lørdag, april 07, 2012

Dersom noen hadde spurt

Hei igjen! Påsken er vel ikke over ennå, men nå føles det som om den er det. Jeg er hjemme, så ferien føles fullbragt. På tirsdag skal verden våkne igjen og alle skal tilbake på jobb, og alle skal spørre hverandre hvordan påsken har vært.. "Hva har du gjort i påsken", spør kanskje resepsjonisten på Toppis, og da vil jeg svare "gått på ski igjen, juba juba, og du da?" og hun vil svare "vært i Spania" for eksempel. Men hvis noen spør, som virkelig bryr seg, om været og føret og om hva jeg puttet i matpakken, så vil jeg svare..

- TAKK SOM SPØR! Spør meg om været! Det var iskaldt! Det var så kaldt at vi måtte velge mellom inntak av mat eller drikke for at ikke fingrene skulle falle av i pausene. Drikkevannet frøs til is så snart vi var ute av døren, og en dag var turfølget så gjennomfrosset at hun måtte pakkes inn i boblis og mates intravenøst.

Helt sant!

- Men ellers ser været fint ut..?
- Nei nei, det var det ikke, det er bare fordi solskinn gjør seg best på bilder. Det blåste og snødde så mye at folk lå værfaste over hele vidda.

Helt sant!

- Oi oi. Og hva puttet dere i matpakken?
- Takk som spør! I matpakken puttet vi ALT som kunne stables på digre brødskiver, og det smakte så godt at kulden kjentes mindre viktig i to ganger to minutter hver eneste dag.

Sånn.
Og vannet blandet vi med termosvann.


- Men havregrøt da, det beste som fins?
- Havregrøt også, ja. Den ble brukt som ekstraniste.

I porsjoner så store som ingen noengang har sett.

Og som ekstrafrokost. Se så deilig.

- Interessant. Men klær da, hadde dere nok klær i kulden?
- Jada. Vi pakket oss inn så godt vi kunne, og kledde ikke av oss på en uke.

Omtrent som astronauter med ski.


- Veldig interessant. Men var det ikke fryktelig folksomt på fjellet? Det er jo nokså teit å gå den mest trafikkerte løypen på den mest trafikkerte tiden.
- Mmm jo, det ble litt mange folk.
Ikke DØDSMANGE akkurat, men ganske mange.

Omtrent så mange at vi fikk mange nye venner, men aldri en egen seng.

- Så bra. Så det har vært en fin tur tross alt?
- Absolutt! Helt perfekt!

Hvordan har påsken din vært?

49 kommentarer:

 1. Jippi!!!! Your back!!! :)))))

  Cyberspace is NOT the same without you!!! (Eller de morsomme kommentarene til den søte lille østlendingen!!!:))))

  Min påske har vært preget av store ambisjoner, som ble skutt ned en etter en, ettersom det er først når man har fri man kjenner på at man virkelig trengte en pause og litt avslapning...

  Siden vinteren for lengst har tatt kvelden her på østlandet, så hadde jeg store ambisjoner om å kjøpe meg nye fjellsko, og teste ut disse med tung oppakning på ryggen, og gå hytte til hytte i Nordmarka.

  Men først så tok turfølget mitt kvelden. Deretter klarte jeg ikke å finne den perfekte sko innen onsdag klokken 16.00, da alle de godkjente sportsbutikkene tok kvelden. Og så tok jeg kvelden selv, i utmatthetens navn!

  Så min påske har stort sett bestått i å sove, spise, trene, sove, sove, sove, sosialeisering, sove. Og det har vært digg!!

  Men jeg kjenner samvittigheten gnager meg i ryggmargen, når seg ser dere friskuser ute på tur!! Men jeg kommer sterkere tilbake, tro meg!!! :)) Ved neste korsvei blir det fjell og vidde for alle penga og det som er!!

  Og når vi er inne på det; Har den erfarne fjellguru Chassolina et bra tips til hvilke fjellsko som jeg bør velge?!?

  Fortsatt god påske!! Klemmelemm!!!! :)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen til cyberspace selv!! Bloggen virker lovende. Jeg gleder meg til å høre om date 414. :P

   Det er vanskelig å gi tips til fjellsko.. Selv har jeg smale føtter og trenger sko som er litt smale, i alle fall i jentefasong, så jeg har valgt Crispi. Sånne vanlige, de heter vel Besseggen. Men nå fins det så mange lette sko også, og de er sikkert kjeeempedigg, og så har de finere farger. Be om hjelp i butikken og plis fortell meg hva det blir til.

