   Kjempeklem på deg!

   Slett
  2. Den er under utforming! Videospill forstår jeg godt at du går lei av; selv klarer jeg max å sitte rolig med spill etc i 60 minutter, og da har jeg trippet med føttene og prøvd ut alle mulige sittestillinger for lengst.

   I dag brant sjokogrøten min seg, men det gikk bra, jeg skrapte den ut likevel :)

   hihi, nå ble jeg i godt humør, stor klem til deg også!

   Slett
  3. Jeg syns jeg ser en blogg! *Kaster videospillene i søpla og smiler stort.*

   Slett
 7. den lille østlendingensom som stadig blir større22 april, 2012 18:21

  !! Ha ha !! Jeg lyver over, ikke bare lave, men enhver sko. Dikter opp både det ene og det andre. Det fører lett til at man blir en sosial apekatt. Trives svært godt i andres selskap, men det kan jo være fordi jeg er så kjip at jeg ikke synes det er så kult å henge med bare meg selv. Jeg blir alltid overrasket over hvor stygg jeg er når jeg ser meg selv på bilder (liten selvinsikt/overvurderer eget utseende til hverdags), ja, også er jeg mye morsommere online enn i virkligheten. Jeg er rett og slett virituelt søtere enn mitt virkelige meg selv. Og jeg har ikke engang egen blogg...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, verdens fineste! Skulle ønske alle apekatter var så kule og sosiale som du i så fall. Men ellers var det jo en kjempealternativ analyse av seg selv dette her.. At du trives med andre fordi du selv er kjip? No no. Du mangler bare egen blogg for å bli helt perfekt.

   Slett
 8. Svar
  1. Neimen hei! Hva da ææææææ, til maten? Eller til at alle som blogger er tapere? Vi er ikke det. ;)

   Slett
 9. Æsj, ser ikke ut som om jeg kan kalle meg en ordentlig blogger da.. Da er det vel bare å logge ut? Kanskje jeg skal vurdere en sykemelding? For en EKTE blogger vil jeg jo bli! ;)

  Håper du har kosa deg MASSE med lungemos og annen snacks! Hva leser du, forresten?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo jo, det er ikke absolutt krav dette her, det er lov å skille seg ut! Positivt å skille seg ut her faktisk. Jeg koste meg masse. Den siste resten av lungemosen fikk bli med på jobben i dag, der den må spises i skjul for å ikke støte noen med sin rare lukt og sitt ulekre utseende.

   Jeg fikk fullført Torbjørn Færøviks bok om Kina. "Midtens rike" - den kan anbefales - og så begynte jeg på Liv Arnesens "Snille jenter går ikke til Sydpolen".

   Slett
 10. Fikk nesten litt ro i sjela bare av å tenke på hyttetur helt alene.. Det er luksus alle burde unne seg.

  Vi kaster ikke mat nei! Har har vi en melkekartong som gikk ut på dato 13. april. Mannen skal kaste og kaste, men jeg sier bare "Vi bruker'n i grøten!" Lukter jo ikke noe og ingen klumper. Galskap å kaste den da..

  Jeg har dessverre ikke blogget lenge nok til å ha fått pyntet skikkelig på sannheten foreløpig.. Men det kommer, og da skal det være bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det lureste man kan gjøre. Alle som har muligheten burde dra mutt putt alene på hyttetur innimellom. Jeg drakk nettopp melk med 15. april på nå, ingen problem. La det gå sport i å spise gammel mat! :-)))))


   For en fantastisk kommentar, at du har ikke fått pyntet skikkelig på sannheten ennå.. Ho ho. Men er det ikke kult? Du kan forme deg selv akkurat som du vil! Du kan være astronaut! :P

   Slett
 11. Alenehyttetur så innmarri koselig ut, og det er sikkert veldig bra for både kropp og sinn det å ta seg en tånn tur:) Imponert over at du klarte å anrette en rett ut av DE matvarene, og samtidig SPISE den!! Wowtsh!

