tirsdag, juli 20, 2010

Banana rescue

Not to worry, bananaprottis, du blir nok spist.

Jeg har gått tom for kaseinprotein, det som man skal ta før man legger seg så kroppen kan ruge på en geléklump av proteiner hele natten gjennom, men i det siste har jeg spist så veldig mye annet at jeg ikke har trengt å bry meg med kaseinbehovet. Helt til i går. Da klarte jeg å spise helt normalt og derfor ville jeg avslutte med langtidsvirkende proteiner. Her kommer bananpulveret to da rescue. Premium Pro Banana er en designblanding som inneholder både whey og egg og kaseinprotein, og det gjør den mye billigere enn ren kasein. Vel og bra altså, men så smaker den som døden i plastikk, så jeg eksperimenterer med forskjellige måter å redde pulveret på.

Redningsaksjon: Jeg blander 30 g pulver med pittelitt vann og en spiseskje kakao og en mindre skje med kokos (Så fikk jeg også i meg litt sunt fett før leggetid). Det ble en tjukk grøt i koppen. Jeg spiste også en gulrot, og så la jeg meg. Tenk om alt var så enkelt alltid.

Kan dette anbefales? Mm.. Nei. Jeg drømte om bananfluor i natt. Noen som husker bananfluortabletten? Den er ikke heller særlig god.

Vil jeg spise det igjen? Garantert. Helt til noen spør om å få overta to kilo bananpulver.

Er det den som er min?

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Inspirerende blogg du har, Charlotte! Jeg har et par spørsmål! Har faktisk begynt å trene mer styrke, fremfor et ensidig kondisjonsprogram! Og jeg får sannsynlig i meg for lite proteiner i en hektisk hverdag - Trening, jobb og skole=lite kjøkkentid! Har du noen forslag til hvilke pulver jeg eventuelt kan kjøpe? Hva og hvorhen? Og vet du om jeg muligens får tak i noe på svenskegrensa, ettersom studielånet ikke dekker noe mer enn havregrøt 24/7?:)

  Gjerne send meg en mail med svar om du har tid og lyst!

  camilla_haukland@hotmail.com

  Sommerhilsen fra Camilla S. Haukland

  SvarSlett
 2. Hei Camilla!! For en hyggelig kommentar og så kjekt å høre fra deg! Plis hils til de andre også.

  Jeg skal sende deg en mail for du må jo ikke leve på bare havregrøt. Men veldig kult at du har begynt med styrketrening! Du trener jo alt?! Hva slags styrketrening er det du gjør?

  Superklems!

  SvarSlett
 3. Takk for det! De hilser, bukker og neier tilbake! Har stoooor tro på at pulver kan være redningen min! Har et nemlig et svært høyt forbruk av havregrøt og cottage cheese...Vel, jeg sykler, går og løper ute hele året. Ellers går jeg på div. timer på SATS, og da spesielt styrketimer som tar for seg hele kroppen på 55 min. Skal få meg et eget styrkeprogram til høsten tenker jeg! Skulle egentlig løpe halvmaraton igjen, men må hjem i et bryllup! Så gi lyd om du vet om noen som ville hatt et startnummer!

  Klem i fleng - Camilla

  SvarSlett
 4. Baaaaah...nan proteinpulver...Tror det er det prozymepulveret som får stå lengst hos meg... ;)

  SvarSlett
 5. Camilla, mens jeg somler med å skrive en mail til deg fant jeg et fint tilbud hos Gymgrossisten: http://www.gymgrossisten.com/6/no/artiklar/protein-selection-8

  Fri frakt og fire typer pulver. Yay! Jeg bestiller en selv også. :D Klems igjen!

  Oi, det var litt artig. Bokstavkoden jeg må skrive for å kommentere nå er "pulvel". Hehe.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...