   Knusekos!

   Slett
  2. Den lille østlendingen07 april, 2012 21:08

   TinaMuff goes blogging! Hurra! Jeg valgte og Crispi men mine heter skarven. Det viktigste tror jeg - uansett sko - er å GÅ DEM inn. Jeg gikk hele østlandet rundt i hotpants og fjellstøvler i juni i fjor... :)

   Slett
  3. Takker, bukker og neier for tips!!:D Til uken skal jeg saumfare Oslo Sportslager, Anton Sport og XXL!

   Jeg måtte som nevnt over kaste inn håndkledet ved siste forsøk på skojakt - jeg konkluderte fort med at det her ikke var rom for hastverk i beslutningsprosessen (Noe jeg etter noen år som statsansatt har lært mye om...:P I august i fjor ble det besluttet av vi skulle få nye gardiner, så de tok gardinene våre ned. Og nå er det april, og vi har fortsatt ikke fått gardiner. I mars spurte jeg om hvorfor. Jeg fikk til svar at det var satt ned et utvalg...:P).

   Uansett, jeg skal gå til de gror fast på foten!:D Men når vi først er på temaet fjell, tur og DNT: Jeg skal på dette grunnleggende turlederkurset i DNT i mai. Jeg mener å ha sett i en tidligere kommentar at du også skal på et slikt kurs østlendingen? Hvis dette medfører riktighet; du har meldt deg på det "voksne" kurset du også da? Det har jo jeg, da jeg omsider har innsett at jeg nå faller inn under den kategorien, og ikke lenger er å anse som "ung"! :P Jeg har imidlertid en venninne som var på det tilsvarende kurset i DNT Ung i fjor, og hun sa jeg burde prøve å komme meg over på dette kurset (selv om jeg er utgått på dato), fordi dette var så mye bedre! Hva tror dere? Er det så stor forskjell da??

   (Sorry for at jeg spammer hele kommentarfeltet ditt med statsgardiner og "DNT for dummies"-spørsmål Chassi!! Men på forhånd takk for svar igjen!:D)

   Slett
  4. Den lille østlendingen08 april, 2012 19:21

   Hallais Tina. Jeg skal på turlederkurset alt neste uke faktisk. Jepp. Desverre akkurat bikket ut av DNT-UNG! ;) Jeg så på TinaMuff... Tina Muff with tattoo? The girl with the Butterfly tattoo? Kan vi se HELE ? Påskepuss

   Slett
  5. Jeg tror kursene er bra uansett. Jeg har lært helt sinnsykt mye selv på de voksne kursene, men det tror jeg de gjør på DNT Ung også.

   Jeg vil også gjerne se tattis. Du skal få DNT for dummies mot tattis. :P

   Slett
  6. Jeje.. Åkei snupper; check it out now!! :D

   En annen sak, hva er denne 7-fjellturen det er så mye skriverier om her?? Er det noe østlendinger (fortsatt bosatt på østlandet) også kan være med på?? :)

   Slett
  7. Kjeempestor tattis! :D Jeg har en bitteliten bare. Alle kan være med på 7-fjells, det er en årlig begivenhet. Meld deg på: http://www.bergen-turlag.no/7-fjellsturen/.

   Slett
  8. Oj, denne så fin ut! En dagstur over Bergensalpene altså? Kanskje fin som oppvarming til sommerens lengre turer? :)

   Mye rart som kan skjule seg under juristskall vet dere..;)

   Kys og knus på eder! :)

   Slett
  9. Oj, så gøy! En dagstur over Bergensalpene altså! En bra oppvarming til sommerens lengre turer kanskje? :)

   Hehe, ja mye som kan skjule seg under juristskallet skal jeg si dere:)

   Men si meg, på bildet av ekstrafrokosten over her; heller du/dere kaffe over grøten? Er det godt? Som kaffe i glasuren liksom? Sjokoladehavregrøt med en liten ekstra piff! :) Kanskje ikke så dumt. Test ut Cacao&chili krydderet fra Santa Maria over også, det tar opplevelsen til et høyere nivå! :)

   Kys og knus til eder:)

   Slett
  10. Det er alldeles ingen oppvarming, det er kjempetungt! Jeg har en plan om å øve meg med noen småfjell i nærheten, men det får bli som det blir.

