mandag, juni 04, 2012

7-fjells

Det var en gang tre bukker som skulle gå SYV fjell og gjøre seg spreke, og alle tre så hette de bukkene.. Bestisbukkene kanskje. Nei. Det var en gang tre pt-er og en liten østlending, det var det det var, og de skulle til fjells og gå langt og lenger enn langt. Og de var ikke alene, for med seg hadde de 8000 spreke bergensere.

8000? Javisst. Minst.


Men denne historien handler om østlendingen og Marte og Marit og meg.
Klar ferdig gå, hva skal vi ta på og når skal vi gå. For min del ble det tights og gul lue - for å synes i landskapet - og avgang klokken nullsekstretti. Da fikk vi skyss fra hotellet - som nok var verdens minste hotell og helt uendelig koselig. Og hva skal vi spise? For min del ble deet..

4 havregrynsmuffins
4 skiver
4 fiskekaker
1 proteinbar
1 banan
og 100 gram nøtter og svisker! Mmm.

Proteinbar er det samme som sjokolade. Ja, jeg veit det.

Og sekken var så liten så liten at den nesten ikke syntes.
"Er det en sekk du har der eller er det bootybuildingrumpa di?"

Og for en fin by! Og for en fin dialekt og for noen flotte fjell! Plis la meg komme tilbake neste år.

Det ser ut som et eventyrland.

Der alt går an.

Der alle gjør så godt de kan.

Men nok tull. Jeg har  én ting som er verdt å berette fra årets 7-fjellstur, og det var at Marte nok hadde T.I.D.E.N.E.S. T.Y.N.G.S.T.E. S.E.K.K. (Der klarte jeg det.) Det kom plutselig fram på fjell nummer fem at Marte gikk og bar på noen bøker hun hadde hatt med seg helt til Bergen for å låne bort til en venninne som hun aldri rakk å møte. (!)

Stakkars Marte.
 Og så hadde hun med seg høyhælte sko!

Fordi hun hadde vært på fest. (!)

Dette er sånt som BA-journalisten burde tatt bilde av om han bare hadde visst det. Marte burde fått minst like mye oppmerksomhet som han som gikk med bæreposer.

Dette er fra BA.

Men hun fikk trøst i stedet.
Flinke Marte. Hilsen den lille østlendingen og Marit (med nitro-fuel) og meg.

Vi kom i mål på nesten ni timer og rakk akkurat bussen hjem. 3,2 og 2500 høydemeter. Gøy!

We love you Bergen!

Obs obs til slutt: Gratulerer til Ingvil, som ikke kunne bli med på tur fordi hun fikk et barn på lørdag!! Hurra for deg!

77 kommentarer:

 1. Egentlig burde hun ha ruslet et par meter med de skoene, sånn for bloggingens skyld, mener jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet det.. Men Marit doper seg der for bloggingens skyld. Det står det respekt av.

   Slett
  2. Jeg skulle gjerne tatt de høyhælte skoene på mens vi sto på Ulrikens topp. I stedet for en nystemt cithar, mener jeg (høyhælte sko er den nye cithar). Men siden vi ikke hadde noen pauser som varte mer enn 30 sek rakk jeg det ikke. Mer om det i et innlegg på min egen blogg som kommer snart. Antakelig i kveld.

   Slett
  3. Jeg ser også fram til det! Hvis du ser en plutselig økning i hits fra Stavanger, Marte, så er det antageligvis MEG.

   Slett
 2. jeg blir like imponert hver gang jeg leser om disse turene dine! skikkelig fjellgjeit du ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, når du sier sånt så er det verdt det. Beina mine er så vonde at jeg burde sykemeldt meg nemlig.

   Slett
 3. For en kul og flink gjeng, og for en vakker by!! Eg får neste tårar i øgene! ;-)

  SvarSlett
 4. Selv takk for superhyggelig cafetur!!:)

  Jeg kjenner jeg er veldig nysgjerrig på hva andre østlendinger mener om denne traseen, og hvordan det er mulig å gjennomføre hele denne turen med glans UTEN å vrikke foten, (noen LØPENDE) i joggesko.

