torsdag, juni 28, 2012

Yogi

Jeg uttaler det jåwgi, og for et deilig ord det er. Jeg sier det hele dagen og nå spiller jeg yoga på spotify. Hva er det som skjer. En yogi er en som gjør yoga, mens jeg er en som er på yogaprøveuke og gjør yoga for aller første gang. What can I say, I got carried away.

Kjøp prøveuke på Atha Yoga. Plis do.

Kanskje har de anstrengt seg ekstra hardt denne uken for å gjøre allting sinnsykt bra, men virkelig, det har vært SINNSYKT bra! Et oppvarmet tregulv, indiske tepper.. tøye tøye, downward facing dog og plutselig hodestående.. Er det tøying eller trening, jeg vet ikke, men at det kjennes bra kan ingen komme fra. Og vent, vent.. Plutselig kommer instruktøren rundt og masserer oss med deilige oljer! Man føler seg som født på ny. Unnskyld for flosklene, men det er helt sant.

Her sittende. Snart hodestående.
Her en liten østlending.

Linklær og lavendelolje og total harmoni. Simple living føles bare enda mer aktuelt enn før. Jeg har lyst til å gi bort alt jeg eier og leve et liv i fjellet. Det har gått så langt at vi har spist vegetarmat flere dager på rad. H.J.E.M.M.E.L.A.G.E.T vegetarmat. Jepp.

Før grøt, nå falafel.
Og pus er omdøpt til Peace.
Mens jeg baker glutenfritt i bare trusa.

Høy på livet og høy på meg selv helt siden rumpekommentarene kom.

Glutenfrie rundstykker med pepperkakekrydder. (Nellik, ingefær, kanel og pepper.)

Men så da. Yoga. Prøveuken er over til helgen, og hvis jeg ikke kan betale omtrent like mye som hele pizzabilen kostet så er jeg ute av yogagjengen. What to do. Skal jeg kjøpe en yoga-dvd eller selge meg på gata for å fortsette som yogi? Be a yogi, be in peace.

35 kommentarer:

 1. Yoga FTW! Jeg har hatt samme dilemma som deg angående finanisering. Men flaks for meg: den har yogatimer på CrossFit, så jeg får liksom bevegelighetsbiten på kjøpet der! I can dig it a lot. Vektløfting og yoga, jeg synes det er en topp kombinasjon. De to utfyller hverandre, som et skikkelig bra kjærestepar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jess indeed. Det er en helt perfekt kombinasjon! Og hva du kan, ikke minst. Er du bevegelig også?

   Slett
  2. alt er relativt. Nokså, vil jeg si. Er du?

   Slett
  3. Takk som spør!!! Ja. :P Ha ha.

   Slett
 2. Digge pepperkakerundstykkene så ut! :D jeg har faktisk vært i India...alene... og gjort yoga med en merkelig indisk yogi. høhø ;p

  SvarSlett
  Svar
  1. Nisj?! Det har vi også lyst til nå! Snakker om det hele tiden faktisk. :P

   Slett
 3. Yoga er helt fantastisk, men jeg kaller det bevegelighetstrening, jeg da. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og det er det sikkert. Kult at du også er yogi, Hildevenn! Hvor trener du bevegelighet?

   Slett
  2. Jeg trente det mye før ved studentidretten. Det er dårlig med tid nå, det skal jo klaffe med timer osv. Jeg må jo trene enten tidlig på morgenen eller sent på ettermiddag/kveld, og da passer det sjelden med en yogatime. Men det er digg en gang i blant! :)

   Slett
 4. Det høres jo ut som du er frelst da, og frelsing skal man bruke penger på. Investering i sæ sjæl og sånt. Høres lurt ut :) Selv om man blir fattig og må leve på vann og kjærleik!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje hvis jeg selger pizzabilen..?

   Slett
 5. HAHAHAH, selg alt du eier, flytt på fjellet og kom kun ned til yogatimene dine, du! Har en venninne som også driver på litt - med amatøryoga fra dvd - og hun liker det veldig godt. Kanskje er det verdt å prøve før du pakker kofferten?

  Jeg har forresten et planlagt innlegg der jeg også har en rompekommentar... det blir en link til deg; håper jeg blir tilgitt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ser ikke for meg at jeg vil få oljemassasje fra dvden. Det er det som suger aller mest. SUKK! Men rumpeinnlegg, for real? Kanskje jeg blir glad igjen da. Jeg ser fram til det! :D

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  3. Kanskje du kan bestikke den lille østlendingen med litt naturgodt eller lignende?

   Bare nevner deg, fordi noen kunne misforstått innleggets tittel '' den sterke jenta og den store baken '' må forklare meg før alle leserne har rømt til din blogg for å sjekke... :D

   Slett
  4. Nei! Ikke stor!!! Jeg slutter å spise fra nå.

