lørdag, september 18, 2010

Livet på Toppform

Dette er et innblikk i livet på Toppform Treningssenter som jeg tenkte kunne forklare hvorfor jeg har blitt så kostholds-og treningsmanisk, lettpåvirkelig som jeg er.

Her tilbringer vi/jeg flere timer til dagen. Det finnes to senter, men selv om dette senteret ligger langt ute på landet er det her vi liker oss best.

Sjefen vår heter Tor Herman Omland. Han tok nettopp gull i EM, da han løftet 305 kilo i benkpress (!), og kongepokalen i NM i styrkeløft. Han er en veldig sterk og dyktig mann med massevis av erfaring, og heldige jeg kan spionere når han trener.

Hvor mange menn trenger man for å trene Tor Herman?
Seks. To på hver side av stangen og to til å stille spørsmål underveis.


Jone er Mister PT og mannen som serverte meg mitt første 5-kilos spann med proteinpulver. Da syns jeg det smakte helt forferdelig men nå har det blitt det beste jeg vet, så takk for det. Jone er en bodybuilder med en eviglang erfaring. Jeg har ennå ikke fått det nye programmet mitt, men jeg gleder meg som til julaften.

Resepsjonisten vår, Kriztina, er en meget dedikert og søt jente som stiller i bodyfitness-NM om en uke. Vi skal krysse fingre og tær. Hun spiser brokkoli og kylling hver tredje time og har allerede tatt av 12 kilo, så da er det umulig å ikke ville spørre og grave (og bli påvirket). Kriztina har en egen blogg om veien til NM og er for øvrig sammen med Jone.

Caroline er zumba- og salsastar nummer en. Vi har høypulstimer sammen to ganger i uken og har det hur kult som helst. Høypulstime = rød i fjeset.

Silje da. Silje er solstrålen og lyset i mitt hjerte. Hun er en fantastisk dyktig bodypumpinstruktør og treningspartner og skravlepartner. Tidenes Siljekommentar fikk jeg på timen i går da vi ga hverandre en goood klem og Silje sier Åå, kan vi ikke heller bare kose!?

Haha! Jo, klart vi kan. :)

Vi har flere zumbastars: her er Nancy, Susanne og Maria. Nancy er min beste treningspartner; Susanne driver sitt eget PT-selskap med bootcamp og mye gøy i tillegg til å være golfinstruktør og allslags gruppetimeinstruktør og undervise for Easylife. Pust. Og Maria danser mest.

Ellers er squash-instruktørene Norgesmestere, og alle andre ansatte og frivillige er utrolig fine mennesker. Dette er bare et lite utvalg. Vi diskuterer trening og dietter og har det veldig gøy sammen.

Og slik har jeg blitt som jeg har blitt.

Jeg prøver faktisk å studere her jeg sitter, men surfesyndromet tar knekken på meg så jeg setter stor pris på tips. Eksamen er på torsdag.

11 kommentarer:

 1. Så koselig å få et innblikk i din treningsverden :)

  SvarSlett
 2. Livet på Toppform ser upåklagelig ut!

  SvarSlett
 3. Veldig koselig med innblikk i treningsverdenen din ja :) og masse lykke til på eksamen :)u can do it!

  SvarSlett
 4. Skjerp deg og studer, så finne me på ein belønning ittepå. Og nå vet eg du komme te å lura på kem så skreiv dette :)

  SvarSlett
 5. Ser ut som ett nydelig treningssenter..:D

  SvarSlett
 6. Hallo! Takk for fine kommentarer! :)

  Det blir flaut å gjette, kjære anonym, men jeg føler det må være Kjell? Gudameg så pinlig hvis ikke. Haha.

  SvarSlett
 7. Nysjerrig som eg e så google (elle gåggle som ein kollega av meg seie) eg alt mulig, og lurte fælt på om "ute på bondelandet" e Toppform på Tasta eller på Sola..?

  Også lure eg og litt på koffer www.toppform.no e ei Herbailife sia? :O

  SvarSlett
 8. Haha!! Sant nok, de ligger på landet begge to. Men bildet er fra tasta og adressen er toppform-treningssenter.no. Jeg har time nå klokken seks! Kom!! :o

  SvarSlett
 9. Hadde eg ikkje hatt ein så himla gode avtale på Sats neri byn sko eg begynnt på Toppform ;)

  God time!!

  SvarSlett
 10. Takk for det!

  Det hadde vært dødskult å få deg på besøk uansett så hvis du ikke vil komme i dag så plis kom bort en annen dag. :D

  Og egentlig bare enda kjekkere hvis jeg ikke selv har timen. Jaa! ;-)

  SvarSlett
 11. Ikke så verst gjettet :)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...