  Og så legger jeg merke til at mine bilder har et slags tåkeaktig slør over seg som dine ikke har. Mulig det er sløret jeg fikk foran øynene etterhvert;)

  Nesten ni timer og start 06.30 du?? Dvs at vi må ha krysset veier et sted, siden vi startet kl. 06.00 og brukte ca 11 timer! Tipper det var ned fra Lyderhorn for der gikk det ikke fort gitt;)

  Ja, og så er jeg veldig glad jeg droppet termosen. Den veide sikkert 5 kg med innhold. Takk! :D

  Buekorpsene var så imponerte over min innsats da jeg kom i mål at de spilte ustanselig, laget kongestol og kastet meg opp i luften i ren ekstase! :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Heeei! Har vi gått forbi dere?! Åh, så teit da! Jeg har løpt her selv også, men jeg husker godt den aller første gangen da jeg var i totalt sjokk - over spreke bergensere og over hvor sinnsykt langt og tøft jeg syns det var. Den gangen måtte jeg ligge i fosterstilling hele neste dag. Så det hjelper å øve. :)

   Kastet de deg i luften?! Ha hah ha! Priceless! :D

   Slett
  2. Åh, det var godt å høre, for jeg følte meg som en funksjonshemmet MS-pasient ved siden av 80-år gamle bergensere som løp forbi meg!! Er spent på om Lillemor føler det samme, men det har kanskje vokst klover på henne nå, etter et år som østlending i vest?!?:)) Pliiis si at neste søndag ikke blir like ille, da vet jeg ikke om jeg tør å komme på kurs.. Hvordan skal dette gå for den uintegrerte østlendingen?!? Akk o' ve...

   Slett
  3. Den lille østlendingen (lillemor og halvintegrert siddis minus skarre-r)05 juni, 2012 11:19

   Tina: Hallais og takk for sist(!) Jeg fikk krampe i høyreleggen mellom Løvstakken og Ulrikken. I motsetning til deg gikk jeg tur med intet mindre enn TRE PT-ER. Om jeg ikke skulle kommet i mål burde jo ingen kommet i mål. De peppet, pushet og skrøt så jeg nesten ble både rørt og flau. Jeg er nesten helt sikker på at jeg ikke hadde fullført uten de flotte jentene jeg gikk med. Jeg må for ordens skyld påpeke at det var Chassi som var "naziturleder" med t-skjorte og diplom i blikket, forhåndsbetalt bussbillett i hånden og en fjellform jeg bare kan drømme om(!)

   MEN: Jeg syklet til jobb mandag morgen - og er i god form i dag altså. Selvsagt er leggene fortsatt støle - men jeg var heldig og unngikk vrikking,vriding, fall(!), runners knee og vonde knær. Og jeg så litt til meg selv på søndag at jeg ALDRI ALDRI mer skulel gå 7-fjells i Bergen. MEN nå er jeg ikke sikker lenger. Dersom noen blir med - så vil jeg kanskje på tur neste år og.

   PS: Neste helg blir ikke som dette.

   Puss och kram

   Slett
  4. Du er altfor snill og litt beskjeden, lille du. Vi var i like god form alle fire nemlig. Jeg tror ikke heller neste helg blir som dette. Jeg har gjort aaaakkurat det samme, og det var en fantastisk tur. :-*

   Slett
  5. Puh!:D

   Møtes for øvrig gjerne på Årstad vidaregåande skule om 363 dager;)

   Slett
  6. Jaaa! Beste planen. :)

   Slett
 5. Ååh, det hørtes ut som en helt herlig tur! Men.. 7 fjell på 9 timer? Er det bare meg, eller har de veldig små fjell i Bergen? Eller har jeg bare misforståt alt? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. True. De er nokså små. De pleide å være høyere, men fordi det krevde båtturer og fordi det gjorde 7-fjellsturen til et logistikkhelvete har man kommet fram til at noen små topper rundt byen skal kalles Bergens 7 fjell. ;)

   Slett
  2. De er for knauser å regne. Likevel kaller jeg dem the seven summits, for om kvelden når man er ferdig og dagen etterpå føles det som man har Aconcagua, Kilimanjaro, Denali, Elbrus, K2, Vinson og Mount Everest i beina.