   Kaffe over grøten ja, det kan absolutt anbefales. Hjemme kokes grøten alltid med kaffepulver for ekstra piff, og når grøten er ferdiglaget på DNT-hytter kan kaffen brukes for både piff og nødvendig væske til alt pulveret som skal røres inn.

   Cacao og chili har jeg testet! Superdigg. :P

   Kys tilbakers!

   Slett
  11. Ingen undervurdering av vestlandsnatur her altså:)) Er det for tungt gjennomførbart for en østlending som ikke har besteget noe høyere enn Kobberhaugene (i Nordmarka) det seneste året..? (Har ganske god kondis og utholdenhet for det). Hvor lang tid bruker en veteran som deg selv på denne turen?

   Får ta morgenkaffeen over grøten i morgen tror jeg! :)

   Slett
  12. Hehe. Jeg vet ikke hva jeg skal si.. :) Det er aller mest en lang dag, fordi det er alle de syv fjellene, men det er aldri snakk om noen bestigninger. Bergenserne tar denne turen som ingenting, men jeg som aldri jogger eller trener utholdenhet utover skituren i påskeferien syns det er dritlangt og litt drittungt. Jeg er sikker på at du klarer det med glans.

   Tror jeg har brukt 8-9 timer tidligere, men det er veldig avhengig av hvor mye kø det blir av alle menneskene. Plis ta kaffen over grøten! :D

   Slett
  13. Ok, takk for god veiledning (som alltid!:))
   Hadde vært veldig gøy!

   Tror ikke jeg kan vente til i morgen! Jeg har noen nespresso koffeinfrie kapsler liggende å slenge, så mulig jeg pår prøve det til kvelds! :D

   Slett
 2. Der fikk jeg bevist engang for alle at skipåske ikke er for meg, hjelper ikke at du påstår at det var den beste EVER, men siden jeg er imdlertidig tom for sjokolade og nettopp har støvtørket tastaturet med swiffer (som irriterende nok ikke er isalg lenger), og dessuten er helt enig med hu Tina over, at det er godt å ha deg tilbake i cyber'n, - må man jo skrive noe
  - sooo God Påske og velkommen tilbake.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tøyseguri! Tusen takk. Må du støvtørke fordi du har surfet lite eller mye? Og følger du fortsatt med på Paradise? Jeg tenker på deg hver gang jeg gjør det selv nemlig. :D

   Slett
 3. Så lenge de hadde deg som turleder, kan jo ikke turen ha blitt noe annet enn bra :D

  Påsken MIN har vært FIN! Men til uken, da blir det virkelig påsketur (på etterskudd).
  Gleder meg fælt, uansett hvordan været blir. Mil etter mil med sekk på ryggen og kart på brystet er det beste som finnes.
  -sånn bortsett fra at jeg kommer til å savne Paradise bitte litt (hysj!)..

  Lurer på en ting, siden du er mye mer vinter-fjellvandt enn meg. Er det best å bare bruke kortfeller hele tiden? Eller griser du med smøring og klister?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk som spør!! Jeg bruker SMØREFRI og har alltid glid og er glad og blid. Det pleier ikke være så populært blant dem som er mer vinterfjellvandt enn meg, men jeg mener at smørefritt er framtiden. Jeg blir så fort kald på de bittesmå fingrene mine at jeg er veldig glad for å ikke måtte smøre og legge feller underveis. Men bortsett fra det.. så anbefaler vel alle kortfellene til Åsnes. Alle bortsett fra meg. ;)

   Jeg gleder meg til å høre om DIN tur! Kjempeklem!

