torsdag, juni 11, 2009

Noen som trenger proteinpulver?

Som instruktør på Toppform har jeg vært så utrolig heldig å få noen timer med personlig trener. Jone er en megadyktig mann med masse erfaring, det har virkelig vært en opplevelse å ha ham med på treningsøktene når han pusher meg til jeg nesten griner. Han har satt opp et såkalt 3-splitt-program, som betyr at jeg må trene styrke 3 ganger i uken for å komme gjennom hele kroppen. Dette er i tillegg til bodypumptimene, så det skulle være omtrent maks av hva jeg klarer i en travel timeplan..

I tillegg til treningsveiledning får jeg noen kostholdstips (gøy!!). Jeg bør spise proteiner til hvert måltid, altså fem ganger til dagen. Jone foreslår 2 laksefileeter, 1 kyllingfilet, 1 biff og lassevis med egg. Hmm, hva med havregrøt til frokost? Nei, det finnes ikke animalske proteiner i havregrøt. For å gjøre en kort historie lang. Jone har skaffet meg et helt spann med proteinpulver (til å sprite opp havregrøten).

Jone: Hvilken smak vil du ha?
Meg: Vanilje!
Jone: Og hvis de ikke har den?
Meg: Sjokolade!
Jone: Jordbær er ganske god, den smaker som jordbærlitago.

Altså, jordbærlitago er omtrent det verste jeg vet. Eksen pleide få klineforbud når han hadde drukket det, fordi det er så kvalmt.

Meg: Kult! Jeg tar den!

Omtrent lett påvirkelig er jeg at jeg bestiller 5 kilo jordbærpulver som vil ødelegge havregrøten min helt til jul. Men nå blir det dødsspennende å se hvordan denne kuren virker!

2 kommentarer:

  1. havregrøten er IKKE god med jordbær prottis;) aller best med sjokolade. mmm...

    SvarSlett
  2. Haha! Jeg VET det! Nå begynner jeg å bli venn med jordbærsmaken, men sjokoladeprottis blir jo festgrøt! Et ekstra festtips er å ta litt kakaopulver oppi i tillegg. Namnam!

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...