søndag, juli 08, 2012

Et eksperiment med kroppen sin

Heisann! Jeg har gjort et ganske ekstremt eksperiment. Ferien kan fare, for boy oh boy, dette har vært spennende. Og gjett om jeg har sett resultater. Pfju! Kravene til det ekstreme eksperimentet var som følger:

 • Ingen trening
 • Ingen bevegelse
 • Ingen fast føde

Nemlig. Ingen fast føde i det hele tatt. Det ble som periodisk faste ganger tusen. Pluss en munk. Tidsaspektet her er en uke, og deltakeren er bare meg. Og så her gikk det til:

Jeg har ligget på sofaen i en uke, og jeg har ikke spist havregrøt en gang. Jeg har spist smoothie med teskje, men bare bittelitt, og ellers har jeg ligget med øynene igjen på sofaen. Jeg har hørt på lydbok, men ikke lest en eneste side i en vanlig bok. Eller avis eller tilsvarende. Ei heller har jeg sett på tv. Jeg har dusjet to ganger i løpet av uken eksperimentet varte, men bortsett fra det har jeg, og jeg lover, gjort I.N.G.E.N.T.I.N.G. For det var sånn dette eksperimentet skulle være.

Og resultatet? Det er jo et ganske ekstremt eksperiment. Resultatet ble:

 
At rumpa ble borte!

Jeg har lest min dose av I Form, så jeg vet at alle eksperimenter, hvor små de enn måtte være, ender i en konklusjon, og her er den jo åpenbar:

Rumpa forsvinner etter en uke på sofaen.

Det ville stått noe sånt som at "Studier viser at å ligge på sofaen og spise noen skjeer med smoothie er nok til å miste både rumpefett og muskler på bare en uke," og jeg ville vært beviset på at det var sant.

Men det fins mer! Typisk at man oppdager eenda mer enn forventet ved slike eksperimenter. Formen ble så redusert i dette eksperimentet at ferien måtte avlyses, for ferien skulle være en tur i fjellet. Så konklusjon nummer to blir:

Funker ikke rumpa så funker ikke resten.

Bye bye, Finse.


Det var verre, men nå har jeg også lært. Jeg legger til noen hyggeligere bilder fra forrige helg, da livet handlet om fisk og krabbe og ferien fortsatt var en plan som skulle følges.

En liten østlending og jeg bodde i naustet på Heng.

Far fisket masse fisk og krabbe.

Og jeg var 70-tallsungdommen i bestemors klær og bestefars støvler.


Den gang liten viking, nå en liten pasient.

Men går det ikke bra så går det over.

Jeg håper dere har en super sommer! Med bedre vær enn her, og bedre ting å gjøre på enn å slå seg ut med influensa. Puss puss puss.

31 kommentarer:

 1. Huffen.. :/ Ikkje bra.. og ihvertfall ikke når rumpen blir totally away.. Håper du blir snart super duper VIKING back again - det fortjen du :) Masse god bedring :) (hvis det hjelp på humøret, så sitt jeg bare hjemme og leser om celler.. ikke verdens gøyeste det heller..)

  SvarSlett
 2. Det spørs hvilke celler, om det er verdens kuleste eller om det er noen kjipe celler som ikke bidrar i det hele tatt. Du er så snill! Tusen takk! Hva leser du til?

  SvarSlett
  Svar
  1. For øyeblikket er de ikke veldig kule, men bare vanskelige å forstå seg på.. Disse cellene er visst veldig sosiale av seg, og driver med masse forskjellige oppgaver.. så det er mye å holde styr på gitt.. ;)Leser deltid ernæring..

   Slett
  2. Ha ha ha! Kjipt å være så sosial, men tenk så spennende det blir TIL SLUTT! Masse lykke til med lesingen.

   Slett
 3. Jeg synes faktuisk det er UTROLIG deilig å lese at du har har et sånt eksperiment. DU! Jeg har nemlig hatt en noe lignende uke, men ganske så ufrivillig da.
  Hva skjer neste uke da, Chasso-lee? Det helt motsatte? :-) Du er så fønni, prosjektdame :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Heeei Bartolini! Det var ikke frivillig! Jeg hadde tenkt å gå for den største rumpa i byen, så jeg ble tatt på senga her faktisk. Neste uke blir derfor helt motsatt. Helt megamotsatt, for jeg tror ikke at jeg noen gang får lyst på grøt igjen. Prosjekt pastadronning så snart jeg får apetitten tilbake. :-)

   Har du vært syk du også?

   Slett
  2. Jeg måtte faktisk lese innlegget to ganger for å få med meg ordet "influensa", jeg føler meg så overlegen og fæl..:-( Tilgi!

   Neei, jeg er i energi-kjelleren ennå, men i går var jeg syk. Spysyk. Da spiste jeg ikke masse, gitt. men tynn var jeg i morges.

   pastaqueen Chasso-Lee, spennende ;) Der følger jeg deg ei. Si, hva synes du om lavkarbo? Altså fett forbrenner fett? Jeg har bittelitt lyst til å prøve.