   Slett
  3. Den lille østlendingen05 juni, 2012 11:25

   Marte: Seven summits it is. Knauser? Kan du verdens 7 høyeste fjell utenat eller googler du hver gang? Pliis si at du er dårlig på noe snart. Eller at du leser se og hør. Eller hører på Britney. Du er nesten for klok og flink. jeg for min del suger så hardt i engelsk at jeg måtte slå opp summits. Men nå har jeg da lært ett nytt ord - og merket sea to summit har fått betydning. Puss puss

   Slett
  4. Jeg kan alle bøkene i Det nye testamente, hva får jeg for det? :P

   Slett
  5. SELVFØLGELIG googler jeg det! HAHHAHAH! Nå har jeg skrevet alle de sju summit'ene 2 ganger (her og på FB), så nå burde jeg huske dem utenat. Men det gjør jeg ikke. Jeg husker såvidt de sju knausene i Bergen. Og jeg leser Se & Hør når jeg får et i hånden. Så det så. Sea to summit er top of the pops.

   Slett
  6. Men er det dette som er The seven summits? Som jeg trodde - etter å ha googlet selv - var Kilimanjaro, Denali, Elbrus, Aconcagua, Carstensz Pyramid, Vinson og Everest..?

   Ettersom jeg er FAN av Paradise Hotel er det umulig å si noe her uten å kaste stein i glasshuset, men jeg syns å huske at du leser fotballfruebloggen, Marte, og det var litt betryggende. ;)

   Slett
  7. Oi oi, fotballfruen har lagt ut treningsøvelser i dag. Cool!

   Slett
  8. Listen din er korrekt ifølge mitt googlesøk, Chassi! Skal sjekke ut treningsøvelsene til fotballfrue OMGÅENDE. *glede seg*

   Slett
  9. Du tar mer enn fotballfruen i markløft. That I can say. :)

   Slett
  10. Både du og jeg kunne nok tatt fotballfruen selv i markløft. Hun veier jo knapt mer enn 50 % av min 1 RM. Hadde med andre ord blitt en høyrepsøkt!

   Slett
  11. Ho ho ho til høyrepsøkt!!! :D

   Slett
 6. Den lille østlendingen05 juni, 2012 11:22

  Chassi: Beklager for misbruk av kommentarfeltet :P Jeg og Tina har åpenbart mye å snakke om neste helg... :)

  Hva gjør du i dag? En helt vanlig tirsdag?

  Puss på hele fine du

  SvarSlett
  Svar
  1. En helt vanlig tirsdag her. Jeg har bakt pepperkakebrød og trent og befinner meg på Toppis. Puss på hele fine du!

   Slett
  2. Ikke knebøy vel?? :P Da dør jeg på dine vegne bare ved tanken! :D

   Slett
  3. Ha ha ha. Niks! I dag gjorde jeeg

   - Renegade row
   - Kroppshev i slynge
   - Pushups
   - Pushups i slynge
   - Bodysaw på ball
   - Magerotasjon med stor ball (sånn mellom beina, vet du)
   - Kneetuck på stor ball
   - Rygghev
   - Burpees
   og 10 effektive minutter på ellipsemaskinen.

   Takk som spør! Jeg har nettopp laget nytt program og er veldig fornøyd. :D

   Slett
  4. Burpees med 7-fjell i beina?!? Du ER vel den ubestridte fjelldronningen!! :D

   Ojoj, flere fremmedord for meg her gitt! Jeg går for vestlandskropp til neste år! Legg gjerne ut bilder og beskrivelser ved anledning! :)

   Slett
  5. Den lille østlendingen06 juni, 2012 16:59

   Tina: Hvordan er formen din i dag, 3 dager etter målgang? Puss på deg - og så sees vi jo faktisk ganske så snart!

   Slett
  6. Hei søte Lillemor! :)

   Du, formkurven er stigende altså! Jeg kan gå igjen, og føler meg ikke som skamslått og mishandlet lenger!

   Turlysten er igjen tilstede som aldri før, etter en lang selvransakelse mellom Ulriken og målomådet!:)

   Føler jeg bonder veldig med bergensere om dagen, og skryter uhemmet av meg selv om jeg støter på noen her i østlandsgryta!