  Etter å ha lest bloggen din en stund nå, Chassi, har jeg fått store cravings for å prøve å lage sjokoladegrøt, noe som ble testet ut i går kveld til kveldsmat :) Den luktet sykt digg, og jeg ble veldig utålmodig der den sto og putret og putret på platen, i tillegg til den så ut til å bli større og større og bare este utover!! Hjelp! Jeg måtte tilsette mer og mer væske hele tiden, så mulig jeg tok litt hardt i når det gjaldt havregryndoseringen :O :P Hvertfall anså jeg den tilslutt som ferdigkokt, og det ble så mye at jeg ikke fikk plass til alt i den store skålen min, og dermed måtte spise litt ut av gryten også - kan jo ikke KASTE mat!! Den smakte så som så - litt mektig og litt tjukk, men tror jeg trenger litt øving med oppskriften min altså... Er ikke så proff som deg, Chassi:)
  Etter jeg var vel forsynt prøvde jeg å presse litt på kjærsten min også, men tror ikke han likte den noe særlig. Etter nøye gjennomtenking satt jeg restene i kjøleskapet, og i dag ble det kald sjokoladegrøt med mandler og soyamelk på. Nam!

  Jeg er relativt ny i bloggverden, nettopp fordi det finnes så mye pynting på sannheten og "se så perfekt livet mitt er", men chassibloggen skiller seg litt ut, med kloke budskap, humor, selvironi og genuitet! Det kan jeg absolutt digge!

  Ha en fiin dag!! :D

  SvarSlett
 12. Du er så ubersøt. <3 Og så kult at du testet sjokoladegrøt!!! Jeg la ut bombesikker oppskrift engang: http://chassi.blogspot.com/2011/05/hvordan-koke-grt.html. Var det noe sånt du prøvde på? Oppskriften MIN er større nå enn den var der, 50 gram havregryn er jo ingenting, men det blir lett veldig kult i alle fall. Hva slags oppskrift brukte du? Og så med mandler og soyamelk.. Fest! :D

  Det fins sinnsykt mye rart i bloggeverdenen. Les fotballfruen i dag for eks, hun oppfordrer alle sine kvinnelige lesere til å sende inn bikinibilder av seg selv, for å vise girlpower på nett eller eventuelt for å kunne måle seg med verdens slankeste bikinifrue. (!) Da meldte jeg meg ut altså. Men blablabla! Ha en NYDELIG dag!

  SvarSlett
 13. På hytten spiser vi utgått mat, dermed basta! Oki, når jeg fant en saus som var gått ut i 2005 kastet jeg den.. Men synes alt under tre år etter utgått dato går greit, såfremt vi ikke snakker om meieriprodukter da....
  Jeg er forresten like ukul i virkeligheten som jeg er på bloggen, tjohei=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingenting ukul! Du er jo en av de kule maratonløperne!

   Slett
 14. Hehe, takkogtakk, og i lige måde;)

  Jepp, ble så innmarri fristet av alle grøtbildene dine! Jeg skal prøve meg på det til kveldsmat etter trening i kveld (har spart dagens karborasjonen til da!) Takk!! Jeg skal prøve å ta utgangspunkt i din oppskrift, men er ikke helt proteinpulver-jente (er litt redd for ting som ikke her helt rent og naturlig (så egentlig er det litt rart at jeg lager sjokoladegrøt i det hele tatt, haha!), ikke det at sjokoladesoyamelk kan ansees som noe renere kanskje...? :P Så rar jeg er :O ) Men blir sykt digg!! Gleder meg max!!

