mandag, mai 16, 2011

Jeg vil også lytte til kroppen min

Helgen er over og jeg har akkurat sagt farvel til Silje som var her og fikk grøt, så nå oppdaterer jeg meg på blogger mens resten av verden sover. Det er de vanlige bloggene om mat og trening. Noen av dem kjenner jeg og noen kjenner jeg ikke, men alle skriver om det samme med bare små variasjoner. Noen er positive og digger trening (selv om det er søndag!!), mens noen sliter med trening og spising uten å legge skjul på det. Så noen ganger heier jeg på dem og noen ganger blir jeg oppriktig lei meg fordi de har det vanskelig og fordi jeg er en følsom sjel. Men shit, så mange kule der ute. Kule mennesker og kule blogger. Jeg står fast ved at jeg kunne meldt meg ut av verden i levd lykkelig på den vide webben.

Her igjen! Se så gøy.

Grøt i gryte. Grøt er gøy.

Med en sånn ToroBorgen-frisyre.

Og grøt til søteste Silje.
"Var det godt? Seriøst? Så bra!!!!" Hun likte grøten.
Jeg liker at man kan kommentere på blogger, at man kan ha meninger om alt og sende hilsener til alle. Jeg har blitt så vant til det at det føles rart å lese et avisinnlegg uten å legge igjen en kommentar med tommel-opp eller oppfølgingsspørsmål. Jeg har så mye på hjertet, og andre mennesker, levende mennesker, kan man ikke spørre om sukkerinnhold i musli eller "hvor mange gram ris har du der?" Man kan ikke det dessverre.

Hvor mye sukker?!?!To dråper stevia!!

Hva har du i kjøleskapet??
Eller trøstende og full av gode råd.
Eller forelsket i alle likesinnede.
Men det handler om å lytte til kroppen sin. Som her. Eller her. Kloke mennesker. Og jeg vil også lytte til kroppen min, men noen ganger hører jeg ikke annet enn kroppen hele dagen (eller så hører jeg ikke skogen for bare trær) og da må jeg huske å lytte etter andre lyder også. Sånne som ikke handler om mat og kropp i det hele tatt. Jeg kommer ikke på noen andre lyder akkurat nå, men nå er det også midt på natten.

I dag har jeg spist kaffegrøt med kakao og cocosa, bringebærgrøt med kakao og mandelmel, og peanøttgrøt med kakao og peanøttmel. Tre vinnere. :)

22 kommentarer:

 1. love you tooo!!!og du, mingrøtoppskrift er superkjedelig..kun egg kesam vann havregryn salt prottis og banan..voila!:P du er jo best og jeg MÅ jo lage sjokkogrøten din, og bountygrøten din, og peanøttgrøten din, og mandelmelgrøten din, og....akk...ja...du vet nå ;)

  SvarSlett
 2. Du har kesam!! Hva mer kan man ønske seg?! :)

  SvarSlett
 3. Jeg har blitt så glad i bloggen din! I havet av trening- og kostholdsblogger så er din så morsom og full av grøt :D

  SvarSlett
 4. Ååå, så kjekt! Lots of love!! :D

  SvarSlett
 5. Morsom, søt og veldig veldig ærlig!

  Det blir så vanskelig å finne på døøødsbra kommentarer, for alt blekner sammen med innleggene dine. Nå trenger man jo ikke på død og liv kommentere over alt, men din blogg fortjener tusen av dem :)

  Ihvertfall har det flyttet inn fugler i begge fuglekassene mine, sitter og ser på dem fly ut og inn mens det knaker i morratryne. Også er det en hoggorm under trappen opp til do. HJÆLP!

  SvarSlett
 6. Haha! Man kunne ikke fått en bedre kommentar enn det! Jeg hadde LETT tatt hoggormen din, men da må du først sende den i posten med alt det andre kjekke. :-)

  SvarSlett
 7. Tenk, Chassi! Vi hadde ikke møtt hverandre om vi ikke hadde blogget. Det er godt vi ikke tenker på alt det andre vi IKKE gjør, og alle de andre folka vi IKKE møter. Det blir man jo gal av!

  SvarSlett
 8. Heeei Hilde! Jeg skrev akkurat i dette sekund en masse utropstegn til deg på facebook!! Og glad for å ha blitt kjent med deg! :))) Jeg er så enig!

