søndag, juni 10, 2012

Skulk en plan i dag

På samme måte som når det pøsregner ute og man tenker Jess, i dag må jeg sitte i sofaen, så var det et stort JESS å måtte avlyse alle planene denne helgen. Egentlig skulle jeg lede en tur på Folgefonna, med ski og sekk og 1500 meters stigning for å finne snø, men så måtte jeg avlyse da jeg skjønte at de vonde 7-fjellsknærne ikke ville bli med på det. Og så, da jeg plutselig hadde en fri for Folgefonna, skulle jeg egentlig sykle Nordsjørittet, men takk skjebnen for vonde knær og alt som er, for plutselig kunne jeg ikke sykle heller. Pust. Og takk for det! Nordsjørittet har aldri vært bedre. For se her, det ser ut som et Nordsjøritt..

Men været var fint! Det pleier det ikke å være.

Og tilskuerne var finere enn noen gang!

Det var good plass i løypene.

Vi fikk hele løypa for oss selv!

Og en liten østlending med en kjempestor hjelm fikk ta fine bilder.

What's not to like? :)

Rittet var i går, men vi syklet i dag. Kjempelurt. Jeg fikk ikke overta fars Nordsjørittbillett (de koster virkelig 2000 kroner) uten å late som jeg var en mann på 58 år og i tillegg ordne min egen transport, og da kunne det liksom være. Det regnet til og med. Selv om jeg ville fått gratis bananer om jeg hadde syklet med startnummer, så ville det ikke blitt like koselig.

Det ville blitt mer som dette.

Så takke seg til en sommertur uten ski og startnummer, det er sånn sommerturer skal være. Egentlig har jeg ligget på sofaen hele helgen, minus disse timene på sykkel, og egentlig var det det som var best. Med lydbok, for jeg har ikke giddet å lese en gang. Skulk en plan i dag! Det anbefales.

Og en fun fact forresten: Det er direkte urovekkende å se at Paradise-innlegget står på Mest lest-listen, for det skyldes et SINNSYKT høyt søketreff her på "Naken Iselin Paradise Hotel". Stakkars jente.


Håper dere har hatt en fin helg!

25 kommentarer:

 1. ååh det hørtes himmelsk fredelig ut med sykkeltur. jeg er jo en sykkelfanatiker! eller.. jeg var det til noen knabba sykkelen min i fjor (fuuu)! ha en fortsatt fin sofakveld :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var himmelig! Ha en deilig sofakveld du også, fine Liller. :-*

   Slett
 2. sv: Tusen takk. hehe. Typen når han så ny headeren : " bare 3 bilder med deg som spiser? Slik jeg kjenner deg burde det vært alle." haha ^^ blir stresslesskveld her! *suss*

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha! Spot on, til kjæresten. Suss på deg.

   Slett
 3. Det ble sikkert knærne dine glade for :) Sommerturer inneholder hverken/verken (as you wish) startnummer eller snø, så dette var jo riktig fornuftig! Turfølget var også kjempeflott, en skikkelig god deal gjorde du. Håper helga var superduper, klemmer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper helgen DIN var superduper! Så søt du er. :)

   Slett
  2. Den lille østlendingen12 juni, 2012 09:51

   The pride you gain: puss på deg som sier så mye fint! :) Turfølget hadde en veldig veldig fin tur!!

   Slett
  3. Fint men sant. Jeg fikk et veldig flott turfølge. Heldige meg!

   Slett
 4. Åh, ser kjempekoselig ut! (K.J.E.M.P.E.!):) Hvor lang tid brukte dere? Hvordan gikk det med knærne?

  Jeg startet min vei mot Chassibuilding-great-ass i helgen. Men jeg syntes det var så flaut å dra frem mobil/kamera og stikke "baksthellerøv-på-vei-til-booty" oppi speilet, og de andre pesende ikke-støttemedlemmer ville jo aldri gå, men stå å gjøre grimaser til seg selv. Så dokumentasjon uteble:( Jeg innser at å "Knause" et slikt innlegg kan overlate vel mye til fantasien, så jeg skal få gjort noe med dokumentasjon til neste anledning:)

  Nå er det bare 4 dager til kurs Lille!! *Grueglede seg* masse!!:))

  Store klemmer! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Halloo! Vi brukte seks timer på ni mil med LITT vonde knær.

   Og til alt det andre.. V.E.R.D.E.N.S. M.O.R.S.O.M.S.T.E! Chassibuilding D.U. L.I.K.S.O.M! Jeg gleder meg mer enn masse til dokumentasjonen. Store klemmer tilbakers.

   Slett
  2. Den lille østlendingen12 juni, 2012 09:55

   TinaMuff: Lykke til på vei mot ChassiBooty! :) (Jeg likte det uttrykket godt!)

   Nå er det nesten ingen dager igjen til tur. Hjelpes! Jeg lurer på om vi bør S.K.U.L.K.E den planen? Er det en plan som kan/bør skulkes?
   Har du pakket? Bestemt deg for hva du skal prate om?

