torsdag, februar 07, 2013

Lille Trille Trim

På søndag har vi bedt hele familien til grøt. Da skal vi feire morsdag og fastelavn og kanskje også at den lille østlendingen har bursdag, men ikke så mye det siste, for den lille liker ikke så mye bursdagsoppmerksomhet. Alle skal få rømmegrøt, for det kom vi fram til er minste felles multiplum til oss som vil feire alle store dager med grøt, men som skjønner at kakaoprottisgrøt er for spesielt interesserte. Bla bla bla. Det kan være det samme hva vi skal spise, for det jeg egentlig ville si, og som vi egentlig feirer er at.. ta-da-da-daa! Simsalabim: Lille Trille Trim har endelig kommet til verden!

Ta-daa!

Nå har jeg mitt eget lille firma som heter Lille Trille Trim! Det føles topp! Lille trille trim gjør en kjempejobb, så ta kontakt om du har en bedrift som trenger trening eller kostholdsveiledning, eller om dere vil ha en turleder til å ta dere med på blåtur eller skitur eller kajakktur eller hvasomhelst.

For å bli fit og fab og slim - bruk Lille Trille Trim.

Man forbrenner nemlig tusen kalorier på en time skitur. (?)

Jeg er virkelig megafornøyd. Det har ikke skjedd mer enn at jeg har fylt ut noen skjemaer på Altinn, men just-the-same. Sånn er det når et barn kommer til verden, det er ikke så mye innsatsen det står på, men heller at resultatet blir bra. Her har vi ti fingre og ti tær, det kunne ikke gått bedre.

Det er en fin torsdag og fint vær i Stavanger. Etter at jeg fikk kjæreste har jeg begynt med hjelm på sykkelen, så nå, akkurat som jeg tryller fram en vindsekk når det blir uvær på fjellet, så tryller jeg fram en sykkelhjelm om en trafikkulykke plutselig oppstår. Og så bare: Hold an, alltid beredt!, så har jeg hjelmen oppå hodet før noen vet ordet av det.

Og legg merke til at jeg sykler på is. Piggdekk!

Opp til biblioteket på Universitetet.

Bye bye, pus.

Dagens tips: Dersom du mangler grøt eller annen nistemat men har proteinpulver tilgjengelig i sekken kan proteinpulver bli til grøt om du varmer det med vann i mikroovnen. (!!!)

Dette er proteinpulver og vann. (!)

Og dagens morsomme (på leting etter rømmegrøtoppskrift): På Tine.no fins det noe som heter Sendingsgraut, som er til fest og feting, og fy filler, vi lever kanskje i et lavkarboland, men her er det mye fett på gang!

Ingredienser

 •  l TINE Seterrømme
 • 200 g hvetemel
 • 150 g TINE Ekte Meierismør
 • ½ ts salt

 • Til fest og feting. (Hjeeelp!)

Puss puss! God torsdag!

26 kommentarer:

 1. Gratulerer med Lille Trille Trim :D Og masse lykke til : )

  SvarSlett
 2. Sååååå gøy med eget firma!! Masse masse lykke til :)

  Hurra for piggdekk og sykling året rundt!
  Selv var jeg ute på glatta kl 05.50 i dag - slå den!

  Fine Chassi, ønsker deg en fortsatt strålende torsdag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk, supre fine Thea! Jeg skjønner ikke engang at man kan være ute av huset før klokken er syv. Hatten av! Jeg slår deg aldri. :)

   God torsdag til deg også! <3

   Slett
  2. Har man spinningtime kl 6.30 hver torsdag er man pent nødt! ;)

   Hvis ikke hadde jeg antagelig kost meg under dyna på den tiden - som folk flest!

   Slett
  3. For alt jeg vet er spinningtimer klokken 6.30 en eneste stor vandrehistorie som går på alle treningssentre. ;)

   Slett
 3. Gratulerer med firma, så gøy! Lykke til videre! :)

  SvarSlett
 4. jeg ELskER rømmegrøt å bruker å spise det kanskje 3 ganger i mnd. :D blir nok koselig med feiringen av både det ene og det andre :*

  SvarSlett
  Svar
  1. I know! Jeg tenker på deg hver gang jeg tenker på rømmegrøt. :D

   Slett
 5. Havregrøten er byttet ut med super kjapp frokostkake med glasur for tiden ;) proteinpulver, kokosmel, vann og alt det andre jeg får lyst til å ha i+ bakepulver. Inn i mirkoen, toppe med enda mer digg. Meeen, ok, jeg savner havre :( Nå er det bare å vente på disse prøvene og få svar på om jeg tåler havregryn eller ikke.