   Slett
  2. Den lille østlendingen07 april, 2012 21:06

   Dersom noen hadde spurt MEG om MIN påske ville jeg ganske sikkert oppsummert slik:
   Jeg lærte masse fjellgreier.
   Nye fjellvettregler, anno 2012 er som følger:
   1.Ikke gå for fort.
   2.Ikke gå for sakte.
   3.Snu deg - se bakover. MEN ikke stopp opp for lenge når du snur deg - man kan ikke innvilge seg PAUSE sånn i tide og utide nemlig.
   4.Ikke svett. Det vil nemlig bli helt syyyykt kaldt når man stopper opp.
   5.Man MÅ stoppe. Uansett vær. Og da må man altså ikke være svett.
   6.Ta med boblis OG en god venn som kan kle på deg boblis når du har blitt helt ødelagt fordi du har brutt alle regler over. (Du er både svett og sliten og varm og har ikke snudd deg å hele evigheten og er plutselig ensom og redd og det eneste som du ser er SNØ på alle kanter og en stor hund og en mann som vil gi deg skismøring til smørefrie ski).
   7.Ha skistøvler i LIK størrelse. (Det forutsettes at man har like føtter selvsagt).
   8.Ta med nødgrøt. I massevis. Det er nød hele tiden på fjellet nemlig. Og da må man spise doble og triple nister.
   9.Spis en så stor frokost at du blir litt kvalm. Da slipper du å kaldsvette og bli guffen etter den første motbakken.
   10. Mensen kan man og få midt ute på vidda. (Dette ble en helt privat fjellregel) - husk OB. (Om man ikke er villig til å bruke en død lemmen eller noe).
   11.Ta med verdens beste som kan hjelpe deg med alt. Som propper i deg svisker og kler på deg boblis og skryter av deg i alle oppoverbakkene og trøster og skryter selv om du banner som en tyrker og hater alt og alle og vil kaste skiene dine og alt mulig.
   12.Det er ingenting flaut å gråte den siste mila inn mot mål. Det er først da det kjennes ut som om man har vært på en ekspedisjon.

   Takk for verdens beste påske verdens beste turleiar. !!

   Puss puss puss

   Slett
  3. Den lille østlendingen07 april, 2012 21:10

   Og den viktigste av dem alle: Turleiar har alltid rett. Uansett.

   Do you have a compass in youre pocket - or are you just happy to see me?

   Påskepuss til alle som vil ha!

   Slett
  4. DET var fine fjellsportregler, jeg kunne ikke sagt det bedre selv! Ikke svette, ikke stoppe, ikke smile, ikke le.. Pakke masse grøt og kose seg med dét.

   Nå syns jeg at jeg sa det enda litt bedre likevel. Takk for verdens beste påske! Always happy to see you, så store kompasser finnes ikke. :D

   Slett
  5. Ai ai, smørefri ja. Blir spennende å se hva jeg synes om kortfellene. Ber til høyere makter om at jeg slipper å kline med klister!

   -Og for en herlig liten østlending du har. Likte VELDIG godt disse reglene. Jeg har jo ingen "verdens beste" med meg, men vofsen min er ingen dårlig erstatning. Sånn bortsett fra at han nødig vil dele maten sin med meg (noe som egentlig er like greit, tørrfor og griseører er ikke favorittene). Jeg får være min egen beste venn på tur :)

   Slett
  6. Så du har allerede kortfeller? Jammen så bra! Alle de seriøse skigåerne har det. Jeg tror vi vestlendinger er ganske alene i verden om å velge smørefrie, men så er det også vestlandsklimaet som kommer til å ta over verden en dag. ;)

   Slett
  7. Den lille Østlendingen10 april, 2012 16:01

   Thea: Ojoj. Venn på tur er viktig. Innimellom så leier superC seg ut som alles turbestevenn som turleder i DNT, men nå tror jeg ikke hun har planer om det neste uke altså... Håper virkelig du får en fin fin tur og at vofsen koser seg maksimalt. Tusen takk for fine ord og. Jeg vet ikke om superC var så fornøyd med den lille Østlendingen sin den siste timen av ekspedisjonen. Det kom snørr og tårer fra alle kanaler på den lille utslitte Østlendingen. Og da begynte jeg å lære superC alle ØSTLANDSBANNEORDENE som vestlendingane aldri har hørt før... Men nå har munnen min bltt vasket med zalo og tårene er helt borte. Puss på deg Thea - og puss på vofsen og. Stort puss får den. Helt ute på snuta.

   Slett
 4. OMG..dette hadde ikke jeg fixa iallefall! Du er hardbarka, ingen tvil om det! Fortsatt God Påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra! For når du skriver sånt så er det verdt det UANSETT. God påske til deg også.

