fredag, juni 15, 2012

3-splitt med superset og magemaraton

Titt-tei, her er treningsprogrammet jeg er så sinnsykt fornøyd med. Det skal være høy puls og effektiv trening - fordi det er et sommerprogram, ja - så alle a-er og b-er betyr supersett uten pause imellom. Og ellers.. Ingenting ellers. Klar ferdig gå.
Dag 1 er min ynglingsdag.

Nei, dag 2 er min ynglingsdag. I love you, dag 2!

Nei nei, 1 er bra og 2 er best, men den tredje dagen er en treningsfest!

Jeg har kanskje lånt fra både her og der, men det er i så fall helt ubevisst. Bortsett fra at det fins antydninger til Siljes Femme Fatale, så mye kan jeg si, for det var det jeg skulle teste akkurat da, og derfor ble jeg kanskje inspirert.

Dersom noen vil prøve som syns at tredje dagen virker superalternativ på en negativ måte, med slyngegreier og (mongo)fitnessball, så kan jeg si at det finnes SELVFØLGELIG alternativer. Bare å spørre. Hilsen pt.

19 kommentarer:

 1. Jeg kopierer, driver med plagiat. Kriminiminell. Catch me if you can!

  landmines...? Hørtes eksplosivt ut... *må sjekke på youtube*

  SvarSlett
  Svar
  1. Jippi! Da må du holde oss oppdatert, snille kriminiminelle. Landmines er den beste av alle. Det er verdens beste mageøvelse i følge idrettshøyskolen. Klemmen!

   Slett
  2. Jeg trente etter programmet ditt jeg :-) Gjorde noen få endringer da, tror jeg må gjøre flere, legge på mer vekter, eller ta flere sett der jeg egentlig burde ha hjelp (benkpress f.eks). Har du prøvd det ut i dag, Chall? :-)

   Slett
  3. Så kult! Jeg kan hjelpe deg med benkpress bartenina. Hvor mye tar du?

   Slett
  4. Ja, bare å komme på besøk :-) Si det, det vet jeg ikke... Sikkert ikke så mye ;) Duda, sterka?

   Slett
 2. så jo bra ut dette!! *inspirert,men trenger ett gym* hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er fortsatt velkommen til Toppis. :-)

   Slett
 3. Hva er øvelse 4 på dag 2? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh oh.. Shit. Jeg vet ikke! Busted. Improviser!

   Slett
  2. Hmm, jeg som hadde håpet du hadde en kul øvelse til meg, men improvisasjon funker vel det også. :)

   Slett
  3. Gjett om jeg prøvde! Jeg kommer ikke på noe kult, jeg ble helt blank. :/ Liten østlending her: Oi oi. Hvor irriterende var DET? Her du GLEMT en øvelse?" Fåkk mann.

   Slett
 4. Så mye system da gitt :P Ikke så god på sånne tabeller jeg, mer auto-regulering her i gården. Men det funker kanskje i praksis? God trening uansett!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Men jeg lover deg at det fungerer! Det er det som er periodiseringen, og det gjør treningen mye kjekkere. Lover! Takk uansett!

   Slett
 5. Ville berre seie at du har fått meg over i nye havregrauttankebanar! Topp! Eg trur rett og slett livet mitt har vorte litt betre (og det var ganske bra ifrå før).

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kult, Marte! Hva slags baner btw? :P

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  3. Tankebanar som i "no gjer eg meir med grauten min enn berre koke han på melk og små havregryn kvar morgon". Har testa ut peanøttmjøl, sjokoprotein og kakaopulver i ymse kombinasjonar til no, men ser for meg at dette kan vidareutviklast i det uendelege. Skjøner ikkje at eg ikkje har tenkt på det før, men no gjer eg altså det. Skal seie ifrå viss eg kjem fram til noko dritsmart!

   Slett
 6. Jeg hadde rotet meg bort i det systemet etter første øvelse, hehe! Lykke til med nytt program, jeg holder meg til bicepscurls og andre ''lett-å-forstå''-øvelser :)

  Ikke minst, GOD HELG!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er kjedelig å måtte google seg fram til øvelsene, så det holder jeg med deg i. I love bicespcurl! :-*

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...