mandag, mai 03, 2010

Ting skjer

Det skjer så mye at det er vanskelig å dokumentere alt, og det ble ikke lettere av at pc-en er kastet på sjøen, så her kommer en oppramsing.

Først av alt har jeg vært i Oslo og truffet nye bestebloggevenner, og det var et høydepunkt. Jeg kan ikke komme på bedre grunner til bloggeriet enn å møte likesinnede som interesserer seg for akkurat det samme som en selv. Ingalill kunne jeg skravle i bøttevis om bøker med, mens Martine og jeg gikk i dybden and beyond på trenings- og kostholdshysteri. Skulle hatt mye mer tid for vi hadde så mye å snakke om at timene fløy så jeg glemte å spise, og det sier alt. Kanela neste gang.

Videre har jeg byttet jobb. På en måte bare, for sånn er konsulenttilværelsen. Jeg har fått nye kolleger, arbeidsoppgaver og lokaler og et nytt kort rundt halsen, men jeg er fortsatt ansatt i Bouvet.

Her sitter jeg nå.

Og det finnes flere nyheter! Jeg dater en akrobat som mener at en date betyr armhevings-, knebøy- og pullup-triks på gulvet. Det betyr at jeg snart burde klare den magiske pullupen, men det forutsetter noen flere dater. Selv gjør han ganske avanserte triks, men jeg får starte som sirkusartist på veldig lavt nivå.

Han ligner litt på en brannmann?

I går datet vi til Bodyattack på dvd, og tenk at det syns han også var kjekt. Jo, jeg tror han mente det. Jeg har en uke på meg til å lære et nytt program og det krever koordinasjon og hukommelse på høyt nivå. Men mest av alt krever det masse tid som jeg ikke har. Jeg har så lite tid om dagen at jeg måtte sitte oppe i hele natt for å catche opp med 7 episoder av Paradise Hotel.

Date.

Treningen ellers er nokså tilfeldig. Det som er greia nå er alternative øvelser med tauer og kroppsvekt.

Kostholdet er mindre tilfeldig. Jeg synes selv det har vært dårlig med magemuskler å hente på den fettfrie proteinrike dietten, men jeg fikk en fantastisk kommentar nettopp som veide opp for det:

Oi, jeg trodde du hadde noe i lommen, men det er jo magemuskler.

Hahaha, sier jeg bare! Jeg ler ennå!

Hopp, tjo-hei, sånn trener liksom jeg. Solarium er gratis for de ansatte.

Det neste må bli en videoblogg av pumpende blodårer til tannpussen.

11 kommentarer:

 1. Pokker at jeg ikke fikk rotet meg inn til Lillestrøm! Jeg endte opp med å forsøke å overraskelsesmøte ei venninne på Gardermoen. Håper du kommer hitover snart igjen! :)

  Jeg vet ikke helt hva jeg synes om akrobat-dating. Det må jeg tenke litt på. Men etter at dere har datet en stund, forventer jeg halsbrekkende jutub-videoer fra deg!! :D

  SvarSlett
 2. Enig! Utrolig synd at vi ikke fikk det til, så jeg syns dere burde komme i flokk og følge til Stavanger Open.

  Jutube altså.. Et sirkustriks for meg ville vært som en vanlig treningsøkt for deg, men da kunne du kanskje gitt meg teknikktips? ;)

  SvarSlett
 3. Jøsses damen! Jeg kan ikke akrobatere, bare løfte. Du kan lære meg sirkustriks, så kan du ta 1RM i både bøy, benk og mark etterpå i ekte styrkeløftstevnestil. Uten utstyr! Hehe ;)

  SvarSlett
 4. Fiiiiine magen! :) Og jeg forventer date-oppdateringer løpende fremover, woho!

  SvarSlett
 5. Haha! Jeg kan vel heller ikke akrobatere, jeg bare møtte en som kunne!

  SvarSlett
 6. Heei Rie! Du skulle også vært med på kafé!

  Tusen tusen takk. :) Kjempeklem!

  SvarSlett
 7. - jeg tror dere har misforstått dette med å date en akrobat, det har ikke, burde ihvertfall ikke ha noe med knebøy og markløft å gjøre :-)

  SvarSlett
 8. Ingalill: Veldig inneforstått med forskjellen ;) Men når Chassi har lært seg å akrobatere, så skal hun lære meg det. Deretter er det hennes tur, og DA står det styrkeløft på programmet :D

  Treningsform-utveksling på høyt nivå!! :D

  SvarSlett
 9. Haha! LOL!!

  Jeg tror Ingalill mener å si at det ikke burde handle om trening i det hele tatt. ;)

  Åh, fine du altså!!

  SvarSlett
 10. Skal si, plutselig var det en del jeg ikke hadde fått med meg :p Tror det er på tide at jeg stiller spørsmålene, ikke bare du =)

  Takk for en super helg, gleder meg til å trene med deg igjen, å da SKAL du få gangsperr :p

  SvarSlett
 11. Dæven! Jaja, sånn er'e når'n er gift og gammal og grå, og har glemt hva akrobatikk EGENTLIG dreier seg om!! :lol:

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...