   Slett
 5. Flink du er som er ute i frisk luft som en real nordmann. min påske = sofa, godteri og film. Haha :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Der er jeg nå, og det er helt fantastisk, så bra valg av ferie tenker jeg. <3

   Slett
 6. Hei Chassi!
  Et lite pip fra en relativt ny leser - og helt fersk kommentator (kan man kalle det det? :P ). Først må jeg si at en så reflektert sunnhetsfanatiker som deg skal man lete lenge etter! Digger det! Jeg kjenner meg V-E-L-D-I-G igjen i det du skriver om (det er sikkert ikke det du blir mest glad av å høre.) Det er jo desverre blitt sånn i dag at mange jenter sliter med dette flink-pike-sunnhets-treningshysteriet, og det er så lett å bikke over. Jeg er selv inne i en god periode nå (pleier å være sånn når jeg kommer hjem-hjem på ferie), men merker det blir godt å reise tilbake til hverdag og rutiner nå. Har slidd helt ut i ferien, og er jo egentlig sikkert bare bra det, men det merkes jo lett i speilet (i hvertfall inbiller man seg jo gjerne det om man allerede har vært/er litteranne forstyrret fra før av).

  Dette ble desverre litt lenger enn et lite pip, og det er store muligheter for at det kommer flere pip fra meg, for jeg digger bloggen!

  Høres forresten ut som en sinnsykt tøff skitur du har vært på! Jeg er mektig imponert! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh boy, for en hyggelig hilsen! Hva kjenner du deg igjen i? Jeg er fortsatt veldig "flink", men jeg blir stadig mer avslappet til det sånn for øvrig. Plis kom tilbake med flere pip. Stor klem fra meg.

   Slett
  2. Hehe, det var jo hyggelig at du syns:) Jeg tenker nå mest på denne ekstreme sunnhetshobbyen med mat og trening. Jeg er selv litt skrudd oppe i hodet mitt, og ble så glad da jeg kom over bloggen din, hvor du deler så mange fine tanker:)

   Det er jo bra å være flink, bare det ikke tar helt overhånd. Og å ta vare på seg selv, og å dermed investere i egen helse er jo noe av det mest fornuftige en kan gjøre, mener hvertfall jeg:) Men jeg sliter personlig med å finne den balansen. For i de periodene hvor jeg er aller "flinkest" føler jeg meg uansett ikke sunn nok, eller tynn nok eller bra nok. Og da er jeg heller ikke lykkelig, og jeg tenker at det er egentlig det som er det viktige her i livet. Lykken altså. For er man lykkelig selv, vil det kanskje smitte over på andre, og da bidrar man til en bedre verden. Banalt, ja, men litt sant også.

   Og så er du så søt som svarer på alle kommentarene dine - det må være litt tidkrevende! :O

   Hvordan er du mer avslappet nå enn før da? Synes du du har klart å finne en balanse? (Hvis jeg får lov å spørre? :) Og igjen, tusen takk for kloke tanker, jeg blir inspirert!

   Slett
  3. Hei igjen! Det er aller mest hyggelig å FÅ så hyggelige kommentarer, og her kunne jeg svart en hel masse!

   Jeg har aldri vært så langt ute å kjøre at jeg aldri ble fornøyd, men jeg har lenge trent for mye og spist for lite. Det beste du kan gjøre for deg selv da (tror jeg) er å lære deg mer om mat og trening for å skjønne bedre hvordan kroppen fungerer. Det er uendelig mye kulere å spise det man vet er bra, og det er mye lettere å se både slankeresultater og treningsresultater når man ikke kjører seg selv for hardt.

   Hvordan jeg selv er avslappet.. Østlendingen og jeg pleide å koke to gryter med grøt for å vite akkurat hvor mye vi fikk i oss, men nå deler vi heller en gryte på to. Jeg har ikke begynt å spise kake og sjokolade, men jeg tar treningsfri med god samvittighet når jeg er sliten, og det selv om jeg er sliten flere dager på rad.

   Håper du ikke er kjempeskrudd, for det er slitsomt. ;) Kjempeklem på deg!

   Slett
 7. Ååå så bra at søte fjolla ble frisk. Og du og du så tøff hun er!

  Jeg tror jeg kommer til å gråte litt på 7-fjellsturen, og da er det bra at dere tøffingene kan å trøste :)

  Gleder meg uansett!

