søndag, oktober 16, 2011

True story


GRØTMISJONÆREN. Charlotte Eltervåg (30) rører sammen havregryn, firkorn og kokt vann i en kopp. Så en skje bringebærproteinpulver og litt kakao. Det blir en  gråbrun masse med klumper av gryn. En dæsj cottage cheese binder det hele sammen. Hun ler av synet.
– Men det smaker kjempegodt. Også så sunt!
Grøtmiddagen spiser hun stående på bakrommet på Toppformsenteret på Sola. Et måltid med akkurat det hun trenger av proteiner, karbohydrater og kalorier.
– Jeg vil ha maks energi ut av maten. Jeg vil kunne hoppe og sprette hele dagen, og aldri gå tom.

MATTILSYNET -Hun er lei kommentarer om at maten ser ekkel ut. – Jeg spiser mat som er lett å lage og proppfull av næring, sier Charlotte Eltervåg. En typisk dag består av flere runder havregrøt, kanskje en salat på kafé, noen knekkebrød med tunfisk og fiberhusk eller chiafrø til kvelds for å unngå søvn på tom mage.

FRISTELSER. – Når du kutter ut det som er usunt, slipper du å ta stilling til fristelsene hele tiden, sier Charlotte Eltervåg og tar en banan for raske karbohydrater etter trening.

I BEVEGELSE. Eltervåg er i fysisk aktivitet tre–fire timer om dagen. Hun går heller en time hver vei til jobb enn å sette seg i en bil.
Ifjor sa hun opp jobben som it-konsulent i Bouvet. Hun trengte mer tid til trening. Nå jobber hun som personlig trener og er i fysisk aktivitet i tre–fire timer om dagen. Hun har syklet Norge på langs, løpt Lysefjorden rundt og i sommer skal hun gå to–tre uker sammenhengende i fjellet. Uten en sjokoladebit i sikte. Hun har ikke smakt sjokolade, brus eller snacks siden videregående og har siden den gang utvidet nei-listen: alkohol (reduserer forbrenningen), epler (sukkerkick), tran (ekstra kalorier), brød (for godt). Hun kan kaloriinnholdet i en avocado, en appelsin og en boks kesam. Samt de andre matvarer hun spiser. Og dem hun ikke spiser.
– Men jeg har ikke noe problem med at venner koser seg med et kakestykke på  kafé. Det er bare kjekt.
– Koser du deg med at du ikke trenger å spise den kaken?
Hun tenker seg om et øyeblikk. Smiler og nikker.
– Det koser jeg meg veldig med.
Begrensninger. Charlotte Eltervågs kjøkkenskap består av store mengder te, havregryn og andre grove kornsorter, noen knekkebrød og boks på boks med proteinpulver. Eltervåg kan ikke huske sist hun brukte stekeovnen.
– Jeg synes matsnobberi er litt teit. Jeg skjønner ikke poenget. Mat er ernæring, og så er den enkle maten kjempegod. Det viktigste er å spise jevnlig og nok, stort sett i form av grøt, knekkebrød, tunfisk og grønnsaker. På bloggen fleiper hun med å ha ortoreksi som hobby, men bedyrer at livet hennes ikke er sykt. Bare sunt.
– Man blir glad i følelsen det gir å være lett og frisk i kroppen og se bra ut. I dag har hun løftet vekter i til musklene skalv og blodårene sto i spenn. Å kjenne at muskler presses til sitt ytterste, er godt. Enda bedre er det å kjenne at kroppen fungerer.
– Det handler nok kanskje om kontroll. Jeg vil ikke miste kontrollen. Hvis jeg hadde lagt på meg, ville det føltes som et nederlag. Og tenk om det ville ført til at jeg la på meg enda mer? Til slutt ville veien tilbake til en slank kropp bli uendelig lang.

TRENINGSFRELST. – Jeg syns det er utrolig digg å trene. Det er dop, på samme måte som det er dop å gå over fjellet i snø og sol.

KROPPSBYGGER. Charlotte Eltervåg har jobbet for å holde kroppen i form siden ungdomsårene.
Å spise en sjokolade, har hele tiden vært utenkelig.
 