   Gleder meg til neste helg!! :D

   Puss på deg og! :) :****

   Slett
  7. Takk takk, jeg vil MER enn gjerne være fjelldronningen. :D Og takk som spør IGJEN, jeg vil mer enn gjerne legge ut bilder og beskrivelser av det nye programmet som jeg er så sinnsykt fornøyd med. :-)))

   Ellers må jeg bare si at dere to gjør kommentarfeltet her til dagens høydepunkt for min del. Jeg syns jeg ser deg gjøre selvransakelse mellom Ulriken og mål. Ho ho.

   Slett
  8. Jeg tror selv det må ha vært litt av et syn, og det tror jeg mine forbipasserende vestlendinger syntes også! (Eller var det kentaurer? Vest-kentaurer tror jeg det var:P)

   Jeg skal si deg det du kjære Chassi, at bloggen DIN med tilhørende kommentarfelt, er dagens høydare for meg! Jeg kan slutte meg enstemmig til bartenina nedenfor her: Her er det trivelig stemning!!:D Ikke bare det at du og den herlige samboeren din lager superkule blogginlegg i seg selv, men dere tiltrekker dere jo det som måtte være å finne av søte, kule, humoristiske og lite selvhøytidelige (selvlavtidelige?) jenter (og gutter?) her i dette ellers så litt hustrige nord!!:D Hvert kommentarfelt blir jo som et bonusinnlegg i selg selv!

   LOVE it!! Aldri slutt å blogge!!! :)))

   Slett
  9. Enig med høy-på-fjelluft-Tina!

   Chassibloggen er avhengighetsskapende, og kommentarfeltene er som en ekstra dash krydder på en allerede velsmakende rett! Dddjeeesus, har du hørt dårligere metafor?!! :-D Anyway, you get my drift! ;) ai låv ju!

   Slett
  10. PS: Hvis du legger ut øvelsene som gir BOOTY med beskrivelser, så lover jeg å teste dem ut og dokumentere det i bloggform. Med baksthellerøv som utgangspunkt kan det sikkert bli en festelig affære..;)

   Slett
  11. Tina: Lett som en plett! Du skal få så mye booty at du kan bruke den som spisebord ganske snart. Men før jeg legger ut bilder og sånt - og det fins mye bedre andre steder - så kan du begynne med knebøy, bulgarsk utfall, enellerannen markløft-variant (etbeins strakmark, sumomark eller vanlig mark eller kasomhelst), ooog kanskje en etbeins hip thrust i pausene og rygghev til slutt. Men dette må jeg komme tilbake til! Spennende! Jeg kan fjerncoache deg. :P

   Slett
  12. Sunny: Du er også altfor søt. Jeg vet ikke om jeg skal bli rørt eller om jeg skal snurre rundt på stolen i begeistring! Smask på deg. <3

   Slett
 7. Håhoyyy, litt av ei fjellrype på tur! Tenker bootyrumpa med ekstra sekkebalast fikk kjørt seg der!! Herlig gøyal tur, med deilig niste og skjærende bergensere rundt seg kan jo ikke være feil :P
  (og forresten, hollow rock øvelsen = ikke favorittøvelse, men kjedelig lekseøvelse fra naprapat jeg må gjøre hver bidige dag pga en stk mongolid rygg )

  SvarSlett
 8. Kjære Chassi. I noen dager nå har jeg trålt bakover på bloggen din (er nå ca på 1.mars i fjor) og jeg klarer ikke å slutte å lese. Du er et friskt pust i bloggverden, selv om du nesten utelukkende skriver om grøt. Jeg tenker på grøt dagen lang nå. Og så dukket det opp et spørsmål; what says you about semulegrøt?
  Jeg synes nemlig det er DAILI, spess med et dryss sukker/sukrin og skviiisa appelsinsaft. YUHUM! Men nå vil jeg ha svar på om jeg skal spise det med god samvittighet eller kutte det ut for alltid (spise uten å nevne det til noen som bryr seg det minste grann om hva man skal putte i kroppen).