   Du er rå uansett om du er syk eller ei! Men bli frisk! c-vitamin-sjokk for the win :)

   Slett
 4. har vært samme hær,minus det med føden da. har ikke trent en dritt ^^ i fjor mista jeg rompa mi også.. suuuuux. :* håper du er 110% frisk av influensa asap :* klemmepå

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk, Liller. :-*

   Men kom ikke rumpa tilbake på et helt år? That really sux!

   Slett
 5. Den lille østlendingen08 juli, 2012 17:11

  Du er nydelig. Virkelig. Inni og utenpå. Syk eller frisk. Med eller uten rumpe. Med eller uten briller. Med eller uten mascara. Med sekk. Uten sekk. På tur. Hjemme. Med bok. Eller grøt. Eller lungemos. I regn og i sol. Tør du fortelle om neste ukes prosjekt????? Puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må være denbesteste kjæresten i verden, Østlendingsen!

   Slett
  2. Smelt!

   Du er den beste kjæresten og sykepleieren og den aller beste personen jeg vet om. Med eller uten mascara, med eller uten stavangerdialekt, og aller mest når du hikker. <3

   Slett
 6. Uff da, det hørtes ikke noe særlig ut :( men god stemning er det her inne uansett :D
  Håper du blir frisk snaart :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, snille Ragnhild! Her er det alltid god stemning, i sykdom og i nød, så det var virkelig koselig at du også syns det. Klemmen.

   Slett
 7. Be a good girl, and take your ass back!

  Håper du er superfrisk!

  Klemz!

  SvarSlett
  Svar
  1. Yeah, det skal jeg!

   Hei Hilde! Håper DU har det bra! <3

   Slett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Du er flott med og uten rumpe, kjære deg :) Men jeg likte altså yoga-eksperimentet myyye bedre! Å sove i et naust hørtes utrolig fint ut, og sommeren blir bra selv om det regner ned og sola aldri titter fram.

  GOD SOMMER!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen11 juli, 2012 07:22

   The pride you gain: God sommer på deg og! Puss

   Slett
 10. rumper som kommer og rumper som går....

  Jeg mistenker bruk av photoshop på det bildet. Tror "forminsk-rumpe-effekten" er tatt i bruk! :D

  Håper formen begynner å bli bedre! Jeg er sikker på at du er tilbake til ditt vanlige jeg på null komma niks, full av energi og i topp form! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha. JEG HAR FÅTT PAKKE I POSTEN!!! FRA USA!!! Du er verdens snilleste, Sunny. Jeg gleder meg ihjel til havregrøt med pumpkin. Vet du noen andre ting man kan lage med pumpkin? :P

   Slett
  2. Of course! Gresskar er godt i nesten alt! Amerikanske pannekaker med pumpkin puree i røren blir veldig godt, blandet i yoghurt er nam! ... "Pumpkin pie": Bland pumpkin puree med egg, litt melk, pumpkin spice og søtningsstoff, bak i ildfast form i ovnen! Det er også godt i middagsmat. Jeg fikk engang servert spaghetti bolognese med en slags gresskarsaus i stedet for tomatsaus. Yummy! :-)

   Slett
  3. Allright! Nå tar jeg notater... Amerikanske pannekaker er uansett det beste som fins, så det tror jeg så gjerne. Yoghurt! Kult! Og pumpkin pie ser jo faktisk overkommelig ut. Holy malony, det hadde jeg aldri trodd. Og så spagetti da. Jeg spiser spagetti hver dag nå, så jeg kan begynne der. Grøten ble uansett en vinner. <3

   Slett
 11. Den lille Østlendingen11 juli, 2012 07:26

  Sunny: Ingen photoshop og fotofikling desverre. Rumpa er (nesten) borte.

  Håper du har hatt det fint på Norgesferie - fortsatt lei meg for at jeg ikke fikk treffe deg! Nå er vi i gang med denne ukens eksperiment - og det er nesten mer ekstremt enn noe annet(!) Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er også lei for at vi ikke møtte Sunny. :(

   Slett
 12. Hahahah, nok et fantastisk innlegg! Mitt beste råd (som du jo har skjønt) : Sætt rævva i gir!!! (måtte ta den på trøndersk, alt blir så mye mer brutalt på den måten ;) )

  SvarSlett
  Svar
  1. Wohoo! Det er derfor vi elsker trøndere. Vestlendinger kan ikke si NOE brutalt. Takk! Puss på deg!

   Slett
 13. Super-C og lille fine østlending!! Hvordan er formen nå?? Tenker masse på dere, håper alt er bra!! Skal få surret meg til å lage en fyldig oppdatering fra Fjellturen!! Klem!!:) <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har tenkt masse på DEG. Formen er bedre, tusen tusen takk som spør. <3

   Slett
 14. Spennende lesing!!! Kjipt resultat. Jenter-vi må ha rumpe!

  SvarSlett
  Svar
  1. Yay! Bootypower! Eller noe. :)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...