torsdag, april 12, 2012

Nå som rumpa mi er stor

Nå har jeg fått en kjempestor rumpe! Det er bare å gratulere, jeg har trent Bootybuilding så rumpa ble kjempestor. Og nå som rumpa mi er stor bruke jeg den som spisebord, og dekke på kopper og fat og servere den fineste mat, og be med min mor og far på hummer og russisk kaviar.. Det ble som bursdag og syttende mai, men jeg er glad for at det gikk så fort, for hadde dette tatt lenger tid så hadde jeg kanskje gitt opp.

For dette må være verdens verste øvelse

Hip trust er en øvelse som er laget for selvpinere. Jeg leste i manualen etterpå at man må huske å legge noe mykt under stanga, men da var det for sent, da var jeg allerede blå over hele låret. Det jeg lurer på nå er hvor mange øvelser dere har testet i det som var økten min i går. Det er bare rare øvelser nemlig.  

Hvor mange øvelser har du testet?
 • Liggende roing på benk
 • Benkpress
 • Rumenske markløft
 • Hip thrust med stang
 • Hammer curls
 • Floor press med frivekter

Noen (én) er kanskje nokså vanlige, men de andre er meget alternative, så det er ikke lov å telle med øvelse nummer én dersom du har gjort en eller annen roøvelse, det er LIGGENDE roing PÅ BENK som teller. Nå kan dere gi dere selv poeng etter hvor mange øvelser dere har testet, og med dette utgangspunktet har jeg gjort en personlighetsanalyse.

Personlighetsanalyse:
 • 0:    Du er en person med lite treningserfaring, men mange andre kvaliteter.
 • 1-2: Okei, du er like flink som meg. Du har gjort benkpress og syns at du har masse treningserfaring, men skylder på at ikke engang PT-studiet bruker øvelser som hip-thrust med stang. Du er en ærlig person og det er bra. (Det er egenskap nummer én på alles kjæresteønskelister.)
 • 3-4: Oi, så bra! Du er en veldig tøff person ettersom du gjør ting som ingen andre gjør.
 • 5-6: Oi oi oi, så tøff og så bra!! Men da kjører du selv Bootybuilding, banna bein.


  Floor press var en mye kulere øvelse.

  Men ingen er perfekt. Det er så mange bloggere som skriver at de ikke er perfekte. De kan gjøre feil akkurat som alle andre og det er greit så lenge man er seg selv. Lille My skriver at hun kan søle for eksempel, og det gjør vi her også. Tina skriver at hun kaster masse mat, massevis av eggeplommer for eksempel, men det ville vi ikke gjort her. ALDRI. Forbudt.

  Mistet du grøten i gulvet, lille østlending?
  Ja..
  Og måket den oppi tallerkenen igjen?
  Ja..
  Det er helt greit! Det er helt greit å søle litt så lenge du er deg selv.
  Og ikke kaster maten.

  57 kommentarer:

  1. Jeg skammer meg langt inn i ryggmargen! Fra nå av er det dyrking av nye frukter fra pelskledd opphav, nedfrysing av eggeplommer og lagvis nedfryste posjonspakninger med lomper!!

   Heldigvis for meg fikk jeg 2 poeng i personlighetsanalysen (uten PT-bakgrunn!). Jeg kan derfor ilke meg egenskap nummer 1 (ærlighet) på kjærstelisten. Og det er bra, for jeg har blitt lovet vestlending i Norgespakke! Hurra! :D

   SvarSlett
  2. Ja du, det gikk jaggu fort! Pics, or it didn't happen!

   SvarSlett
   Svar
   1. Heisann! Jeg tør ikke! Du kan google store rumper og vite at jeg er minst like stor. :P

    Slett
  3. Jeg skammer meg langt inn i ryggmargen!!! Fra nå av er det dyrking av ny frukt fra pelskledd opphav, nedfrysing av eggeplommer til jeg kommer på bedre tanker, samt posjonspakninger med lagvis nesfryste lomper!!! Heldigvis for meg fikk jeg hele TO poeng i personlighetsanalysen (og det uten PT-erfaring!). Dvs at jeg er i besittelse av egenskap nummer 1 på kjærsteønskelisten. Og det er bra, for jeg har blitt lovet en vestlending i Norgespakke! Hurra!! Og hvis kjemien skulle være dårlig så lover jeg å sende med ham niste på returen!:)

   SvarSlett
   Svar
   1. Bare en liten fun fact til østlendingen: IPhone vil rette tinamuff til tinamugg.. Oh the irony..:P

    Slett
   2. Mission completed. ;) Men tenk så skamfull du ville vært om du var en sølekopp som Østlendingen og Lille My!

