mandag, mai 09, 2011

Det skulle være en hemmelighet

(Jeg bor i et drivhus, så her er det boksershorts eller ingenting.)


Men selv om det skulle være en hemmelighet så kommer det i alle fall en avis hit. (!) Og de vil antageligvis ta bilder i min leilighet mens jeg spiser havregrøt, så da skulle det bare mangle at jeg støvsuger leiligheten når den får så sjelden støvsuging til vanlig. Og så håper jeg at de spør om jeg har plukket blomstene selv. -Ja, det har jeg. I hagen! :)

Støvsuging er som en oppvarming, det lærte jeg en gang av Rie. Hun pleide å legge ut rapporter og filmer der hun chinset i dørkarmen, og særlig hvis hun hadde støvsuget så satte hun typisk nye verdensrekorder. (Jeg har vært og besøkt denne chins-stangen til og med.)

Det ble ingen verdensrekorder her i dag.


Na-na-na. (Fortsatt bare halveis på enhånds.)


Dum-di-dum. (Fortsatt fem reps.)


Men nå har det blitt rent og pent, og sofaen ser helt ny ut etter at alle putene ble snudd. Og hvis avisen vil se meg spise grøt så har jeg også lovet meg selv å ikke slikke tallerkenen som jeg ellers pleier å gjøre.

I dag spiste jeg hobbygrøt med kakao og cocosa og ekstra kakaodryss på toppen, men jeg har ikke fått testet de gode tipsene jeg fikk fra google eller fra gulrotgrøtene deres (og her! se så fin!). Mest fordi jeg har vært på jobb og spist ingenting annet enn rett-i-koppen-grøt. (4 korn, bringebærpulver, kakao og mandelmel som røres i en kopp), men det finnes flere utfordringer for grøteksperimentene... Jeg lovte Ingalill å lage appelsingrøt, så jeg kjøpte en haug med appelsiner (en haug for å ha litt å gå), men jeg spiste dem opp før grøt rakk å bli en tanke i mitt hode. Veldig typisk. Peanøttsmøret er også spist opp, og det gikk også veldig fort, så hjemmelaget peanøttsmør blir herved anbefalt med en advarsel. "Vil spises veldig fort med gulrøtter til."

Mat, mat, mat. Det slo meg akkurat at jeg har spist BARE GRØT OG KNEKKEBRØD helt siden påske (for peanøttsmør teller vel ikke), og det uten problemer. Jeg kommer sikkert ikke til å spise annet i dag heller. Og i går, da jeg følte at jeg burde spise et eller annet før jeg skulle legge meg, og at det burde inneholde proteiner og kanskje litt fiber... Så ble det sånn:


Vær så god! Fiberhusk med proteinpulver og vann og et rått egg.


Tjo-hei, så godt det føles å ha støvsuget! Takk, snille Kristin som skriver at jeg er sterk som en okse. Den likte jeg. Ha en superduper dag i solen!

10 kommentarer:

 1. øy du..! Du gikk glipp av en hybelkanin under den blå, fancy sofaen din..!!! ;)
  ..og mens jeg er i gang.. gudd løkk med intervjuet grøtnerden:)

  SvarSlett
 2. Du fikk meg til å kikke!! Jeg ser den, men jeg gidder ikke ta den. Tusen takk. :)

  SvarSlett
 3. Akkurat nå tar jeg en mental salto over den ubetydelige distansen mellom ditt hjerte og mitt hjerte og planter en smask i panna di!! Du er så morsom og jeg er så stolt av deg!
  IGJEN: we need a pep talk ASAP, helst i dag!

  SvarSlett
 4. ASAP! Kan jeg være stolt av deg også? Jeg er! Jeg sender en bøtte full av kjærlighet! <3

  SvarSlett
 5. Må bare skyndte meg å si at jeg er mer i humør for gulrotgrøt, det er sikkert mye sunnere

  , nytt tips til bok du kan briefe med
  , Heimdal, California
  Det er seriøst den tjukkeste boka jeg har sett og med mindre de gir den ut i 3 bind kommer jeg ALDRI til å lese den, ihvertfall ikke før jeg kapitulerer til lesebrettet.
  Du trenger ikke veske men trillebår og når du er ferdig etthåndschinser - som en champ.

  Lykke til!

  SvarSlett
 6. Gulrøtter har jeg! Mye kjekkere! Jeg skal lage verdens beste gulrotgrøt. Takk som ikke nevnte at fiberdrit med rått egg ser ekkelt ut, for denne gangen ser jeg det faktisk selv.. fytti f.. så ekkelt det ser ut. Jeg kunne vispet egget i det minste! (Neste gang.)

  Heimdal! Ok! Det er for sent å rekke butikken nå. Vil det holde at jeg forteller at jeg har lest den eller leser den, og at det var på anbefaling fra deg?

  SvarSlett
 7. Å jada, damen fra avisen har vært etter meg også. Tror jeg skremte henne vekk med å fortelle at jeg egentlig bare var en kjedlig husmor og wanna-be Fitness mama!

  DU derimot er akkurat det hun er ute etter! You show'em!

  SvarSlett
 8. Lykke til i morgen du halvnakne soon-to-be-famous-girl!

  SvarSlett
 9. Tid for trening: Ne-hei?! Men det var sikkert lurt av deg, for da slapp du å røpe allverdens hemmeligheter og støvsuge, som jeg har gjort.. :/

  Pulsi: Tusen takk. :)

  SvarSlett
 10. Hey! Samme chinbar som meg jo! ;)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...