  Fotballfrue har jeg hørt om, men aldri vært innom nettopp pågrunn av det jeg har hørt (haha - litt boikott skader vel ingen), tror nemlig ikke det en type blogg man vil føle seg vel med seg selv etter man har vært der, men heller mislykket... Måtte innom å se bikinibildeartikkelen og ble visst der litt lenger enn jeg burde... Ikke helt min type blogg. Blir både misunnelig (så søt og tilsynelatende både lykkelig og ikke minst perfekt(på utsiden, jaja, jeg vet)), men blir likevel en smule provosert i tillegg. Man vil kanskje være sånn, men når man vet man ikke kan bli sånn, så prøver man å inbille seg at man ikke vil være sånn allikevel...

  Håper du har en superduper dag du også!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjokoladesoyamelk er sikkert renere, men proteinpulver er jo som en suppepose av melk. Uten saltet og fettet. Lurer på hvor stor karborasjonen din er. :P

   Slett
 15. Er du alene hjemme nå? Eller nei. Alene med pus? Er DET greit og eller? Jeg er alene på hyttetur jeg og. Østlandshyttetur. Med mensen. For fjerde uke på rad. Mensen er så bra. Undervurdert i fitness og spiseforstyrramiljøene altså. Om noen mangler så kan de henvende seg til meg. Jeg har mer enn nok mensen så jeg kan faktisk tilby meg å DELE med noen altså. Jeg kan også dele denne ekstra-bonus-cottagecheese-boksen jeg nå spiser klokken 22:42. Men jeg deler aller helst mensen. Cottagecheeseboksen spiser jeg for å ha mensen hele neste uke og. Jeg satser på fint hår jeg nå. :P Puss på deg fineste eremittkrepsen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha, JEG trenger jo mensen østlendingen!! Send over litt mensen til meg a!! Jeg trenger mensen så mye at jeg litt smakløst blander tankene om det oppi langt mer alvorlige og dypere temaer. Mensensavnet fotfølger meg! Er du på grunnleggende turleder hyttetur nå? Med mensen? På Østlandet? Da er det enda lettere å sende over litt mensen! Billigere porto, raskere levering! Ønsker deg en mensenfri og god helg søteste. Ikke glem at du skal gjesteblogge/la deg dybdeintervjue om aspirantkurs! Klem!! :)

   Slett
  2. En østlending på bloggen! Oi oi, de er mye mer eksotiske enn eremittkrepser. Det var stas! Jeg ser en eremittkreps her (og den ser ingenting eksotisk ut) som har tømt kjøleskapet sitt for både kesam og cottage cheese uten at noen spontanmenstruering har oppstått for det om. You lucky bastard!

   Jeg ser også to pusekatter her (jeg er fluen på veggen), og de ser ut som de har det bra.

   Får man fint hår av mensen eller har du tenkt deg til frisøren?

   Slett
 16. To østlendinger! En med mensen og en uten! Tina, det var bare bra at du blandet mensen med breivik-konserten, virkelig! Du må se for en smiley i kommentaren jeg skrev. ;-))))))

  Sånn. :-)

  Mensen fra meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jeg ser, kjempesmily tilbake til deg;)))))))

   Sånn går det når man (litt uheldig) prøver å følge en rød tråd: For å få barn må man ha mensen. Mensen er rød. Som roser. Og rosetog. Og i dag var det rosetog og allsang av "Barn av regnbuen".

   Jeg må lese meg opp på blogglovgivningen, og forskriftene. For ikke å glemme forarbeidene. Og relevant praksis. Eventuelt blogge med mer regelmessige mellomrom slik at ikke alle tanker velter ut på en gang:P

   Takker for mensen! :)

   Slett
  2. Plis bland så mye som du orker! Det eneste blogglovgivningen er meget streng på er man man aldri skal starte sitt blogginnlegg med "Forgive me, bloggers, for I have sinned. It's been two days since my last blogpost."

   Jeg er så lei av Breivik uansett at blanding er bare bra, og man blir jo aldri lei av mensen. ;-)

   Slett
  3. Hoho, jeg tar frem notatblokk og penn og noterer flittig! Og "takker for ditt innspill som vil bli tatt med i den løpende vurdering av regelverket" (Beklager, miljøskade igjen:P)

   Mensen er topp! Spiseforstyrrelser en flopp.