Woho, så flaut! Denne artikkelen sto i DN i mai og var mitt livs flaueste opplevelse. Jeg var limt over hele forsiden som sykt sunn og fikk bekymringsmeldinger fra mennesker jeg ikke visste at jeg kjente engang. Og at jeg koser meg med at andre spiser kake? No no. Det er en artikkel skrevet til skrekk og advarsel. Jeg syns da at journalistene overdrev alt, og litt har de faktisk overdrevet også, jeg er vel ingen kroppsbygger, og de fikk ikke fram hvor kult liv jeg syns at jeg hadde. Men nå som jeg spiser scones og har blitt så klok, så skjønner jeg at jeg må roe ned tempo og spiseforstyrrelser en liten smule. Jeg skulle liksom aldri gå tom, men jeg gikk kembotom, og det var dritkjedelig.

Så vær så god, det var den flaue artikkelen. Bli advart.

(Det er for øvrig ikke jeg som masserer brokkolien i ingressen. Ha ha, det finnes andre mennesker som er mye drøyere enn meg. Artikkelen er egentlig mye lenger nemlig, med enda rarere mennesker og en slags forklaring fra DN på sykdommen vi alle lider av, så hvis dere vil ha hele artikkelen må dere sende meg en mail.)


Men det var ikke dette som var True story! Her kommer den sanne og KULE historien, og det er den kuleste historien som fins:

Det som skjedde var at en anonym person leste den pinlige artikkelen i avisen, og syntes at grøtmisjonæren virket forfriskende gal (!), og fant bloggen og la igjen en hilsen. Først én om grøt, men så flere om både fjell og grøt og proteinpulver, og så inviterte jeg den anonyme personen på besøk (fordi proteinpulveret er bedre i Stavanger) i det samme kommentarfeltet etter bare to dager! Og så fikk jeg besøk, og fast forward, plutselig ble vi kjærester! Jeg kan ikke tenke meg noen kulere historie enn det.

Gjett hvem!

Var ikke det en kul historie? Jeg burde skrive den i mye større bokstaver for den er pokker så kul.

Ellers så vær så snill å sende SKIKKELIGE forslag til mat som ikke er grøt (ikke pizzagrøt for eks) for jeg prøver å bli ferdig med grøt, og det er vanskelig å bytte ut alle dagens måltider på en gang. Nå er klokken halv to og det er midt på natten og jeg er sulten. Hva kan man spise som ikke er grøt? Tusen takk for alle forslag. :P

40 kommentarer:

 1. Hehe, jeg husker da jeg var på Chassi-besøk i våres, det var relativt høy stress-faktor da! Det var godt at du fikk noe så bra ut av det hele, er du ikke enig? Aldri så galt at det ikke er godt for noe :D

  SvarSlett
 2. Det var en veldig søt og sann historie!
  Har ikke så mange oppskrifter å komme med akkurat. Det går fremdeles i müsli her.

  SvarSlett
 3. Åh, for en bra historie! :D \o/ Jamen da var det jo verdt alt dramaet likevel. Men vet du hva jeg synes er om mulig enda kulere? Det er at du har jobbet i Bouvet og ditchet dem for mat og trening, for jeg har en god del bekjente som har søkt jobb der, blitt innkalt til intervju og så bare aldri mer hørt noe, så jeg har et noget arrogant inntrykk av dem.. Hehe, du blir bare kulere for hvert innlegg som går du:)

  SvarSlett
 4. Hva med å kjøpe en kokebok.. eller låne en? Der er det så mange skikkelige forslag og attpåtil kreative.. :) Akkurat nå er jeg litt blank på gode forslag.. fortsatt tidlig in da morning .. der jeg heller inn min første kopp med kaffe..
  Penøttmelet er forresten et sted i den store verden, og jeg aner heller ikke når jeg får pakken i postkassen.. Den tid, den sorg.. og da blir det jo kanskje en update på how it was.. ;)

  SvarSlett
 5. Å, jeg husker den kommentaren! Hvilken søt kjærlighetshistorie!

  Jeg lager store, solide muffins i allverdens versjoner, både sunne og mindre sunne. Grove muffins med feta, oliven og frisk basilikum, ditto med spinat og soltørkede tomater, tilsvarende melblanding med nøtter og tørket frukt; putt oppi det du liker! Søtere muffins kan også være sunne. Velg det melet du har samvittighet til, og sleng oppi revet gulrot, squash, bær etc. Både de salte og de søte er fine som kos og pre-maraton-mat!

