torsdag, august 19, 2010

Diverse


Hei folkens! Det har vært travle dager med Paradise hotel og Knausgård nummer fem (som jeg fikk på ukeslån på biblioteket og derfor måtte prioritere) i tillegg til en sjeldent grundig rengjøring av hjemmet. Boken var bra!

Hjemmet måtte rengjøres fordi det snart er oljemesse i byen og da skal et Kazakstansk oljeselskap låne leiligheten min fordi denne byen er for liten til å huse all verdens oljeselskaper. Vi innfødte må rømme vekk og tilby våre husrom i hotellstandard. Så jeg har tømt kjøleskapet, det var lett, og noen klesskap, og alt har blitt så rent som det ikke har vært siden forrige oljemesse. Til helgen flytter jeg hjem til mor, og det blir kos selv om de ikke er hjemme de heller.

Uken har vært full av nye timer på Toppform så treningen har blitt preget av det:

Fredag: Øver til FatAttack med Caroline
Lørdag: Zumbarelease + 2 timer trasking i skogen
Søndag: Bein, rygg og triceps + 1 time sykkel
Mandag: Zumbarelease + bryst og biceps + 1 time sykkel
Tirsdag: FatAttackrelease + 1 time trasking i skogen + 1 time sykkel
Onsdag: Fri! + 1 time trasking i skogen
Torsdag: Bodypump + 2 timer trasking i skogen

Onsdagen brukte jeg omtrent bare til å spise, det var litt teit..

Jeg tester et nytt treningsprogram som skal gi meg tre rene styrkeøkter i uken, men det er litt tidlig å si hvordan det går ennå. Det er uansett superfint å ha et nytt program for det gjør liksom at treningen føles enda mer meningsfylt.

Turene i skogen til Universitetet eller Toppform gir også mer puls enn trasking til jobben gjorde fordi jeg går opp og ned i bakkene. Very nice.

Ellers har Lille Persille fått litt polstring etter en sommer med mye mat.

Dette er fra i mai...

Og dette er nå. Shit. Stor forskjell.

Jeg fortsetter å knipse alle releasene for det går til markedsføring for senteret.

Og her er middagen fra i dag, den ble ny og spennende fordi kjøleskapet er så tomt. Det ble spinat, erter, løk, egg, tunfisk og byggryn servert med hjemmelaget iste.

Og her er en nokså tilsvarende rett servert med rugsprø og Paradise Hotel. De er så morsomme i den danske versjonen! Jeg kommer ikke over det.

Håper alle har en deilig torsdagskveld!

7 kommentarer:

 1. Tror du må være den mest aktiv jeg vet om :-)
  , men hvordan går det egentlig med -simple living-, har du ikke litt for mye fancy treningstøy??
  - det enkle liv fordrer vel ei enkel grå joggebukse med rompe og knær, på alle bilder og treninger
  - eller???

  SvarSlett
 2. Jess!! Da er du den morsomste. ;)

  Jeg ga bort alle de ANDRE klærne for da kan jeg gå i treningstøy hele dagen og det er nesten som å gå i joggis. Jeg går i treningstøy nå mens jeg rer opp seng til kazakstaneren for eksempel. Simple living er veldig behagelig. :)

  SvarSlett
 3. Ey! Synes du er litt ugrei med duppedingsene dine,- pcen stod litt i fare for å druknes i "sop-i-hop-retten din...Synes å minnes om en viss mobil også, som fikk en medfart som endte nesten i døden...:S

  SvarSlett
 4. Hils til Lille Persille og si at hun kledde den ekstra polstringen og så meget bedre ut...! :-)

  SvarSlett
 5. Hei sporty! Mobilen virker nå annenhver dag og det er sikkert bare bra for avhengighetens skyld. Jeg slapp en ti-kilosvekt på den i går og det gikk fint, men den lever på nåde. Pc-en er så gammel at den fortjener å dø uansett.

  Jeg så deg ikke på konsert i går. Det kokte i VIP-teltet så jeg fikk nesten ikke med meg noenting. Var bra?

  Lisbeth: TUSEN takk! Vi er ikke helt komfortable med den nye situasjonen så det var kjekt å høre. Vekten er henvist til kottet for lenge siden men det merkes jo veldig godt på alle klærne og det er det vel ingen som liker. :S Klem til deg!

  SvarSlett
 6. haha... :D Du er så søt! :) Forøvrig blitt en nydelig rygg på lille persille! :) Her skjer det saker og ting! :D Skal bli flink pike her også nå - gått litt nedover med formen i det siste... ;)

  SvarSlett
 7. Haha. Du er supersøt selv, Annka, men jeg tror ikke du forsto at det som har skjedd helst ikke skulle skje. Dette er bare resultatet av enorme mengder mat og lite styrketrening. Så jeg må si jotakk, men gi meg en måned så er jeg sikker på at bildet vil bli et annet igjen. :-)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...