onsdag, juli 07, 2010

For et liv

Alle er på ferie og jeg jobber og spiser og trener. Woho! Love life! Jeg sover ikke lenger for livet har blitt søvnløst. Fordi det er så lyyyst!! Wee, jeg kan sitte oppe hele natten! Og helgen, den ble totalt spiseforstyrret da jeg lå vannrett i 24 timer og spiste så mye at jeg ikke klarte å røre meg! Det var tøysete. Lyspunkt i livet akkurat nåh er den nye PT-en på Toppform. Han kjører meg så hardt at jeg griner, og jeg elsker det fordi jeg er en masochist. Var det riktig? Det er sado som slår og masochisten som liker det? Jeg liker det jaffal. Jeg trener til jeg griner og KRYPER hjem til mat og søvnløse netter med vannpipe. Ha-ha. PT-Roar legger opp til helkroppsprogram og hjelper meg i tillegg å planlegge uken så jeg får tid til å hente meg inn mellom øktene, og det tror jeg kan bli det viktigste med hele det nye programmet. Nå er målet tre styrkeøkter og tre kardioøkter i uken, og derfor har jeg treningsfri i dag. Jeg skal bruke denne dagen til å ruge på musklene som fikk juling i går, men saki så rart det føltes å traske til jobb uten treningstøy i sekken. I feel so naked!

Jeg er tom for proteinpulver, for Banan, Skogsbæryoghurt og Cookies and cream kan jeg dele ut gratis om det finnes noen som vil ha. Så jeg prøver min fine sponsor Norwegian Fitness som selger spennende svenskepulver jeg aldri har smakt. Er det noen som har?

Jeg syns de SER svenske ut! De ser ut som de hører hjemme i en gammel tv-serie.

Jeg valgte Vanilje og jordbær og bare Vanilje og en med Sjokolade. Og BCAA. Og så mere Better Bodies. Nå ventes flere camotanks i posten, for Pauline Nordin-looken på stranden når den tid kommer.

Rawr.

Håper dere har det fint alle dere som er på ferie! Det blir eddabedda når jeg starter studentlivet. :D

18 kommentarer:

 1. Treningsmengde er et mysterium, godt å få hjelp til det. Virker som om du trengte det, ble litt nervøs da du skrev at du har mistet mensen (!!!)

  Kjære Chassi, vær snill med deg selv!

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg skulle hatt selvsensur. :)

  Men jeg ER snill med meg selv, koser meg med trening og spiser som en hest. :) Hvor mange timer får du i ditt nye program?

  Tusen takk for omtanken i alle fall! Stor klem, kjæreste Hilde!!

  SvarSlett
 3. Godt å høre! :)

  Jeg har den gode, gamle 2-splitten som jeg trives veldig godt med :) Det blir litt lengre økter enn før, men det er pga den mer omfattende oppvarmingen jeg har fått beskjed om å gjøre, mye egenmassasje og dynamisk oppvarming + mye rehab. Skuldra mi skal puses med! Selve treningsøkta tar i underkant av en time, og det er 4 ganger i uka :)

  SvarSlett
 4. Han er god på det, Eirik. Du er superheldig som har en så god trener. :D

  Jeg har typisk syklet 3 mil til trening og trent to økter på rappen, men man får kanskje bedre resultater av å hente seg inn igjen mellom slagene. Veldig spent nå. :P

  Pus-pus til skulderen!

  SvarSlett
 5. You crazy cardio woman =P

  SvarSlett
 6. Spennende med nytt treningsopplegg!Jeg vil tro du kommer til å merke resultater av å hvile mer mellom slagene..flinke Chassi:-)

  Hm,kjedelig at banan smaken din ikke falt i smak.
  Forresten så er peanut/sjokolade p.pulver notert på en litt for lang handleliste:-PHe he..
  Stor og god klem fra meg

  SvarSlett
 7. Crazy cardio woman hørtes riktig ut, hehe. Jeg skjønner for øvrig ikke at du orker alt det prottispulveret, det er ikke såååå godt vel?? Hihi. Jeg er litt over havregrøtnarkisperioden min, men den kommer nok tilbake om ikke så lenge, jeg er avhengig på livstid!