   Stor klem! ;)

   Slett
  4. Menstruerende østlendning27 april, 2012 07:28

   Tina: Ha ha ha ha. Dersom du leter etter en rød tråd når du snakker om mensen så er ikke det så vanskelig... bruk OB og gå med den alt for lenge. Uffadeisen. Det er tydligvis alt for lenge siden du hadde mensen sist. Jeg skal se om jeg kan sende deg litt - eventuelt en boks cc. Lettere å sende egentlig. Mensen er jo desverre ikke smittsomt akkurat... :)

   Chassi: Forgive me, for i have sinned. I read to many bloggs. What to do? Rykk direkte tilbake til Stavanger. Dersom du passerer start får du ikke 1000 kroner? Er det sånn?

   Mensen: Kjære mensen. Jeg har tatt hintet nå. Du trenger ikke gjøre deg tøffere enn det du egentlig er. Du gav meg mensen på Hardangervidda på langs. Jeg vet nå alt om rød snø in the middle of nowhere. Mensen på hyttetur med innlagt vann er ingenting. Hører du? Ingenting!! Jeg har ingått en grossisavtale med OB nå - så nå skal det ikke stå på pengene heller. Du og jeg kommer til å bli bestevenner. Det er jeg sikker på. Vi kan muligens lage en mensen-blogg, eller turnere rundt å vise frem en skikkelig mensen-kropp. Jepp. Sånn ser den ut.

   Puss och kram fra meg

   Slett
  5. Åååå, du er jo bare herligheten selv, det er jo derfor mensen nekter å forlate deg kan du skjønne!! Det er (tydeligvis!!) ikke alle forunt å være velsignet med dette fruktbarhetstegnet! Og hvem kan vel ville forlate DEG? Hadde jeg møtt deg hadde jeg sikkert heller aldri klart å forlate deg, ikke vestlendingen din heller!! Sjelden jeg ler høyt for meg selv, men når jeg leser det dere skriver så skjer det liksom nesten ALLTID! Mer jordnære, selvironiske jenter som er kjappere i replikken og mer humoristiske skal man lete leeeenge etter!

   Det 11. bud: "Skaff deg en mensenkropp og det skal gå deg godt i livet!" Jeg stemmer for flere mensenkropper! :D

   Om det skorter på pengene ved start, så får dere begge 1000 pusser isteden :)

   Slett
  6. Den lille østlendingen27 april, 2012 15:55

   *rødme rødme* Snille, snille Tina. Å VÆRE jordnær og selvironisk er viktig kvaliteter for min del - som jeg setter stor pris på hos andre - så det er ekstra kjekt at du sier det! :) Chassi er den søteste, mest jordnære, snilleste og artigste du kan tenke deg. Hun er mye, mye morsommerei virkligheten enn på denne bloggen altså. (Tro meg). I tillegg er hun FAKTISK mer jordnær enn det som komemr frem og. Og det er jo nesten utrolig.

   Hurra for det 11. bud. Jeg stemmer og for flere mensenkropper. Nåde de som dissenterer her.

   1000 pusser kommer godt med uansett!

   Puss och kram til deg - og god helg.

   Slett
  7. Dette tok helt av! Å si mensen er egentlig som å banne på vestlandet og jeg føler meg tøff nok ved bare å si mensen, men blir veldig satt ut av blodige tamponger (!) til en historie som handler om hyggelige hytteturer.

   Men ellers.. Du sier så mye fint at jeg blir rørt, teeny tiny! <3

   Slett
 17. Chassi: Jeg kan tydligvis ikke hevde meg i bloggemiljøet... jeg har jo mensen (og det er visstnok fryktlig ukult) - jeg får derfor heller kompansere med å ha veldig fint hår eller noe - DET var tanken. Sixpackplanen gikk til helvete så nå står pretty makeup og nice hair på my to-do-list.

