mandag, juli 19, 2010

Fy-mat for fitnessfreaks

En ting jeg har tenkt bittelitt på er det at proteinpulver, som jo er "mat" i pulverform, så ofte er etterligninger av klassiske verstinger og nei-mat. Det er så tydelig at de som spiser pulver helst ville spist allslags annen søppelmat, men det kan de jo ikke, så de finner sånne falske "sunne" varianter. Sjekk denne oversikten fra en stor prottisprodusent I USA:

Her smøres det tjukt på! Pulver som smaker banankrem, blåbærkrem, browniedeig, kakedeig, cookiedeig.. og kanelbolle, og sjokoladekaramellpekan.. Bare fy-mat! Og den jeg selv skulle gitt en arm og en fot for.. peanøtt og sjokolade. Sukk.

Så det jeg lurer på er: Ville vi bare spist søppelmat hvis søppelmat var sunt? Jeg pleier å si at frukt er det beste jeg vet og at jeg aldri savner snop og sjokolade, men likevel kjøper jeg proteinpulver som smaker cookies and cream? Og lager havregrøt med kokos og kakao?

Min siste pulverfavoritt kom nettopp i posten fra Norwegian Fitness. Protilox med smak av belgisk sjokolade er dagens beste pulver og min aller beste venn. Den gir skikkelig ekte sjokoladesmak både i grøt og shake, så da får jeg tilfredsstilt mine nei-mat-behov.

Jeg vet forresten at Martine syns det smakte beiskt, men det er akkurat sånn jeg foretrekker det selv, med masse kakao, type mørk sjokolade. Det er derfor havregrøten skal være helt svart omtrent.


Her er ingenting nytt altså. Jeg tenker mye på mat og jeg spiser masse mat. Men det skyldes helt andre ting! Jeg fant en forklaring på overspisingen min fra en faktisk undersøkelse som sier at jeg i tillegg til å være litt stresset og ubalansert i hormonene også har spøkelser og gamle forfedre som lever ut sine syke behov gjennom kroppen min.

Vil - ha - peanøttsmør. Vil - ha - peanøttsmør.

Jaha? Så da spiser jeg peanøttsmør så klart.

4 kommentarer:

 1. Tenk hvis Smash og sjokoladebolle hadde vært sunt. Ekstrem lykke!

  SvarSlett
 2. Tryll, tryll, tryll! Nå ble det supersunt!

  Værsågod. ;)

  SvarSlett
 3. Ha ha,du må ta deg en tur over her..Det er EKSTREMT!:-P

  SvarSlett
 4. Det er jeg SÅ sikker på! Jeg tenkte på deg når jeg skrev det og gleder meg veldig til full rapport. :D

  Kos deg så lenge! Kos!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...