  Jo, og så har jeg i dag prøvd kakoyoghurten din, det ser jo så yummy ut på bildene dine, men selv om jeg har bare en brøkdel av kakaoen du har i, så synes jeg det blir veldig sterk kako-smak. Har dermed kommet fram til at du er gal. Kakaogal om du vil. Hvor mye kakao bruker du egentlig? Og hvor mye natreen og div annet?

  Fortsetter å lese bloggen din, for her var det trivelig stemning :-)
  I sommer vil jeg ut å springe på fjellet (gå..subbe..legge seg ned og syte..gå litt til..subbesyte...gjenta) !! :-D

  PS. Beklager evt kommafeil , , ,,,, ,,,, ,,,,

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære bartenina. Du er et fantastisk friskt pust i kommentarfeltet, selv om du har 14 (!) kommafeil på 1 (!) linje. Oi oi oi. Har du tatt kommatesten? Og skriveforstyrret versus spiseforstyrret-testen? Gjørdetgjørdet. :P

   Jeg bruker 3 store spiseskjeer kakao i yoghurten, så den blir nokså svart. Det krever en god del søtning (jeg spruter ut en masse natreen til hver skje), hadde du det? Kanel og søtning er også veldig daili som et alternativ.

   Og a propos daili så bruker jeg også semulegryn for ekstra stivelse til grøten, men bare semulegryn er liksom ikke sunt nok til at jeg vil spise det alene. Jeg gjør det iblant da, med vaniljeprottis for eksempel. ELLER...! Noen ganger lager jeg en slags kakao av masse melk og kakao og søtning og da tilsetter jeg LITT semulegryn eller maisenna for å få en kjempetjukk og enda bedre kakao.

   Det høres flott ut å subbesyte på fjellet. Jeg håper jeg treffer deg der. Puss!

   Slett
 9. Hvem er hun dølle??? Som ser ned på alle bildene og aldri ser kul ut?

  Jeg tror kanskje det er hun som slo kneet så det ble blått og vondt, ryggen så den ble blå og vond, samt ankelen, som ble pittelitt blå og vond...men var det noen som føkkings brydde seg???

  SvarSlett
 10. Å, hun. Vi kaller henne dølle-Marit. Hun har haltet siden hun falt oppi døllegryta som liten. Hun ser kanskje døll ut, men hun er et fyrverkeri egentlig. ;)

  SvarSlett
 11. Chassi! Ikke overse kommentaren min, jeg har alvorlige spørsmål ang grøt og yoghurt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Er du sprø?! Det var jo verdens nydeligste kommentar! Jeg lo høyt av kommafeilene dine og har mye å komme med på semulegrynsfronten! Jeg hadde bare pad i går, og det tar så altfor lang tid å svare på en fantastisk kommentar når jeg må skrive eeen bokstav om gaaaangen. ,,, ,, ,,,,,,, :-*

   Slett
  2. Chassi overser aldri NOEN bartenina! :) Hun (og Lillemor Østlendingsen!) er bare kjempesøte og omtenksomme og oppmerksomme mot ALLE som kommenterer på bloggen! :)

   Du virker forresten til å være et herligt frisk pust selv! Jeg synes du skal gjøre et forsøk på å la bloggeprosjektet ditt bli noe mer permanent!! Du vil i såfall allerede ha skaffet deg en følger!!:)))

   Slett
  3. Du mener at JEG skulle blogge? Hoho hahaha, nå tisser jeg på meg selv. Det er...det hadde..janei, jeg har prøvd...:-( To ganger... tilsammen ble det ca 2 innlegg. Såeh, jeg holder meg til å lese, jeg er flinkere til det :-)

   Så godt å høre at semulegryn er din venn, jeg har vært trangsynt og ikke forstått at det kan brukes som fortykningsmiddel, men det var jo genialt.
   Og ang kakoyoghurten, så har jeg hatt i søtning ja :-) Natreen i tørr form faktusk. Og et par hakkede tørkede aprikoser de gangene jeg vil ha tyggemotstand. (jeg har rukket å spise kakoyoghurt mange ganger siden første innlegget). Men TRE spiseskjeer er litt for avansert for newbie me.