  Puss på hele, fine du! <3

  SvarSlett
 18. Det virker nesten litt frekt å blande seg inn i denne diskusjonen, men what the hell, jeg følger den røde tråden…

  Forrige gang jeg hadde mensen lå jeg og vred meg i smerte på baderomsgulvet, med mobilen i hånden klar for å ringe etter ambulanse. Mensen er et mareritt, jeg stemmer i mot! No more blood!

  Den som fant opp p-pillen burde fått en nobelpris, kanskje til og med Nobels Fredspris!

  PS: Takk til Chassibloggen og ”den røde tråd”, som jeg føler dette kommentarfeltet bør hete, for å ha underholdt meg gjennom lange timer på kjedelige flyplasser denne uken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Sunny; her er det mer enn nok hjerterom for alle!! :)

   (Hjerte. Pumper blod. Mensen er blod) Her er det røde tråder så langt både hjertet og øyet kan se!!

   Bare send over all din mensen til meg du! Her er det 10 års manko på ekte mensen å ta igjen, så jeg har mer enn nok lagringsplass!!

   Enig med deg; Chassibloggen fortjener ærespris i underholdningskategorien for alle sine herlige blogginnlegg med tilhørende kommentarfelt!! :D

   Slett
  2. Enig med østlendingen Sunny; her er det mer enn nok hjerterom for alle!! :) Og røde tråder så langt øye kan se! (Hjertet. Pumper blod. Mensen. Er blod.)

   Og har du for mye mensen så er det bare å sende over det du har til meg! Jeg tar gledelig imot, for her har det vært manko på mensen i 10 år! Så her er nok av lagringskapasitet!

   Dessuten er jeg enig med deg også; Chassibloggen fortjener 1.premie og ærespris i underholdningskategorien, med sine herlige blogginnlegg og tilhørende kommentarfelt!! :)

   God fredag på dere alle!!:)

   Slett
  3. Ha ha ha! DET var vel hyggelig! Jeg smiler så fint jeg bare kan og sender klemmer til alle! <3 <3 <3

   Slett
  4. Hadde jeg visst at det var noen som trengte mensen så skulle jeg med glede ha leid ut rettighetene de siste 10 årene, gjerne med opsjon på 10 til! Men nå er fossefallet regulert, ibuxbudsjettet halvert og alt bare fryd og gammen her i gården. Nok om det, takk for meg!;D

   Slett
 19. Den lille østlendingen27 april, 2012 19:07

  Sunny: Hvem du enn er - jeg føler meg priviligert ved at du vil "blande deg inn" i den røde tråden vår. Fredsprisen til den som fant opp p-pilla og så gir vi like greit en Oscar til den som fant opp O.B i samme slengen. Nobelprisen i fysikk stemmer jeg for går til hu som fant opp havregrøt med kakao.

  PS: Hvilke flyplasser henger du på? Jeg har nemlig også vært på flyplasser hele den siste uken. Og skal henge på en i morgen og. Hvor kommer Sunny fra?

  Puss och kram fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis dere møtes på flyplassen i morgen så hadde det vært dagens høydepunkt. Du kan kle deg ut som en tampong så hun kjenner deg igjen, lille østlending.

   Slett
  2. Slipper man gjennom sikkerhetskontrollen i tampong kostyme, mon tro? ;)

   Flyplasser ja.. Denne uken har jeg vært i Daytona Beach, Atlanta og Washington DC (hjemme). Jeg er da altså en bergenserinne på langtidsutlån til the USA. I skrivende stund er jeg på vei til New York, men denne gangen med tog. Tog er også ypperlig for blogglesning! :)

   Kisses and hugs all around! :) God helg!

