mandag, juni 22, 2009

Min spreke morfar og late mandag


Jeg møtte morfar på vei hjem fra posten i dag. Da hadde han akkurat slått plenen i hagen min (!) og var i ferd med å rydde ugress fra fortauet til tante (vi bor alle i samme gate her), og slikt gjør han titt og ofte. Selv om hagen min egentlig ikke er min burde jeg så klart slå plenen der heller enn at han gjorde det, fordi han tross alt har et dårlig hjerte. Morfar mener at han som pensjonist har mye tid og kan bruke den til noe fornuftig. Og det gjør han virkelig. Han er 81 år og for øvrig min ivrigste følger både på bloggen og på facebook.

Så hva gjør jeg for noe? Jeg henter te på posten og beundrer de fine boksene som formerer seg på kjøkkenbenken, jeg går hardt inn for å smake alle før kvelden kommer og rekker på en time å drikke grønn te med jordbær, grønn julete og grønn zobrouvka som er laget med bøffelgress. Morfar luker fremdeles fortauet der ute, og jeg føler meg som et godt eksempel på den generasjonen som ikke kan bruke hverken tid eller penger fornuftig. Neste gang er det min tur, morfar!

6 kommentarer:

 1. TakkTakk :)
  Liker din også jeg, skal følge med!

  Vanligvis har jeg en treningsøkt hver dag. begynner å sprette av veggene hvis jeg ikke får trent på et par dager :P
  Blir helst en styrkeøkt hver dag, men når jeg kjenner at det trengs blir det en hviledag eller en halveis hviledag med bare litt cardio.

  Cardio trener jeg litt hips som haps, prioriterer styrke og tar cardioen når jeg føler for det :)

  Sprek morfar du har da forresten! farfarn min var også sånn helt til rett før han døde. Pleide å bade kl 7 om morran hver dag på hytta på sørlandet!
  det er ikke varmt vann asså! XD

  Var teen god eller? Elsker te jeg, men har ikke smakt Kusmi te ennå, har hørt de er kjempegode :)

  SvarSlett
 2. Glemte å skrive inn nettadressen jeg, jaja :P

  SvarSlett
 3. Hallais! Styrke HVER dag? Hatten av! Hva slags kardio tar du da?

  Kusmi er kult, jeg kan anbefale grønn te med mandel eller grønn med sjøgress eller lapsang souchong hvis du liker kraftig røyksmak. Og så kanskje sjokoladete til dessert. :)

  SvarSlett
 4. Hehe, er veeeeldig glad i styrke xD

  kardioen blir som oftest sykling, har en stasjoner som brukes flitting, og en utendørssykkel som brukes nesten like flittig:P

  Det blir jo litt anna kardio en gang i blandt, skal kjøpre hoppetau tror jeg, hehe. Men jobbing blir det aldri, hater jogging!

  Må vel få i noe Kumsi te, røyksmak høres spennende ut!

  SvarSlett
 5. Jogging er pyton, men jeg løper heller en dobbel maraton enn å sykle styrkeprøven som du har tenkt. :)

  Jeg har forresten en sykkelkompis som blogger bra fra årets Styrkeprøve, du kan sjekke ut denne: http://stanleytislavold.com.

  SvarSlett
 6. Åh, spennende, skal sjekke den ut!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...