  SvarSlett
 6. Ha ha, Kristin! Veldig sant! Da gråt jeg nesten litt. Jeg gråt inni meg i alle fall. Men nå har det blitt en opptur ut av alt. :)

  SvarSlett
 7. Nåh. Veldig søt historie. Pokker så søt ;) Jeg blir glad av å lese sånt, og glad av å tenke på at slikt faktisk skjer. (Nå skal det sies at slikt faktisk har skjedd med meg også, og jeg er den heldigste jenta i verden på halvannet år snart. Kjærligheten er fin:)

  Hmmm...forslag til mat... Jeg skal innrømme at jeg spiser MYE grøt, og at jeg elsker den. Har du tenkt til å slutte helt? Eller er det bare en delvis avgrøting? Jeg overdriver da litt iblant når det gjelder grøtentusiasmen, men det er lett å bli revet med og tulle her på bloggene ;) Grøt ER faktisk ikke det viktigste i livet mitt. Det er viktig å skille spøk fra alvor (og å kunne spøke litt med alvoret noen ganger;).

  Du er jo så godt i gang med sconesbaking at det er det jo ingen vits i å foreslå. Hva med noe så enkelt som ristet brød med pålegg? Brød er faktisk ikke så ille å få i seg som mange skal ha det til å disse tider. Og ristet brød er veldig godt :) Eller rugbrød? Disse kompakte mørkebrune sakene i butikken. Kjempegode med makrell i tomat og egg! Jeg elsker rugsprø med et tykt lag avokado, cottage cheese og salt :) Hjemmebakte boller er jo supergodt, selvfølgelig! Suppe, om du vil ha noe varmt å spise med skje? Enkelt og greit med for eksempel en tomatboks, løk, hvitløk, frosne erter og krydder, eller andre grønnsaker. Og ovnsbakte søtpoteter med grovt havsalt. DET er godt det! Kan spises som de er, eller brukes som underlag til pålegg (ost, skinke, avokado - nom!).

  Åh, jo, en ting jeg hadde kjempedilla på for et års tid tilbake: Bønner! I alle farger og fasonger. Ta en boks hvite bønner (eventuelt i tomatsaus, og skyll dem godt) i en skål. Tilsett litt olje eller smør, hakket hvitløk, rosmarin og en god dose finrevet sitronskall, pluss litt sitronsaft og eventuelt et par ss melk. Varm i mikroen og mos med gaffel. Kjempegodt i seg selv som nattmat, eller som tilbehør til andre ting. Alt med bønner, linser og lignende er veldig kosemat.

  Skaff deg en kokebok (eller ti) å lese for inspirasjon. Jeg kan virkelig anbefalt Nigella Lawson. Se på noen av programmene hennes om du vil ha noe å gjøre (det meste ligger på youtube). Hun er dronningen av comfort food og enkle løsninger. (Og så er hun så sexy! Om jeg ikke hadde hatt kjæreste, så;) Du MÅ se på henne - bare GJØR det :)

  Og til slutt: Jeg spøkte med pizzagrøten, men ikke fullstendig ;) Du får se senere, om du fortsatt vil lese bloggen min ibland, selv om det kommer til å dukke opp flere grøter der. Håper du gjør det. Jeg liker deg :)

  Ble langt, dette her. Gooood mandag! *løpe til forelesning*

  Klem fra Vilde :)

  SvarSlett
 8. Likte å lese, glad for at du føler deg på rett vei nå :) Og så til mat. Du trenger kanskje ikke spise samme ettermiddagsmåltid som meg i dag (Troika), men hva med pannekaker/lapper med sukkerfritt syltetøy og mager kesam? Jeg har lyst på det, det er bare at jeg ikke kan bake. Ellers kan man blande mango og mager kesam med havregryn, det er ikke grøt, og kjempegodt. Tar gjerne oppi proteinpulver. Knekkebrød med makrell i tomat? Og hvor blir det av isbergsalaten med kaviar??!!;) I dag tenker jeg at jeg skal ha taco eller fiskesuppe, det kan du lage du også!

  SvarSlett
 9. Guess who? I know. I know! Kul historie in writing - men kul vil ikke være dekkende for virkligheten. Dramatisk? Ja. Til tider nesten FOR dramatisk. Spennende? Jepp. Søt? Det og. Overraskende? På alle måter. Magisk og nesten litt eventyraktig? Jeppsipepsi. Eventyret om grøtdronningen og stalkeren - that is! Stalkeren er riktignok BITTELITEN. Thi hi. Om jeg er forelska? Jepp. Opp over ørene. Så forelska at 535,6 km blir for langt å reise for å se den nå avtroppende grøtdronningen på daglig basis. (Og ikke minst for å få ferske scones til kalendaberfrokost!) I dag er det på riktig altså. JEG FLYTTER!

