torsdag, mai 06, 2010

Hei freakz!

Jeg tok meg selv i å gå som en flue mot lyset da jeg fant en lenke hos Ingalill som het kostholdsfreakene. Der kunne man liksom søke råd (krisehjelp var vel ordet du brukte?), og jeg rakk å boble av forventning i håp om et nytt forum, en ny venn eller en ny institusjon for de litt miljøskadede. Øh. Og så viste det seg å være en link til meg selv. Takk for den, Ingalill, veldig smigrende.

Kjapp google på kostholdsfreak (kanskje det egentlig er noe hipt og kult?) sendte meg til en quiz på start.no med spørsmålet Er du en kostholdsfreak eller sofagris? Det går i sånt som vil du kjøpe epler eller smågodt, hvorpå mine svar lignet mest på Jeg har medbrakte gulrøtter og proteinshake. Ikke så rart at jeg besto testen med toppscore og resultatet..

Ingen over ingen ved siden!

Jeg vant! My kind of contest!

Ta den dere også. Jeg er sikker på at dere er like freakete alle sammen, og så kan vi presse opp statistikken på testen.

Jeg vinner ikke Balibakonkurransen på pistols, men jeg har et ess i ermet; et ekstraforsøk med høyrefoten som kanskje kan kvalifisere til trøstepremien.

5 kommentarer:

 1. - til skrekk og advarsel - og dette har jeg sett på tv, og man skal tro det man ser,
  , når alt kroppsfett er brukt opp, begynner du å forbrenne fra hjernen, hjernefett og da tenker jeg det blir dårlig med quizscore muhaæahæ.

  - og det er derfor og bare derfor jeg ennå ikke kan menge meg i gruppe med dere andre freaksen :-)

  (litt av en gladnyhet huh?)

  SvarSlett
 2. Djiiises da!

  Vi freaksa kommer ikke til å klare å svare på quizzen engang. :O

  Hva fikk du, di skrulle?

  SvarSlett
 3. Haha, fantastisk bra..stjerne i boka for det filmklippet :-D

  SvarSlett
 4. DU er søt, Martine! Tok du testen? :P


  Takk Baliba! Jeg registrerer en stjerne! Tror heller jeg skal satse på trøstepoeng i disse konkurransene for du har så mange spreke deltakere. Gruer meg til pullup-challenge, jeg bare vet at den kommer snart.

  Ha en nydelig dag begge!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...