torsdag, februar 28, 2013

Antrekksbilder

Hei! Wops, glemte helt å blogge i går. Kom ikke hjem før klokken 9 i går kveld, dro direkte på trening etter skolen. Var heelt død når jeg kom hjem, og det gjorde det ikke noe bedre at det var langdag på skolen i dag. Onsdager er SÅ mye verre enn tirsdag!! Som hektisk blogger (just kidding) så må man jo benytte sjangsen* når man har dagslyset med seg, så nå har vi tatt noen antrekksbilder. Okei, nå ser jeg at jeg skriver bare bullshit for å i det hele tatt skrive noe, så vi runder av her. SEEYA.
 
*Ikke min skrivefeil.
Marte er på besøk!

Antrekket er fra Bergans og MXDC, -hvis du vil gå med joggebukse midt i byen.

Ellers, okei, det må jeg si, at kokekunstene her når nye lavmål. Jeg burde skjemmes. Dette ser kanskje ut som grøt med masse kakao og hjemmelaget nøttesmør som også er brunt av kakao, men wops, hva er det mørkebrune bak der?

Not your ordinary porridge.
Hjelp, hjelp, det er en kalorifrie dippen som liksom skal smake sjokolade, men som smaker mest av #lettlurt og #hekta på iherb. Det er ikke lett å være kul og heve seg over fitnessfjaset (Nei, det er ikke proteinfluff, det er en proteinis!) når det samtidig fins sjokoladesauser som er helt uten kalorier. Heldigvis var den ikke veldig god, så jeg tror ikke den blir kjøpt igjen, men shit man, den kalorifrie pannekakesirupen er også på vei. Jeg kunne like gjerne kjøpt magetreningsapparater på tv-shop.

Smaker som kylling. Eventuelt som brownies. Jeg lover. Kryss på absa.

Kanskje med litt fiberhusk.
(Dere må forresten følge Fitnessjenta om dere ikke gjør det.)

Marte har vært på besøk, hun er den kuleste som fins, og da vi kom hjem fra Toppis i går, østlendingen og jeg, så lå det en nydelig blomsterbukett på døren med et nydelig kort som sa "Tusen takk for en fantastisk helg! Jeg er hekta på gulrot med peanøttsmør!" Ho ho.

Det er helt sant. Se så fine.
Og jeg er hekta jeg også, så det har jeg full forståelse for.

Marte skal kurse Grete Roede sånn som jeg kurser i Easylife, så vi fikk snakke om mat og trening i massevis.

-Teller dere kalorier ennå? Har dere ja-mat og nei-mat og bonusmat ennå?
-Mhm. Vi får 20 poeng til dagen som skal brukes opp i løpet av helgen.
-Hm! Lurt! Og hvordan teller dere kalorier?
-Vi loggfører på egne profiler på nettet.
-Hvor lenge da?
-Så lenge som vi vil tror jeg. Vi blir ikke sjekket.
-Vi prøver å ikke telle, for at ikke noen skal koke grøten uten melk og spare kalorier.
-Jaa. Men det er lærerikt å telle også.
-Veldig!
-Bla bla bla.

Og gjett hva som skjedde; Marte gikk ned 700 gram i løpet av helgen, og mente at Grete Roede ville bli stolt. Ho ho.

Og en aller siste ting. Nå ble det for langt igjen. Men vårblomstene som skulle få kostholdsanamnese endte opp med hver sin prøvepose med proteinpulver. Den skal de putte i grøten sin og det syns de var helt okei, og ikke bare det, men alle de fine blomstene syns at yoghurt med kakao var en meget god idé! Så kult.

Nå må jeg støvsuge. Nå har jeg gjort ingenting i hele dag, jeg skjønner ikke at det kan være så vanskelig. God torsdag! Puss och kram.

11 kommentarer:

 1. Kos me Marte besøk! :D Jeg er på pappa-Knut besøk :D Lol @ #lettlurt og #hekta på iherb.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Liller! Jeg ser du har slått deg på Larabar. Det har vi også! Love Lara. Kos deg med besøk! <3

   Slett
 2. Takk for morsomt innlegg! Det fikk meg til å glemme den dustete, kroniske bihulebetennelsen min for en liten stund i alle fall. Lo høyt av #lettlurt og #hekta på iherb. Men godt å høre at det faktisk ikke er noe godt, for jeg har lurt på å bestille selv, men da slipper jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er så søt! Jeg håper bihulebetennelsen går over snart. Går det ellers bra i Oslo?

   Du kan bestille Larabars! Perfekt trøstemat eller skiturmat. Den lille østlendingen mener det er som å få orgasme i munnen. (Det var peanøtt og sjokolade-typen, den eneste som er testet så langt.)

   Slett
  2. Den lille Østledningen / aka iHerb addict28 februar, 2013 15:10

   Maije: Jeg er jo så BEFRIENDE lite kostholdsveileder så jeg kan på det varmeste ANBEFALE Walden farms. HELMAKS. Minner meg om sjokoladepålegg fra nittenpil og pue om du tar den med CC. Og CC trenger jo søtt. Altså perfekt. Og ingen kalorier! Jippi kinaputt. Om det er kreftfremkallende og GAD KNOWS shat er jo mulig. Men godt er det. Jeg bruker mer tid på iHerb enn vg. iHerb er TOPP!

   Slett
  3. Jeg bruker også mer tid på iHerb enn på vg. Men bare i skjul, og i alle fall ikke når Marte ser på. ;)

   Slett
 3. Hva er det jeg ser, sol og bare veier, på det som til forveksling ligner på min ungdoms røykehjørne. Såå fitnesskule i klesdrakten var heldigvis ikke røykerne, men poseringen er dead-on. Jammen bra dere ikke gjestet Nidaros i gamle dager, det ville vært fortriplet rekrutteringing.
  (umulig å se at dere ikke har tenkt
  å henge på bowlingen hele dagen -))

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var også en røyker og veldig kul, men da ville jeg aldri gått med joggis. Jeg var nok mer kul da enn nå, men takk! (?)

   Skulle ønske vi kunne fortriplet oss både her og både der. :)

   Klem på deg!

   Slett
 4. Hahah! Nå som jeg er omtalt opptil flere ganger i innlegget ditt må jeg jo bare kommentere. Generelt kult innlegg og spesielt kult innlegg. Jeg er sjokkerende lav ut fra bildene å dømme. Og blomstene ligner ikke i det hele tatt på bildet jeg fant på interflora.no. Jeg kommer snart på besøk igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Super! Du er ikke så lav. Vi skulle satt en liten østlending i midten.

   Nå er blomstene helt annerledes! V ga dem en facelift i dag, og da kom flere andre fine sorter fram imellom tulipanene. Det er seriøst den fineste buketten på lenge. :D

   Gleder oss til besøk!

   Slett
 5. Uflaks for deg at du er så busy bee at du må ty til kalorifri mat og ikke får tid til kvalitetslitteratur:
  http://www.helenedrage.com/ikke-helt-som-planlagt-2/

  (jeg ser det for meg og ler og ler og ler og føler meg slettes ikke slem)

  puss puss

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...