   Gotta go, skal nemlig ta en kommatest! :-D Hils Lillemor Østigarden da :-D kosimosi!

   (oh, og i dag gikk jeg tur i porsgrunns vestmark, så fint det var )

   Slett
  4. Tina: Du er altfor søt, det er i alle fall sant. Puss på deg! :)

   BarteNina: Hvordan gikk kommatesten? Klarer du komma så klarer du å blogge, det er jo det som tar tid. Men du. Jeg har selv brukt natreen i tørr form (for da snakker vi om suketter?) og ble SJOKKERT over hvor mye som faktisk krevdes. Jeg må ha brukt 10-12 suketter og allikevel var det på langt nær så søtt som det pleier å være. Kanskje best med kanel. Eller sukrin, bruker du det? Ja, her er mange spørsmål som du kan svare på og gjerne bildedokumentere hos badeandianeren.

   Jeg skal hilse den lille østlendingen! Ha en fortsatt deilig dag. <3

   Slett
  5. Øhøh... Dette er flaut.. Jeg GLEMTE å ta kommatesten! Huff..:-/ But I will! And I will score high!

   Ang. natreen - jeg bruker den store glass-boksen med blått lokk, med strø-natreen (som man skulle tro var mye tyngre enn det egentlig er). Så jeg strør nå bare litt på :P
   Men er ikke så fan av natreensmaken, så jeg tror det blir sukrin fra nå av!
   Er uansett hekta på kakaoyoghurt, så TUUSEN takk for inspirasjonen :-D

   Slett
  6. Kom igjeeeen! Jeg venter spent. Sukrin er sikkert supert, men da snakker vi virkelig store mengder, for det er jo langt fra like søtt som sukker. Hold meg oppdatert, snille du. :)

   Slett
  7. Is it not? Trodde det var på lik linje med sukker jeg.. Akk, jeg har så mye å lære.
   Jeg tok kommatesten! Og jeg vil bare si; 100% score!! ..men det ville være å lyve... Jeg fikk bare 70% :-( men mye har jeg lært!

   Slett
  8. Du lurer ikke pus med en tremus! Fra fjorten feil på én linje til toppscore på kommatesten..? Du klarte sikkert 15 prosent egentlig. Busted!

   Slett
  9. Neinei, 70% is the reral deal! hadde det vært lavere hadde jeg sagt at jeg fikk 100%. Eller så hadde jeg ikke sagt noe, og ignorert alle evt spørsmål om det ;-)

   Slett
  10. Da er vi nokså likt på kommakunnskaper! High five!

   Slett
 12. Så herlig, jeg vil også! :-( Kan begynne med å lage havregrynsmuffins til min tur, det hørtes jo utrolig snedig ut å ha med :)

  SvarSlett
 13. Den lille østlendingen08 juni, 2012 07:43

  Bartenina: Kos på deg for kose kommentarer!! :) Er det Barte-Nina? Kan jeg spørre om bakgrunnen for navnevalget? Er du og en liten grøtspisende østlending? Puss på deg!

  Tina: Du sier så mye fint! Og DU var søt - ikledd råsa fra topp til tå - med plysjhud, nydelig rouge-ede kinn i pink-lady-eple-farge (E.L.S.K.E.R pink lady epler), og flott oppsatt hår! Smask!


  Chassi: savner deg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det det et tegn på at 30-års krisen er nært forestående mon tro? At man kler seg som om man var tolv...;)

   Det er fordi det er så mye fint å si det kan du skjønne!!:)

   Og DU er forresten skjønnheten selv! Hadde trodd du var søt, men du er jo bare råpen (rå-pen)!! Dere har søren meg gjort et varp begge to altså!;)

   Smask på dere!

   Slett
  2. Den lille østlendingen09 juni, 2012 11:33

   Tina: Du har målbundet den lille østlendingen som rødmet så dypt at hun nesten ble borte...

   Hvordan gikk byturen i går?? Fikk du gjort noe varp?
   Nå har jeg bakt og laget mat og er klar for en liten tur til byen for å gjøre noen ærend. Jeg ble plutselig 78 år (!) og sovnet på sofaen i åttetiden i går. Så ikke stress med 30-årskrisa du. Du blir 78 før du vet ordet av det, lille fine. Om en uke så er vi ute og rusler med kartmappe om halsen. Tenk DET!

