Påskefrokost for meg er når grøten er pyntet med små rumpetrollegg og en gul serviett. Frokostfest! Det er fint med påske og påsketradisjoner, og ikke minst er det fint å ha en blogg når man har lyst å vise fram frokosten sin og kontoret sitt, og kanskje til og med lunsjen sin. Hello, my name is chassi and this is my breakfast.
And this is my office.
And this is a tiny eastender working out and wearing yellow.
Og dette! Dette er yoghurt med quinoa og kokos, med en halv proteinbar som topping.
Og ellers er sekken pakket her, for jeg setter meg på toget i morgen.
Så fra hele meg til hele deg: Jeg håper dere får en superfin påske!! Puss och kram.
(Havregrøt med kokosrumpetroll.) |
And this is my office.
(Jeg plukket blomster på vei til jobb!) |
And this is a tiny eastender working out and wearing yellow.
Og dette! Dette er yoghurt med quinoa og kokos, med en halv proteinbar som topping.
(Dette vil JEG ha i påskeegget.) |
Og à propos påskeegg. Her er 8 ting å ha i påskeegget:
- Appelsin- eller sitroncocosa (Veldig gult og helt sykt godt.)
- Proteinbarer
- Fancy tørket frukt fra iherb
- Hjemmelaget nøttesmør
- Et fjasete ukeblad som Se og Hør
- Te
- Eller hasselnøttkaffe
- Eller godis for de galne
(Dette er den guleste lunsjen jeg har spist de siste dagene.) |
Og ellers er sekken pakket her, for jeg setter meg på toget i morgen.
Påsketur Breheimen-Jotunheimen neste. |