   Slett
 20. Den lille østlendingen28 april, 2012 23:40

  Sunny: såmye mer spennende enn mine flyplasser som har vært Sola, Rygge, Sola, Gardermoen, Gardermoen og Sola! Hva gjør du i DC, og enda viktigere - ka ti blir vi invitert på besøk? ;) Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen: Hva jeg driver med i DC? Vel, jeg driver dank mye i grunnen, pluss litt jobbing som markedsføringskonsulent. Men jeg flyttet over atlanteren for kjærleiken sin skyld! :) Ellers er jeg opptatt av havregrøt, proteiner, fettprosent, sports BHer, joggesko og andre helt normale ting!;)

   Jeg ville gjerne invitert dere på besøk nå med det samme, men jeg tror det kunne gått ut over mitt gode navn og rykte. Jeg vil jo ikke at folk skal tro jeg er en "blog slut" eller noe! :D

   Slett
  2. Den lille østlendingen29 april, 2012 17:47

   Sunny, Sunny, Sunny: Å drive dank, eller dankdriving som vi kaller det, høres supert ut. Å gjøre det i DC høres ENDA bedre ut. At du flyttet dit for kjærligheten tar jo kaka. Jeg flyttet fra østlndet til vestlandet for kjærligheten. Og det er jo ingenting mot deg - som flyttet ett helt kontinent! Men jeg må skyte inn at jeg gav opp sola da - og fikk regn og en veldig fin kjæreste tilbake! :) Jeg blir jo enda mer nyysgjerrig nå... dette var en "Sunny-teaser" liksom. Hvor gammel er Sunny? Hvor kommer Sunny fra? Hva trener du? Hvor mye grøt spiser du? Hvordan ser grøten din ut? Joggesko - åh - du lever jo i joggeskoparadis! Hvilke joggesko vil du anbefale? Og hvilke sneakers? Og hvilken sports-BH er best? Og apropos proteiner - hvilke foretrekker du? Kjøper du alt du eier på iHerb? Og hvor ofte er du hjemme på besøk? Kan du dukke opp som tampong på en flyplass nær meg ka ti som helst liksom? Du er jo ingen bloggeslut for dem om! Er jeg slutty om jeg plutselig legger inn en kommentar hvor jeg sier jeg er i DC? Puss och kram med brunost, ostehøvel og binders i lomma.

   Slett
  3. Skal vi begynne med sånn basic personalia.. Jeg er snart 33 år gammel, stjernetegn tvilling, 170 høy (ganske stor vestlending med andre ord), størrelse 38 i sko. Var ikke dette fryktelig interessant? :D More importantly, jeg er født og oppvokt i verdens vakreste by, jepp, det stemmer, byen mellom de syv fjell, stedet gud synes ble så vakkert at det måtte holdes skinnende rent og vaskes annenhver dag, Bergen, du vakre vene.... ;) For å svare på de andre spørsmålene. Det er bare en sko som gjelder, det er Reebok Realflex Run (http://shop.reebok.com/US/product?modelId=EF577&articleId=J84833). Jeg har tre par! Jeg kan løpe uten å få vondt i knær og trøbbel med beinhinnebetennelse. Amazing! Sports BHer? Har ennå ikke funnet noen verdt å anbefale. Kjøper ingenting på iHerb, for her i gården får jeg tak i alt sånt på vanlige butikker :) Har ikke vært hjemme siden i fjor sommer, men skal til Bergen i juni og være der i 5 uker. Lykke!

   Jeg skjønner veldig godt at du valgte vestlandet og kjærligheten. Hvem trenger vel egentlig så mye sol, så lenge man har luft og kjærlighet?

   Nå har jeg fylt opp dette kommentarfeltet med utrolig masse uinteressant informasjon om meg selv, kjenner jeg blir litt flau! Takk for meg, over og ut!

   Slett
 21. Τhis text іs іnνaluable. How cаn I find out more?



  Look аt mу website: payday loans online
  Also visit my site :: Online Payday oan

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...