mandag, juni 08, 2009

7-nutstur

Det har vært en hard helg med jobbfest og fantastisk utdrikningslag for Trine. Søndag morgen var jeg veldig trøtt men gira på fysisk aktivitet etter mye alkohol og tøysemat. Turfølget stiller sporty opp men har vært i et mye hardere utdrikningslag enn meg visst, så på årets 7-nutstur i Sandnes var det jeg som måtte vente på toppene. Jeg takler fester bedre enn vind og i alle fall bedre enn Turfølget gjør det. (Obsobs: togga måtte mate krabben (?) bak busken!)

Jeg hadde tatt på meg skryteskjorten fra 7-fjellsturen i Bergen og mente dette var barnemat, og det skulle det jo også være. Vi valgte å ikke ta med noe bagasje, men kjøpte solbriller til slitne togga på en bensinstasjon.


To topper, alt vel, men så.. så begynte det å tordne og pøsregne. Oh-no! Togga fant en kortere løype (lurt) og selv fant jeg en snarvei gjennom skogen, og etter hvert gjaldt det bare å brøyte seg vei forbi alle menneskene for å nå raskest mulig fram til bilen og komme seg hjem og vente på mandag.

Hva lærte jeg av dette? Jeg er visst virkelig værsyk.

Har blitt tipset om en fersk blogg fra to karer som sykler Nordkapp - Lindesnes nå, og der er det mye vær. Da blir det spennende å se hvordan det går når vi starter 13. juli.

5 kommentarer:

 1. Jeg tror det du får ta med deg fra dette er, ikke å gå på fest 2 dager på rad før du skal sykle Nordkapp - Lindesnes. :)

  Jeg er spent å høre på hvordan det går med sykling deres fra 13 Juli.

  Morsomt blogginnleg :)

  SvarSlett
 2. Takk, snille du! Fin blogg du hadde fått selv!

  Ha en super dag!

  P.s. Jeg er ikke i oslo i dag, selv om jeg er ledig til beising. Jeg får male litt i Stavanger i stedet, et maleri eller noe.. Ikke like kult.

  SvarSlett
 3. Du får ha en super dag du også!

  Da du ikke får hjulpet til med beising av huset mitt i dag så blir det 2 timer utesykling med Avancia på meg. En helt grei erstatning! :) Det kommer kanskje flere sjanser. hihi.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for turtips i bloggen min! Du hadde en veldig kjekk blogg forøvrig, her skal jeg følge med!

  SvarSlett
 5. Takk Pinglo! Og ditto til deg!!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...