torsdag, september 09, 2010

Cocosa er det nye peanøttsmøret

Jeg plukket med meg en Cocosa fra Toppform for to dager siden, og nå har all maten min smakt kokos i to hele dager. Mmm. Det er det positive. Det negative er at det er rent mettet fett dette, så er det så lurt? Brosjyren sier: "Husk å redusere inntaket av karbohydrater når du øker fettinntaket", og det har jeg ikke gjort.

Jeg har bare tilsatt kokosfett i all maten min.

Havregrøt aller først. Med Cocosa av typen extra virgin smaker havregrøten som palmer og Hawaii og piña colada. Tommel opp! Jeg bruker fortsatt kakao, kanel, proteinpulver og espresso, men peanøttsmøret er byttet ut med Cocosa, og det smaker dødsgodt.

Videre har jeg prøvd Cocosa i allslags middagsretter disse to dagene, og felles er at alt smaker kokos. Om jeg ikke likte kokossmaken kunne jeg valgt Cocosa Pure som er en ren matolje med mindre smak.

Men hva er vitsen? Jeg har lest brosjyren. Det anbefales å spise tre spiseskjeer til dagen, men hva skal det være godt for? Man bør virkelig kutte i karbohydratene hvis man skal spise tre spiseskjeer fett?! Jeg føler meg ikke mer mett enn før selv om min ene spiseskje inneholder, tja, 200 kalorier?

Jeg har flere havregrøtnyheter:

Havregrøten smaker tyggis nå for tiden. Jeg har fått 5, eller var det 4, kilo whey med sjokomint i posten. Og da må jeg si Tenk stimorol med mint- og sjokoladesmak, for det smaker ikke after eight. Det er funky som fy.

Det var den store posen på bildet. Den posen som er mindre og heter Diet-Pro er en måltidserstatter med litt flere kalorier, så den fungerer fint når det er lenge mellom trening og middag, den smaker sjokolade og er veldig god. Triple-Pro-posen er designprotein med jordbærsmak som jeg rører rundt i koppen før leggetid fordi det varer hele natten lang. Og så har jeg en pose med vaniljepulver. Men jeg må presisere igjen, ingenting av dette tar jeg fordi jeg tror jeg må, for all del, det er fordi det smaker søtt og godt og har blitt snopet mitt.

Oppsummert er smaksfavorittene nå:
 • Hasselnøtt (prøv!)
 • Belgisk sjokolade
 • Pistasj
 • Sjokolade
 • Vanilje
 • Banan
 • Jordbær
 • Skogsbæryoghurt
 • Sjokomint
 • Cookies and cream (til skrekk og advarsel)
Det ser jo virkelig ut som snop!

5 kommentarer:

 1. Kjøkkenbenken din er virkelig fascinerende :-)

  SvarSlett
 2. Jotakk! Den representerer hele meg når jeg tenker meg om; pulver, korn, kusmi-te og lader til iPhonen.

  Få se din da! I dare you. ;)

  SvarSlett
 3. haha - NOT!, men sånn for å pirre nysgjerrigheten, brød, ost, paprika, 3kg årgangssmuler, en pose mango og stabler jeg ikke engang kan identifisere.
  Bruk fantaien.

  SvarSlett
 4. Kult! Det hørtes ut som en koselig kjøkkenbenk som representerer deg! Namnam til en hel pose med mango. <3

  SvarSlett
 5. Har hørt at noen typer fett øker den naturlige testosteronproduksjonen; testosteron er muskebyggehormonet. Smør f.eks. er å foredra foran margarin etc.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...