lørdag, august 14, 2010

Fredagsmaten

On request! Jeg kommer ikke til å fortsette med dette, men jeg har nå engang mye fritid i den nye studenttilværelsen. Hoho. Nei. Mobilen dro til mobilhimmelen i dag da jeg kastet den i veggen på zumbatimen så knipsingen vil begrense seg fra nå av. Men fredagsmat! Vær så god!

Frokost klokken 8.00.

Mokkagrøt:

1 ss kakao
1 ts kanel
1 ss peanøttsmør
30 gram whey med belgisk sjokoladesmak
2 ts espressopulver (da blir det en dobbel rett og slett)
55 gram havregryn
1 ss kruskakli
og vann

Lunsj klokken 12.

Kafélunsj igjen! O fryd! Kyllingsalat med mango og avokado på Food Story.

Jeg pleier å be om rugbrød for Food Story har det beste rugbrødet i byen.

Treningen ble FatAttack med Caroline, og etter den ble det to frukter til en shake. I dag hadde jeg banan og appelsin og 40 gram sjokolade-whey, og som vanlig var det veldig godt.

Etter trening klokken.. hm.. 15.30?

Så kommer jeg hjem igjen og er sulten igjen og da er det dags for lunsj nummer to. Den starter med en halv agurk med kaviar og følges av flere knekkebrød.

3 knekkebrød
1 tunfiskboks
2 små tomater
Pesto
Mager Philadelphia med chevre og soltørket tomat (det tror jeg det var, men jeg orker ikke å sjekke i kjøleskapet)
2 skinkeskiver (fordi pakken var nesten tom)

Forrett klokken 17.00.

Lunsj nummer to klokken 17.00.

Det eneste som skiller lunsj per i dag fra lunsj på Jones diett er at jeg kan ha smøreost og pesto på, og det gjør jo maten MYE bedre.

Så da. Så dro jeg på fest der jeg drakk farris og spiste mye vannmelon. Jeg er sånn en festbrems at jeg er sjeleglad for at jeg fortsatt blir bedt på fest i det hele tatt men det var dødskult uansett. Vi spilte russisk rulett og blackjack og hele stuen til Hilde var omgjort til et Casino. Først vant jeg og så tapte jeg men det var bare pokerpenger så det spiller ingen trille.


Selv om festen var fantastisk fin dro jeg tidlig hjem fordi jeg er forkjølet etter snøen på fjellet og fordi jeg er en festbrems, og så spiste jeg flere knekkebrød til kvelds. Jeg ville normalt spist varm mat innimellom men loftet mitt er varmt som en badstu og da frister det ikke. Det ER. SÅ. VARMT. Jeg burde egentlig tygget isbiter.

Nattmat/kvelds klokken 23.30.

Kvelds altså. To knekkebrød med en kippersboks og resten av agurken med kaviar på. Og en proteindessert av bananpulveret som jeg har begynt å bli glad i likevel.

Dessert klokken 24.00

Proteindessert:
30 gram designprotein med banansmak
1 ts kakao
1 ts kanel
og vann

Noen som lurer på hva jeg drikker også? I går drakk jeg 10 glass fun light (det er jeg ikke stolt av) og kom ut av tellingen etter 20 glass vann!

Pluss te, pluss kaffe, pluss shake... Grøss.

2 kommentarer:

  1. Så pen du var i kjolen din! :) Nydelig rett og slett! :) Utover det forstår jeg meg fortsatt ikke på kaviaren..;)

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...