  Håper du koser deg med simple living!

  SvarSlett
 8. Hei, håper du har det bra. Eller, det virker jo egentlig slik :) Men mensen Chassi, er den borte? Det er jo som regel et tegn på at man er for høyt på kardioen og lavt på mat. Eller egentlig: at man er for tynn. Sier som Hilde, ta vare på deg selv. Trening bør ikke gå på bekostning av helsen.

  Stoler på deg hvis du sier at du ikke trener for hardt, men man skal ta signalene kroppen sender på alvor.

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 9. Hilde: 3 mil er tur/retur og jeg sykler dødsseint. :)

  Martine: Jess! Bra, bra, bra. Jeg håper på en smaksprøve neste gang jeg er i Lillestrøm, og da har jeg bananpulver i bagasjen.

  Rie Aleksandra: Havregrøtnarkis, du liksom. Det er vel bare fordi du faster at du ble nødt til å slutte selv. ;)

  SvarSlett
 10. Tone: Hei selv! Og takk takk, jeg har det kanonbra. :D

  Jeg tror faktisk og helt seriøst at det finnes en haug med piker som liker å trene og ikke har mensen, og jeg stresser ingenting med det selv. Den har vært long gone ganske lenge så jeg tenkte ikke over at det kanskje var dumt å nevne det midt i bloggen. Det har vel å gjøre med at kroppen er i en stresset situasjon? Men det er ingenting farlig.

  Stor klem tilbake, søte du!!

  SvarSlett
 11. Selvfølgelig skal du få smake neste gang vi ses,du er jo the peanut butter queen:-D

  Ha en flott dag søte!

  SvarSlett
 12. Ja, det finnes mange unge jenter som liker å trene og som ikke har mensen, jeg mener likevel at det ikke er et sunnhetstegn.

  Når østrogennivåene i kroppen blir så lave at mensen ikke lenger kommer kan det gå utover beinmineraltettheten i knoklene. Denne artikkelen går hovedsaklig på ungdom, men er interessant likevel:

  http://nhi.no/foreldre-og-barn/barn/livsstil/trening-menstruasjon-beinskjorhet-18214.html

  Sier dette kun for å bry meg, jeg tror ikke dette er bra. Ta kroppens signaler på alvor. Voksne kvinner som ikke er syke skal ha mensen.

  Stor klem!:)

  SvarSlett
 13. Takk! Fin artikkel! Og takk som bryr seg, du er vel god. :)

  Jeg har vært hos legen, for jeg tar det LITT seriøst også, og skal tilbake dit i august. Men stresset kropp vil sikkert bli mindre stresset til høsten uansett. Yay. Kos!!

  SvarSlett
 14. God å høre Chassi :) Klempå!

  SvarSlett
 15. *Fikse, fikse..*

  Sånn! Skjønner ikke hva dere snakker om engang. :D

  SvarSlett
 16. - morra mi sier at hvis man mister mensen får man skjegg - det kan vel ikke stemme??

  - pstt - har du flyttet?

  SvarSlett
 17. Haha!! Skjønner IKKE hva du snakker om!

  Jeg har ikke flyttet heller, hvordan det? Hvem sier at jeg har? Jeg bor på det samme loftet i den samme byen og menstruerer minst en gang i uken. Mm, godt å kjenne at kroppen fungerer!

  Du da? Kommer du hjem snart? Jeg føler dere har hatt en uendelig ferie allerede.

  SvarSlett
 18. Heeey herlige Chassi!!:))

  Måtte bare hilse på!! Sender deg bilder nå! det tok sin tid før jeg fikk overført de på pcen.
  Im sloooow!!!

  Tren og stå på du frøken, keep us posted!

  Smask på snuten!!=)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...