    Du fortjener en stor pakke vestlendinger. Vi er så nøkterne og nøysomme her at vi vet å sette pris på pelskledd frukt. Det er nesten så jeg kommer selv i ens ærend faktisk!

    Slett
   3. Jeg vil ikke være en tøse, som med sin mat vil sløse! Heller da en rotekopp, som likevel sin mat slikker opp! O'fagre vestlending kom til meg, ellers kommer jeg over de 7 fjell til deg!!:)

    Slett
  4. Åh! Hahaha! Dette innlegge var konge. Hoho, jeg lo høyt og rått. Særlig av det indre bildet jeg fikk i hodet der den lille østlendningen skufler grøt fra gulvet opp igjen på tallerkenen. Jeg scorer 2 poeng: benkpress og hip thrust. I motsetning til deg digger jeg hip thurst, da. Men det kan ha noe å gjøre med at jeg beskyttet hoftebeina med padding. Pluss at jeg er mer polstret enn deg fra naturen sin side, så å si.

   SvarSlett
   Svar
   1. Liksom. Det er bare fordi fettet mitt har samlet seg på rumpa.

    Hvor mange kilo tar du på hip thrust? Det var så vondt hos meg at jeg kunne ikke løfte mer enn stanga.

    Slett
   2. http://www.youtube.com/watch?v=TzhVoy3AsFg

    Slett
   3. Den lille Østlendingen13 april, 2012 08:05

    Marte: Kom på besøk! Da kan du se knøttik i full aksjon. Jeg griser med grøt. Leker meg med lipgloss i hele ansiktet. Smuler rundt omkring og overalt. Tøyser med te, roter og bråker. I tillegg er jeg glemsk og ganske dum. Godtroende og egentlig. Og så ekstremt positivt innstilt til alt (og alle) at vestlendingene snart har lagt meg for hat. Jeg klarer meg ganske så greit, men sliter med den personlige hygienen... Jeg er definisjonen på uperfekt egentlig. Trives med det. Noen må stå frem. Jeg lider ikke av noe flink-pike-syndrom. Jeg sliter mye mer med gi-faen-holdningen! Jeg E.L.S.K.E.R ditt personlige brev til knebøy by the way. Kloke fine du. Jeg skal snart sende åpent brev til lipglossen min heller. Og siste apropos: jeg elsker og hipthrust! Og glutebridge. Og markløft. Og rumensk markløft. Puss och kram på den positive måten

    Slett
   4. I love you, lille Østlending! Skulle ønske jeg kunne telportere meg til Stavanger. For å sjekke størrelsen på stussen til Chassi, først og fremst, og kjøre litt hip thrust sammen med dere.OG for å observere med egne øyne alle de tingene du hevder at du driver med. Men foreløpig tror jeg Hilde leder mtp bakendens omfang. Og jeg ligger foran Chassi! Banna bein!

    Slett
   5. Den lille østlendingen13 april, 2012 17:56

    *smask*
    "Teleporter, teleporter, teleporter" roper den lille østlendingen mens hun hopper opp og ned og mister grøten i bakken av ren og skjær entusiasme. Oj. Oj. Kom på besøk! Vi kan måle rumper!

    Nå har jo jeg aldri fått gleden av å se Hildes bedre halvdel (som jeg nå har døpt om rumpene våre til...) så jeg kan ikke være øverstedommer. Jeg er HELT sikker på at min er MYKEST OG har det største blåmerket derimot. Helt, helt sikker.

    Puss puss puss och en knusekram fordi du sier så mye fint.

    Slett
   6. Først nå fikk jeg sett videoen din, Marte, for jeg hadde ikke youtube i går, og halloen, der var det mange kilo! Og en pute til beskyttelse! Men det var aldri tvil om hvem som var sterkest av oss.

