onsdag, september 21, 2016

ShapeUp-dietten

God morgen! God formiddag kanskje. Det er onsdag og en nydelig dag å være på diett. Og det er jeg! Jeg er på den dietten som ShapeUp blåste opp så stort i sommer. Den de skrøt sånn av, som lovte bikiniform og energiboost. Mmmh. Jeg har valgt å la den representere ShapeUp-uken når jeg tester diett og trening i realitykonseptet Hvem blir sprekest.

Jeg har også valgt å være halvnaken, i tråd med ShapeUp.

Jeg skal spise som Kayla Itsines. Og trene som henne, men det må jeg komme tilbake til. Kjenner dere Kayla? Hun ser ut som en ShapeUp-modell, og er kjent for å ha utviklet et bikiniprogram med trening og diett. Det var veldig stort visst, hos ShapeUp, da dette kom på trykk i sommer. Se hva vi har, se hvem vi har snakket med! Megaeksklusivt! Dette er Kayla:

Og dette er sånn jeg skal trene framover.

Kayla spiser etter denne dietten:

Frokost: Rugbrød med egg og avokado.
Snack: Smoothie med proteinpulver. (Ka-ching, proteinpulver!)
Lunsj: Wrap med kalkun og grønnsaker.
Snack: Grønnsaker.
Middag: Laks med brun ris, appelsin og grønnsaker.


Sånn!
Og nå gjør jeg også det. Jeg har kost meg med rugbrød til frokost, og smoothie til snacks. Jeg kokte ris, lagde smoothie og salat FØR jeg gikk på jobb, og nå er alt på plass i sekken. Det skal være litt masete å være på diett, og dét er det, så det føles bare riktig at kjøkkenet ser ut som om jeg har servert en fem-retters middag til fem personer. Det føles også riktig å drikke den rare smoothien i skjul. Det er sånn det skal være å være på diett. Hysj, ikke si det til noen.
Ka-ching, smoothieboost.
(Jeg gjemmer meg på bakrommet og drikker dritfort.)
Jeg har googlet litt rundt etter erfaringer med denne dietten, og alle bare: Sååå sulten! Det er jeg ikke så gira på. Hvis dietten blir for stram/sulten for påtrengende har jeg en oversikt over gyldige mellommåltid, og det er da ta-da-da ... Det er da ShapeUp kommer med tunfisk og banan! Ha ha!

Forventet resultat: At jeg lærer meg å lage mat, men savner havregryn.

Dette blir gøy! La lekene begynne.

6 kommentarer:

 1. Gleder meg til å følge denne uken altså!

  Den grønne smoothien min er fra Shape-up, men jeg har byttet litt på ingrediensene da det skulle kokosvann og chilli oppi. Det smakte rett og slett som litt tynn guacamole...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg lurte litt på det! :) High five til oss da. Min smakte skogsbær med proteinpulver i. Ja, dette er meget spennende. Akkurar nå er det spennende fordi jeg har spist opp dagens måltider, og klokken er ikke seks engang.

   Slett
  2. Ha ha, det heter bjørnebær! Ikke skogsbær, for skogsbær er ikke et bær, men en rema1000-bærblanding, og dette er faktiske bær fra busken til mor. Ei heller er peanøttsmør en nøtt.

   Slett
  3. Haha, jeg reagerte ikke på skogsbær. Bær er bær!

   Slett
 2. Svar
  1. I know! Det er jo ikke sånn at jeg er avhengig akkurat, men det senket jo livskvaliteten allerede nå, etter en dag.

   Kjekt å høre fra deg , Cecilie! Du lager mye god grøt i alle fall. :)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...