tirsdag, juni 29, 2010

Dustenavnet Chassi

Jeg må bare forklare... Chassinavnet henger igjen fra den samme eksen som tok med seg tven, og han kalte meg det fordi det var det styggeste navnet vi kunne komme på. I shit you not. Vi hadde flerfoldige kallenavn på hverandre og en helt intern humor, som alle par har, så vi kalte hverandre Bobi og Baby hvis vi var i kosehumør, eller, når vi lekte at vi var i Afrika, mBobi og mBaby, med sånne klikkelyder.

Jah. Det virker jo kjempefornuftig.

Men når vi var skikkelig morsomme så kalte vi hverandre det styggeste vi kunne komme på, og da ble Charlotte til Chassi og Rune til Ronny. Eller Rui til og med. Grøss.

Det var Rui som opprettet min første hotmailkonto, for jeg var ikke ferdig it-utdannet på den tiden, og da brukte han dette dustenavnet som epostadresse fordi vi var så internt morsomme at det syns vi var kjempegøy. Jeg skal ikke si hva passordet ble. Chassiballen rullet videre da jeg laget en tøysete Chassiblog for studiekameratene, og vips, så hadde navnet kommet for å bli. Det er greit å ha et eget navn når man kommenterer på andre blogger og rundtomkring, men ingen kaller meg for Chassi, for det var som sagt det styggeste navnet vi kunne komme på.

DusteChassi.

En hyggelig kollega nevnte en gang at Chassi er streetlingo for søt og kul jente, og det kan jeg egentlig like, for ellers tror jeg det betyr karosseri eller noe sånt.

5 kommentarer:

 1. Ja, et chassis er jo det som for eks pc'en er bygget i ;)

  Factz:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chassis

  Jeg liker Chassie jeg. Syns egentlig det er litt søtt! Jeg kaller deg bare for Chassie :D Det er faren ved nick på nett.

  SvarSlett
 2. Kaller deg bare for Chassi mener jeg. Hvor kom den e'en fra mon tro? :klø:

  SvarSlett
 3. Hehe. Er det søtt så er det greit!

  Du er vel søt selv, med verdens kuleste mellomnavn!

  SvarSlett
 4. Huff, skal vi snakke rare navn her nå. ;) Jeg vinner LETT!

  Men enig med Tone, Chassi er jo kjempesøtt! Nå lurer jeg på hva du og eksen din definerer som pene navn?? ;)

  SvarSlett
 5. Åh, det er derfor jeg liker dere så godt! BARE hyggelige kommentarer å få!

  Jeg syns Rie Aleksandra er et flott navn. Finnes det en historie bak det også

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...