    Hilde ledet kanskje tidligere, men det var før jeg begynte med rumpebygging. Ta utgangspunkt i spisebordet.. Dersom rumpa di er mer som et KAFFEbord så vinner jeg. :P

    Slett
   7. Jeg er ikke helt fan av å ta bilde av rompa og legge ut på bloggen, men jeg har jo et konkurranseinstinkt også. * Kvaler *

    Slett
   8. Den dagen du legger ut bilde av rompa di skal jeg gjøre det samme. Banna bein! Jeg må legge ned bloggen etterpå, men det var det verdt!

    Slett
   9. Ok, deal! Om jeg gjør det, så skal du gjøre det!

    Slett
  5. store rumper er digg!! min har heldigvis lagt seg ut litt siden sommern ;D

   SvarSlett
   Svar
   1. Du er så kul som sier det!!!! :-*

    Slett
  6. Jeg har gjort alt sammen minus floor press, og jeg er ikke Bootybuilder! :D

   SvarSlett
   Svar
   1. Nisj! :O Hva slags treningsprogrammer bruker du? Er du PT eller bare interessert i trening? Eller kanskje det bare er jeg som er veldig treg. :/

    Slett
   2. Bruker Mens Health Power Training boka! Den er fantastisk for en treningsnerd som meg..

    Ps. digger bloggen din og hvordan du skriver. Gapskratter ofte mens jeg leser her inne :)

    A.

    Slett
   3. Jeg har sett den boka, men aldri lest den. Tusen takk for tipset for den ser virkelig bra ut. :)

    Og TUSEN takk for alt det snille. Ha en nydelig dag, A.

    Slett
  7. Hmm, 5 av 6 øvelser, for jeg har bare kjørt hip thrust med vektskive, ikke stang. Nei, kjører ikke Bootybuilding, men liker å prøve ut nye øvelser, og med sære skader må man også ty til sære øvelser.

   SvarSlett
   Svar
   1. Det er klart at du har mange kule øvelser, det er derfor du må holde oss oppdatert med bloggingen. Hvordan går det med skadene? Jeg sender en stor virtuell klem!

    Slett
  8. Har du fått større rompe enn meg? Svar ærlig nå!!!

   SvarSlett
   Svar
   1. Hei, Hilde!!! Jeg sier som jeg sa til Marte.. Hvis rumpa di er mer som et KAFFEbord så vinner jeg ja. :P

    Slett
   2. Rompa mi er som en hertugs langbord! Slå den!!

    Slett
   3. Rompa mi er som et julebord..? Et kjempestort selvfølgelig.

    Slett
   4. Rompa mi er som Petter Stordalens julebord! Ingen som slår den!! :D

    Slett
  9. Igår kl 1800 hadde jeg bare kunnet huke av 3 stk øvelser, men en time senere kunne jeg også legge til hip thrust.. Juhu! Så da har jeg 4 av 6 stk. Jess- jeg er en tøff person ;)

   SvarSlett
   Svar
   1. Oi oi oi! Fordi du ble inspirert? Alle unntatt hip thrust er helt supre, og at du er en tøffing beviser bare at personanalysen virker. ;)

    Slett
   2. Liker heller ikke hip thrusten.. (var ei PT som viste meg den på trening- rar øvelse egentlig) Kjører heller med glede burpees i en time eller to.. ;)

    Slett
   3. Burpees, da er du kul!! <3

    Slett
  10. Og jeg skriver om dengangen jeg hadde hull i buksa.. midt bak :P
   Perfekt er kjedelig!

   SvarSlett
   Svar
   1. Jeg har tannkrem på genseren as we speak. :D

    Slett
  11. Hjemme hos meg er det i tilfelle vofsen som spiser grøt av gulvet. Hundepels er ikke særlig godt i havregrøt - bare så du vet.

   Æsj, kun 2 av 6 mulige er for dårlig (jg vil jo helst være best i alt!). Forstår nå at jeg virkelig må prøve meg på denne hip-thrust-greia. "Alle" som kan trening forguder jo denne øvelsen! Kanskje jeg rekker å skaffe meg en skikkelig booty før sommeren. Yey :)

   SvarSlett
   Svar
   1. Hei Thea! Så godt at du kom hel hjem igjen!