  Og gratulerer :3

  SvarSlett
  Svar
  1. Frokostkake med glasur! Vi har det jammenmeg godt i denne fitnessverdenen. Bakepulver i mikroen er nok til å gjøre MEG glad jaffal.

   Håper du får en nydelig helg, søte du. <3

   Slett
 6. Gratulerer med firma! Så stas! Gi meg en lyd hvis du trenger markedsføringstips :)

  I mitt neste liv vil jeg være en sånn "hardgainer" eller bare ha dobbel så høy forbrenning så jeg kan spise Sendingsgraut eller havregrøt laget med honning og fløte, som jeg så anbefalt et sted.

  Jeg lagde forresten de proteinbarene til Kristine Weber i går (som jeg så du kommenterte på FB;) Mine smakte som marsipan med sjokoladetrekk! Yum!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja takk! Er det sant? Det vil jeg jo veldig gjerne! Du er så kul, du er en sånn kinesisk dukke som er bare full av kule overraskelser! Juhu! :D

   Ha ha til proteinbarene. De som jeg ikke kunne se på engang? I mitt neste liv vil jeg kunne bake sånne uten å gå helt mongocrazy og spise opp alle sammen i en jafs. Been there done that. (Hvor mange spiste du?)

   Slett
  2. Klart det! Jeg sender deg litt markedsføringstips så snart jeg har tid :)

   Jeg spists bare én proteinbar, for jeg lagde de heldigvis når min kjære var hjemme, så slapp jeg å gå berserk helt på egenhånd. Nå har jeg laget de en gang til og kommet frem til at man egentlig blir ganske kvalm etter to stk så da går det så fint så :D

   Slett
  3. Fantastisk, for der kan jeg ingen ting. tusen tusen takk igjen!

   Jeg sjekket proteinbarene en gang til nå ("Hæ, er det så lett at Sunny kan lage dem?"), og det virket jo ikke så vanskelig. Hello, det er tre ingredienser her, og jeg har dem alle i skuffen. Det gjelder bare å lage SMÅ porsjoner. :P

   God lørdag! Det snør i New York visst.

   Slett
 7. Hurraaaa! Gratulerer innovative firmaeierledersjef :-D
  Så stolt av deg som bare en medblogger-som-ikke-blogger-lengre kan bli! Masse lykke til, hvis jeg flytter til Stavanger skal jeg i allefall benytte meg av tilbudet. Kosi :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen takk, kjære Bartis! Ha ha, du er bra! Hvis du kommer til Stavanger skal jeg ta deg med til Toppform, og så skal vi trene sammen og ha det megakult, og ingen skal pushe PT-timer på deg i alle fall. Men det var snilt sagt. :D

   Knusekos!

   Slett
 8. Hipp hurra og gratulerer med Lille Trim Trim :D
  Du er tøff!!!

  Jeg er med på kino en dag, men denne helga er litt travel. Evt så kan vi jo kanskje trene litt på toppis i neste uke? :)
  Superklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen08 februar, 2013 10:05

   Yes. To all of the above. Vi er og travle denne helgen. Vi skal jo på tur. Igjen. (Det er jo fint vær!) Men Toppistrening høres ut som en drøm - og Les Miserables bør vi definitvt vente med til de regnværsdag. Kan jeg og være med? Både på bio og på trening? Puss och kram, ja og riktig god helg!

   Slett
  2. Jippi!! Du må jo være med på trening :D :D
   Kan dere lære meg markløft? Og chins? Og sånne andre kule ting?

   Puss och kram og nydelig helg <3

   Slett
 9. Så moro, gratuleerer! Jeg skal fortelle om dette på jobben jeg, tenk. Alle snakker om trening, så kanskje noen også får ut rumpa si også etter hvert :D
  Du er FLINK du.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjør det! Jeg antar at jobben din ikke er i Stavanger, men spre det likevel. :D

   Tusen takk. Jeg syns DU er flink. <3

   Slett
 10. WOW, Grattis!! Den ble født!! :) Lille Trille Trim, for et nydelig navn på et nydelig barn, med en like nydelig mor!! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tina fina. Heei! Ikke IKKE bli med i påsken! Ååe. Lille trille trim er inspirert av Lille Tina og Lille Østlending, så barnet måtte bare hete det. Dere to er liksom de nydelige navnesøstrene. ;)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...