   Fåkk.

   Puss på pink-lady-plysj-kinnet ditt!

   Slett
  3. Nei Lille, selv om det er særsdeles fristende å skulke det skumle i dette, så må vi ta på oss turlederhatten (eller var det anorakken?:P) og stå i det nå!!:D

   Isj, jeg gruer meg til det innlegget altså.. Tenkte jeg skulle melde inn at jeg skal snakke om hjortejakt. Men så kom jeg på at jeg må forberede meg også!:/ Når får jeg tid til det?! Hjelp!

   Og så du siste e-post; Ingen selvbetjening likevel! Så ALL tørrmat må med! Hvor mye beregner du da, for 2 og en halv dag?

   Men alt det skumle og tunge satt til side; dette blir vel gøy da lille turleder (Den lille turlederen! :)))

   Puss på VAKRE deg!! :**

   Slett
  4. Ha haha! Det var megakoselig at du kalte henne Lille. Jeg kaller henne Lille Trille innimellom, men det tolker hun som Hei, feita, uten at jeg skjønner hvorfor. Lille var fint.

   Dere må pakke masse havregryn og proteinpulver. Og nøtter! Jeg kommer nesten garantert til å dumpe borti dere oppi fjellet. Klarer ikke holde meg unna.

   Slett
  5. Den lille østlendingen13 juni, 2012 21:30

   Tur-Tina: JEG ELSKER "LILLE"! :) :) Jeg har ikek tenkt til å skulke ass... håper jeg rekker å bli med bare... men nå får du uansett følge - for Chassi skal på tur. På samme buss til og med!!

   Vi må pakke med mat ja. Jeg tar med meg ferdiglagde havregrøter tror jeg. Mest av alt det - :) I L.O.V.E havregrøt.

   Angående beregeninger av mat: Her er Chassi helt RÅ. Virkelig. Hun veier og måler opp hver minste smitt og smule når vi skal på tur - og det er (nesten alltid) AKKURAT passe. Oh. Gleder meg litt jeg nå! Når lander du på fredag?!?!

   Slett
  6. Lille!! :)) <3 Dere vet at når jeg så ærbødigst fikk lagre tlf.nr ditt så måtte du lagres med for- og etternavn. I telefonlisten står det nå derfor Østlendingen, Den Lille!! :)

   Ooh, ferdiglagede havregrøter er digg, men blir det ikke tungt? Du har vel med tørre gryn også?
   Hvor mye gryn beregner man for 2-3 dager da? 300-400 gram? For mye? For lite? Hjelp!

   Jippi!! BÅDE Lille OG Chille! (?) Nei, to veldig fine SUPERjenter hvertfall!!:)))) Jeg lander ca 14!!

   And I L.O.V.E you!! :D

   Slett
  7. Jeg er helt rå visst. Og så heter jeg Chille! You make my day!!! Tina Tøysekopp - grøten er ikke ferdiglaget må du skjønne. Den er bare blandet i en pose. ;)

   Slett
 5. Smart! Turen så kjempefin ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Vi følte oss veldig smarte faktisk. :P

   Slett
 6. Ho-hoi! Kanon med forsinket Nordsjøritt. Det ER JO SÅ FINT på Jæren. Herreguddamann. Mitt kne er også kranglete, grynt grynt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nydelig! Men det blåser sånn at selv på en vindstille dag som i går så var vi gjennomblåste og nesten døve av jærvind i ørene. Syklet med lue! Burde ikke være nødvendig. Jeg ville heller gått syvfjell igjen faktisk.

   Håper kneet ditt blir bedre snart. <3

   Slett
 7. Hurra! Nytt innlegg fra Chassi! Jeg smiler like mye hver gang, jeg :D

  Det var en meget smart ting å gjøre, vil jeg si. Det høres mye finere ut å sykle rittet for seg selv: Mindre mennesker, finere vær - alt man hjertet måtte behage :) Håper knærne dine heler seg raskt. Mine er fortsatt skranglete, men jeg kan i det minste gå, og det priser jeg meg lykkelig for!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra for fantastisk fin hilsen fra deg. :D Kjempeklem på deg, fine du!

   Slett
 8. Fikk du så vondt i knærne du også? Hm...didn't know!

  God bedring snupper!

  SvarSlett
 9. Tusen takk, snupps! Marte må jo ha det mye vondere enn meg, men det er sinnsykt irriterende likevel. Åh! Irriterende at du er like frisk og rask også. Neida. ;)

  SvarSlett
 10. Hello there! I just needed to find out you ever possess problems with cyberpunks?
  This final weblog (wordpress platforms) appeared to be
  broken in to so i wound up shedding nearly a year connected with work resulting from virtually no copy.

  Have every methods to cease online hackers?
  My site ; Treatment Of Genital Warts

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...