   Slett
 6. Ser ut som dere har funnet noen som tilbyr THE REAL DEAL her ja!:D Jeg har bare prøvd yoga på sats, og det var mildt sagt en bedrøvelig opplevelse som ikke fristet til gjentakelse:/ Men jeg er stiv som en stokk, og trenger full rens av både skinn og sinn, så litt ekte JÅWGA hadde ikke vært dumt du!

  Kanskje vi kan JÅWGERE på Finse?! I teltet? Eller på Blåisen?! Ja! Jeg skal gjøre solhilsen til breføreren! Da kan han ikke unngå å bli sjarmert i senk, eller hur!:D

  PS: Bena dine er like fine foran som bak! Og østlendingen sine også! ;)))

  <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi kan i alle fall pakke med litt røkelse!

   (Ser for meg at du LURER på om jeg tuller nå. Vel vel. I could tell you, but I'd have to kill you.)

   Men at en solhilsen sjarmerer, det kan ingen komme fra! Takk for komplimenter! Jeg ville fortsatt hatt rumpa di heller. ;-)

   Slett
  2. Den lille østlendingen01 juli, 2012 14:42

   Lille rosa: Du er så snill! Jwågi er TJEMPE TJEKT som vi sier her i vest. Virkelig. Men nå har vi vært så jåwgi at vi har slappet av med øyloffing og krabbegarntrekking faktisk. K.R.A.B.B.E ja. Du leste riktig. Riktig så store og. Og hva er vel bedre meditasjon enn det? Bølgeskvulp og alt. Kart over Aurlandsdalen er innkjøpt. Vi gleder oss til lille Rosa og Blåisen. Puss

   Slett
 7. Hvorfor glutenfritt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Fordi Østlendingen har fått glutenallergi. Jeg spiser fortsatt fullt av gluten, for det smaker mye bedre, så jeg pleier å bake en porsjon med og en uten. Brød med kikertmel og fiberhusk blir aldri like bra som brød med korn.

   Slett
  2. Den lille østlendingen01 juli, 2012 14:40

   Anonym: Gluten er plutselig blitt roten til ALT vondt - heldige meg har en egen utenglutenbaker! Du kan spørre henne om alt nå. Chassi heter hun. Kjempeflink - og snart utenglutenemmisær.

   Slett
 8. Yåww Yåwgi! Du gjør så mye spennende, og frister meg til å herme etter med alt, har prøvd yoga på 3T i trondheim, uten at jeg fant det særlig spennende... Men kanskje man burde give it a go igjen :)

  Østlendingsen; så fiiiiint øye du har!
  Og Chassi: så fin truse du har!
  Og fiiin pus!

  pusekos

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun (eller han, Østlendingen er jo så hemmelig) har et nydelig øye! Helt enig. Jeg tror det ble ekstra bra her fordi det var så profft. Heg fikk heller ikke det samme utbytte på poweryoga på Elixia, men det er sikkert sinnsykt bra for kropp og sjel uansett, så gi det en ny sjanse! :P

   Du er så super, Bartis. Ha en nydelig helg!

   (Tre piller hver morgen.)

   Slett
  2. Den lille østlendingen01 juli, 2012 14:44

   BarteNina: Tusen takk. Øyet er ikke representativt for resten. Pus er derimot megafin. M.E.G.A.F.I.N! Men nå kan det virke som hun foretrekker Chassi til min store fortvilelse... jeg må bestikke henne tilbake... but how? Tips tas i mot med takk.

   Slett
  3. Sørg for å vær den eneste som forer og skifter på vannskåla! Sånn har jeg vunnet Luis' hjerte i allefall :-D Og koser mer med han enn hva sambo gjør ;)

   Slett
 9. Så kjekt at dere er blitt frelst, yoga frelst åltså!:D Jeg driver også å yogifiserer. Denne uken hadde jeg en liten yoga session midt oppå fjellet. Der finnes til og med bildebevis! Tror jeg må blogge litt snart, en bildeblogg eller noe.

  Hils til pusen Peace og den lille skjønne! Dere er like bedårende alle tre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen01 juli, 2012 14:47

   Sunny: Takk for komplimenter. Peace og lillesøster LOVE har det veldig bra og verdens skjønneste pusekatter. Hvordan er norgesferien så langt? PUSS OCH KRAM

   Slett
 10. Den lille østlendingen01 juli, 2012 14:46

  Chassi: Du trenger ikke selge noe som helst. Som takk for at du lever et simple living liv og foretrekker kortreist, leie slår eie, aldri kaster mat, kjøper lite, kaster ting du ikke trenger - så kommer ONS inn i bildet og GIR deg penger fordi du lever sånn i tråd med simple living. Disse pengene kan du bruke på JÅWGI. Om du vil. :) L.O.V.E

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig søte du!! Love you right back. Selv om jeg ikke hintet til yogastøtte her. Man har alltid råd til det man vil. :)

   Slett
 11. Herlig med yoga og alt som hører med i en alternativ livsstil! Jeg prøvde meg på en yoga, og raw-food sommer, men gav opp ganske fort. Hitil blitt to yogaøkter i sommer...

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...