tirsdag, august 24, 2010

Skal bare ta 500 push-ups

Idéen kom fra Fredarn, og jeg vet ikke om det var ment som en utfordring engang, men nå sender jeg utfordringen videre som en utfordring.

Såå..

Det er snakk om max antall push-ups i løpet av en dag! Vanlige push-ups på tærne, men ellers ingen krav. Men. Jeg fikk ikke godkjent Balibas Texas-push-ups i våres, så sånn som dette skal de ikke se ut:Aiaiai og neiognei.. Ligner mest på en edderkopp.

Jeg lover at jeg lærte av denne videoen så jeg tok mine armhevinger med armene inntil kroppen og kroppen ned mot gulvet. Jeg har tatt pushups fra ni i dag tidlig til klokken ni nå i kveld og klarte 500. Det er mest snakk om hvor mye man gidder her for jeg er på ingen måte ødelagt, men det frister LITE å fortsette nå, så jeg sier meg fornøyd.

Plis prøv! Klar, ferdig, gå!


17 kommentarer:

 1. hihi...LOL for tegneseriestripa! :D Og: oh noes for push ups'n...Er jo sånn jeg tar mine...:S Med andre ord skjerpings...

  SvarSlett
 2. Kudos for imponerende innsats, resultat og veldig bra tegneserie! :D

  SvarSlett
 3. Annka: Det tror jeg ikke på, for jeg har aldri sett NOEN andre ta mongopushups som meg.

  Men tusen tusen takk begge! Nå tok jeg 10 til for jeg syns jo jeg hadde så mye energi igjen, men 10 var mer enn nok plutselig.

  SvarSlett
 4. Hadde det vært 500 på 500 dager hadde jeg også blitt med
  (og vunnet mhuhhahiho)

  SvarSlett
 5. God morgen!! Jeg kan lage en annen utfordring til deg! En som handler om å løpe? Ingen andre her gidder det, så du er for evig løpehelt nummer en.

  Har du forresten en ny bokanbefaling til studenten? :P

  SvarSlett
 6. Imponerende innsats av deg! Har sett mange som har tatt verre push-ups enn deg, blant annet en fyr på hotellet i New Orleans som bare så vidt knakk i armene og hovedsaklig bare senket skrittet ned mot gulvet. Skal ikke si hva det så ut som han gjorde. :p

  Sa du løpeutfordring? :D

  SvarSlett
 7. Njaa, jeg har en følelse av det heller er jeg som burde spørre om bøker da det ser ut som du ligger en hel hest foran til tider.
  MEN: nå som du er rocka student (alle studenter er rockn'roll, ihvertfall var det sånn i min tid)
  - anbefaler jeg
  Tommyland - Anthony Bozza.

  Ikke for det jeg har lest den - men fordi jeg nettopp har bestilt den :-).
  - du var sikkert Môtley fan i din 'barndom' !!

  SvarSlett
 8. Maije:
  Humping the floor... ;)

  Jeg sa ingenting om løpeutfordring, jeg bare nøs faktisk. Tsjo! Dere har jo alle løpene å utfordre dere på? Hatten av uansett, jeg hadde sikkert løpt selv om det ikke var så fælt.

  Ingalill:
  Den må jo være kul! Og juicy! Jeg har aldri hørt på motley men jeg er en sucker for sladder så den kunne gått rett hjem. Takk!

  SvarSlett
 9. JEG vil være med på en løpeutfordring! :D Nettopp meldt meg inn på NIKE+ running challenge pga en kompis av typen som alltid spør dama til en annen kompis og aldri meg på sånne utfordringer... :P Så gikk en liten faen i meg, så nå har jeg bestemt meg for å løpe lengre enn ham på pur stahet og faen... :P
  Bokanbefaling forresten: ALT av Jo Nesbø om Harry Hole <3 (forutsatt at du liker krim)
  Eller om du er mer av den filosofiske typen: Historien om Pi av Yann Martell
  Eller humor: Populærmusikk fra Vittula
  :-)

  SvarSlett
 10. Men jeg HAR ingen løpeutfordring, jeg har en pushup-utfordring! Haha. Hvis du kommer med en selv så kan jeg garantere at jeg hiver meg på men jeg har lite til overs for løping egentlig. Hvordan ligger du an med nike+?

  Tusen takk for boktips! Jeg har lest og kost meg med alle de anbefalte, så det må vel være et godt tegn? Da er det bare å komme med flere. ;)

  Stooor klem!!

  SvarSlett
 11. Jeg lurer på en ting frøken Havregrøt! :D Bruker du havregryn eller havregrøt når du lager havregrøt? Hehe, om du skjønner hva jeg mener? Og, koker du den eller hva gjør du? Og til slutt.. Bruker du bakekakao eller noe annet når du har det i havregrøten?

  Takk for svar!

  Natalie :)

  SvarSlett
 12. Hei Natalie! Kjekt med hilsen!

  Jeg bruker

  50 gram store havregryn (for de er de aller sunneste)
  2 ss kruskakli
  1 ss kakao (original, selges i te- og kaffehyllen i butikken)
  30 gram proteinpulver
  Evt. Peanøttsmør, pulverespresso og kanel

  Så koker jeg grynene med litt vann i omtrent to sekunder mens jeg rører inn de andre ingrediensene. Proteinpulver tar jeg i etter å ha tatt gryten av platen for jeg vet ikke om det er så bra å koke det.

  SvarSlett
 13. Forresten! Hvis du klikker på etiketten Grøt finner du tusen oppskrifter med bilder. ;-)

  Lykke til! Håper du blir grøtfrelst.

  SvarSlett
 14. Haha fine greier, dette på en eller annen måte må jeg jo ha med i utfordringene mine ;D
  Bra jobba!

  SvarSlett
 15. Jaaa! Gleder meg til neste utfordring, bring it on!!

  SvarSlett
 16. Cool, inspirert av meg og greier :P
  Også slo du meg! Pokker, jeg får vel prøve på nytt snart, men må vente til jeg kan trene igjen,har fått en skade i brystet, sannsynligvis en ribbeinsbrist..

  SvarSlett
 17. Wen es angeht,

  Wie geht es Ihnen? Diese E-Mail ist es, unsere Darlehen bieten in unserem Unternehmen zu informieren, liefern wir schnell und einfach Darlehen von interessierten Kandidaten in dieser Zeit bieten wir Darlehen von € 1.000,00 auf € 10.000.000,00 mit einer Prozent Zinsen mit einem sehr niedrigen Dauer von 1 bis 25, der Transaktionen in schnell und einfach online mit der Bank zu Bank Verdrahtungsverfahren gelten heute und erhalten Sie Ihr Darlehen, werden Sie froh, Sie haben.

  danke

  Alle interessierten Antragsteller muss diese E-Mail so schnell wie möglich antworten

  Gruß

  Email: albertbeecherloanfirm@gmail.com

  ALBERT BEECHER KREDIT FRIM

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...