fredag, september 23, 2016

ShapeUp-treningen

Hei! Jeg har så mye å fortelle fra ShapeUp-prosjektet. Testing er gøy! Smoothie-lunsjen, for eksempel, er helt genial. Den passer fint å drikke på en travel jobb, og så holder man seg/jeg meg kjempelenge mett, med en sånn proteinoverdose som det faktisk er. De posjerte eggene begynner å se flotte ut, om jeg må si det selv. Og hva mer? Jeg drømte i natt at ShapeUp hadde sett hvor flink jeg var å teste programmet deres. De angret sånn på at de ikke hadde svart på mailen min, at de ville sende meg fullt av sånne proteindrikker som alle var sponset av i fjor. Jatakk! Men trening nå. 170, situps værsågod.

Og ditto utfall.
Dette er tungt! Er det sånn jenter trener til bikiniformen? Jeg er også jente, men jeg tenker på ShapeUp-jentene. De yngre jentene. *Googler Målgruppe til Shapeup. 18 til 35 år. Ok, det kunne vært meg, men det er det ikke. Min trening er å benkpresse, mens dette er konstant maksinnsats. Jeg måtte gi opp! Jeg trodde jeg var sterk, men not so much. Ikke på dette.

Onsdagen var så slitsom at jeg ble sur.

Jeg trener Kaylas bikiniprogram. BBG som de kaller det på instagram, og det er verdt å sjekke ut på insta, for der kaller man seg bbgsisters og bbgfamily. #kaylasarmy. Dette er treningen jeg nesten døde av (#deathbykayla):
Jeg er dårlig på hoderegning, men det blir vel 170 situps.

Konseptet er litt sånn om effektive youtube-programmer. 7 minutter til å makse ut på sirkel én, og 7 minutter til å makse ut på sirkel to. Og så en gang til. Uffameg.

Og så beindagen da!
You know.

Pga vonde knær har jeg oversatt hoppende beinøvelser til andre tunge men skånsomme beinøvelser, men det ble helt forferdelig tungt for det om. Kardio skal være nokså rolig, så da bruker jeg sykling og en liten fjelltur. Det skal være tre styrkeøkter og tre kardioøkter. Check.
(Min oversettelse av treningsprogrammet.)

Nå gjenstår bare helkroppsøkten og rolig kardio på fjellet.

Terningkast til treningsprogram: 4, for det er litt gøy og. Men det mangler ryggtrening.
Gangsperr: Veldig!
Forventet resultat: At jeg blir god på situps. Synd ikke situps er en del av testen.

12 kommentarer:

 1. Haha! Morsomt å følge med her, venter i spenning på neste oppdatering.
  Og treningen ser faktisk sinnsykt tung ut, hvorfor skal egen kroppsvekt være så tungt?! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fordi det er altfor mange repetisjoner - type gruppetrening gone crazy. En syrefest! :D

   Planer for helgen? Riktig god helg i alle fall!

   Slett
 2. posjerer du eggs for realzz?
  jeg spiser vegan egg det er faktisk ganske digg tomat suppe er bedre da
  :-) god helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt på skikkelig! Tror jeg, for jeg har aldri lest noen oppskrift og de går litt i stykker hver gang, men jeg tror jeg har skjønt konseptet.

   Er veganer in nå? Miljøvennlig og dyrevennlig? Vi fikk vegansk hele forrige helg, og det var knallgodt. :)

   God helg, kjære du.

   Slett
  2. Ingrid Ingrid, hvordan spiser du veganegg? Scrambled? I bakst? Er så nysgjerrig.

   Slett
  3. Hei Pia
   scrambeled-pai-kaker-kjeks you name it"!

   jeg har vært veganer en stund Chassi bare pleier ikke reklamere for det så ofte :-p
   Vegsndk mat er best synest jeg :-) laget vegansk gullerot kake til frisøren og hennes venner i dag :-)
   mens jeg spise r tomatsuppe #neitakksukker :-p

   Slett
  4. Jeg husker jo det, Ingrid. Jeg trodde en uke på svømmetrening ville gi meg en egg og bacon-diett, men du var ikke helt der. Ingenting sukker heller? Hard core. Du er god! Kos dere med middagsselskapet.

   Slett
  5. Er veganegg en greie, Pia? Og i så fall, en soyaeggevariant liksom? Ligner det på egg? Du er også god. God på å redde dyr og lage god mat! :*

   Slett
  6. Herlig, Ingrid! Oppskrifter ønskes. Jeg er litt fristet til å lage noe ala quiche lorraine av det, men trenger tre spark bak før jeg prøver noe nytt.

   Søte C, veganegg er en eggerstatning laget av alger. Det ser skikkelig snålt ut, et pulver som vispes ut i kaldt vann og ser ut som og oppfører seg som egg. Fjellvennlig, når jeg tenker meg om!

   Slett
 3. Er det ingen økter på rygg?
  Du burde sende vurderingen din til hun PT-Pia som jobbet i ShapeUp. Hun fikk jo en del kjente treningsfolk til å vurdere programmene til Kayla, men jeg tror ikke noen faktisk testet de.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så det! Har jo googlet, må vite. Silje Mariela var en av dem som testet, men kanskje testet hun litt overfladisk. Niks og nei, økt nei? det fins ingen ryggøvelser en gang. Kanskje vanskelig å bruke ryggmuskler like bra som bryst når en ikke har mer utstyr, men alligavel. :-/

   Fin helg? Alt vel hos lille Mathilde?

   Slett
 4. Så rart. Alle har vel et bord de kan ta omvendt roing eller noe med? Rygg er kanskje ikke så viktig i en bikinikropp :P
  Alt fint med lille M! Helgen har vært avslappende og fin. Og den er ikke over enda, woho!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...