  Jeg har gjort alt og ingenting i påsken. Ingenting spennende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen09 april, 2012 08:03

   :D Jeg ble i alle fall HALVFRISK. :) SuperC er god på å trøste i oppoverbakkene altså. Så jeg anbefaler henne til det...

   Jeg gleder meg OG til 7-fjells!:)

   Fortsatt glad påsk fineste Prowler-Marit.

   Påskepuss

   Slett
  2. Hei fine fine Marit! Fjolla er TØFF altså! Verdens mest positive, og nå er hun flink til å gå på ski også. HVA har du gjort da? Ingenting er også spennende, det er liksom "alle disse dagane som kom og gikk..." ;)

   Jeg gleder meg OG til 7-fjells.

   Slett
 8. Hehe, du skulle heller gått på ski på Trysilfjellet, der var det strålende sol hele påsken. Med ett dryss av noen få minusgrader, januarføre i store mengder og to deler iskald øl. Men det er kanskje ikke tøft nok for en tøff dame som deg selv? :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig gjerne! Jeg har aldri vært på Trysil så det hadde vært supert. Egentlig er jeg ganske utøff, men sånn er det med sin egen blogg, at man får velge hva slags inntrykk jeg vil gi verden. ;)

   Det hørtes ut som en nydelig påske i alle fall! :*

   Slett
 9. Heisann! :)

  Jeg er en ganske ny leser av denne bloggen (som btw er utrolig underholdende!), men jeg lurer på en ting. Saken er at jeg nå ser grøt overalt, jeg har kommet over i alle fall tre-fire artikler om grøt den siste uken. Er det bare jeg som plutselig legger merke til alt som har med grøt å gjøre (altså, er blitt hjernevasket), eller er verden i ferd med å våkne opp til en slags grøtrevolusjon? Hva tror du, Cha Guevara? ;)

  Her er den siste grøtartikkelen jeg kom over: http://www.klikk.no/foreldre/mat/article751708.ece

  SvarSlett
  Svar
  1. Den var dødskul! Artikkelen altså. Grøtoppskriftene var jo ikke veldig annerledes, men det var fine bilder å se på. :D Jeg tror så absolutt at vi er i ferd med å få en grøtrevolusjon. Håper det. Hva slags grøt spiser du selv da?

   Slett
  2. Altså, jeg er ikke så veldig avansert på grøtfronten. Det går helst i havregrøt med cottage cheese, stevia, kanel, og noen ganger litt kokosolje og noen bær. Men tenkte jeg skulle prøve meg på quinoagrøt til frokost i morgen, siden det er så mange fine proteiner i den. Hvis den blir god, skal jeg si i fra!

   Slett
  3. Quinoagrøt = Fail! Tilbake til havregryn!

   Slett
  4. Haha, Sunny! Det kunne jeg fortalt. Det blir som makk i grøten eller en bolle full av fiskeøyne. Sånn gikk det da jeg også lagde quinoagrøt: http://chassi.blogspot.com/2011/02/blodsukker-og-makk-i-grten.html.

   Rart at de bruker quinoa i artikkelen egentlig. :)

   Slett
  5. Haha..! Tilfeldig at jeg leste denne kommentaren her nå.. Quinoagrøt ble faktisk bra her.. Debuterte med det til frokost idag nemlig (sjekk dedikert grøtbilde på facen Chassi) :p Brukte quinoaflak her da. For å dempe litt av quinoasmaken, bland inn feks en ss kokosmel i grøten når du koker den, og noe strøssel med vaniljepulver.

   Slett
  6. A-ha! Jeg drar og kjøper noen quinoaflak. Nytt forsøk i løpet av uken. Thanks, Nathalie! :)

   Slett
 10. God påske ja! Selv er jeg i "vært i Spania"kategorien i år.. Men nå er jeg helt i ekstase for at jeg har LIK ryggsekk som deg - som jeg har plukket ut selv etter semi-grundig research. Og når du har den, så må den jo være bra, så nå skal jeg legge mer ut på tur og prøve å være mindre sur

  SvarSlett
  Svar
  1. Er den ikke super?! Jeg anbefaler den til alle som jeg treffer på min vei. Den er 120 eller KANSKJE 150 prosent super, som de sier på Paradise Hotel. Har du turplaner?

   Slett
 11. Ingen store turplaner enda, akkurat nå pleier jeg en skikkelig standhaftig lungebetennelse...

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei! Bli fort frisk. <3

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...