  SvarSlett
 10. media har det med å vri og vrenge alt så det blir sjokkerende osv. du vet nå. *sussepå*

  SvarSlett
 11. Det er så kjekt at du er tilbake, Chassi! Selv om jeg håper du snart er tilbake på ordentlig da,altså helt frisk! Har hvertfall savnet innleggene dine, blir alltid så glad av å lese :)
  Ha en fin kveld med scones eller tunfisk eller havregrøt eller hva det nå er du spiser i kveld ;)

  SvarSlett
 12. Lille søster: Musli er jo en kjempgod idé! Jeg pleide en gang å lage min egen, jeg kan begynne med det igjen. Takk! Ha en nydelig dag, fine du.

  SvarSlett
 13. Inga: DU er kul! ;) Bouvet er toppers altså, jeg har bare godt inntrykk av dem. Jeg hadde flere gode kollegaer på Trondheim-kontoret også. De var helt enorme til å gå på ski faktisk. Bouvet sponset alle skiaktiviteter og andre aktiviteter jeg kunne komme på i tiden jeg jobbet der, det står fortsatt Bouvet på alt stortsutstyret mitt, og slikt vet vi å sette pris på.

  Hva skal du bli selv når du bli ferdig? Klemmen.

  SvarSlett
 14. Nathalie: Klart jeg kan kjøpe kokebok. Jeg tenker ikke VELDIG klart for tiden. Det går sakte.

  Men det er uansett ekstra kult å få tips fra kostholdsidioter! For da vet jeg at maten er ernæringsmessig bombesikker, og egentlig har jeg bare glemt hva sunn mat pleide å være før det tok sånn av med havregrøten. Musli for eksempel, og det spiser jo du også.. Helt genialt. Jeg må få i meg enorme mengder proteiner innbiller jeg meg, men jeg kan spise musli med yoghurt og cc sikkert. :P

  SvarSlett
 15. Løperjente: Muffins er kult!!! Jeg har oppskrifter liggende på ubersunne løpemuffins faktisk! Toppers! Du er så klok. Og kjærlighetshistorien er så kul at jeg forteller den hele dagen til alle som vil høre på. Pinlig artikkel og offentlig bespottelse ble årets høydepunkt. :)

  SvarSlett
 16. Lille My: Woho, her var det mye å ta tak i! Lange kommentarer er det aller beste!! Takk for kjempefin hilsen! Skal vi se.. Må lese en gang til. :P

  - Hvordan er kjærlighetshistorien DIN?
  - Hvor mye grøt spiser du egentlig?
  - Hva tid skal du legge ut bilder av M og deg selv?

  Rugbrød er bra! Og makrell. Check. Det blir jeg aldri lei av. Jeg har hatt brødforbud i hjemmet fordi jeg ikke klarte å ha det liggende uten å spise opp alt i sammen, men nå går det greit. (Muligens fordi jeg har hatt treningspause med mindre apetitt.)

  Jeg har ikke sluttet med grøt. Det er ikke så lett. Men jeg er nede i en porsjon til dagen nå. Djises. Lite til å være meg altså.

  Nigella er sexy! Ikke så sexy som Viktoria, men flott dame. Hun lager verdens beste musli. Det er den jeg har brukt (modifisert litt) når jeg har laget musli selv. Der er det både peanøtter og kakao og kanel oppi.. Sweet Jesus, vi snakker grøtoppskrift i musliversjon altså. :D

  Nok en gang, tusen millioner takk for gode tips! Jeg håper du lager pizzagrøt, men jeg håper den smaker vondt. ;)

  Jeg liker deg også. Klem fra Charlotte.

  SvarSlett
 17. Tone: Haha, til isbergssalat med kaviar. :) Jeg har nesten sluttet! Isberg ble til squash, fordi det er så sinnsykt billig på Rema1000. Men uffameg, rå squash med kaviar er ikke VELDIG godt, så nå er jeg så godt som avvent fra hele kaviarkalaset.

  Tusen takk for gode tips! Pannekaker er tålmodighetsprøve. Det er kanskje baking også, det er i alle fall ikke mulig å ikke klare det. Kan man lese kan man lage mat. ;) Men troika er notert. Og alle slags blandinger med havregryn er bra. Love it. Klem på deg!

  SvarSlett
 18. Viktoria Flytter du, din galning!? Da blir jeg verdens lykkeligste. :-))))) Jeg prøvde å være bittelitt diskré, men du er jo ikke diskré i det hele tatt og da vil ikke jeg være det heller. KANONFORELSKA! Woho!! :-*

  SvarSlett
 19. Liller: True story. ;) Klem på deg!

