onsdag, oktober 26, 2011

Baking bad

Og mens hun sto der kom tiden da hun skulle spise, og hun laget en grøt, sin første på lenge, og spiste den og slikket tallerkenen ren. For det var ikke tid til å bake.

Med dryss av knuste frø og salte nøtter.

Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger på et fang, og da skal dere lage mere grøt.

Alle tegnene stemmer...

Men jeg har bakt!

Jeg trodde da jeg begynte å bake at det ville bli slutt på å servere grøt, for da kunne jeg endelig servere vanlig mat, men så kommer det noen som ber om grøt og da må man gi dem det. Men har dere prøvd å servere grøt til dem som ikke er like begeistret for kunstig søtning og proteinpulver? Og som kanskje ikke vil ha melk engang? DET blir annerledes!

- Men kan jeg ikke ha LITT proteinpulver i alle fall?
- Nei, jeg vil ikke bli tjukk.
- Jammen?
- Og ikke kunstig søtning.
- Jammen?
- Jeg tåler ikke melk heller vet du.
- Men da blir det som å spise bare brød uten pålegg?
- Du kan ta kakao oppi, som du pleier.
- Men det blir ikke søtt nok!
- Du kan ta litt honning.
- Men det har jeg ikke!
- Du kan røre inn et eple.
- Pip! Ok.

Min mest alternative grøt så langt ble laget uten noenting alls. Den ble som tørt brød med kakao, kan jeg tenke meg. Jeg smakte ikke.

Det var vel aldri blodig alvor at jeg skulle slutte å spise grøt, men jeg rakk å gå grundig lei. Prøv noen uker treningsfri, det gjør litt med apetitten. Og prøv deretter en treningsøkt igjen, ingenting er som grøt når man har trent og er sulten og skjelven og nesten ikke orker å tygge. Proteiner og karbo og alt som er bra, og det tar bokstavelig talt ETT MINUTT å lage, og det er varmt. Da er grøt helt perfekt.

Her skjer det så lite at jeg skriver om grøt igjen. Takk og lov at andre har liv som det er verdt å skrive om. Ha en fin (hvilken dag er det i dag?).. Jeg må sjekke, jeg er fortsatt redusert. Åh, onsdag bare. Ha en fortsatt deilig dag!

Dette er meg! Opp med hånden alle som kjenner seg igjen.

12 kommentarer:

 1. Og gjett hvem som spiste grøt i går i stedet for pannekaker! Med kakao, prottispulver og stevia, selvsagt!!!

  SvarSlett
 2. Ok. Hånden opp på meg!

  Og nå klarer jeg ikke engang kommentere innlegget (by the way: elsker alliterasjonen i overskriften)

  MEN: NÅ KAN MAN SØKE I BLOGGEN!! JUHU FOR EN FEST. Vent litt. Skal vi se. Søke: FORMBILDER. FEST. BODY PUMP. KAMO. NAKENBILDER. Nei. Vent. Ok. !! Da har i allefall jeg noe å gjøre i dag... Er det slik at du kan SE hva vi søker etter også? Inne på bloggen? Men... du får jo ikke akkurat beskjed om når vi kommenterer lenger... Jeg håper din nye telefon snart dør. Puss puss puss puss med gloss og uten gloss och på alle slags sett och vis.

  SvarSlett
 3. Klarte jeg å komme opp med noe som grøtdronningen ikke har prøvd? *stolt*
  Håper det ble grøtdessert på deg også :)

  SvarSlett
 4. Janne: Gratulerer! :D

  Viktoria: You are so CRAZY! Ha ha ha!!! Jeg leste denne kommentaren på mobilen, med wap, så den fungerer mer enn bra nok. Puss puss puss puss på alle slags vis. Nå ble jeg også crazy.

  SvarSlett
 5. Kristine: Det gjør du jo hele tiden! Jeg har ikke prøvd ennå, men grøtdesserten var helt genial. :P

  SvarSlett
 6. Bare til info, lissom - så har jeg altså selv fått helt dilla på melkesjokoladeproteinpeanøttsmørbanancottagecheesehavregrøt! Med litt stevia og salt på, selvsagt.

  SvarSlett
 7. Marita: Jeg er av en eller annen grunn gått litt på samme grøtsmellen som Chassi. Jeg er lei. Men også IKKE lei. Så nå sitter jeg her med en tom grøttallerken. MEN den jeg har og samtidig ikke har dilla på er (hold deg fast): bananproteinrågflingorpeanøttmelkakaoogpeanøttsmørkanelsaltvannekstralettmelkogtodråperfrenchvanillastevia. Den er veldig god og samtidig ikke god. Den er både salt og søt. Åh. Så slitsomt. Jeg er søsteren til Vinglepetter. Lillesøsteren. Men kanskje også storesøsteren. Jeg får ikke bestemt meg. Skjønner du tegninga? Puss och kram

  SvarSlett
 8. jeg har blitt avhengig av rømmegrøt og spist det stort sett hver dag i 1 mnd nå.. o0

  SvarSlett
 9. Da har jeg blitt mye enklere enn dere to. Jeg er nå på sjokomintprottisogkakaoogpeanøttsmøroghavregrynogbyggmelogsaltognatreenogvannoglittmelk bare.

  SvarSlett
 10. Chassi og Marita: Jeg er på hotell og har gått over fra skamgrøt til NØDgrøt. Mellom frokost klokken 07:30 og lunsj som serveres (hold dere fast...) 13 så må det spises noe. Ka som helst liksom. Dette blir nødgrøt. Nødgrøten har sett slik ut: Rettikoppenmed vannkokervannsjokomintprottiskakaolettkoktegrynogkaffe. Herre. Nødgrøt er UTEN fett og salt og noe som helst. HJELP.

  SvarSlett
 11. What the fuck is SKAMGRØT, lurer jeg mest på nå. Skammer du deg, lille vennen? Må ikke det. :)

  SvarSlett
 12. Chassi: Hmm. Så du vet ikke hva SKAMGRØT er? Neivel? Så det er ikke DU som er observert stående i en krok på bakrommet på Toppform med en liten kopp med SKAMGRØT i hånden? Så det er bare noen som likner på deg som er observert med ryggen til verden i restaurantvogna på NSB med en liten shake som lukter kakohimmel og ser ut som SKAMGRØT in disguise? Ok. Nei da skal jeg fortelle deg hva det er. Innimellom kan man skamme seg litt for at maten man må spise i tide og utide lukter barnebursdag og ser ut som en skvett sølevann. Særlig når man er på nettverkssamlinger og kurs i regi av jobben. Da ser det litt crazy ut å sitte i bitteliten drakt hos PwC (feks.) å spise kakosuppe ut av en kaffekopp mens de andre tar en dobbel espresso. Ingen som kjenner seg igjen?

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...