  Men man kan bli gal av så mye, jeg trenger ikke flere tips til det. ;)

  SvarSlett
 9. bringebærgrøt ørtes digg ut!! :D prøv denne jeg spiste idag: 2 dl havregryn, 1 mango i småbiter + 1 moden banan moses i. søt med litt natrees og dryss over kakao og litt kanel. :D

  SvarSlett
 10. Men du bruker ikke proteinpulver? Nå ble jeg faktisk overrasket. Ikke egg eller kesam eller andre proteinkilder heller? Hm! Min bringebærgrøt er bare juks nemlig, med bringebærproteinpulver. Det fins ikke snev av bær her. :(

  Din hørtes selvfølgelig bedre ut, men jeg kommer ikke til å bytte. :P

  SvarSlett
 11. For en fantasi altså! Blir helt imponert!! Jeg er jo avhengig av at noen holder meg i hånden og måler opp på grammet når jeg skal lage noe. Bare i helgen kastet jeg to katastfeprosjekter. Men, å kverne peanøtter...DET klarte jeg ;-)

  SvarSlett
 12. Haha! Syns jeg ser deg. :)

  (Jeg HAR masse fantasi, men hvis det er grøten du tenker på så er det bare snakk om tre typer proteinpulver, og det krever ikke mye fantasi å få til.)

  Ble det peanøttsmør?! Kult! Mandler neste gang!

  SvarSlett
 13. Ha en fin 17.Mai i morra da!
  Vi starter vel dagen med..grøt, gjør vi ikke? Jeg gjør iallefall.

  SvarSlett
 14. Jo, jeg tror jeg må det, og så baker jeg rundstykker til frokostgjestene etterpå. Jeg står opp før alle andre nemlig, men hva er din unnskyldning?

  Hurra for 17. mai!! <3

  SvarSlett
 15. "Likte grøten"??? Elsket den! Og går ikke som en pus rundt den varme grøten, men hopper midt i peanøttsmørøyet: Jeg vil ha mer!!

  Glad i deg og grøten din! Hipp hipp hurra for Chassi og fedrelandet!;)

  SvarSlett
 16. gleder meg til å lese om du spiste 17.mai-grøt på nasjonaldagen! og evt hva den måtte inneholde av morsomme konditorfarger og andre superingredienser.

  SV: ting blir nedtur når man tror at mat og trening ikke er noe problem, og legger ut på ett års au-pair opphold i verdens fineste hjem i verdens fineste land, på verdens mest sjarmerende sted. også viser det seg at man ikke fikser det likevel, og reiser hjem etter 3 uker.

  SvarSlett
 17. Silje: En bøtte full av kjærlighet til deg! Du vet at døren er åpen, det fins grøt her anyday. :)

  Mari: Ååe! Det var veldig trist å høre. Drit i grøten vel. Jeg har ikke spist grøt uansett. Det hender faktisk at jeg overdriver bloggetullet, og jeg vurderte aldri å lage grøt med norske flagg på. Jeg har spist enorme mengder frukt, hjemmebakt rundstykke med laks og reker og eggerøre og rekesalat og annen salat, og scones og kalkun og yoghurt med kakao.

  Nå er det 18. mai og nå har jeg lyst på grøt igjen, men jeg har faktisk hatt en grøtfri dag.

  Jeg håper nedturen blir en opptur igjen veldig snart. Kjempeklem og masse gode tanker!

  SvarSlett
 18. God morgen! Oppe tidlig ja..og du, SJEKK bloggen min i dag, jeg sier bare 75 måter å tilberede havregrøt på!

  SvarSlett
 19. Neste gang jeg og du skal på kafe på Kaffebrenneriet så spiser også jeg muslibrød med brunost på!:D hihi..Håper du har det bra skjønne!

  SvarSlett
 20. Muslibrød med brunost på kaffebrenneriet, spiser faktisk jeg også, nesten hver gang jeg er i oslo.
  ENDELIG, kan jeg også være med på galskapen.
  Juhuuu!!

  SvarSlett
 21. Tid for trening: Wohooo!! Jeg skal skrive en som heter Peanuts in my porridge. Nei. Pimp your porridge! Det må være på engelsk så klart. :)

  SvarSlett
 22. Silje og Ingalill: Da kan vi gjøre det alle tre! Og så ser vi hvem som angrer mest etterpå. :)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...