  Kristine: Takk for koselig kommentar! Det var kjekt å høre. Glad nå. :) Håper du får en super dag!

  SvarSlett
 20. Chassi: Jeg var diské i den utstrekning at jeg var ANONYM... thi hi hi... Men ikke nå lenger... Ja, jeg flytter! Forhåpentligvis kommer jeg til Oljeparadiset nå straks, ja i alle fall FØR jul om alt går etter planen! :)

  SvarSlett
 21. JEG gjorde deg anonym! Du røpte deg som bitteliten, jeg skjønte med en gang at det var du. ;)

  SvarSlett
 22. Chassi: Ha ha ha ha. Er du SIKKER på det?

  SvarSlett
 23. Hihi, åh, Nigellamüsli hørtes helt fantastisk ut, men litt for nært grøt, kanskje ;) Hva med å steke müslien som knekkebrød i stedet? (Eller lage "vanlige" knekkebrød med frø og godsaker?)

  Min kjærlighetshistorie, ja... Jeg er en veldig sjenert jente, og foretrekker å bruke kveldene mine hjemme i godstolen eller på kjøkkenet, alene eller med én eller to nære venner. Ellers liker jeg å gå turer, trene, plukke bær, tegne...tja, ikke akkurat det som trekker de fleste gutter kanskje ;) Dessuten er det jo så VANSKELIG å møte noen når man ikke er ute på byen hver helg. Hvis man tar kontakt med fremmede ellers, blir man jo sett på som gal!

  Så, altså, jeg lagde meg en profil på en datingside på nettet (gisp!). Jeg kom raskt i kontakt med én fyr, men han viste seg etter et par måneder å være en drittsekk. Venninna mi skulle vise meg at det faktisk ER flere der ute, og tvang meg til å kikke videre samme kveld som "bruddet". Og da fant jeg ham: Mr M. En person jeg aldri ville møtt ellers, og sannsynligvis aldri ville blitt kjent med om jeg hadde møtt ham. Men som det har blitt slik at jeg elsker, og han elsker meg.

  Det er ingen fantastisk spennende historie, kanskje, men for meg var den det :) Han er tross alt samboeren min nå (og vi har endel babynavn på lur...:P).

  Punkt to: Jeg spiser grøt nå. Det er den første grøten i dag. Jeg har planer om å spise én eller to porsjoner til i løpet av dagen. Det er en standard dag, altså er standard grøtmengde 2-3 porsjoner om dagen (av 5-6 måltider). Noen ganger mindre, sjeldent mer ;) Jeg spiser det jeg har lyst på.

  Punkt tre: 27. november.

  Ha det bra - jeg stikker på nanolaben nå! :)

  SvarSlett
 24. Viktoria: Du er nå en gang den minste jeg kjenner. ;-)

  SvarSlett
 25. Lille My: Det var en KJEMPEfin historie! Åååh! Jeg skal lage Nigellamusli, jeg lover. Det er nå eller aldri, for nå har jeg tid og (innimellom) litt overskudd. Må pønske ut en måte å proppe dem med prottis bare. Og så skal jeg lage proteinmuffins, har du prøvd det? Det har du sikkert. Hvis du kan lage dine egne yoghurtnøtter til og med.

  27. er herved markert i kalenderen! Kos.

  SvarSlett
 26. And there you go: http://lilleu.blogg.no/1319006736_not_quite_pizzagrt.html

  God morgen :D

  SvarSlett
 27. Chassi: Hvis du har oppskrift på übersunne muffins, så bak og dokumentér, værsåsnill! Denne kjærlighetshistorien er verdens søteste.

  Lille My: Hvilken datingtjeneste brukte du og hvilke fallgruber finnes? Den kjærligheten, altså! Lager du egne yoghurtnøtter? Hvordan gjør du det? (Jeg er full av spørsmål!)

  SvarSlett
 28. Løperjente: Jeg brukte moteplassen.com. Gadd ikke å betale noe for det, så jeg bare snek inn mailadressen min (som noe lignende som "mailnavnet (at) varmposten", om du skjønner tegninga;) - mange som gjør det der. Sendte noen mailer og fikk noen svar. Møtte til sammen tre stykker: Én som det ble litt med, én som det ble ingenting med og én en som var den ENE :) Tror det kan være en fordel å være i en by som Trondheim: Passelig stor og med mange studenter som er på leting, og ikke er redde for å prøve noe nytt ;) Fungerer helt sikkert i andre byer også, men der har jeg ikke prøvd... Bestevenninna mi har forresten også funnet sin ene der, så dette kan anbefales!