   Puss och kram

   Slett
  3. Østlendingen :-D Ja, det er Barte-Nina. Story'n er egentlig smålang, men jeg korter ned; jeg hadde store komplekser for mine små dun på leppa, så jeg gjorde (logisk nok?) stort nummer ut av det, ved å kalle meg BarteNina på mIRC og lure folk til å tro at jeg en gang het Nils og var uheldig å kjørte over lillesøstra mi med traktor. Jeg(Nils) ble forhatt, så jeg skiftet kjønn og levde resten av livet i skjul.

   Nåå synes jeg bare nicket er litt morsomt, også er jeg trønder som har forvillet meg til østlandet, og i trøndelag står jo barten sterkt :-D

   Hva med deg da, lille østlending? Er du så liten som Chassi sier? :-) Og hvilket Østland sogner du til? :-)
   Mooshi moosh!

   Slett
  4. Jeg vet ikke om jeg tør å svare på vegne av østlendingen ettersom hun vil være så sinnsykt anonym, men det er en grunn til at vi feiret 17. mai på Hvaler. ;)

   Hun tror visst at å bli fersket på en blogg er som å bli fersket på Paradise Hotel og at det vil ødelegge all framtidig karriere og alle andre framtidsplaner, eller noe sånt.

   Kjempeklem på deg!

   Slett
  5. Den lille østlendingen12 juni, 2012 09:42

   BarteNina: Jeg svarer mens jeg spiser. For je rekker ikke lønsj uansett - og jeg stod opp 5:30 og syklet til jobb før pus hadde stått opp - så dette tillater jeg meg. Beklager sein tilbakemelding. Hadde internettfri dag i går kveld og ellers jobber jeg jo... :)

   Jeg er litt anonym. Trives veldig godt i skyggen og bør ikke vises frem for ofte. Jeg kommer fra en bitte liten gård på en bitte liten øy i en bitte liten kommune midt ute i det store havet. Vi kan godt kalle det Hvaler. Jeg kaller det aller helst Asmallorca. Du burde komme på besøk en gang. Knallfint!

   Jeg VAR en bitte liten østlending når Chassi snublet over meg i kommentarfeltet på bloggen og kanskje enda mindre når hun snublet over meg på togstasjonen i Stavanger. Men nå har jeg blitt "stor og sterk" ( alt er relativt... ikke kjempestor men heller ikke sååååå bitte liten som jeg en gang var).

   Hvor bor du nå??

   Puss på deg BarteNina.

   Slett
  6. Høhø :-) Åååh, stakkars østlendingen da :-/ Hadde jeg vært kjæresten din (dere er kjærester, right?) hadde jeg antagelig krevd å blitt nevnt, gjerne med bilde, i hvert innlegg. Bra det er forskjell på folk!

   Kjempeklem tilbake på deg!

   Slett
  7. Østlendingen: Du er jaggu tidlig oppe, skulle ønske jeg hadde en grunn til å stå opp så tidlig :-o

   Asmallorca står nå på listen over framtidige reisemål, høyt prioritert!

   Du og du, så heldig du er som har blitt stor og sterk! Jeg vil også bli stor og sterk. Eller..først vil jeg bli litt mindre, så vil jeg bli større. Jeg sliter litt med å komme av flekken, masse for mye fett og masse for lite muskler på denne kroppen :-(

   Jeeeg bor i toalettskåla Porsgrunn City. Ikke verdens navle, men her trives jeg godt å lenge jeg får flykte litt nå og da :-)

   Flytta du fort og gæli til Stavanger du da? Har du en spennende jobb? :)

   Pusser tilbake :-))

   Dere er så KOSELIGE!!!

   Slett
  8. Hei Bartenina! Fina!! Skulle ønske det var jeg som fikk så mange kjekke spørsmål. Kan jeg svare på østlendingens vegne? Hun har en jobb som er viktig nok til at hun får lite surfetid i arbeidstiden, så jeg svarer.