    Jeg forguder ikke hip-thrust i det hele tatt, men jeg er enig i at det har vært mye snakk om den. Det må være fordi de som kan den roper veldig høyt og snakker veldig mye, at det er ekstra kult å snakke om den kule øvelsen som ingen vet hva er for noe..? Men yey til booty, det er uansett lettere enn vaskebrett. :D

    Slett
  12. Ingen er perfekte, nei, men du er ganske så nære <3 ;)

   Jeg har fem av seks øvelser på merittlista mi! Hurra! Men jeg kjører ikke Bootybuilding... Er jeg ekstra tøff da? :)

   Jeg kaster forresten litt for mye mat... Skal skjerpe meg og spise flere eggeplommer!

   God lørdagskveld, min kjære Chassi (og min kjære østlending)!

   SvarSlett
   Svar
   1. Hei Vilde! Da kan vi være perfekte begge to, for jeg syns at sølingen din er super! Og så må jeg bare si at du er sinnsykt tøff i tillegg hvis du faktisk har kjørt fem supersære øvelser uten å skylde på Bootybuilding. :D

    Send gjerne eggeplommer til Stavanger! God søndag, søte du.

    Slett
  13. Oioioi, fantastisk! Gratulerer med stor rumpe! Jeg vil også ha spisebordsrumpe som deg! Min er foreløbig et mindre kaffebord! Men jett om jeg skal ta deg igjen og få rumpe som et salongbord som kan servere havregrøt, proteinvafler og bakst i alle mulige smaker! Vilde blir kokken og du er invitert som gjest :D

   SvarSlett
   Svar
   1. Takk takk! *Rødme, rødme.* Her er det snakk om to spisebord! Et på hver side liksom, det virkelig hur kult som helst. Men salongbordet DITT da, med både kokken og menyen høres ut som en våt drøm. :P

    Slett
  14. Skal du være turleder på noen turer til sommeren?

   SvarSlett
   Svar
   1. Jess! Jeg skal lede Blåsjøen rundt og Langtur i Tafjordfjella og Breheimen. Bli med, bli med! Dato 28.07. og 17.07.

    Her er link til Tafjordturen:
    http://www.haukeliseter.no/activity.php?ac_id=38495&fo_id=2513.

    Og her er til Blåsjøen:
    http://www.stavanger-turistforening.no/activity.php?ac_id=32716

    :D Kuli?

    Slett
  15. Ho ho ho. En liten østlending kommenterte fra siden at det hadde vært kult å gå rundt Svartevassmagasinet, så nå sjekket jeg Svartevassturer på nettet.... og der ser jeg at det er jeg som skal lede turen rundt Svartevass. Jeg sa feil i stad altså, jeg skal IKKE lede tur rundt Blåsjøen (det var ifjor), men rundt Svartevassemagasinet. Og datoen er 8. juli.

   Her er link:
   http://www.stavanger-turistforening.no/activity.php?ac_id=39378&fo_id=6159

   SvarSlett
  16. God søndag fine østending og fine vestlending:)

   Jeg lurte på om jeg kunne komme med et lite ønske om blogginnlegg jeg..

   Er det ikke slik at en liten østlending skal på DNTs grunnleggende turlederkurs nå snart? Dersom den lille østlendingen vil og får lov, kunne kanskje den lille østlendingen gjesteblogget et innlegg om dette i ettertid da? Hva som er lurt å huske på for å bestå osv...:)

   Knus!:)

   SvarSlett
   Svar
   1. God søndag, fine du!! For en kjempegod idé! Jeg har sendt forespørselen videre allerede.

    Jeg dokumenterte med ujevne mellomrom da jeg to kursene selv, men jeg er ikke like informativ som den lille østlendingen ville vært.

    Her er kurs:
    http://chassi.blogspot.com/2010/06/nytt-liv-fra-nah.html

    Og her er mere kurs:
    http://chassi.blogspot.com/2010/09/alt-gikk-fint-og-alt-var-flott.html

    Knus tilbake!