  Jepp, jeg har prøvd meg på yoghurtnøtter. Ble ikke hundre prosent vellykket (selv om de ble veldig gode), men jeg skal prøve videre. Bare sjekk ut bloggen for oppskrifter!

  SvarSlett
 29. Damen fra DN tolket bloggen min dithen at jeg også kunne være et godt intervju-objekt. Jeg forklarte pent at jeg var en husmor som drev litt trim på sí..og siden hørte jeg ikke mer fra henne - lol - hun ville blitt skuffet :))

  SvarSlett
 30. Herlig innlegg og deilig å høre om slike jenter!! Kjenner meg max igjen, men har det som plommen i egget med mine ubersunne matkreasjoner som daglig stirres ned på av uforstående (uvitende)!

  Chassi: Må forresten si at du er en STOR inspirasjon og at jeg er grøtfan og grøtjenta nr. 1 (eller forresten, du er helt klart nr. 1, jeg tar 2. plassen og jubler jeg) Sjekk gjerne ut min nyoppstartede blogg:-) Nå kommer jeg UT av bloggskyggen etter å ha vært en skjult trofast leser hos deg;)

  SvarSlett
 31. Åj, nå har det gått en stund siden jeg har vært innom deg. Det kom jo noe godt av artikkelen til tross for pinligheten du følte da! De fleste saker blir jo vridd litt på og leserne må jo ta litt med en klype salt. Lag laks, det skuffer aldri, eller salat med skinke og fetaost - det er helt vilt så godt det er! Jeg holder meg til en grøt om dagen, det er min faste frokost og jeg går aldri lei. Skjønner at det er litt vanskelig å avvenne seg dersom man er vant til å spise det flere ganger om dagen, hehe:-) Håper formen er stigende i alle fall - god bedring <3

  SvarSlett
 32. Vil bare si at jeg digger bloggen din og alle orda dine som du på så herlig og finurlig vis syr sammen! :))

  SvarSlett
 33. Jeg tviler ikke på at Bouvet er en bra plass å jobbe! Men inntryket mitt er at det er vanskelig å komme inn:p Uansett, jeg er jo fysiker! Så jeg må nok holde på med andre ting.. kanskje jeg blir konsulent, tar en phd, gjør litt forskning.. jeg vet faktisk ikke. (jada, på tide å bestemme seg snart:p)

  SvarSlett
 34. <3 <3 Chassi! <3 <3

  <3 <3 Baking! <3 <3

  <3 Oppskrifter:
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=110179.0

  <3 Denne er best:
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=110179.msg1653142#msg1653142

  SvarSlett
 35. Løperjente: Jeg skal bake muffins! Viktoria har hatt en uendelig maildialog på gang med selveste gymrossisten om hvorvidt man kan bruke proteinpulver i muffins (NEKTER å spise mat uten bøttevis av prottis), eller om man må bruke bakepro, så jeg venter litt også på svar derfra. Jeg vil helst at muffinsen skal smake mintsjokolade med aspartam, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare det uten min beste venn Whey.

  Jeg ble kjempeglad for å få deg på facebook forresten!!

  SvarSlett
 36. Chassi: Bra! Jeg gleder meg til å se oppskriften, selv om proteinpulver utgår for meg. Ingen kunstig tilsetning i min mat, takk;) Fb er en gave til menneskeheten, hihi!

  Lille My: Takk for svar! Jeg har vært uten nettilgang altfor lenge, og er derfor ikke uhøflig selv om jeg svarer sent:)

  SvarSlett
 37. Benedicte: Takk for koselig hilsen!! Nye blogger er alltid gøy. :P Gi lyd fra deg hvis du kommer på noe spennende på både grøt- og matfronten. Og treningsfronten!

  SvarSlett
 38. Sunthjerte: Heeei, søte du! Det var lenge siden ja! Jeg er også nede i en grøt om dagen nå. La oss aldri slutte. ;P Men salat er notert! Alt for lenge siden jeg har laget salat. Skjerpings!

  SvarSlett
 39. Marita: Tusen millioner takk! Nå ble jeg kjempeglad!!

  SvarSlett
 40. Lene: LOVE YOU TOO!!! <3 Takk for oppskrifter og verdens beste kommentar. ;D

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...