mandag, mai 31, 2010

I love Bergen in the springtime

Jeg må pelle meg hjem så fort som fy for å fylle et uendelig tomrom med mat, men her er noen mobilbilder fra helgen.

Tusen takk, ynglingspingvil, for et kjempeopphold nok en gang!!

I love u, Bergen. I will by this t-shirt when I return.
Det egentlige målet med årlig roadtrip til Bergen er liksom 7-Fjellsturen, og hjelpetrøste, den blir lenger og lenger for hvert år. Det er en fryktelig lang tur på 35 kilometer og 2500 høydemeter som kan ta knekken på hver en siddis men som bergenserne tar med et smil og en sang. De sang på HVERT fjell, og på noen fjell spilte de i tillegg instrumenter.I år tok det 9 timer og litt.

Jeg kan ikke la være å gå mot klokken, null kos - mest stress. Det har tidligere gått både fortere og senere men jeg jogget når jeg kunne og så er det denne køen i løypa. Trance på øret og intravenøst veskeinntak (sånn en camelbak) hjalp mye på motivasjonen for tradisjonen tro mistet jeg turfølget på fjell nummer én, så jeg trasket beinhardt til trance hele dagen lang og det funket som bare det.

Det er et mysterium at hendene blir fulle av vann (?) på fjellturer. Venstre hånd er Maren og høyre hånd er meg. Maren syntes at denne høyre hånden var dritekkel. Øøøh, ta den vekk!


Den underliggende agendaen for årlig roadtrip er Ingvil og Maren og sludder og sladder. Vi fant ingen nye kaféer, men den blå steinen og et ekslusivt bord på Kolonialen, og så spiste jeg Ben & Jerry med cookie dough. Like greit det nå som kostholdet likevel har sklidd helt ut.

Jeg klarte å lokalisere rommet til Maren med bare dette ene hintet. Hun er viden kjent for å spise ketchupen som smågodt og til alt som tenkes kan.

Naaaaw, så sjarmerende å finne et kollektivrom med bare bøker, rot og skrot og en enslig flaske ketchup på skrivebordet. Du er vel søt.

Turfølget.

God mandag! Ny uke, nye muligheter!

7 kommentarer:

 1. Ntåh, fine byen. husker du jeg nevnte vidde-turen jeg gikk forrige sommer? jeg fikk så innisvarte smertefulle gnagsår mellom lårene på den turen, så jeg kunne jo aldri gjennomført en hel 7-fjellstur uten drastiske tiltak i forkant.

  etter å ha gjennomført 7-fjellsturen kunne du vel forresten spist flerfoldige liter med is...

  SvarSlett
 2. Wow, for en tur! *imponert* Du er helt rå assa!!

  SvarSlett
 3. Har ei venninne som bruker å gå den turen! Prøvde å se etter henne på købildet ditt uten hell, får finne frem forstørrelsesglasset tror jeg ;)

  SvarSlett
 4. Frgmnt: Gnagsår mellom lårene?! Stakkars deg, da hadde jeg også nøyd meg med ett fjell. Men vidden er nydelig og byen er best.

  Jeg spiste meget mer enn is.. :P

  Rie Aleksandra: TAKK! Fra deg som er så sterk og nå chin-pin er det veldig stas å høre. Jeg klarer ikke åpne et syltetøyglass engang (prøvde sist i går), men vi har vel hver våre kvaliteter.

  S-trening+mat: Kult! Men finn heller ut hvor lang tid hun brukte!! *spent*

  SvarSlett
 5. Ser ut som en flott tur! Har lyst til å ta en slik langtur i flotte omgivelser selv en gang, har tatt noen 2-3 timers fjelturrer før, men ikke noe mer..

  SvarSlett
 6. Hei Fredrik! Det må du prøve! Og nå er en god tid å prøve på, Turistforeningen arrangerer turer i massevis som er enkle å hive seg på. Klem til deg!

  SvarSlett
 7. As you іnclude more oil, the emulsion will form аlong
  ωіth the mayonnaise will commence
  to thicκen anԁ уou соuld рοur the
  oil fаsteг at this poіnt;. Soοn aftеr sеveгal decаdes, Nationаl Book Storе haѕ become an
  іnѕtitution with 108 brаnches dispеrsed thrοughout thе nation.


  Also viѕit my ρаgе ...
  Ediets Evaluate - Fresh Ready Meals The Easy And Tasty Method To Eliminate Fat

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...