    Slett
   2. Den lille østlendingen16 april, 2012 09:58

    TinaMuff: Hallais! Det var vel hyggelig! At jeg er ØNSKET. :) Jeg har faktisk gjesteblogget her en gang for veldig lenge siden... og innimellom drømmer jeg om å bloggrape Chassi og legge ut de morsomme bildene som aldri får se dagens lys. (Dere går glipp av så veldig mye moro!!)

    Jeg skal se hva jeg får til... meget mulig jeg blir borte i skogen under første orienteringsbiten. Målet mitt er "å blend in". Se ut som fjellfolket liksom. Vurderer derfor å gå til innkjøp av hele Fjellräven-kolleksjonen for å se casual-fjell-chick ut. If you know what I mean. Men lurer på om det blir overkill å stille i fjellstøvler, hodelykt og sekk på første turdag?

    Når starter ditt kurs?

    Puss puss

    Slett
   3. Det er klart du er ØNSKET lille østøending!!:D Du har ikke vurdert å starte din egen blogg da!? Tenk hvor kult DET hadde vært!! Da hadde vi jo fått innsyn i hverdagen deres fra alle vinkler, og VIRKELIG sett hvor fint og morsomt dere to må ha det sammen!!:)

    Du er jo snart for veteran å regne, med en så fjellvant samboer! Klart du må vise de andre hva du er laget av!! Ikke glem stormkjøkken og spade! Kan hende dere må grave dere ned, og hvor poppis blir ikke du da, når du kan lage både snøhule og... KOKE TE!! :D(Ikke så mye snø lenger kanskje, men du viser at du er føre var:D)

    Jeg skal på kurs helgen 12-13 mai på Kobberhaughytta i Nordmarka. Men før den tid er det Ambassadørkurs. Og hvis jeg ikke tar helt feil er det i morgen allerede! Hu og hei, her er det bare å kaste seg rundt!

    PLIIIIIIS blog about it!!!!

    Knuseknuuuus!!!! :)

    Slett
   4. Hvis hun ikke gjør det så lover jeg et eksklusivt intervju! Det verste er at den lille østlendingen startet en egen blogg for ikke så sinnsykt lenge siden. Jess. Den het Betty blir biff og var verdens morsomste helt til jeg ble så sur og sjalu at hun slettet den. True story. :-/

    Slett
  17. Hahaha!!!

   Ikke rart at du bruker 45 minutter og jeg bruker 2 timer på BB-programmet. Jeg trenger litt ekstra pause, når jeg tar 90 kilo i hip-thrust...så ikke mobb!!!

   Og tenk at jeg hadde prøvd alle øvelsene før jeg begynte med programmet også :D men de lærte jeg ikke på NIH altså!

   Men du, du er veldig søt fordeom :D

   SvarSlett
   Svar
   1. Jeje.. Jeg brukte 60 minutter i dag, så da kommer jeg meg vel, men det skyldtes aller mest at jeg løp en tur ut i resepsjonen for å avgi statusrapport, og det er sånn jeg tror at du trener også, med mange statusrapporter. ;)

    Bootybuilding blir bedre og bedre, it grows on me! Og snart vokser styrken også. Du er også veldig søt. Og veldig sterk. Glute bridge med 50 kilo i dag takket være frigg-og-pulsi-inspo. Tank u!

    Slett
  18. Smask på deg!


   PS: jeg har fått vann i springen :) vårvann :)

   SvarSlett
   Svar
   1. Love it! Jeg kommer til å feire springvannet ditt hele helgen!!

    Slett
  19. Youг οwn article offers verifіeԁ usеful to uѕ.
   Ιt’s ѵeгy helpful and yоu arе obѵiοusly verу eduсated in this
   regіon. Yοu haѵe oрened
   ouг eyeѕ for уou tο vаrуіng opіnіon of thіs subject with inteгesting and
   reliable artіcles.
   My web-site : buy viagra online

   SvarSlett
  20. The post features ρrovеn helpful to me. It’ѕ quite eduсationаl
   and you гeallу are certainly eхtгemelу educated in thіs arеa.
   You have opened mу personаl eyes to varіous thoughts about
   this kind of matter along wіth intrіguing and reliablе content material.
   My website buy clonazepam

   SvarSlett

  Les mer

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...