   - Hun flytta ganske fort og gæli til Stavanger
   - Og syns selv at jobben sin er kjeeempespennende
   - Og ja, vi er kjærester. :-)))))))


   Fortell om deg selv da!

   Slett
  9. Den lille østlendingen13 juni, 2012 21:26

   Barte Nina: Hei skjønne du! :) :) Jeg har ikke noe behov for å være midtpunkt her i bloggen heldigvis. Ikke noe annet sted heller. Livet mitt er nok alt for kjedelig for å fylle en hel blogg! C er mye morsommere - penere - raskere - sterkere - og flottere enn meg. :) Jeg har en super jobb. Hva driver du med da? Skole? Jobb? Begge deler? Ingen deler? :)Skulle ønske jeg visste litt mer om deg...

   Puss på deg!

   Slett
  10. Chassi: Jeg har mange mange spørsmål til deg også, jeg! Bruker tross alt masser av tid på å lese om deg hveeer dag, du har fått meg til å spise havregrøt (eller...ofte koker jeg ikke grøt, men alt det andre er likt :-D ), sjokoyoghurt ooog jeg innser at jeg kommer ingen vei i treninga, så derfor tenkte jeg å spørre deg om råd ang treningsprogram?
   Where can I get it/how can i make it, hva bør jeg fokusere på og sånn...?
   Du er veldig morsom, og jeg skulle ønske du var bestevenninna mi :-D

   Jeg :
   - har bart
   - trener ofte, men sikkert ikke riktig
   - flytta fort og gæli til porsgrunn
   - kaster mobilen min alt for ofte i gulvet
   - elsker Bjarne Brøndbo... Eeeeelsker!!

   Du da? :-D


   Østlendingen: Nånånå, selv om Charlotte er fantastisk, så trenger du ikke å disse deg selv for det! Du er fantastisk du og, lille, ellers ville vel ikke C tatt deg inn i sitt awesome liv, vel?! Æ like dæ æ, dæffer spør æ om så my rart og skoilla ønska du va meir PR-kåt :P

   Jeg jobber :-) Tømmer urinposer og triller rullestoler, og til høsten har jeg søkt meg inn på skole for å lære å tømme urinposer og trille rullestoler profesjonellt :) Men jeg vil vite mer om deg også! Du kan lage en hemmelig blogg, som bare jeg vet om? JAAAAA :-D

   Stoooooor over-fjellet-klem til dere begge to :-D

   Slett
  11. Liten østlending og Chassi i kor: BarteNina virker driiitkul!!! :-* Vi vil veldig gjerne være bestevennen din.

   Slett
  12. Så kult at du begynte å blogge igjen. Jeg ler ennå av din bedre halvdel. PUSS!

   Slett
  13. Jeg SMILER, dere! Ååh, er i ferd med å bli skikkelig blogg-forelsket.

   Jeg er ingen blogger..skjønner meg ikke på koblinger og bilder og tekst og header og..janei..
   Men Chazz; bloggen din er litt grå i fht til hva du er, vel?

   Slett
  14. Bartenina! Du er jo driiitkuuuul!! Hahaha, var inne på bloggen din og du skriver jo sinnsykt morsomt! Men jeg fikk ikke lov (?) til å kommentere, for jeg har verken google-konto eller wordpress eller noen av alternativene man må ha for å kommentere!

   Du må ordne! Da får du en hærskare av følgere! Verden trenger mange flere av slike kule, selvironiske jenter som deg!! :) Pliiiis fortsett å blogge! Jeg blir (en av dine) største fan!! :))

   Slett
  15. Hvah..!? Det er et svik, så urettferdig. Den eneste løsningen jeg kan se på problemet, må være at du ordner deg en googlekonto, Tina ;-) Så kan du kanskje ordne deg en blogg du også, så kan vi lese om hverandre og leve i en bloggboble og være lykkelig så lenge internett funker som det skal ? :-D

   I allefall, tuuusen takk for en kjempehyggelig kommentar, jeg skal se om jeg gidder å lære meg å blogge ordentlig så kanskje, kanskje... (jeg gir alt for lett etter for smiger. Smigring.. ) :-) Kooosepå!

   Slett
 14. 7-fjellsturen burde man jo egentlig prøve seg på en gang ...

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...